-
Διγετιε, τωρα που ειπες 108.... με λησμονησες!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για το φίλο μου τον BEAMS που παλεύει με τις τουρμπίνες (τουρμποτζάζ βαποριστί ).
τι ακριβως? τιποτα ενδιαφερον?
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Διγετιε, τωρα που ειπες 108.... με λησμονησες!Όχι ρε φίλε, απλά μας πάει λίγο αίμα λόγω της έκθεσης, καταλαβαίνεις...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Στον Φλοίσβο W111 coupe άψογη.... θέλω! (σε μια άλλη εποχή )
Αυτά είναι για παιδιά... (αν και πρέπει να ομολογήσω ότι 993cc αριστεύεις στην ονοματολογία ΜΒ _ ενώ δεν είσαι υποχρωμένος εδώ που τα λέμε _ έχω την αίσθηση ότι είδες μία από τις ελάχιστες 112 coupe που βόσκουν στην περιοχή μας... για κοίτα αν γράφει 300 πίσω!)
Όταν είναι να παίξουν οι μεγάλοι πάμε σε τέτοιες λύσεις:
και ναι, όσο πλησιάζεις... χμμμ δεν είναι 108, επ 109 είναι... χμμμμ δεν μπορεί...ολα τα σημάδια είναι εκεί...
Για το φίλο μου τον BEAMS που παλεύει με τις τουρμπίνες (τουρμποτζάζ βαποριστί ).
Στο δρόμο,χωρίς πινακίδες και με φυλλάδιο κάποιου φλούδα υποψήφιου στο παρμπρίζ...που φτάσαμε ρε
Πάμε να τη σηκώσουμε;
Αλλά θα καρφωθούμε μετά. Σαν τη μύγα μες στο γάλα είναι . -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτά είναι για παιδιά... (αν και πρέπει να ομολογήσω ότι 993cc αριστεύεις στην ονοματολογία ΜΒ _ ενώ δεν είσαι υποχρωμένος εδώ που τα λέμε _ έχω την αίσθηση ότι είδες μία από τις ελάχιστες 112 coupe που βόσκουν στην περιοχή μας... για κοίτα αν γράφει 300 πίσω!)Όταν είναι να παίξουν οι μεγάλοι πάμε σε τέτοιες λύσεις:
...........
και ναι, όσο πλησιάζεις... χμμμ δεν είναι 108, επ 109 είναι... χμμμμ δεν μπορεί...ολα τα σημάδια είναι εκεί...
..........................Τον οδηγό πάντως δε θα τον έλεγες ακριβώς παιδί Μάλλον 300 γράφει αλλά ακόμα πιο απίθανη ήταν η πινακίδα υπουργείου!....έκανε κι ένα ωραίο βουητό όταν ξεκίναγε
Ξέρω για την αερανάρτηση αλλά αυτή η 6.3 έχει παρακάτσει... CX θυμίζει
-
Μιά που είπατε για W108....
Βλέπω σε ένα φανοποιείο παρκαρισμένη μια Mercedes (το έχω αναφέρει και σε άλλο post νομίζω) η οποία μάλλον W108 είναι,αλλά πίσω μοιάζει με W114. Ή εγώ είμαι τυφλός και δεν είναι W108,ή κάποια πατέντα έχει γίνει στο πίσω μέρος -
Βλ. πατέντα της προηγούμενης σελίδας...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Στον Φλοίσβο W111 coupe άψογη.... θέλω! (σε μια άλλη εποχή )Την εχω δει και εγω απο κοντα και ηταν πανεμορφο και αψογο αυτοκινητο!
-λεπτομερεια: το σακακι κρεμασμενο πισω το ειχε κ οταν το ειδα
-
Επισης να πω οτι ειδα στο κολωνακι το γνωστο τιρκουαζ πεζο 403 με τις πενταψηφιες, δυστυχως με ολοκαινουριες πινακιδες..
-
Ο χρήστης Zan_Gr έγραψε:
Επισης να πω οτι ειδα στο κολωνακι το γνωστο τιρκουαζ πεζο 403 με τις πενταψηφιες, δυστυχως με ολοκαινουριες πινακιδες..Ευτυχως που το κρατησανε και δεν το στειλανε σε καμια μαντρα ανακυκλωσης να λες,γιατι οταν ειχε τις 5-ψηφιες το θυμαμαι σε πολυ κακη κατασταση. Τωρα απο οσο ειδα το φτιαξανε και το βαλανε και σε στεγασμενο χωρο. Κριμα βεβαια για τις πινακιδες, δεν ξερω αν υπηρχει αλλο τετοιο αμαξι στην ελλαδα
-
Το πιθανοτερο ειναι οτι πωληθηκε-μεταβιβαστηκε απο τον προηγουμενο-πρωτο ιδιοκτητη και γι αυτο και η αλλαγη πινακιδων. Καλο αυτο γιατι πηγε σε καποιον που το θελει λογικα.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
για κοίτα αν γράφει 300 πίσω!Είδα σήμερα μία μπορντώ σκούρο που έγραφε 300 πίσω σε άριστη κατάσταση στον Ν. Κόσμο με πινακίδες ιστορικού.
-
-
Ειναι Βρεταννικη λεσχη κλασσικου αυτοκινητου που διοργανωσαν αυτες τις μερες ραλλυ στην Ελλαδα ξεκινωντας απο Θεσσαλονικη. Τα φεραν τα αμαξια τους με αυτοκινηταμαξες και ξεκινησαν απο το παρκινγκ του αεροδρομιου Θεσσαλονικης. Την τεταρτη το μεσημερι που βρεθηκα στο αεροδρομιο πηγα και τα χαζευα και με επιασε καταθλιψη για το επιπεδο που εχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα. Ηταν περιπου 70 αυτοκινητα και το φθηνοτερο ηταν μια μερσεντες W114 coupe. Το αμαξι της οργανωσης ηταν μια Ford cobra
-
Βέλγοι είναι. Όσο για το επίπεδο δες εδώ να πάθεις: live tracking που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή το κάθε αυτοκίνητο: http://touramical.be/index.php/tracking. Τώρα γυρίζουν πίσω....
-
πωωωωωω μου χαλασες τη μερα τωρα.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βέλγοι είναι. Όσο για το επίπεδο δες εδώ να πάθεις: live tracking που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή το κάθε αυτοκίνητο: http://touramical.be/index.php/tracking. Τώρα γυρίζουν πίσω....Αυτή τη στιγμή είναι στον μία ομάδα είναι στον Κωλοσούρτη και άλλη μία ομάδα μέσω Χαλκίδας φθάνει μέσω Αϊ Γιάννη Ρώσου στην Αιδηψό...
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
πωωωωωω μου χαλασες τη μερα τωρα.Kαμία φωτό δεν τράβηξες να μας κεράσεις;
-
Ο φιλος Προδρομος εχει κανει εδω μια πολυ καλη δουλεια και εχει και φωτογραφιες http://garagestories.blogspot.gr/2014/0 ... thene.html
-
Classic Safari