-
Είναι πραγματικά τα CSS τόσο ανάπηρα οσο φαίνονται ή απλά θέλουν πολύ περισσότερη δουλειά απ όσο νομίζω -για να βγάλεις κάτι αισθητικά αξιοπρεπές-.
-
Το 2
https://www.noip.com/blog/2014/06/30/ip ... -takedown/
-
φιλος σε γραφειο ψαχνει εκτυπωτη laser διπλης οψης, μεχρι 150 ευρω. το τονερ να ειναι φθηνο (τυπωνει παρα πολυ
και το αλλαζει συχνα). απο μαρκες δεν εχει ιδιαιτερη προτιμηση. τι επιλογες εχει? (απο σκρουτζομαγαζο ειναι καλυτερα ) -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
HD ready.
Τον μπουλο.μας ενδιαφέρει χαμηλή τιμή
Προχώρα ρε συ, και εγώ που ψάχνω φθηνή 32αρα για το χωριό για να βλέπω απλά τηλεόραση, κάτι τέτοιο θα πάρω, σιγά μην αγχωθώ για FHD που δεν θα δω στο χωριό...προφανώς όμως αν βρω σε κοντινή τιμή μια FHD, δεν θα το σκεφτώ και πολύ....
Τελικά δεν άντεξα, αντί για τα 190€ για μια generic κινεζιά HD-Ready, έδωσα 260 και πήρα μια 32αρα Toshiba FHD (Smart κιόλας, μην ξεχνιόμαστε...) για το χωριό. Κρίμα να μη δώσω 60€ σήμερα και να το μετανιώνω κάθε φορά που θα την ανοίγω...
-
Οι τηλεορασεις του πλαισιου ειναι toshiba και μερικες Panasonic δεν ειναι και του πεταματου..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Οι τηλεορασεις του πλαισιου ειναι toshiba και μερικες Panasonic δεν ειναι και του πεταματου..Το σχόλιό μου πήγαινε περισσότερο για την αναβάθμιση από HDReady σε FHD παρά στην ποιότητα (έχω μια Funai/F&U που ακόμα δουλεύει τζετ, ενώ η πανάκριβη και αρκετά νεότερη Samsung LED μου έβγαλε ήδη πρόβλημα). Αλλά έτσι και αλλιώς για FHD 32αρα κάπου εκεί πρέπει να ανέβεις (230-250€), ανεξαρτήτως μάρκας...
-
Εχω μια custom εφαρμογή 10ετίας, που είχε φτιαχτεί για WinXP. Οταν την τρέχω σήμερα στο PC μου με Win7 μου βγάζει '???d?t??' όπου έπρεπε να εμφανίσει Ελληνικά. Σε άλλο PC με Win7 τα εμφανίζει κανονικά. Προφανώς πρέπει να κάνω κάποιο font substitution, έλα που δε θυμάμαι ποιό font χρησιμοποιούσε αρχικά η εφαρμογή... Πως μπορώ να βρω ποιά fonts χρησιμοποιεί μια εφαρμογή ?
-
μπορει να μην ειναι τα φοντς, δες αν εχουν διαφορες στα regional settings τα δυο πισιά.
-
Οχι, τσεκαρισμένα locale κοκ.
-
Περίπτωση να τσιμπήσεις όλα τα fonts που είχε το WinXP (ή το καινούριο Win7) PC και να τα ρίξεις στο PC που έχει πρόβλημα, παίζει ?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Οι τηλεορασεις του πλαισιου ειναι toshiba και μερικες Panasonic δεν ειναι και του πεταματου..Ισχύει αυτό;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι, τσεκαρισμένα locale κοκ.Language, αν εχουν διαφορετικη κωδικοσελιδα, UTF 8 κλπ
-
Τσέκαρε έχει μια επιλογή για επιλογή γλώσσας για non unicode γραμματοσειρες, στις τοπικές ρυθμίσεις δεν θυμάμαι απ'εξω που ακριβώς
-
Ναι αυτό είναι το locale...
Τέλος πάντων, θα κάτσω να ψάξω τι διαφορές έχουν στο registry τα font substitutions σε σχέση με το άλλο PC που δουλεύει κανονικά...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχω μια custom εφαρμογή 10ετίας, που είχε φτιαχτεί για WinXP. Οταν την τρέχω σήμερα στο PC μου με Win7 μου βγάζει '???d?t??' όπου έπρεπε να εμφανίσει Ελληνικά. Σε άλλο PC με Win7 τα εμφανίζει κανονικά. Προφανώς πρέπει να κάνω κάποιο font substitution, έλα που δε θυμάμαι ποιό font χρησιμοποιούσε αρχικά η εφαρμογή... Πως μπορώ να βρω ποιά fonts χρησιμοποιεί μια εφαρμογή ?Μέσα απο την εφαρμογή μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση;
-
Nten ekei ritmisi karntia mou
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Nten ekei ritmisi karntia mouτο λογισμικο ειδικα αν ειναι custom σιγα μην εχει ρυθμιση
τι διαφορες εχουν τα 2 πισια? -
Θα πας control panel -> Region and Language και στο tab Administrative θα πας εκεί που λέει Language for non-Unicode programs και θα αλλάξεις μια δυο φορές το current system locale από Ελληνικά σε Αγγλικά και ξανά σε Ελληνικά. Ισως χρειαστεί και restart. Μου έχει τύχει το ίδιο σε εφαρμογές γραμμένες σε Delphi
-
Χμμ το έκανα αυτό ήδη αλλά θα το ξανακάνω (η εφαρμογή είναι όντως σε Delphi)
-
μηπως γραφτηκε σε αλλη κωδικοποιηση γλωσσας?..απο αυτες τις περιεργες που υπηρχαν τοτε?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]