-
Παρηγγειλα κατι απο το European parts.net και μου εβγαλε σαν επιλογη το 'SEPA Money Withdrawal to our bank account'.
Παταω εκει και στο e mail επιβεβαιωσης μου γραφει αυτο:Make Payable To: Name: Sascha Mayer, Bank: Deutsche Bank PGK, Account No./ Konto Nr.: 532363900, Bank No./ BLZ: 36570024, IBAN: DE85365700240532363900, BIC/ Swift: DEUTDEDB365
Send To:
European-Parts
Sascha Mayer e.K.
Genter Str. 81a
46147 Oberhausen
GermanyΔηλαδη θα πρεπει να ψαξω Deutsche Bank στην Ελλαδα ή μπορω να παω οπουδηποτε και να πληρωσω??
Μπορει η απαντηση να ναι γελοια αλλα για αγορες στο ιντερνετ ειμαι αρχαριος οποτε τρολλαρετε με ελευθερα!! -
Πήγαινε στη τράπεζα που έχεις τα λεφτά, με τους κωδικούς που σου έδωσαν και κάνε τη κατάθεση.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Εμβασματακι απλο.
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εμβασματακι απλο.Note 3 and Tapatalk
με τα έξοδα SHA όμως
-
Αν έχεις και web banking, το κάνεις και από το σπίτι σου εύκολα, αφού σου έχει δώσει IBAN.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παρηγγειλα κατι απο το European parts.net και μου εβγαλε σαν επιλογη το 'SEPA Money Withdrawal to our bank account'.
Παταω εκει και στο e mail επιβεβαιωσης μου γραφει αυτο:Make Payable To: Name: Sascha Mayer, Bank: Deutsche Bank PGK, Account No./ Konto Nr.: 532363900, Bank No./ BLZ: 36570024, IBAN: DE85365700240532363900, BIC/ Swift: DEUTDEDB365
Send To:
European-Parts
Sascha Mayer e.K.
Genter Str. 81a
46147 Oberhausen
GermanyΔηλαδη θα πρεπει να ψαξω Deutsche Bank στην Ελλαδα ή μπορω να παω οπουδηποτε και να πληρωσω??
Μπορει η απαντηση να ναι γελοια αλλα για αγορες στο ιντερνετ ειμαι αρχαριος οποτε τρολλαρετε με ελευθερα!!Με αυτα πληρωνεις παντου,web banking ή καταστημα
Benef. Name: Sascha Mayer
Bank: Deutsche Bank PGK (Germany)
IBAN: DE85365700240532363900
BIC/ Swift: DEUTDEDB365 -
Παω στην Eurobank και μου λενε οτι μεχρι τη 1 μπορουσα να στειλω εμβασμα... Και θα πληρωσω και 20 € και μου προτειναν να κανω τη διαδικασια μεσω e banking. Γμτ. Απο Δευτερα τωρα.
-
Μη σε τρομαζει παντως η διαδικασια μεσω e-banking,μια απλη συμπληρωση των στοιχειων που σου εδωσαν θα κανεις.
Σα να συμπληρωνεις μια αιτηση,δεν ειναι κατι Εννοειται αν εχεις ebanking -
Μέχρι τις 13:00 και 20 Ευρώ; Μα τι κλέφτες είναι αυτοί;
Το ebanking δε χρειάζεται κάποια διαδικασία (=χρόνος) για να ενεργοποιηθεί;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μη σε τρομαζει παντως η διαδικασια μεσω e-banking,μια απλη συμπληρωση των στοιχειων που σου εδωσαν θα κανεις.
Σα να συμπληρωνεις μια αιτηση,δεν ειναι κατι Εννοειται αν εχεις ebankingΕχει ο πατερας μου e banking αλλα αν του πω οτι θα ξοδεψω 170 ευρω για το αυτοκινητο, τετοια εποχη, το πιο πιθανο ειναι να μου κλεισει το τηλεφωνο!!
Τελος παντων. Απο Δευτερα τωρα. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις!! Ο,τι προκυψει, θα σας ενημερωσω!! -
Ένα tip για όσους σκέφτονται να αγοράσουν από Αμερική μέσω ebay και φοβούνται τα τελωνεία. Αν το αντικείμενο είναι μικρό σε όγκο, η τιμή του δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ και ο πωλητής έχει επιλογή να το στείλει με USPS (τα αμερικάνικα ΕΛΤΑ δηλαδή), είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα πληρώσετε κερατιάτικα σε δασμούς. Προσοχή, γιατί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ παραγγείλετε με εταιρία courier όπως DHL, TNT, UPS κλπ. περνάει 100% τελωνείο και θα χρειαστεί να πληρώσετε + ατελείωτη ταλαιπωρία μέχρι να το παραλάβετε.
Πριν λίγες μέρες παρέλαβα ένα ζευγάρι μαγνήτες για μια κιθάρα. Το πακέτο ήρθε κατόπιν αίτησής μου με USPS σε ταχυδρομικό φάκελο με φυσαλίδες και το παρέλαβα από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση. Κάτι που εδώ θα μου κόστιζε 220 ευρώ το πήρα με 137 ευρώ. -
Καλα αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια,η 1η απο τις 10 εντολες του shopping
-
Nαι αλλά βλέπω είναι κόσμος εδώ που είναι καινούριος στις online αγορές και καλό είναι να τα ξαναφρεσκάρουμε.
-
Οι εκτελωνιστές της εταιρείας courier μου έστειλαν fax για να τους εξουσιοδοτήσω για τον εκτελωνισμό δέματος από Αμερική.
Πληρώνεις τελωνείο + αμοιβή εκτελωνιστών αλλά δεν ασχολείσαι καθόλου.Άλλη φορά για μικροδέμα από Κίνα το έφερε υπάλληλος του ταχυδρομείου και πήρε 3 ευρώ χωρίς να χρειάζεται εκτελωνισμό.
Σχεδόν όλα τα μικρά δέματα έρχονται χωρίς τελωνείο.
Έχει έρθει ρολόι από Κίνα χωρίς τελωνείο ενώ τα 3 ευρώ τα πλήρωσα για δέμα συνολικής αξίας 20 ευρώ που κανονικά δεν πληρώνει τίποτε (μικρότερο από 45 ευρώ). -
+1 για το USPS
@leopn μάλλον έπεσες στην περίπτωση, οι Courier χρεώνουν σχεδόν πάντα κερατιάτικα άσε που σου λένε έχεις τόσες μέρες να μας στείλεις εξουσιοδότηση ή να έρθεις να το κάνεις μόνος σου και μετά σου χρεώνουν αποθήκευτρα. -
Μου έχει τύχει και μένα. Είχα παραγγείλει προ αμνημονεύτων ετών μια θήκη vaja (www.vajacases.com) από Αργεντινή για το iphone.
Ήρθε με DHL οπότε κόλλησε το τελωνείο. Το καριολίκι είναι ότι αν δεν είσαι Αθηναίος την πάτησες. Πρέπει αναγκαστικά να πληρώσεις το 70άρι στον τελώνη να σου κάνει τον εκτελωνισμό. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να έρθει πχ στο τελωνείο της περιοχής σου (Θεσσαλονίκη ας πούμε) και να πας να παλέψεις εκεί με τα θηρία.
Τελικά στείλαμε την εξουσιοδότηση και για μια θήκη 100-110 ευρώ πληρώσαμε άλλα τόσα (ίσως και κάτι ψιλά παραπάνω) για τον εκτελωνισμό.
Πόσοι την έχουν πατήσει χωρίς να ξέρουν.... -
Εγω εχω φερει διαφορικο με usps κ πληρωσα μονο τα 3€. Ποτε κουριερ εκτος Ευρωπης.
-
Ποιό νόμισμα είναι αυτό? Επίσης που βλέπουμε αν στέλνει Ελλάδα?
http://www.amazon.in/s/ref=nb_sb_noss_1 ... +k900+case
-
Ινδία
Sent from Corsair's brick
-
india rupee είναι?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)