-
-
-
Μετά τις Lambo-Spaceships έχουμε και τα Honda-Spaceshuttles και που είμαστε ακόμα να δούμε τι μας περιμένει...
Δε λέω ότι είναι άσχημο, λέω ότι είναι κάπως too much, σχεδόν καρτουνίστικο, χολυγουντιανό, καγκούρικο (το τελευταίο με την καλή έννοια)...
-
Συμφωνώ για κάποιες υπερβολές όπως πχ τα πτερύγια που προεξέχουν μπροστά και οι 4 εξατμίσεις. Βέβαια concept είναι οπότε μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγες. Τουμπανάκι είναι όμως το άτιμο!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μετά τις Lambo-Spaceships έχουμε και τα Honda-Spaceshuttles και που είμαστε ακόμα να δούμε τι μας περιμένει...Δε λέω ότι είναι άσχημο, λέω ότι είναι κάπως too much, σχεδόν καρτουνίστικο, χολυγουντιανό, καγκούρικο (το τελευταίο με την καλή έννοια)...
...το βρίσκω λογικό σε ένα τέτοιο μοντέλο κράχτη επιδόσεων να έχει καρτουνίστικα χαρακτηριστικά. Σχεδιαστικά πιστεύω ότι θα λέει τρελά στον δρόμο, θα δείτε!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Συμφωνώ για κάποιες υπερβολές όπως πχ τα πτερύγια που προεξέχουν μπροστά και οι 4 εξατμίσεις. Βέβαια concept είναι οπότε μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγες. Τουμπανάκι είναι όμως το άτιμο!Ειδικά η πίσω φωτογραφία, δηλαδή αυτό που θα βλέπουν πολλά άλλα μπροστοκούνητα, είναι άψογη! Μου αρέσει πως δέσανε την αεροτομή με τα φώτα και ακόμη περισσότερο το κάτω μέρος με τις εξατμίσεις και τον διαχύτη. Αλλά και το προφίλ του είναι πολύ δυναμικό...
Έχω μεγάλη περιέργεια τί τιμή θα έχει στο ελάντα;
-
30000-35000€ φαντάζομαι. Και τα προηγούμενα τόσο δεν έκαναν?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Μετά τις Lambo-Spaceships έχουμε και τα Honda-Spaceshuttles και που είμαστε ακόμα να δούμε τι μας περιμένει...
Δε λέω ότι είναι άσχημο, λέω ότι είναι κάπως too much, σχεδόν καρτουνίστικο, χολυγουντιανό, καγκούρικο (το τελευταίο με την καλή έννοια)...
...το βρίσκω λογικό σε ένα τέτοιο μοντέλο κράχτη επιδόσεων να έχει καρτουνίστικα χαρακτηριστικά. Σχεδιαστικά πιστεύω ότι θα λέει τρελά στον δρόμο, θα δείτε!
+1 μια lambo-ferrari επιβαλλεται να ειναι κομψα αγρια.. σ ενα ,ιαπωνικο ιδιως, seg c επιδοσεων δε με χαλαει τετοιου ειδους επιθετικοτητα.
-
30000-35000€ φαντάζομαι. Και τα προηγούμενα τόσο δεν έκαναν?Καμία σχέση τα προηγούμενα σε φάκελο επιδόσεων και στησίματος...
-
Δεν τους παιρνει να πανε πολυ παραπανω. Εκει κυμαινεται και ο ανταγωνισμος. 35 θα λεγα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο φάκελος επιδόσεων είναι μετάφραση του performance envelope ; lol
-
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Ο φάκελος επιδόσεων είναι μετάφραση του performance envelope ; lolναι, με συγχωρείς αλλά είμαι αγγλομαθής από τα πέντε μου, ως πρώτη γλώσσα, λόγω σχολείου... μερικές φορές κάνω αυτή την πατάτα, μεταφέρω αυτούσιες τις φράσεις από την Αγγλική στην Ελληνική γλώσσα.
-
http://www.autoblog.gr/wp-content/galle ... oto-12.jpg
τί να σκεφτεί κανείς με αυτή την φωτογραφία τώρα; ότι είναι σημείο αναφοράς η μέρκα; ότι την περνάει εύκολα το χόντα; ότι παίζουν οι μηχανικοί των δύο εταιριών; ότι την έκαναν για λόγους marketing;;;
-
Ο φάκελος επιδόσεων είναι μετάφραση του performance envelope ; lol
ναι, με συγχωρείς αλλά είμαι αγγλομαθής από τα πέντε μου, ως πρώτη γλώσσα, λόγω σχολείου... μερικές φορές κάνω αυτή την πατάτα, μεταφέρω αυτούσιες τις φράσεις από την Αγγλική στην Ελληνική γλώσσα.
Εμένα πάντως μου ακούγεται καλύτερο από το 'σκληρός δίσκος' (ακα hard drive).
-
hard disk είναι ο σκληρός δίσκος...
-
τί να σκεφτεί κανείς με αυτή την φωτογραφία τώρα; ότι είναι σημείο αναφοράς η μέρκα; ότι την περνάει εύκολα το χόντα; ότι παίζουν οι μηχανικοί των δύο εταιριών; ότι την έκαναν για λόγους marketing;;;Οτι το Type r 2015 ερχεται καυλωμενο και στελνει μηνυμα στις πουλ μουρ μαρκες να εχουν το νου τους.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
τί να σκεφτεί κανείς με αυτή την φωτογραφία τώρα; ότι είναι σημείο αναφοράς η μέρκα; ότι την περνάει εύκολα το χόντα; ότι παίζουν οι μηχανικοί των δύο εταιριών; ότι την έκαναν για λόγους marketing;;;
Οτι το Type r 2015 ερχεται καυλωμενο και στελνει μηνυμα στις πουλ μουρ μαρκες να εχουν το νου τους.
-
hard disk είναι ο σκληρός δίσκος......μάλλον δεν έπιασες τι εννοεί. Και το Hard copy τότε θα έπρεπε να μεταφράζεται σκληρό και όχι μαλακό αντίγραφο... ενώ αυτό που εννοεί είναι ότι υπάρχει σε φυσική διάσταση και όχι σε ηλεκτρονική. Τέλος πάντων, μεγάλη συζήτηση και εκτός θέματος!
sorry!
-
για να δούμε.Θα το βγάλουν όπως το concept ή θα το 'αλλάξουν'?
HONDA TYPE R 2015