-
Ικεα Κηφισου πριν 2-3 εβδομαδες ημερα Σάββατο , προφανως υπηρχε συνάντηση ανόητων (για να μην γραψω την λεξη που μου ηρθε στο μυαλο) . Το παρκινγκ ηταν σχεδον τιγκα και με πολύ δυσκολία έβρισκες θεση, αυτοι ομως βολεύτηκαν και οι αλλοι ας κοψουν τον λαιμο τους
-
Πόσο ζώα είναι όλοι εκείνοι που φτάνουν με 60χλμ στην διασταύρωση που έχουν STOP και μετά πλακώνονται στα φρένα. Πρέπει να μαντεύουμε ότι το έχουν δει το κ#@$λοΣΤΟΠ και εμάς που έχουμε προτεραιότητα και να περνάμε, ώσπου να πέσει πάνω μας κανείς ηλίθιος..; Και καλά να είσαι με αμάξι. Με μηχανή, τι γίνεται..; Παλιοβλήματα...
Tapatalking
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ικεα Κηφισου πριν 2-3 εβδομαδες ημερα Σάββατο , προφανως υπηρχε συνάντηση ανόητων (για να μην γραψω την λεξη που μου ηρθε στο μυαλο) . Το παρκινγκ ηταν σχεδον τιγκα και με πολύ δυσκολία έβρισκες θεση, αυτοι ομως βολεύτηκαν και οι αλλοι ας κοψουν τον λαιμο τους
Εντελώς συνηθισμένες καταστάσεις. Αν δεν έχεις πετύχει αυτό που βλέπω κάθε ημέρα εδώ στο παρκινγκ της δουλειάς, αυτά είναι πταίσματα. Εδώ λοιπόν έχουν οριοθετήσει τις θέσεις κατά αυτό τον τρόπο:
Δυστυχώς οι διαγραμμίσεις είναι αρκετά ξεβαμμένες ΑΛΛΑ όχι τόσο ώστε να μη μπορείς να τις δεις εαν ΘΕΣ να τις δεις (δηλαδή αν δεν είσαι αντικοινωνικός κρετίνος). Θεωρώ ότι ακόμα και έτσι, με αυτό το σχήμα και ακόμα και με μισοσβησμένες τις γραμμές ΔΕΝ χρειάζεται να έχεις 3 διδακτορικά για να παρκάρεις σωστά. Ε αν δείτε τι παίζει κάθε πρωί θα κλαίτε από το γέλιο. Οι παρακάτω τοποθετήσεις είναι κάτι το τελειώς συνηθισμένο
και από εκεί και πέρα 'όλα παίζουν'
Πραγματικά, μπαίνω στον πειρασμό να αγοράσω ελικοπτεράκι με κάμερα για να το βγάλω μια φώτο από ψηλά
-
Για ποιά ζώα μιλάτε τόσες σελίδες ?
Εδώ γίνεται το πάρτι του νεκροθάφτη σε Ινδία και κυρίως Ρωσία.
Επειδή πρίν χρόνια ( 10ετία ΄70 ) είχα πάει και στις 3 αυτές χώρες, δεν γινόταν αυτός ο κακός χαμός.Ινδία
Youtube VideoΠακιστάν
Youtube VideoΡωσία
Youtube Video -
εγραψα τον τυπο του αμαξιου για να δειξω οτι εχει μεγαλο ντεποζιτο καυσιμων κ παιρνει πολλη ωρα για να γεμισει εξυπνοπουλι
Συμφωνα με αυτο το site το 307 μου εχει μεγαλυτερο ντεποζιτο απο του jeep kia stargate v6.
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=5272Vs
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=2724
bill33 ή 44 ή 55.... , αλλά επειδη εισαι κ ειρωνας κ μικροκεφαλος κ πολλα αλλα ...καλυτερα δεν το κλεινετε το μαγαζί ... σε
οτι σας ρωτανε
ειδικα στα τεχνικα θεματα ολο ειρωνεια κ κοροιδία ειστε κ οι moderator κ καποιοι αλλοι μικροτσουτσουνοι ... καλά αυτοι που
ειναι πανω απο εσας ΔΕΝ το βλεπουν ?????? προσφατο παραδειγμα ο φιλος dionissis xsara που ρωτησε για φιλτροχοανη που
δεν
βγαζει ηχο , κ αμεσως αρχισαν την ειρωνεια κ την κοροιδία οι συνηθως αστειοι ...εξυπνόλες , αντι να δινουν το σωστό
παραδειγμα οι moderators αυτοι σχεδον αρχιζουν την πλάκα κ τα χαζοαστεία ... ναι ρε bill33 kia sportage 2700 ηταν το jeep
εχεις κάποιο πρόβλημα ??? θες να το ξαναγραψω παρτο kia sportgate 2700
Αν και δεν ειμαι ο bill33, σαν χρηστης του φορουμ ομολογω οτι μπηκα στο thread του διονυση για να γελασω. Με το που ειδα τον τιτλο δηλαδη.
Συγνωμη αλλα ως μικρομυαλος που ειμαι οταν διαβασα 'πηγα στο βενζιναδικο με το jeep kia sportage 2700 v6 μου ηρθε η εικονα 40αρη γκριζομαλη με πολο μπλουζακι κ σηκωμενο γιακα που εχει την εντυπωση για καποιον αγνωστο λογο προς εμενα οτι βρισκεται στο peak της επιτυχιας του. Ιδιο sportage εχει κ ενας γειτονας μου ντοπιος γονος χωριατη που με μεσο μπηκε φυλακας τοπικου κλειστου γηπεδου και παρουσιαστικα ειναι ετσι ακριβως. Οποτε η αναφορα στο αμαξι φανηκε να ειναι επιδειξης κ οχι ουσιαστικη. Θα μπορουσες να πεις οτι εχεις ρεζερβουαρ 58λιτρα πχ (το 1600 το πεζο μου εχει 60). Φυσικα ολα αυτα που λεω καταριπτονται σε περιπτωση που για ολα τα αντικειμενα αναφερεσαι με το ονομα τους. Οπως πχ : ζεστανα το φαγητο στη πιτσος, σε παιρνω απ το samsung galaxy s4, βαλε τα nike σου να φυγουμε κλπ..
Επισης το να πεις εχω jeep kia sportage ειναι σαν να πω εγω, εχω opel peugeot 307. Ελπιζω ο γιος σου που στα 14 του διαβαζει 4τφ να ξεχωρισει τη μαρκα jeep απο τις υπολοιπες που κατασκευαζουν 4x4 ή SUV. Ενα κλικ πιο πισω ολοι ελεγαν datsun τα αγροτικα...
Οσο για το 'δεν σας βλεπουν οι απο πανω', το κακο ειναι οτι βλεπουν κ αυτα τα μαργαριταρια οι 'απο πανω', ονοματα δε λεμε! Ειναι οπως η γνωστη λαικη ρυση 'αυτοι καταστρεψαν την Ελλαδα'. Ποιοι ειναι αυτοι? 'Εεεε αυτοι. Οι απο πανω'...
-
Στο θέμα της βενζίνης, επειδη 99,9% πληρώνω με πιστωτική/εταιρική (coral) κάρτα συν κάρτα πόντων μου φαίνεται αδιανόητο να αφήσω το αυτοκίνητο στην αντλία και άδειο να είναι το βενζινάδικο. Πάντα το μετακινώ. Θεωρώ πως είναι common sense αλλα μαλλον οχι.
Σχετικά με τα ζώα που καταλαμβάνουν δυο θέσεις, μου αρεσει να παρκάρω αριστερά τους, στη μεριά του οδηγού οσο πιο κολλητά μπορω, εντός της δικής μου διαγράμμισης μήπως και καταλάβουν το μέγεθος της παπαριας τους...
Sent from a mobile device
-
Αυτό ναι αρκει να έχεις παλιο αμαξι .....
-
Σήμερα το πρωί στο βενζινάδικο ήταν γεμάτοι και οι 4 διάδρομοι οπότε αναγκαστικά σταμάτησα πίσω από ένα τελευταίας γενιάς Corsa diesel με πινακίδες Χαλκιδικής το οποίο φουλάριζε. Με το που γέμισε, ο μεσήλικας οδηγός μπήκε μέσα, έκανε 10 μέτρα μπροστά, πάρκαρε, κλείδωσε και πήγε μέσα στο γραφείο για να πληρώσει με πιστωτική. Δεν του το ζήτησε κανείς, το θεώρησε αυτονόητο ότι δεν έπρεπε να με αφήσει να περιμένω (όχι ότι θα το δεχόμουν )!
-
Απλά δεν υπάρχουν οι Ρώσοι!!!
http://www.zougla.gr/kosmos/article/sok-dite-ti-sinevi-meta-apo-kavga-dio-odigon
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό ναι αρκει να έχεις παλιο αμαξι .....Δε το'πιασα...
-
Μπορείτε να περιμένετε 20,30,40, 60+ δευτερόλεπτα για να βάλει βενζίνη ο πελατης που προηγείται ανάλογα τα λίτρα που βάζει ο καθένας, αλλα δεν μπορείτε να περιμένετε για τα 30' που θέλει κάποιος για να πληρώσει με πιστωτική κάρτα;;
Ξεκαθαρίζω οτι μιλάω ΜΟΝΟ για ανεφοδιασμό και πληρωμή με πιστωτική κάρτα. -
Όποιος ΔΕΝ κολλάει στον μπροστινό του, μπορεί να στρίψει το τιμόνι και να τον προσπεράσει αν αυτός καθυστερεί.
ΕΕΠ
Αν βλέπεις τα λάστιχα του μπροστινού αυτοκινήτου, μπορείς άνετα να το προσπεράσεις χωρίς μανούβρες. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δε το'πιασα...
Εννοει πως αν παρκαρεις διπλα και κολλητα στον κοπανο που επιασε 2 θεσεις για να του κλεισεις την πορτα και να αντιληφθει ποσο παπαρας ειναι. Πολυ πιθανον να το βρεις χτυπημενο.
Οποτε αν εχεις κανενα σαπιο που δε σε καιει να γδαρθει και να χτυπηθει, ενωστε και τα χερουλια που λεει ο λογος! -
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Μπορείτε να περιμένετε 20,30,40, 60+ δευτερόλεπτα για να βάλει βενζίνη ο πελατης που προηγείται ανάλογα τα λίτρα που βάζει ο καθένας, αλλα δεν μπορείτε να περιμένετε για τα 30' που θέλει κάποιος για να πληρώσει με πιστωτική κάρτα;;
Ξεκαθαρίζω οτι μιλάω ΜΟΝΟ για ανεφοδιασμό και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.Ναι, για εναν απλο λογο (που ειναι και το βασικο θεμα που δημιουργει τη γκρινια και τον εκνευρισμο): οτι μπορεις να κανεις διαφορετικα και δεν το κανεις. Ο ανεφοδιασμος ειναι υποχρεωτικο να γινει διπλα στην αντλια (οποτε κανεις δεν μπορει να πει τιποτα, ακομα και οταν βαζεις 90+λιτρα), ολα τα υπολοιπα ομως οχι.
Οταν λοιπον η συντριπτικη πλειοψηφια πληρωνει τον υπαλληλο επι τοπου με μετρητα αρα εχουν τη δυνατοτητα να αποχωρησουν αμεσως μετα, δεν ειναι 'ανεκτο' μια μικρη μειοψηφια να τους αναγκαζει να παραμεινουν και αλλο εκει επειδη εκεινος θελει να κανει και αλλες δουλειες ή να πληρωσει με καρτα (που συνεπαγεται καθυστερηση, εισοδο στο γραφειο/ταμειο κλπ), ενω μπορει να μετακινησει το αμαξι του 5 μετρα παρακατω και να κανει μετα οτι θελει.
Δηλαδη, το προβλημα δεν ειναι τα 30 δευτερολεπτα αλλα το γιατι συμβαινει αυτο και κυριως το οτι δεν χρειαζεται να συμβει αυτο.
ΥΓ Παραδειγμα: αν ενας σερβιτορος δεν σου φερει 20cent ρεστα χωρις να σε ρωτησει, δεν θα γκρινιαξεις? Εγω θα γκρινιαξω και μαλιστα πολυ. Και φυσικα το θεμα μου δεν ειναι τα 20cent αλλα ο τροπος/το οτι δεν με ρωτησε. Ε κατι αντιστοιχο σου λεω και για εδω, το θεμα δεν ειναι το ποσο θα περιμενεις αλλα το οτι στο επιβαλει ο αλλος ενω μπορει να κατι κατι διαφορετικο (ελαχιστης προσπαθειας μαλιστα).
-
Ξεκαθαρίζω οτι μιλάω ΜΟΝΟ για ανεφοδιασμό και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.Οχι και 30' για να πληρώσεις με πιστωτική...τουλαχιστον 4-5 λεπτά συνολικός χρόνος...
Sent from a mobile device
-
Ξεκαθαρίζω οτι μιλάω ΜΟΝΟ για ανεφοδιασμό και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.πληρωμη με πιστωτική μονο σε 30' ? Τοσος χρόνος δεν αρκεί για να μπεις στο μαγαζί.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δε το'πιασα...
Εννοει πως αν παρκαρεις διπλα και κολλητα στον κοπανο που επιασε 2 θεσεις για να του κλεισεις την πορτα και να αντιληφθει ποσο παπαρας ειναι. Πολυ πιθανον να το βρεις χτυπημενο.
Οποτε αν εχεις κανενα σαπιο που δε σε καιει να γδαρθει και να χτυπηθει, ενωστε και τα χερουλια που λεει ο λογος!Ααα...
Ή εταιρικό
-
Ξεκαθαρίζω οτι μιλάω ΜΟΝΟ για ανεφοδιασμό και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.Μισο λεπτο η πιστωτικη?
Εχεις πιστωτικη και πληρωνεις με αυτη ή απλα μπηκες να υπερασπιστεις τους κατοχους? -
Απο την στιγμη που το βενζιναδικο προσφερει αυτη την υπηρεσια (πληρωμη με καρτα) ειναι δικια του ευθυνη να εχει μεριμνηςει για την ομαλη εξυπηρετηση ολων των πελατων του ειτε εχοντας χωρο προσωρινης σταθμευσης , ειτε μηχανημα καρτων κοντα στην αντλια , ειτε πολλα αλλα. Αντιστοιχες καταστασεις υπαρχουν και με τα τιμολογια και με τις σφραγιδες στις αποδειξεις και παλαιοτερα με τις αποδειξεις που εκδιδονταν μονο απο 'μεσα'. Αν υπαρχει δυσαρεσκεια η ευθυνη ειναι αποκλειστικα της επιχειρησης .
Polestar Alliance
-
Ο χρήστης TOMCAT4 έγραψε:
Απο την στιγμη που το βενζιναδικο προσφερει αυτη την υπηρεσια (πληρωμη με καρτα) ειναι δικια του ευθυνη να εχει μεριμνηςει για την ομαλη εξυπηρετηση ολων των πελατων του ειτε εχοντας χωρο προσωρινης σταθμευσης , ειτε μηχανημα καρτων κοντα στην αντλια , ειτε πολλα αλλα. Αντιστοιχες καταστασεις υπαρχουν και με τα τιμολογια και με τις σφραγιδες στις αποδειξεις και παλαιοτερα με τις αποδειξεις που εκδιδονταν μονο απο 'μεσα'. Αν υπαρχει δυσαρεσκεια η ευθυνη ειναι αποκλειστικα της επιχειρησης .Polestar Alliance
Δεν σου είπε καποιος να το παρκαρεις αλλού το αμάξι σου,να το μετακινήσεις απο τις αντλίες σου λένε.Εσένα θα σου αρεσε να περιμένεις πίσω απο κάποιον που έχει παει στο μαγαζί για να πληρωσει με καρτα ή να διαλέξει τι δεντράκι αρωματικό θα αγοράσει ενώ εσύ έχεις τελειώσει;Τοσο δύσκολο είναι;Αλλωστε δεν θα το πας στο παρακάτω τετράγωνο ,ελάχιστα μέτρα θα το μετακινήσεις.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]