Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
γιατρους πτωματα ζομπι κουρασμενους
Κάποιοι εκείνες τις ώρες που γράφεις κλείνουν κάτι άπειρες ώρες δουλειας. Πιθανόν αχρείαστα κοπιαστικής, επειδή όπως εσύ, έτσι και άλλοι πηγαίνουν στα ΤΕΠ για θέματα που τους απασχολούν άγνωστο πόσο καιρό.
Απλό?
Φυσικα και ειναι ετσι, ΑΛΛΑ
Εγραψα οτι σεβομενος αυτο και τους υπολοιπους πιθανους ασθενεις της εφημεριας, ειδα πρωτα σε διαστημα μιας ωρας τουλαχιστον οτι το νουμερακι δεν προχωρουσε, μετα πηρα δικο μου, ξαναπεριμενα καμποσο και ΜΕΤΑ πηγα και τους βρηκα να λενε ανεκδοτα. Κοινως, καθοντουσαν και τον παιζανε για τουλαχιστον μιαμιση ωρα + το νουμερο ηταν κατι σαν 12 ή 15, οχι το 150 που βλεπεις ανετα στο παθολογικο και τα 90αρια του ορθοπεδικου..
Δεν πηγα εν τω μεταξυ σε παθολογο να του πω 'ξερεις, εχω ενα πονο απο προπερσι', πηγα σε ΩΡΛ που οπως πχ και οι οφθαλμιατροι, (δε συζηταμε για τον οδοντιατρο που κοιμάται γιατι εχει λιωσει στη βαρεμαρα) δεν εχει τον ιδιο φορτο με Παθολογικο/Χειρουργικο/Καρδιολογικο και Ορθοπεδικο στη διαρκεια της εφημεριας.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, αυτο που ξεχασα και το θυμηθηκα τωρα, ειναι οτι το νοσοκομειο τοτε ειχε ενα (ειδικευόμενο μαλλον) για triage οποτε πηγα πρωτα σε αυτόν, του εξηγησα την κατασταση (προηγουμενο ιστορικο) και τι εξεταση θελω (μιλαμε για απλα πραγματα, 2 λεπτα υποθεση), και με εστελε κατευθειαν στον ΩΡΛ. Ο δε ΩΡΛ, ρωτησε 'ποιος σε εστελε εδω, δεν περασες απο triage' και οταν απαντησα καταφατικα, τα πηρε στο κεφαλι και ελεγε 'θα του δειξω εγω, θα ον κανονισω'.
Μιλαμε απλα για μαλακα, δεν υπηρχε απολυτως τιποτα επιληψιμο σε αυτο που εκανα.