-
Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, για τη δική του ειδική ο Άρης Σταθάκης, συλληπητήρια στην οικογένεια του.
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... stathakis/
-
Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, για τη δική του ειδική ο Άρης Σταθάκης, συλληπητήρια στην οικογένεια του.
-
-
Απ ο,τι τον ειδα στη τηλεοραση φαινοταν ωραιος τυπος,καθολου υπεροπτης και χαμηλων τονων.Προσπαθησε μεσω των εκπομπων του να μας μαθει και πεντε πραγματα παραπανω για το αυτοκινητο.Καλό του ταξειδι.....Συλληπητηρια στην οικογενεια του.....
-
Πέθανε ο Άρης Σταθάκης: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=16352
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πέθανε ο Άρης Σταθάκης: http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=16352Κρίμα... καλό του ταξίδι.
-
Χαλαστηκα..
Απο τις πιο ευχαριστες παιδικες μου αναμηνσεις το 'Απο τη θεση του οδηγου'. Πραγματικα ειχα πειστει να βαζω παντα ζωνη και οτι δε πρεπει να πινει κανεις οταν οδηγει. Απλα μηνυματα με εντελως παραστατικο τροπο για ενα παιδι μεσω των βιντεο.. Θυμαμαι να περιμενω πως και πως το σημα αρχης με τα ποτηρια να τσουγκρανε και το ηχητικο φρεναρισματος απο πισω πριν τη συγκρουση των ποτηριων! μου φαινοταν επισης εντελως αστειος φυσιογνωμικα ,σα τον αγαπημενο σου θειο ενα πραγμα!
καλο του ταξιδι! -
Ακριβώς τα ίδια και εγω!
Καλο του ταξίδι
-
Κωλοαρρώστεια... καλό του ταξίδι
-
Ιδιαίτερα αγαπητός. Καλό του ταξίδι...
-
Κρίμα
-
Τρομερή η παρακαταθήκη του στην γενιά που μεγάλωσε με την εκπομπή και τα άρθρα του...
Αντίο στην Προσωπικότητα και τον Ανθρωπο Αρη Σταθακη...
-
-
Το χα ξεχασει τελειως οτι ξεκιναγε με Pikes Peak T16 η εκπομπη..
Τα ποτηρια να χτυπανε και καποιο rallycar να παιρνει τουμπες θυμομουν. -
Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που δίδαξε πολλά σωστά πράγματα.
Όχι σαν κάποιον άλλον (ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε) που άλλα έλεγε και άλλα έκανε...
Τεσπά...Θυμάστε τους αγώνες οικονομίας που έκανε;
Με αυτοσχέδια αυτοκινητάκια κτλ; -
-
Ιδιαίτερα αγαπητός και σίγουρα προσέφερε πολλά στο να αποκτήσει μια γενιά οδηγική παιδεία και οι παλιότεροι να αλλάξουν έστω και λίγο χούγια και συνήθειες. Και αυτό συνέχισε να το κάνει και ως βουλευτής οπού και πάλι έδειξε ιδιαίτερο ήθος.
Καλό του ταξίδι -
**Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Σταθάκης **
Έφυγε από τη ζωή στα 71 του χρόνια ο πρώην βουλευτής, δημοσιογράφος Άρης Σταθάκης.
Ο Αριστείδης Σταθάκης γεννήθηκε το 1943 στον Ασωπό Λακωνίας και σπούδασε στη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως συντάκτης αυτοκινήτου στην εφημερίδα «Νέα Πολιτεία» (1968-1972) και τα περιοδικό «Ωτο Εξπρές» (1968-1970) και «4 Τροχοί» (1970-1974).
Το διάστημα 1975-1988 εργάστηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» ως συντάκτης εξωτερικών ειδήσεων (μέχρι το 1985) και στη συνέχεια ως επικεφαλής των εξωτερικών ειδήσεων. Την περίοδο 1975-1990, ήταν συντάκτης αυτοκινήτου στην ίδια εφημερίδα.
Από το 1984 έως το 1990 ήταν ανταποκριτής της ολλανδικής ραδιοφωνίας NOS. Την περίοδο 1987-1990, εργάστηκε στην κρατική ραδιοφωνία και από το 1990 έως το 2004, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ. Εργάστηκε και στην τηλεόραση, στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΤ-1 (1987-1990) και ΑΝΤΕΝΝΑ (1990-1999), κυρίως σε εκπομπές με θέματα το αυτοκίνητο και τις μεταδόσεις γκραν πρί.
Το διάστημα 1983-1989 διετέλεσε αρχισυντάκτης του περιοδικού «Τα νέα της ΕΛΠΑ», ενώ υπήρξε διευθυντής των περιοδικών «Πίστες & δρόμοι» τις περιόδους 1972-1974 και 1988-1990 και «Car & Driver» το 1993.
Από το 1990 έως το 2002 αρθρογραφούσε στην «Απογευματινή», υπήρξε οδηγός αγώνων αυτοκινήτου από το 1968 έως το 1984 και διετέλεσε γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου από το 1975 μέχρι το 1977 και από το 1980 έως το 1984. Το 1992, τιμήθηκε με το βραβείο δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Μπότση» «για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, με το σκεπτικό ότι 'έμαθε τους Έλληνες να φορούν ζώνες ασφαλείας και κράνη'».
Υπήρξε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Συντακτών Αυτοκινήτου (1993-1998) και αντιπρόεδρός του από το 1990 έως το 1992.
Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων το 1998 και το 2002 και διετέλεσε αντιδήμαρχος Αθηναίων το 1999 και το 2003, εκπρόσωπος Τύπου του δήμου από το 2001 μέχρι το 2003 και πρόεδρος του Οργανισμού Οδικής Ασφάλειας του δήμου.
Το διάστημα 2002-2004 χρημάτισε μέλος της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας και στη συνέχεια πρόεδρός της.
Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Β' Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Τον Σεπτέμβριο του 2007 εξελέγη κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων.
Τον Ιανουάριο του 2008 παραιτήθηκε από την προεδρία της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας.
Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Από το http://www.motori.gr
-
Eφυγε από κοντα μας ο Ανθρωπος που αγαπουσε πολύ αυτό που εκανε και εδωσε πολλα για να αποκτησει ο ελληνας οδηγος ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. Να μαθει να οδηγει σωστα και να φοραει τη ζωνη ασφαλειας και το κρανος του. Κατι που για πολλους οδηγούς ηταν διακοσμητικα στοιχεια. Σε προσωπικο επιπεδο εμαθα πολλα από αυτόν πριν δωσω ακομη για διπλωμα. Και δυστηχως ειδα ότι ηξερα πραγματα που δεν ηξερε ο δάσκαλος.....Για μενα μαζι με τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΒBΑΘΑ ηταν ο πνευματικος μου πατερας.
Εχω κρατησει μια προταση του που μου εχει γινει βιωμα και όταν την ελεγα και στους αλλους -φιλους ή συγγενείς- με κορόιδευαν και μου ελεγαν : ποιος μ*****ς τα λεει αυτά ?......
ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ !!!!!
Καλο ταξιδι Αρη Σταθακη. Καλες διαδρομες εκει πανω. Ας είναι ελαφρυ το χωμα. Συλλυπητηρια στους δικους του. Δυναμη και κουραγιο σ αυτους που θα τους ληψει πραγματικα.
-
Να είναι καλά η οικογένεια του να τον θυμάται. Συμπαθέστατος, πραγματικά πρωτοπόρος και πρωτοστάτης σε θέματα ασφαλείας... Θυμάμαι φώναζα τους γονείς μου να δούνε για ζώνες, κράνη κλπ....
KΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΗ ΣΤΑΘΑΚΗ