-
Ζβέλτο δεν ξέρω αν του φάνηκε αλλα σίγουρα του φάνηκε Ζμπορτ
-
Τι αναλογία κιλών ανά ίππο έχει;
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
11.4 κιλά ανα χορς. Καλά είναι;
Sent from Corsair's brick
-
Για μένα καλά είναι. Αλλά το s cross έχει μισό κιλό λιγότερο. Θα έχει 0,2835 lt/100km λιγότερα παντού και πάντα.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Αν υποψιαστώ ότι κάποιον έχετε πάρει στο ψιλό
-
Εγώ παίδες απλα βάζω facts.
Sent from Corsair's brick
-
Όλα τα αυτοκίνητα σήμερα είναι καλά.
Είναι θέμα γούστου και χρημάτων.
Κανένα αμάξι δεν ξεχωρίζει ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ από τα άλλα.
Tapatalk
-
Μ’ αυτά που γράφετε, θα αποθαρρύνετε τους αντικειμενικούς κατόχους ενός από τα καλύτερα all around αυτοκίνητα και δε θα διαβάζουμε πλέον τις αντικειμενικές εντυπώσεις και τις αντικειμενικές υποθέσεις μελλοντικής υποκατανάλωσης βάσει προηγούμενων δεδομένων από άλλα αυτοκίνητα ή διαδρομές
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τον θόρυβο τον ακούς και με σβηστή τη μηχανή;
Όχι. Με σβηστεί μηχανή δεν ακούω θόρυβο.
Προφανώς ο θόρυβος είτε βγαίνει από κάποιο συντονισμό ή από τον ανεμιστήρα που φέρνει τον κρύο αέρα στην καμπίνα. Αν δυναμώσεις την ένταση του αέρα συνεχίζει να ακούγεται ο θόρυβος;
Αν δυναμώσω τον αέρα του κλιμα, πάλι κάνει θόρυβο.
Δεν νομίζω οτι είναι συντονισμός.
Κάνει αυτό το χαρακτηριστικό ''σφύριγμα'' όταν
πχ σε ρελαντί ακουμπάω στιγμιαία το γκάζι και το αφήνω, την στιγμή που το αφήνω ανεβάζει έντονα το θόρυβο και μετά σταματά.
Μάλλον είναι φυσιολογικός θόρυβος, στο παλιό qq δεν ακούγονταν έτσι.
Απλά είπα μην είναι κάτι που πρέπει να προσέξω...
Δίπλα τον έχω τον αντιπρόσωπο θα πάω να δω.Και κάτι άλλο.
Τελευταία είχε ανέβει λίγο η κατανάλωση.
Τα ελαστικά είχαν πολύ χαμηλή πίεση χωρίς να το καταλάβω (βρε αυτό το 50προφιλ τόσο χαμηλό είναι ).
Αλλά δεν είχα καμιά ειδοποίηση από το σύστημα πίεσης ελαστικών.
Μάλλον κάτι πείραξα γιατί με το που μπήκα στο σχετικό μενού μετά μου έδειξε ένδειξη.
Οπότε προσοχή. Καλή η τεχνολογία αλλά ας ρίχνουμε μια ματιά και μόνοι μας.Ένα πραγματάκι ρώτησα προς άλλους χρήστες
και χάνω την ώρα μου με ένα σωρό άχρηστα μηνύματα. -
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Και κάτι άλλο.
Τα ελαστικά είχαν πολύ χαμηλή πίεση χωρίς να το καταλάβω (βρε αυτό το 50προφιλ τόσο χαμηλό είναι ).
Μάλλον κάτι πείραξα γιατί με το που μπήκα στο σχετικό μενού μετά μου έδειξε ένδειξη.
Οπότε προσοχή. Καλή η τεχνολογία αλλά ας ρίχνουμε μια ματιά και μόνοι μας.Ένα πραγματάκι ρώτησα προς άλλους χρήστες
και χάνω την ώρα μου με ένα σωρό άχρηστα μηνύματα.Φιλος θα υπομενεις!!!! το κοινο το νηματος ειναι βαρβατο και δεν μασαει....
Aυτο με την πιεση ελαστικών θέλει προσοχή , ειδικα τωρα το καλοκαιρι που λιώνουν τα λαστιχα στην ασφαλτο. Απλα σε εμενα 2 φορες που πατωσαν τα λαστιχα μου εβγαλε αμεσως αλαρμ στην οθονη. Προφανώς το ειχες στο eco mode το οποιο δεν ενδείκνυται για ελλαδα λογω λακουβας και για κολοκαιρι. Φουλ mode
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Και κάτι άλλο.
και χάνω την ώρα μου με ένα σωρό άχρηστα μηνύματα.Φιλος θα υπομενεις!!!! το κοινο το νηματος ειναι βαρβατο και δεν μασαει....
Aυτο με την πιεση ελαστικών θέλει προσοχή , ειδικα τωρα το καλοκαιρι που λιώνουν τα λαστιχα στην ασφαλτο. Απλα σε εμενα 2 φορες που πατωσαν τα λαστιχα μου εβγαλε αμεσως αλαρμ στην οθονη. Προφανώς το ειχες στο eco mode το οποιο δεν ενδείκνυται για ελλαδα λογω λακουβας και για κολοκαιρι. Φουλ mode
-
Πολύ άγχος πια με την πίεση των ελαστικών.
Πώς λιώνουν τα λάστιχα το καλοκαίρι ;
Σαν τα νιάτα μας στην βιοπάλη ;
-
Το αρνητικο της χαμηλης καταναλωσης.Λιγες επισκέψεις σε πρατήριο κανεις δεν ελέγχει τον αερα.:shock:
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πολύ άγχος πια με την πίεση των ελαστικών.Πώς λιώνουν τα λάστιχα το καλοκαίρι ;
Σαν τα νιάτα μας στην βιοπάλη ;
Πως λιωνουν τα λαστιχα το καλοκαιρι?
Απο που κλανει το μπαρμπουνι?
Μασαει η κατσικα ταραμα?
Αυτα ειναι τα καυτα ζητηματα της εποχης!
Πολυ αγχος πραγματικα!!! δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια!! θα επισκευθω ψυχολογο!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το αρνητικο της χαμηλης καταναλωσης.Λιγες επισκέψεις σε πρατήριο κανεις δεν ελέγχει τον αερα.:shock:Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο ξαναπες το. Με το μαζντα ήμουν καθε 3 μερες στο πρατηριο ! ε καποια στιγμη ή εγώ ή το παιδι κατι θα σου λεγανε για τα λαστιχα!
Τωρα 2 φορες το μηνα αντε να δεις τον αερα!!! -
αν μετράς πιέσεις ελαστικών σε βενζινάδικα είσαι άξιος της μοίρας σου
-
Τοσα χρονια δλδ που δεν ειχαν την δυνατοτητα αισθητηρα για την πιεση τι καναμε?? κατα καιρους το τσεκαραμε στα πρατηρια, αν καποιο απο αυτα ειχε διαφορα σημαντικη τοτε συμπληρωναμε φυσικα και μετα πηγαιναμε να το ελενξουμε σε λαστχα. δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.. για να λοιωσουμε λαστιχο το καλοκαιρι?? πραγματικα πρεπει να ειναι ηδη φθαρμενο για να τα φτυσει... εκτος πλεον αν οι λαστιχαδες εχουν αλλαξει ποιοτητα γομας... Μιλαμε βεβαια για νορμαλ οδηγηση οχι για πιστα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Τοσα χρονια δλδ που δεν ειχαν την δυνατοτητα αισθητηρα για την πιεση τι καναμε?? κατα καιρους το τσεκαραμε στα πρατηρια, αν καποιο απο αυτα ειχε διαφορα σημαντικη τοτε συμπληρωναμε φυσικα και μετα πηγαιναμε να το ελενξουμε σε λαστχα. δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.. για να λοιωσουμε λαστιχο το καλοκαιρι?? πραγματικα πρεπει να ειναι ηδη φθαρμενο για να τα φτυσει... εκτος πλεον αν οι λαστιχαδες εχουν αλλαξει ποιοτητα γομας... Μιλαμε βεβαια για νορμαλ οδηγηση οχι για πιστα...Μην βάζεις ιδέες, γιατί έχουμε ξαναδεί μέτρηση οικονομίας σε πίστα !!!!
-
όντως δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε χρειάζεται να ελέγχεις τα λάστιχα μια φορά την εβδομάδα, έλεος ... μια φορά το μήνα σε βουλκανιζατερ που διαθέτουν καλιμπραρισμένα μηχανήματα και εντ οφ στόρι
-
Συγνώμη αλλά αισθητήρα πίεσης ελαστικών υπάρχουν αμάξια που έχουν απο το 2001 κι όχι ακριβά το αντιθετο μαλιστα ακόμα και φθηνά. Κι αυτό το Sx4 το εισηγαγε για να καταλαβω
Και σιγά την ευκολία κιόλας. Λίγο να καταλαβαίνεις το αμάξι σου καταλαβαίνεις αν έχει πέσει η πίεση χωρίς να το ελέγξεις σε μηχάνημα
SUZUKI SX4 SCROSS