Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ΖΩΟ το μουνοπανο που με τρακαρε απο πισω (με μικρη ευτυχως ταχυτητα) ενω περιμενα σε κοκκινο φαναρι, και οταν εκανα μερικα μετρα μπροστα (για να μην εμποδιζω αν τυχον περναγε καποιος, εγω ο μαλακας νομοταγης) την εκανε σα να μη τρεχει τιποτα. Ολα αυτα 5.35 τα ξημερωματα.Καμμια 50αρια μετρα πριν ειχε αναψει αλαρμ και πηγε σιιιιγα-σιιιγα προς τα δεξια και τον προσπερασα, και μετα απο καμμια 30ρια δευτερολεπτα αφου ειχα σταματησει ηρθε και επεσε πανω μου. Στις παναγιες που ακολουθησαν δεν εδειξε να καταλαβαινει οσο τον εβλεπα απο τον καθρεφτη, γυρισε και μιλουσε χαλαρα στη συνοδηγο.
Δυο τινα, εξ ισου πιθανα και τα δυο, και ισως συνεβαιναν και ταυτοχρονα:
- Ηταν τοσο ντιρλα που δεν καταλαβε οτι επεσε πανω μου,
- Τον πηρε η μανουλα του τηλεφωνο οτι δεν την πληρωναν οι πελατες (ηταν 3 ταυτοχρονα) και ετρεχε να προφτασει μη χαθει το μεροκαματο.
Λευκο BMW, μαλλον Ε46, με αριθμο που αρχίζει απο ΥΥΧ ή ΥΥΚ ή κατι σχετικο, το ΥΥ σιγουρο. Ψοφα γαμημενε γλομποκουρεμένε αληταρα μαζι με τη καριολα που κουβαλαγες.
Ευτυχως το πορτ μπαγκαζ κλεινει και ανοιγει κανονικα με το κλειδι, οσο το δοκιμασα 2-3 φορες, και ο προφυλακτηρας δε φαινεται να εχει αλλαξει θεση. Απο κατω δεν εχω δει.
γιατι δεν τον πηρες στο κυνήγι?