Προειδοποίηση: ακολουθεί σεντονάκι σπέσιαλ με μονογράμματα.... μιας εμπειρίας που ξεκίνησε καλά και χάλασε στη διαδρομή...
Με την ευκαιρία της μείωσης του σήματος (πληρώνουμε μόνο το υπόλοιπο της χρονιάς και όχι όλη τη χρονιά) και για να έχουμε άνετο αυτοκίνητο για ταξίδια στις διακοπές είπα να επαναλειτουργήσω το αυτοκίνητο (BMW 520iΑ E39) μετά από 2 περίπου χρόνια ακινησίας.
Εφορία πρώτα, α, θέλουμε και ασφάλιση. Οκ πίσω, ασφάλιση χαρτί όλα οκ, παρακαλώ πινακίδες. Αυτό το αρτί προσωρινής ασφάλισης έχει καταργηθεί αλλά τέλος πάντων θα το δεχτώ (πετάχτηκα και για φωτοτυπία που είχα ξεχάσει να κάνω). Ψάχνει και στο δικό μου κωδικό βρήκαν άλλες πινακίδες…. Ίσως επειδή είχαν ενωθεί 2-3 ΔΟΥ κοιτούσε αλλού. Χτυποκάρδι…. Ο υπάλληλος ψάχνει και ρωτάει, μηχανάκι είναι;; Ευτυχώς τελικά βρίσκει πινακίδες και άδεια, πλήρωσα και το σήμα (μόνο 275 αντί 660 της χρονιάς) και έχω λειτουργικό αυτοκίνητο στα χέρια μου. Συνδέω την μπαταρία και παίρνει μπρος και μέχρι εδώ όλα καλά, ζεσταίνεται, ακούγεται οκ και μετά ελέγχω και λάδια που είχα αλλάξει λίγο πρίν την ακινησία πλήρη.
Το σβήνω και μου κάνει κάτι τρελλά να βαράει ο συναγερμός χωρίς λόγο ακόμα και αφού το ξεκλειδώσω. Μετά μου το έκανε και με τον κινητήρα αναμμένο φεύγοντας από το βενζινάδικο…. Ένα το κρατούμενο. Ελπίζω ότι ίσως να φταίει η μπαταρία και άμα δουλέψει λίγο θα στρώσει.... θα δούμε, θα πρέπει να ελεγχτεί στο διαγνωστικό.
Δεν κρατιέμαι, πρέπει να το πάω βόλτα. Χωρίς κλιματισμό και ανοιχτά παράθυρα για να ακούσω τυχόν ήχους κλπ. Δεν το είχα σκεφτεί αλλά και οι μυρωδιές μετράνε.
Ξεκινάω, ο κινητήρας καλά ακούγεται και καλά τραβάει, το αυτόματο κιβώτιο το ίδιο αλλά τα φρένα γκρατζουνάνε από την επιφανειακή οξείδωση. Τα λάστιχα δεν μοιάζει να έχουν παραμορφωθεί (μου έχει τύχει και ξέρω πως είναι).
Σταματάω για βενζίνη, ελέγχω και πίεση ελαστικών που είχαν περί τα 2000χλμ μόνο από καινούργια και φουσκώνω αναλόγως. Είχαν περί τα 20λίγο πίεση. Με λάστιχα φουσκωμένα το τιμόνι έγινε πιο σαφές και η άνεση έχασε λίγο αλλά ποιότητα κύλισης καλή. Καμία σχέση με τα μίνι και σούπερμίνι που οδηγούσα, ξαφνικά όλα αυτά μου φάνηκαν χάρχαλα κι ας ήταν μερικά καινούργια! Τελικά η κατηγορία του αυτοκινήτου κάνει μεγάλη διαφορά.
Ώρα για φρένα, μερικά ήπια παρατεταμένα φρεναρίσματα αρκούν για να φύγει το γκρατζούνισμα και επιβεβαιώνω με μερικά πιο βίαια, φρένα οκ.
Οκ, νιώθω ασφαλής, βολτάρω γενικώς να εξοικειωθώ και με τις διαστάσεις μια και ότι έχω οδηγήσει κατά την ακινησία ήταν από 70-120 πόντους μικρότερο!
Κάποια στιγμή μου έρχεται μια μυρωδιά σα βοθρίλα που επειδή κράτησε για πάνω από 2-3 δευτερόλεπτα την χρέωσα σε ένα φορτηγάκι τύπου εκκενώσεις βόθρων μπροστά μου. Δεν ξέρω αν σήμαινε κάτι άλλο αλλά αμέσως μετά στο φανάρι μου μυρίζει ψυκτικό υγρό. Ε, ζέστη είναι θα ανέβηκε η στάθμη και ίσως έκανε υπερχείλιση. (εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκα ότι έχω ρεζερβουάρ υπερχείλισης και δεν χύνεται έξω). Φεύγοντας από το φανάρι κοίταξα πίσω και είδα ότι είχα αφήσει και μια άλφα ποσότητα ψυκτικού στην άσφαλτο. Θερμοκρασία κανονική αλλά ας έχουμε το νού μας. Ακολουθούσε ανηφόρα και μετά στο ίσιωμα ευθεία βλέπω τη βελόνα να αρχίσει να κουνιέται, ανάβω καλοριφέρ και κλιματισμό αλλά τίποτα, άλλωστε έχεις πολύ λίγα δευτερόλεπτα (θα εξηγήσω μετά γιατί*) μέχρι να πάει στο κόκκινο, βλέπω ότι δεν σταματάει και τη στιγμή που το αράζω σε ένα φαρδύ πεζοδρόμιο κλειστού συνεργείου ανάβει κόκκινο και σβήνω. Κρυφό μενού θερμοκρασία 128. Μετά από λίγο που πέφτει λίγο βάζω πάλι μπρος αλλά αμέσως ανεβαίνει 129…. Περιμένω πιο πολύ και ανοίγω τάπα….. τίποτα ούτε ατμός ούτε ζουμιά…. Βάζω νερό και το βλέπω να βγαίνει από κάτω. Μεγειά μας!
*Καθώς η βελόνα του θερμομέτρου δείχνει ακριβώς στη μέση από λιγότερο από 80 εως 115 έχεις πολύ λίγο χρόνο από το 115 μέχρι το 125 που μάλλον ανάβει λαμπάκι. Αν δηλαδή δεν είσαι υποψιασμένος να κοιτάς συνέχεια είναι θέμα τύχης να το δεις αμέσως ή μετά από ελάχιστα λεπτά όταν θα έχουν λιώσει όλα. Αυτό στα μείον του συστήματος αυτού.
Ερωτηματικά: τι έγινε, τι προκάλεσε τη διαρροή; Λόγω ακινησίας κάτι σκούριασε (ψυγείο) ή κάτι ράγισε (κολλάρο); Πάντως ψυκτικό άλλαζα κάθε 3 χρόνια όπως προβλέπεται. Ήταν άραγε τυχαίο και ήταν η ώρα του ή μπορούσα να είχα κάνει κάτι; Σκέφτομαι δηλαδή μήπως επειδή ίσως δεν δουλεύει καλά ο υδραργυρικός συμπλέκτης του βεντιλατέρ και δεν είχα τον κλιματισμό ζεσταινόταν το υγρό και αύξησε πίεση τόσο που κάτι υποχώρησε (ψυγείο, ντεπόζιτο, κολλάρο, θα δείξει η νεκροψία). Και βέβαια αγωνία μήπως έχει συμβεί κάποια πιο σοβαρή ζημιά. Νεότερα από Δευτέρα. Τουλάχιστον η νέα ασφάλεια είπε ότι οκ, είμαι στο σύστημά τους και καλύπτομαι (και οδική για βλάβη που είχα ζητήσει).
Αυτά έγιναν Παρασκευή απόγευμα και δυστυχώς Σάββατο κανένα συνεργείο δεν απαντούσε ή απαντούσε η έκθεση και το συνεργείο δεν ήταν ανοιχτό. Οπότε από Δευτέρα η συνέχεια. Κάθε πρόταση συνεργείου φανερά ή με πμ ευπρόσδεκτη σε περίπτωση που λόγω περιόδου θερινών διακοπών δε λειτουργεί αυτό που θα προτιμούσα (που μου είχε προτείνει ο Nikos!).