-
Βαριεμαι να γυρναω στο αυτοκινητο και να τους κλεινω.
-
Βάσανα λέμε!!!
-
Κατ' αρχήν ευχαριστούμε για το review!!
Το Octavia δεν έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Λογικό να σου φαίνεται μικρό του QQ!!
Για το φωτισμό απ' ότι βλέπω στο φυλλάδιό του η Techna έκδοση έχει φώτα ανάγνωσης μπροστά και πίσω και φως στα σκιάδια!Η πίσω κάμερα έχω δει σε βιντεάκι που ρίχνει νερό μαζί με τον υαλοκαθαριστήρα, απλά δεν ξέρω αν έχει πιτσιλιστίρι η ίδια ή απλά πλένεται με το νερό του παραθύρου...
Επίσης σε βιντεάκι ένας έλεγε ότι υπάρχει κάπου στο μενού επιλογή να κλείνουν/ανοίγουν οι καθρέφτες αυτόματα με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα! Το χεις ψάξει? -
-
σιγουρα;
-
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Κατ' αρχήν ευχαριστούμε για το review!!Το Octavia δεν έχει μεγάλο πορτμπαγκάζ, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Λογικό να σου φαίνεται μικρό του QQ!!
Για το φωτισμό απ' ότι βλέπω στο φυλλάδιό του η Techna έκδοση έχει φώτα ανάγνωσης μπροστά και πίσω και φως στα σκιάδια!Η πίσω κάμερα έχω δει σε βιντεάκι που ρίχνει νερό μαζί με τον υαλοκαθαριστήρα, απλά δεν ξέρω αν έχει πιτσιλιστίρι η ίδια ή απλά πλένεται με το νερό του παραθύρου...
Επίσης σε βιντεάκι ένας έλεγε ότι υπάρχει κάπου στο μενού επιλογή να κλείνουν/ανοίγουν οι καθρέφτες αυτόματα με το κλείδωμα/ξεκλείδωμα! Το χεις ψάξει?Kαι εγω θα συμφωνησω, οτι ειναι αδικη η συγκριση QQ με Octavia, μιας και το ενα αυτοκινητο ειναι κουρσα (30+ εκατοστα μακρυτερο απο το QQ) ενω το QQ εχει διαστασεις hatchback.
By the way, επειδη εγω εψαχνα αυτοκινητο με χωρους, και αφου τελικα απερριψα station wagon, και καποια πολυμορφικα λογω κοστους (c4 picasso, scenic) ειδα οτι τους αμεσως μεγαλυτερους χωρους ειχε το QQ και το ford cmax σε αυτην τη κατηγορια.Τελος, ψαχνοντας βρηκα αυτην την εφαρμογη για android, η οποια φαινεται αρκετα καλη:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nissan.qqdriverguideEπειδη δεν εχω παραλαβει ακομα το αυτοκινητο, δεν μπορω να την αξιολογησω πληρως.
-
Auto folding mirrors. Με ενα γρηγορο search στο internet ειδα οτι ειναι extra module kit για να παιζει απο το κλειδι
-
Ο χρήστης yiazoo έγραψε:
Να σας πω και εγω τις πρώτες μου εντυπώσεις από το νέο μου 1.5dci accenta premium, λευκό.Πάμε τώρα στις λεπτομέρειες που είπα.Είχα δει ότι η πίσω κάμερα έχει πιτσιλιστήρι…δεν έχει!
Τέλος έχω 2 ερωτήσεις: 1. Δεν βρήκα βιβλίο οδηγιών μέσα, μόνο για το connect, εσείς βρήκατε; Δηλαδή αν θέλω να αλλάξω μία λάμπα, πως θα το βρω;
Καλησπέρα και καλοτάξιδο!
Η κάμερα έχει σύστημα καθαρισμού με νερό και αέρα. Το σύστημα λειτουργεί απο μόνο του (δεν μπορεί δηλαδή να επιλέξει ο οδηγός να καθαρίσει την κάμερα)όταν εκείνο κρίνει οτι υπάρχει ανάγκη...Θα δείς στο κάτω μέρος της κάμερας μια μικρή σχισμή - εκεί βρίσκεται το στόμιο του συστήματος καθαρισμού! Αν το πετύχεις να λειτουργεί έχει πολύ πλάκα, κάνει ένα στιγμιαίο ψέκασμα και ένα στιγμιαίο φύσημα!
Υπήρξε μια μικρή έλλειψη απο βιβλία - ζήτησε απο τον αντιπρόσωπο που το παρέλαβες να σου δώσει ένα απο την επόμενη εβδομάδα.
Και πάλι καλά χιλιόμετρα!
-
Yiazoo ευχαριστω κ απο μενα για το review. Αυτο είχα κ γω στο μάτι να αγοράσω αλλα με cvt. Τελικά λόγω 27.000 ευρω το απέφυγα κ ισως στο μέλλον να το αγοράσω μεταχειρισμένο. Καλοταξιδο κ απο μενα.
-
Εχω πετυχει αρκετα πλεον και μερικα στην καλη εκδοση.. πραγματικα οσο παει βελτιωνεται το QQ σχεδιαστικα.. το πρωτο ηταν καλο την εποχη του, το φειςλιφτ το βελτιωσε αρκετα και το τελευταιο θα πιστευα οτι εχει σημα lexus ή mazda και οχι nissan...
Εκει δε που εχει βαλει γκολ απο τ αποδυτηρια στον τομεα ειναι σε σχεση με τον αμεσο αντιπαλο το sx4 cross το οποιο και καταφεραν στη suzuki να το κανουν να μοιαζει ΠΟΛΥ με την περασμενη γενια QQ πριν το fl.. λες και ειναι περασμενης γενιας αμαξι διπλα στο νεο QQ μοιαζει... -
θελω να σας ρωτησω αν ο 1.5 με τα 110 εχει μεγαλη διαφορα απο τον 1.6 με τα 130...? αν οχι αξειζει περισοτερο σαν επιλογη εφοσον ειναι ποιο οικονομικος και δεν εχει τελοι κυκλοφοριας??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω πετυχει αρκετα πλεον και μερικα στην καλη εκδοση.. πραγματικα οσο παει βελτιωνεται το QQ σχεδιαστικα.. το πρωτο ηταν καλο την εποχη του, το φειςλιφτ το βελτιωσε αρκετα και το τελευταιο θα πιστευα οτι εχει σημα lexus ή mazda και οχι nissan...
Εκει δε που εχει βαλει γκολ απο τ αποδυτηρια στον τομεα ειναι σε σχεση με τον αμεσο αντιπαλο το sx4 cross το οποιο και καταφεραν στη suzuki να το κανουν να μοιαζει ΠΟΛΥ με την περασμενη γενια QQ πριν το fl.. λες και ειναι περασμενης γενιας αμαξι διπλα στο νεο QQ μοιαζει...Οι πωλησεις τους όμως αλλα δείχνουν ως τωρα. Πιο πολυ ειχε πουλήσει το πρώτο τετράμηνο το scross. Για τον Μάη δεν εχω βρει αναλυτικά στοιχεια ανα μοντέλο. Φυσικα το qq ειναι πολυ πιο εμφάνισιμο εξωτερικά. Αλλα το scross σαφώς πιο vfm γι αυτο πουλά παροτι εξωτερικά υστερεί σε σχέση με το qq
-
Μαιος 2014
Qashqai 347
S Cross 48Total 5μηνου
Qashqai 585
S Cross 289 -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εκει δε που εχει βαλει γκολ απο τ αποδυτηρια στον τομεα ειναι σε σχεση με τον αμεσο αντιπαλο το sx4 cross το οποιο και καταφεραν στη suzuki να το κανουν να μοιαζει ΠΟΛΥ με την περασμενη γενια QQ πριν το fl.. λες και ειναι περασμενης γενιας αμαξι διπλα στο νεο QQ μοιαζει...Ωχ θα χει γεμισει η Αθηνα.
Αυριο θα σας παρουσιασω το επαγγελματικο QQ!!Μην αρχισουμε παντως να μαλωνουμε για το αν ειναι καλυτερο το s cross απο το QQ.. Τζιζους!! Γουστα ειναι αυτα!!
θελω να σας ρωτησω αν ο 1.5 με τα 110 εχει μεγαλη διαφορα απο τον 1.6 με τα 130...? αν οχι αξειζει περισοτερο σαν επιλογη εφοσον ειναι ποιο οικονομικος και δεν εχει τελοι κυκλοφοριας??
Αν θες επιδοσεις παιρνεις το 1,6. Ξεκαθαρα. Και δε νομιζω να υπαρχει μεγαλη διαφορα στην καταναλωση.
-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Μαιος 2014
Qashqai 347
S Cross 48Total 5μηνου
Qashqai 585
S Cross 289εντυπωσιακα τα νουμερα του μαιου για το qq! Μεχρι τον μαη οπως φαινεται και απο τα παραπανω ηταν μπροστα το scroos. Εχεις την πηγη γιατι δεν βρισκω κατι?
Αν ισχυουν τα νουμερα αυτα τον μαη πουλησε ποιο πολλα απο οτι ολο το πρωτο 4μηνο! -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μαιος 2014
Qashqai 347
S Cross 48Total 5μηνου
Qashqai 585
S Cross 289εντυπωσιακα τα νουμερα του μαιου για το qq! Μεχρι τον μαη οπως φαινεται και απο τα παραπανω ηταν μπροστα το scroos. Εχεις την πηγη γιατι δεν βρισκω κατι?
Αν ισχυουν τα νουμερα αυτα τον μαη πουλησε ποιο πολλα απο οτι ολο το πρωτο 4μηνο!Λογικό αφού παρουσιάστηκε τέλη Φεβρουαρίου στην Ελλάδα και υπήρχε χαμηλή διαθεσιμότητα μέχρι τον Μάϊο... Το δε προηγούμενο QQ είχε ήδη αρχίσει να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τι εκδόσεις απο το Οκτώβριο του 2013 αν θυμάμαι καλά...
-
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει όλο αυτό το νταβαντούρι με τη σύγκριση των δύο
Δηλαδή συγνώμη αλλά για μένα το Scross (το οποίο είχα επεξεργαστεί στην τελευταία 'έκθεση' αυτοκινήτου στο ελληνικό και δε θα έλεγα ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις) σαν αμάξι είναι ο συμβιβασμός αν θες QQ και δεν έχεις τα λεφτά να το πάρεις.
Δεν τίθεται για μένα σύγκριση μεταξύ των δύο. Το QQ πολύ περισσότερο αμάξι απο το suzuki σε όλα (εμφάνιση, ποιότητα κτλ)
Δηλαδή οκ το QQ αμα πάρεις το 4χ4 και αμάξι που μπορεί να πατησει και πιο ευκολα χώμα έχεις και με δυνατοτερο μοτερ και περισσότερο ποιοτικό + χωρους για οικογένεια αν υπαρχει. To S cross χώμα να πατήσει πέρα από πατημένο χωματόδρομο με το σχεδιασμό που έχει το μπροστινό του + εκείνο το τρομερό για off road λαστιχάκι 205-50-16 ( ) δεν παίζει, ποιοτικά μέσα είναι χειρότερο και πιο αδιάφορο για εμένα σχεδιαστικά + χειρότερα χαρακτηριστικά λειτουργίας ανάρτησης. Τον δε εξωτερικό σχεδιασμό τον αφήνω στην άκρη γιατί δεν. Θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστής του προηγούμενου QQ (και πάλι όχι ότι θα ήταν καλύτερο) αλλά του τωρινού όχι. Για μένα δεν το φτάνει καν. Δε λέω ότι είναι κακό αμάξι αλλά προς Θεού δεν είναι στο επίπεδο του νέου Qashqai -
Συμφωνώ!
-
Αυτό που λέει ο Ορέστης.
Και ας μην μεταφερθεί η κόντρα SX4 - QQ και εδώ ...
-
Ο χρήστης mitsakos30 έγραψε:
θελω να σας ρωτησω αν ο 1.5 με τα 110 εχει μεγαλη διαφορα απο τον 1.6 με τα 130...? αν οχι αξειζει περισοτερο σαν επιλογη εφοσον ειναι ποιο οικονομικος και δεν εχει τελοι κυκλοφοριας??Διαφορά σε επιδόσεις, τιμή και διαθέσιμη 4κίνηση. Ξεκάθαρες οι διαφορές μεταξύ των.
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)