-
Mα τι ΑΝΤΡΙΚΕΣ καταναλωσεις ειναι αυτες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
435km Χαλανδρι - Πορτο Χελι και πισω + κατι γυρω γυρω στον Πειραια και κανα 60km στην Αργολιδα 8.8l /100km xantia I 1.8 8v.
3 ατομα ,φουλ πορτμπαγκαζ.Πήγαινε πορτο χελι ( να δω ποτε θα με γυρίσουν πίσω ) με ιταλικό 1600αρη πολυμορφικο με βγαλμένα τα 3 καθίσματα, 3 μεγαλόσωμα άτομα και εξοπλισμό ανύψωσης και σταθεροποίησης δοκών ,λιγο αιρ 8,9l /100
Απο προάστια Πειραια μεχρι το παρκινγκ στην Κόστα, στο πηγαινε πολυ γρήγορα, στον ερχομο πιο χαλαρα, συνολικα 375 χλμ, εκαψα ~27 λιτρα. 10 χρόνια πριν αυτά βεβαια, τωρα παιζει να καεί το αυτοκινητο...
Ρεκορ για το πήγαινε στην ιδια διαδρομη, 187,5 χλμ σε 2 ώρες ακριβως, ΜΑΖΙ με σταση στο Γιαννουλακη στον Ασπροπυργο για να αγορασω καφέ. Συνοδηγος ενας πολυ ελαφρυς τυπος με μαυρα ρουχα, κουκουλα, φατσα νεκροκεφαλης και δρεπάνι. Μεση ωριαια... do the math
-
Αποδειξεις απο τα διοδια εχεις για μπορεσεις να μας το αποδειξεις?
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αποδειξεις απο τα διοδια εχεις για μπορεσεις να μας το αποδειξεις?...10 χρόνια πριν αυτά βεβαια, τωρα παιζει να καεί το αυτοκινητο...
Μηπως θες και αποδειξη απο το βενζιναδικο? Πιθανον να υπαρχει ακόμα στο αρχειο μου στα Ανω Λιοσια.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
435km Χαλανδρι - Πορτο Χελι και πισω + κατι γυρω γυρω στον Πειραια και κανα 60km στην Αργολιδα 8.8l /100km xantia I 1.8 8v.
3 ατομα ,φουλ πορτμπαγκαζ.Πήγαινε πορτο χελι ( να δω ποτε θα με γυρίσουν πίσω ) με ιταλικό 1600αρη πολυμορφικο με βγαλμένα τα 3 καθίσματα, 3 μεγαλόσωμα άτομα και εξοπλισμό ανύψωσης και σταθεροποίησης δοκών ,λιγο αιρ 8,9l /100
Απο προάστια Πειραια μεχρι το παρκινγκ στην Κόστα, στο πηγαινε πολυ γρήγορα, στον ερχομο πιο χαλαρα, συνολικα 375 χλμ, εκαψα ~27 λιτρα. 10 χρόνια πριν αυτά βεβαια, τωρα παιζει να καεί το αυτοκινητο...
Ρεκορ για το πήγαινε στην ιδια διαδρομη, 187,5 χλμ σε 2 ώρες ακριβως, ΜΑΖΙ με σταση στο Γιαννουλακη στον Ασπροπυργο για να αγορασω καφέ. Συνοδηγος ενας πολυ ελαφρυς τυπος με μαυρα ρουχα, κουκουλα, φατσα νεκροκεφαλης και δρεπάνι. Μεση ωριαια... do the math
το ίδιο όχημα στο γυρισμό σαφώς πιο άδειο (βέβαια το δικό μου γεμάτο διαφέρει, κουβαλά γρύλους, υλικά και ικριώματα ) και χωρίς χρήση αιρ έκαψε κάτω από 7,5
η διαδρομή δεν απαιτεί τρομερά γκάζια, αλλά δυνατά φρεναρίσματα
-
Μετά από ένα τιτάνιο 3μηνιαίο τεστ τουλάχιστον 40.000km, τα αποτελέσματα για τον κύκλο κατανάλωσης του Citroen C3 1.6 Senso (πόλη + περιαστικοί δρόμοι σε ένα ποσοστό 40-60, χωρίς καθόλου ταξίδι σε ΕΟ), αποπληθωρισμένα και όσο πιο ceteris paribus μπόρεσα, με την οδηγό να μην είναι ενήμερη ότι καταγράφω.
Energy Saver Plus με Continental Premium Contact 2 η διαφορά κατανάλωσης σταθεροποιήθηκε στο 0,3lt υπέρ των οικολογικών Michelin. Από ένα σταθερότατο 7,8lt/100km πήγε στο 7,5lt/100km. Νομίζω ότι το treadwear είναι αντίστοιχα 400 και 280.
Έχω και αποτέλεσμα από ΕΟ, αλλά δεν έχω προς σύγκριση πρόσφατα νούμερα. Πολύ καλή επίδοση, οπότε δεν το λέω ούτε στον εαυτό μου και δεν ασχολούμαι.
Προσωπικό συμπέρασμα κατανάλωσης/ελαστικών: Αν δεν μου το έλεγε κάποιος ότι φοράει οικολογικά, δεν θα το καταλάβαινα. Δεν έχω παρατηρήσει χειρότερο φρενάρισμα, κατευθυντικότητα ή εκκίνηση, πάντα υπολογίζοντας ότι το αυτοκίνητο είναι πολύ μακριά από διασκεδαστική οδήγηση (συν ABS/ESP/ECTS και USBL) και ότι το senso συντελεί στην ομαλότητα όλων των καταστάσεων. Τα δε 0,3lt/100km (μείωση 3,8% που την υπολόγισα στο android κινητό μου με το ειδικό κουμπάκι) καλοδεχούμενα, αλλά δεν τα θεωρώ σοβαρή αιτία επιλογής αν δεν γίνονται εκατομμύρια χιλιόμετρα κάθε έτος.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
...10 χρόνια πριν αυτά βεβαια, τωρα παιζει να καεί το αυτοκινητο...
Μηπως θες και αποδειξη απο το βενζιναδικο? Πιθανον να υπαρχει ακόμα στο αρχειο μου στα Ανω Λιοσια.
Ειναι παλια ιστορια απο μελος που δεν ειναι πια μελος.. δε περιμενα να καταλαβεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι παλια ιστορια απο μελος που δεν ειναι πια μελος.. δε περιμενα να καταλαβεις..
Σε εχει σημεδεψει ο πιπινος, ε ??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
που να το ξερω?
-
Νικο, trident.. ομορφες εποχες..
-
η μοίρα η καταραμένη μού έστησε καρτέρι και με υποχρέωσε να οδηγήσω το ΟΠΕΛ ΖΑΦΙΡΑ ΜΠΕΖΙΝΑ.
πέρα απο την δυσθεώρητη κατανάλωση (ψιλοαναμενώμενο), δε βρήκα ουδένα πλεονέκτημα έναντι του ντίζελ. αναρωτιόμουν τι λέγατε τόσες σελίδες επι σελίδων....
όσο για την εμπειρία με το ΟΠΕΛ ΖΑΦΙΡΑ, ας ανοίξει οποιος αντέξει τα παραπάτω λινξ για εσωτερικό χώρο, κινητήρα, στήσιμο, χώρους, ορατότητα, συνολική εντύπωση.
-
μάλλον δεν είσαι αισθάντης το οδήγησες σε οφ μπαλανς να δεις πως χορεύει το μπενζίνα ?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μετά από ένα τιτάνιο 3μηνιαίο τεστ τουλάχιστον 40.000km40.000 σε 3 μήνες ρε θηρίο?????????
-
Συγγνώμη, πατήθηκε κατά λάθος ένα μηδενικό παραπάνω και μια τελεία. Τα υπόλοιπα στοιχεία φρόντισα να είναι σωστά.
-
red monster εκτός απο κουλομαρίας είσαι και τεντυμπόιζ
-
Polo 1.2 tsi 670 χλμ με 37 λίτρα => 5.52
Το trip computer έγραψε μέση 5.5, γι άλλη μια φορά πέφτει καρφί μέσα. Απ ότι φαίνεται τα trip computer των αυτοκινήτων μετράνε σωστά πλέον, παλιότερα μοντέλα ήταν κατά κανόνα αισιόδοξα. -
Απαισιοδοξα όχι αισιοδοξα
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
παλιότερα μοντέλα ήταν κατά κανόνα αισιόδοξα.Νταξ όχι σε όλα αλλά επειδή μάλλον το σχόλιο αφορά παλιότερα VW δε θα επιμείνω περαιτέρω.
-
Φήατ πάντα, μκ2 , 69 άλογα, γκρί χρώμα:
Η. Мармарас,Халкидики - Θεσσαλονίκη με μέση 74χμ/ω, εγώ + το ποδήλατό μου μέσα, χωρίς ερκον, κατανάλωση 4.0 μπαμ. 7.5 ευρώ για 113. χλμ. Και είναι και άστρωτο με ούτε 19.000 χλμ.
Έρευνα Κατανάλωσης