οντως δεν συμμετεχουν φανερα και οι γουρλοματηδες ...αλλιως δεν θα ηταν off topic....lol
-
αστο ρε μπιλ τι το θελες το σχολιο...
Μπραβο μας και σημερα αν και δεν παιξαμε οσο καλα οσο προχτες. Οι Παναθηναικοι θα πρεπει να προβληματιστουν αν συνεχισουν να παιζουν ετσι.
-
Η κρίση στον τομέα των κατασκευών ουδόλως έχει επηρεάσει τον Κασελάκη. Κατά τη γνώμη μου εκεί χάθηκε πολύ το παιχνίδι, στις 5-6 συνεχόμενες επιθέσεις των 24', μπορεί και παραπάνω . Βεβιασμένα μακρινά και διεισδύσεις και ο Δέδας δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μένει μέσα περισσότερο μπας και πιάσει ρυθμό στο σουτ. Τα ίδια και στο πρώτο παιχνίδι, τα ίδια και στο δεύτερο.
Μπράβο στον Γκιστ που καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι να τελειώνεις τις φάσεις με κάρφωμα και γιατί σιγουρεύεις το τελείωμα και δεν τρως τάπες αλλά και γιατί έχει επιπτώσεις στο ηθικό εκατέρωθεν. Ο Bogrey τα κάνει λίγο πιο χαλαρά-πιο ευρωπαϊκά τα πράγματα και δεν δίνει σιγουριά, ο γείτονας Τσαϊρέλης τα ίδια.
-
Οταν δεν υπαρχει κινητρο....
Με τον γαυρο δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν ετσι.
Παντως ο Παοκ μου ειναι πολυ συμπαθης. Και μια χαρα προπονηση ειναι να τους κοντραρει επιτελους κ καποιος. Μακαρι να υπηρχε ενας ανθρωπος με λεφτα να τον παρει κ αυτον κ τον Αρη. Να εχουμε δυνατο πρωταθλημα.
Απ το πουθενα εκανε ομαδα στο μπασκετ η Ναντερ κ η Μπαγερν... -
Θα την παρει ο Ιβαν και θα φερενει δανεικους απο ΤΣΣΚΑ
-
http://www.gazzetta.gr/plus/article/613682/stirixi-spanoyli-ston-syndyasmo-toy-morali
Μπράβο μαλάκα! Γλύψε κι εσύ το χοντρό, μπορείς.
-
Η πλακα ειναι οτι στις δημοσκοπησεις ο μιχαλολιακος ειναι λεει 7% μπροστα !!
-
Ο χοντρός τα χει δώσει όλα στην πόλη των χαμουτζήδων αλλά και ο άλλος είναι παλιά λέρα. Το ξέρει καλά το παιχνίδι.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/plus/article/613682/stirixi-spanoyli-ston-syndyasmo-toy-moraliΜπράβο μαλάκα! Γλύψε κι εσύ το χοντρό, μπορείς.
Να μου πεις, και ποιον να βγάλουν εκεί κάτω, ο ένας χειρότερος από τον άλλον, αλλά δεν αντέχω να γίνει κυριολεξία αυτό που λέω ότι ο γαύρος στο ποδόσφαιρο είναι απλώς μια έκφανση της κατάντιας της χώρας και της κοινωνίας μας...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
ο γαύρος στο ποδόσφαιρο είναι απλώς μια έκφανση της κατάντιας της χώρας και της κοινωνίας μας...Καλά αυτό ισχύει κοντά 20 χρόνια τώρα. Δεν περιμένουμε την επίσημη ενασχόληση του χοντρού με την πολιτική για να το επιβεβαιώσουμε.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ο γαύρος στο ποδόσφαιρο είναι απλώς μια έκφανση της κατάντιας της χώρας και της κοινωνίας μας...
Καλά αυτό ισχύει κοντά 20 χρόνια τώρα. Δεν περιμένουμε την επίσημη ενασχόληση του χοντρού με την πολιτική για να το επιβεβαιώσουμε.
Υπόδικος εντωμεταξύ, για να μην ξεχνιόμαστε...
Και....
http://tvxs.gr/news/ellada/o-arbanitopo ... toy-morali
-
Καλά ποιος τον χέζει το Μώραλη. Υπάλληλος είναι. Ένας πιο εξευγενισμένος Τσουκαλάς.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι στις δημοσκοπησεις ο μιχαλολιακος ειναι λεει 7% μπροστα !!Άν πάει 2ο γύρο ο χοντρός (που λογικά θα πάει), θα τον συντρίψει τον Μιχαλολιάκο.
-
Ο Μιχαλολιάκος θα βγει
-
τα μανιατικα αποφασιζουν ποιος θα βγει....
-
-
οντως δεν συμμετεχουν φανερα και οι γουρλοματηδες ...αλλιως δεν θα ηταν off topic....lol
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οντως δεν συμμετεχουν φανερα και οι γουρλοματηδες ...αλλιως δεν θα ηταν off topic....lolΤα τελευταία ποστ είναι εκτός θέματος(οχι μόνο το δικό σου ),υπάρχει άλλο θέμα για εκλογές.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα τελευταία ποστ είναι εκτός θέματος(οχι μόνο το δικό σου ),υπάρχει άλλο θέμα για εκλογές.
το ξερω οτι δεν αναφεροσουν μονο στο δικο μου ποστ ...απλα εκανα το συγκεκριμενο σχολιο για να ελαφρωσουμε λιγο την κουβεντα
-
όχι και στο Μιλάνο αυτός ο ιωάννου
το '87 είναι συνυφασμένο με το συρίγο, το '05 με το σκουντή, και όσο σκέφτομαι ότι αν θέλω σε 10-20 χρόνια να πορωθώ με τα back to back του ολυμπιακού θα πρέπει να υποστώ αυτό τον ακατάλληλο
πάντως ωραίος φωτισμός, αν και πήρε το αυτί μου κάποιους που διαμαρτύρονταν
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
ο γαύρος στο ποδόσφαιρο είναι απλώς μια έκφανση της κατάντιας της χώρας και της κοινωνίας μας...
Καλά αυτό ισχύει κοντά 20 χρόνια τώρα. Δεν περιμένουμε την επίσημη ενασχόληση του χοντρού με την πολιτική για να το επιβεβαιώσουμε.
Υπόδικος εντωμεταξύ, για να μην ξεχνιόμαστε...
Και....
http://tvxs.gr/news/ellada/o-arbanitopo ... toy-morali
ΛΟΛΕΝ στις 3 συγκεντρωμενες μπαρουφες απο πανω (3 σε 1 νοικοκυρεμενα)..
Ευτυχως που υπαρχει ο βαζελας στο μπασκετ και ο καθαρος δημηΤρακης
Δωστε και σε μας τιποτα...