-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ουγκ......δεν μπορεί να τσιμπάς ακατάπαυστα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ουγκ......
δεν μπορεί να τσιμπάς ακατάπαυστα
πώς μπορείς ακατάπαυστα;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ουγκ......
δεν μπορεί να τσιμπάς ακατάπαυστα
πώς μπορείς ακατάπαυστα;;;
καλή διατροφή και σχεδόν καθημερινή άσκηση...
-
Τζάμπα....οτι πρέπει είναι οι τιμες για να σου λένε ...έκπτωση 40%
-
http://www.zougla.gr/greece/article/egn ... -en-kinisi
Στάλθηκε από το GT-I8160 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
6αρι η 7αρι?
-
Για πείτε μια γνώμη για σιροκκο 1.4dsg (αξιοπιστία, κατανάλωση, συντήρηση). Επίσης απο χώρους σε σύγκριση με γκολφ τι λεει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για ποιο 1.4,122ps η 160ps,καινουριο η μεταχειρο? Στο vw scirocco club μπορεις να αλιευσεις αρκετες πληροφοριες.
Διαβασα καποια reviews για τον TGI κινητηρα με τα 110ps,δεν ξερω αν εχει αποψη κανεις απο κανενα test drive ισως,αν εχει ερθει και κανενα δηλαδη.
-
Για 1.4 122ps μτχ λεω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
6αρι η 7αρι?Εγινε premium και η Vw. Μετα τις ιταλικες αναφλέξεις απο Ferrari και Lambo ζήλεψε λίγο απο την αίγλη τους.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για 1.4 122ps μτχ λεω.Sent from my iPhone using Tapatalk
το μοτερ ειναι μια χαρα. ανταλακτικα για μεγαλο σερβις
μπουζι 50 ,φιλτρο λαδιου 12,βενζινης 20,αερα 15,γυρης 6 απλο-13ενεργου ανθρακα
λαδια 5-30 αυστηρα κατα προτιμηση mobil1(60e),castrol edge (45e) ,aral longlife (30e)
τακακια 50τα πισω 80 τα μπροστα
λαστιχα σε διασταση 205/50 ρ 17 που για εμενα το εχω ξανα πει ειναι η σωστη διασταση για το 122αρι..απλα κωστιζουν 570ε να τα αλλαξεις.
αυτα ειναι τα αναλοσημα που θα αλλαζει σε 2ετης βαση εκτος απο μπουζι και τακακια..το μοτερ ειναι σκυλος..απ τα πιο αξιοπιστα τσι μαζι με το διλιτρο. βεβαια 20βτ δεν ειναι.
θεμα ισως εχεις με το σασμαν..εκει χωλενει ιδιαιτερα αν ηταν και καφρος ο κατοχος...
ενω εχει ενα κινητηρα διαμαντι το σασμαν ειναι ενα 5αρι σασμαν με διευρυμενο καβουκι για να χωρεσει η 6η (λογια μηχανικου) με οτι συνεπαγεται αυτο .απο χωρους ειναι ενα γκολφ με μια θεση λιγοτερη.και πιο τραπεζοειδες σχημα πορτμπαγκαζ λογο χαμηλης οροφης.
δλδ μεγαλα αντικειμενα να μπουν....ΔΕν μπενουν...(λογια φιλου κατοχου σιροκκο...
οταν στο γκολφ εχω χωσει κουζινα και μινι ψυγειο μαζι ο φιλος φρικαρε)...
απο ανεση. το σιροκκο παλι ειναι ενα βημα πισω αλλα εχει ενα πολυ καλα στησιμο που κ εγω θα ηθελα να ειχα στο γκολφακι μου.απο βελτιωση με απλο φπε το ξεχνας στο 122 αρι. δεν αξιζει (αντε το πολυ προγραμμα)...αυτο που αξιζει ειναι big turbo εχουν γινει αρκετα 122αρια big turbo πλεον.
και εγω το 2009 για σιροκκο πηγενα αλλα δεν εκατσε και πηρα γκολφ 3θυρο. απο εκει που ελεγα οτι δεν θα χρειαστω χωρους,πλεων εχω φτασει να μην πεφτει καρφιτσα.ελπιζω να σε βοηθησα.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ελπιζω να σε βοηθησα.
Με βοήθησες πολύ και σε ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι θα δώσει ένα κάποιος γνωστός γι αυτό η όλη σκέψη. Νομίζω πάντως ότι είναι αυτόματο και απ ότι είδα dsg = το 7άρι που έχει πολλά θέματα ρε γμτ.
Τα λίτρα του πορτ μπαγκάζ όμως είδα ότι είναι αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι προτιμούσα ένα golf 6 speed manual που το έχω οδηγήσει και ξέρω τι είναι... -
Θέλει κανείς ένα golf;
Έχει αφήσει η γειτόνισσα το δικό της στην πυλωτή με τα κλειδιά στη μίζα σβηστό. mk7 140αρι dsg...Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Θέλει κανείς ένα golf;
Έχει αφήσει η γειτόνισσα το δικό της στην πυλωτή με τα κλειδιά στη μίζα σβηστό. mk7 140αρι dsg...Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
Το θέλω εγώ. Πες της να αφήσει και μία δήλωση μέσα να κάνω τη μεταβίβαση.
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Θέλει κανείς ένα golf;
μππαααά, θα έχει μείνει από πολλαπλασιαστές...
-
Αποκλείεται....!!!!
-
και που θα παει με δυο κυλινδρους και dsg.......μεχρι την Καρεντα ?
-
καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση
μπορεί στο golf 7 1,6 TDI BlueMotion 5D να προστεθεί επιπλέον εξοπλισμός (για παράδειγμα το πολυλειτουργικό τιμόνι με χειριστήρια ή το infotainment composition media);
τα 2 αυτά αξεσουάρ είναι της έκδοσης highline άλλα απο ότι γνωρίζω η έκδοση αυτή δεν υποστηρίζει κανέναν κινητήρα πετρελαίου.....με άλλα λόγια όποιος θέλει πετρέλαιο δεν μπορεί να τα έχει αυτά;
*** αν μπορεί κάποιος να μου θυμίσει αν η έκδοση generation ή bluemotion έχει κουμπάκια στο τιμόνι....έχω δει φωτογραφίες στο internet και έχω μπερδευτεί.
-
σε 7αρι blue ντιζελ θυμαμαι ρυθμιση ηχου κτλ πάνω στο τιμόνι με μια μικρή επιφύλαξη
-
μήπως υπάρχει πουθενά κάποιος κατάλογος την vw για κατέβασμα ή αν έχει κάποιος να τον διαθέσει όπου να φαίνεται ο εξοπλισμός που μπορείς να προσθέσεις κλπ;
VW FORUM