-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΖΩΟ το μουνοπανο που με τρακαρε απο πισω (με μικρη ευτυχως ταχυτητα) ενω περιμενα σε κοκκινο φαναρι, και οταν εκανα μερικα μετρα μπροστα (για να μην εμποδιζω αν τυχον περναγε καποιος, εγω ο μαλακας νομοταγης) την εκανε σα να μη τρεχει τιποτα. Ολα αυτα 5.35 τα ξημερωματα.Καμμια 50αρια μετρα πριν ειχε αναψει αλαρμ και πηγε σιιιιγα-σιιιγα προς τα δεξια και τον προσπερασα, και μετα απο καμμια 30ρια δευτερολεπτα αφου ειχα σταματησει ηρθε και επεσε πανω μου. Στις παναγιες που ακολουθησαν δεν εδειξε να καταλαβαινει οσο τον εβλεπα απο τον καθρεφτη, γυρισε και μιλουσε χαλαρα στη συνοδηγο.
Δυο τινα, εξ ισου πιθανα και τα δυο, και ισως συνεβαιναν και ταυτοχρονα:
- Ηταν τοσο ντιρλα που δεν καταλαβε οτι επεσε πανω μου,
- Τον πηρε η μανουλα του τηλεφωνο οτι δεν την πληρωναν οι πελατες (ηταν 3 ταυτοχρονα) και ετρεχε να προφτασει μη χαθει το μεροκαματο.
Λευκο BMW, μαλλον Ε46, με αριθμο που αρχίζει απο ΥΥΧ ή ΥΥΚ ή κατι σχετικο, το ΥΥ σιγουρο. Ψοφα γαμημενε γλομποκουρεμένε αληταρα μαζι με τη καριολα που κουβαλαγες.
Ευτυχως το πορτ μπαγκαζ κλεινει και ανοιγει κανονικα με το κλειδι, οσο το δοκιμασα 2-3 φορες, και ο προφυλακτηρας δε φαινεται να εχει αλλαξει θεση. Απο κατω δεν εχω δει.
γιατι δεν τον πηρες στο κυνήγι?
-
μαλλον ηταν πιο γρηγορος
-
μεγαλο ζωο ο οδηγος μ3 ε92 που μετα απο 3 κυνηγητα σε φαναρια σε Καβαλας,αποφασισε να σφαξει κοκκινο ενω ηταν σταματημενος και περιμενε.
Τον προλαβα στο επομενο και εκανα το 4-0 -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
γιατι δεν τον πηρες στο κυνήγι?
- γιατι επρεπε να κανω μια μανουβρα + ημουν εξω απο το αυτοκινητο = χαμενος χρονος
- γιατι νομιζω οτι κυνηγητο ξημερωματα στο στενα του Ν. Ηρακλειου ειναι κακος συμβουλος in my book.
- Μπορει να τον καθυστερουσα αν τον επιανα και να εμενε χωρις μεροκαματο η μανουλα του
Ημουν στη Μαρινου Αντυπα σε φαναρι που στριβει αριστερα για Φιλοθεης.
-
Λευκο νεο focus πηγε να πεσει πανω μου πλησιαζωντας το κοκκινο στη διασταυρωση Ν.Ε.Ο με Κανελοπουλου και δεν ειναι να πεις οτι ημουν ακριβως στη νεκρη γωνια του....ολα αυτα για να κερδισει μηκος ενος αυτοκινητου στο κοκκινο και να μπει μπροστα μου υποθετω..
-
Ζωάρα από τις λίγες ο οδηγός της λευκης SLK (R171 νομίζω) που ανέβαινε τη Δηληγιάννη Σάββατο ξημερώματα με πολλά χλμ/ω έξω από το σταθμό Λαρίσης και δεν σταμάτησε στο από 5+ secs αναμμένο κόκκινο με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο που κατέβαινε από τη Φιλαδελφείας και ήθελε να στρίψει αριστερά να πλακωθεί στα φρένα για να μην γίνουν μαλιοκούβαρα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάντως αν διαβάσει κανείς μονάχα το:
με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια
φαίνεται ότι έχεις κόψει και καλά φάτσα σε στυλ ''άλλη μια που τις έδωσαν έτσι το δίπλωμα'' οπότε από κει και έπειτα θεωρείς οποιαδήποτε δική σου συμπεριφορά δικαιολογημένη.
Εγώ έχω μια απορία που δε βλέπω να την είχε κάποιος άλλος.Μας λες για πορτάκια,αποδείξεις,ρέστα στο συνοδηγό **και ότι η μανδάμ ήρθε ΜΕΤΑ από εσένα,έδωσε τα κλειδιά,περίμενε,και ήταν έτοιμη ΠΡΙΝ από εσένα **.
Μήπως δικαιολογημένα κορνάρισε?Πάω για βενζίνη.
Ο μπροστινός μου γεμίζει Χ5 και εγώ βάζω 10€.
Μάντεψε ποιος τελειώνει πιο γρήγορα.
Να κορναρω?
Στην συγκεκριμενη περίπτωση και οι 2 συμπεριφορες για μένα λάθος είναι πάντως.Και να κορναρει ο πίσω στα παπάκια μου. Εγώ πάντα γεμίζω, πληρώνω με πιστωτική, εξαργυρώνω τους πόντους μου κλπ.
Οποίος βιάζεται κανει όπισθεν ή παει σε άλλο βενζίναδικο. Και επειδή η amg έχει 91 λίτρα ρεζερβουάρ μου έχει τύχει πολλές φορες στο Ριο να κάνω ουρά, να μου την ψιλό λένε κάποιοι....... Έχω εμπειρία πλέον στις απαντήσεις. Ασε που μόλις δουν στην αντλία λίτρα και συνολικό κόστος τους φεύγουν τα τσισα. -
My tea is rich
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως αν διαβάσει κανείς μονάχα το:
με μια μανταμ καμμια 40 αριά περιπου η οποια κ δεν κατεβαινει απο το αμαξι της αλλα δινει τα κλειδια στον βενζινα για να της βαλει βενζινα απο αλλη αντλια
φαίνεται ότι έχεις κόψει και καλά φάτσα σε στυλ ''άλλη μια που τις έδωσαν έτσι το δίπλωμα'' οπότε από κει και έπειτα θεωρείς οποιαδήποτε δική σου συμπεριφορά δικαιολογημένη.
Εγώ έχω μια απορία που δε βλέπω να την είχε κάποιος άλλος.Μας λες για πορτάκια,αποδείξεις,ρέστα στο συνοδηγό **και ότι η μανδάμ ήρθε ΜΕΤΑ από εσένα,έδωσε τα κλειδιά,περίμενε,και ήταν έτοιμη ΠΡΙΝ από εσένα **.
Μήπως δικαιολογημένα κορνάρισε?Πάω για βενζίνη.
Ο μπροστινός μου γεμίζει Χ5 και εγώ βάζω 10€.
Μάντεψε ποιος τελειώνει πιο γρήγορα.
Να κορναρω?
Στην συγκεκριμενη περίπτωση και οι 2 συμπεριφορες για μένα λάθος είναι πάντως.Και να κορναρει ο πίσω στα παπάκια μου. Εγώ πάντα γεμίζω, πληρώνω με πιστωτική, εξαργυρώνω τους πόντους μου κλπ.
Οποίος βιάζεται κανει όπισθεν ή παει σε άλλο βενζίναδικο. Και επειδή η amg έχει 91 λίτρα ρεζερβουάρ μου έχει τύχει πολλές φορες στο Ριο να κάνω ουρά, να μου την ψιλό λένε κάποιοι....... Έχω εμπειρία πλέον στις απαντήσεις. Ασε που μόλις δουν στην αντλία λίτρα και συνολικό κόστος τους φεύγουν τα τσισα.βαζεις και 100αρα?
-
Θα εντυπωσιαστηκαν με τα 91 λιτρα... ΝΟΤ
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αυτό πάει να πει νεοελληνική νοοτροπία. Εύγε!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και να κορναρει ο πίσω στα παπάκια μου. Εγώ πάντα γεμίζω, πληρώνω με πιστωτική, εξαργυρώνω τους πόντους μου κλπ.
Οποίος βιάζεται κανει όπισθεν ή παει σε άλλο βενζίναδικο. Και επειδή η amg έχει 91 λίτρα ρεζερβουάρ μου έχει τύχει πολλές φορες στο Ριο να κάνω ουρά, να μου την ψιλό λένε κάποιοι....... Έχω εμπειρία πλέον στις απαντήσεις. Ασε που μόλις δουν στην αντλία λίτρα και συνολικό κόστος τους φεύγουν τα τσισα.Μαζευεις και κουπόνια;
Πας και για κατούρημα;Ο απλός άνθρωπος βάζει βενζίνη και μετά βάζει το αμάξι του στην άκρη και κάνει όλα τα υπόλοιπα.
Οποία ματαιοδοξία
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ασε που μόλις δουν στην αντλία λίτρα και συνολικό κόστος τους φεύγουν τα τσισα.Σιγά ρε μεγάλε
Απο τα 91 λίτρα σου αν αφαιρέσεις την προμήθεια της κάρτας, ΦΠΑ κλπ. μένει για το βενζινά 3 με 3,5 ευρώ το πολύ.
Χεσμένο σε έχουν.
-
Δεν φταιει ο cpp ,φταιει ο βενζινας που δεν του την λεει, απ την αλλη ποιος βαζει σημερα 90 λτρ μπετζινα..κανει το κοροιδο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαζευεις και κουπόνια;
κΟπονια τα λενε
Ο απλός άνθρωπος βάζει βενζίνη και μετά βάζει το αμάξι του στην άκρη και κάνει όλα τα υπόλοιπα.
+1
-
Επειδή κάποιοι μπερδευεστε, αν χρειάζομαι κάτι άλλο κάνω στην άκρη, αν η διαδικασία ειναι καύσιμα, πληρωμή με πιστωτική δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου όμως και δεν μετακινουμαι.
Σιγά μην μπω και βγω επειδή ισως ο πίσω τελειώσει πιο γρήγορα.Είπαμε, ο πίσω ας κανει όπισθεν, αν δεν έχει χώρο ας πηγαίνει σε πιο άνετο βενζινάδικο.
Ο βενζινάς αν θέλει ας πάρει μηχάνημα που χρεώνει τις πιστωτικές στην αντλία, που έχει πιο γρηγορη σύνδεση κλπ. Και εμένα μου τυχαίνει ο γνώστης να χρεώσει πιστωτικές να βάζει στον επόμενο. Δεν βγαίνω έξω να φωνάζω έλα μέσα να σε πληρώσω.
Για κάποιον που λέει ότι με έχει χεσμενο ο βενζινάς η απάντηση ειναι εγώ να δεις τι τον έχω! Εγώ την συναλλαγή μου θέλω να κάνω και να σηκωθώ να φύγω.Νεοελληνική συμπεριφορά ειναι να κορναρεις κύριοι, να μην παίρνεις την απόδειξη κλπ. Κλπ.
-
Νεοελληνική συμπεριφορά είναι να ξέρεις ότι για τους 9.5 στους 10 πελάτες η παραπάνω διαδικασία κρατάει λιγότερο από ό,τι για σένα κι αντί να βγεις έξω να κάνεις το αμάξι στην άκρη και να συνεχίσεις τη διαδικασία για όσο διάστημα επιθυμείς, εσύ αντιπροτείνεις να πάνε σε πιο άνετο βενζινάδικο. Για την ακρίβεια, δε λέγεται νεοελληνική συμπεριφορά, λέγεται νεοελληνική γαϊδουριά, αλλά δε στο λέω γιατί δε σε ξέρω και δε θέλω παρεξηγήσεις κι εκνευρισμούς με αγνώστους.
-
και στα διοδια με καρτα πληρωνει!
-
μ αυτά θυμήθηκα κατι βλήματα, που ενω το βενζιναδικο ειναι αδειο και εχει 2 σειρες αντλιες, ερχονται απο πισω σου και περιμενουν να τελιεωσεις για να βαλουν κι αυτοι
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
μ αυτά θυμήθηκα κατι βλήματα, που ενω το βενζιναδικο ειναι αδειο και εχει 2 σειρες αντλιες, ερχονται απο πισω σου και περιμενουν να τελιεωσεις για να βαλουν κι αυτοι
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]