-
Οχι απο τετοια περιπτωση Realzous. Αλλα φανταζομαι πως δε θα ειχα προβλημα ουτε εγω ουτε η φοιτητρια. Αμοιβαια αισθηματα . Και μια ακομα εμπειρια λοιπον που λεει και ο ΛεΠα.
-
Tα αυτοκίνητα που θέλουν οι γυναίκες να οδηγούν οι άντρες
-Φορτηγάκια τύπου pick-up: 32%
-Σπορ αυτοκίνητα: 27%
-SUVs: 16%
-Σεντάν: 11%
-Υβριδικό/ηλεκτροκίνητο: 9%
-Μίνι βαν: 2%
-Άλλα: 3%
E ρε κατακτήσεις οι γύφτοι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα αυτοκίνητα που θέλουν οι γυναίκες να οδηγούν οι άντρες-Φορτηγάκια τύπου pick-up: 32%
-Άλλα: 3%
E ρε κατακτήσεις οι γύφτοι.
ενταξει, στις ΗΠΑ εγινε η ερευνα
εκει τα Φορτηγάκια τύπου pick-up εχουν εντελως διαφορετικο ταργκετ γκρουπ απο'δω
-
Βέβαια στις ΗΠΑ που έγινε οι έρευνα έχουν κάτι τέτοια:
Εύκολα θα αγόραζα ένα.
Εγώ έχω άλλες απορίες όμως.
Το RX450H είναι στα υβρισικά ή στα SUV?
To i8 στα σπορ ή στα υβριδικά?Κάποιος με Jazz Hybrid δεν πρέπει να σταυρώνει γκόμενα ποτέ!
-
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
-Άλλα: 3%E ρε κατακτήσεις οι γύφτοι.
εκει τα Φορτηγάκια τύπου pick-up εχουν εντελως διαφορετικο ταργκετ γκρουπ απο'δω
τα Φορτηγάκια, ή το 35% των γυναικών που απάντησαν;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
-Άλλα: 3%E ρε κατακτήσεις οι γύφτοι.
τα Φορτηγάκια, ή το 35% των γυναικών που απάντησαν;
xaxaxa, both
-
Μόνο σε βλαχοπολιτείες θα ψήφιζε pick up το 32% των γυναικών... και θα ήταν σίγουρα υπέρβαρες
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Οχι απο τετοια περιπτωση Realzous. Αλλα φανταζομαι πως δε θα ειχα προβλημα ουτε εγω ουτε η φοιτητρια. Αμοιβαια αισθηματα . Και μια ακομα εμπειρια λοιπον που λεει και ο ΛεΠα.Ο ΛεΠα λεει και το
'Αγαπη μου στο σπιτι μας ξερω πως μπηκε αλλος
....το 'πε, το 'πε ο παπαγαλος, οτι σ' αγαπαει αλλος'...δεν ειμαστε για τετοια τωρα.
-
Μια ιδεα ειναι! Παιρνεις ενα Ζ 750 με βρισκεις και σου δειχνω πως αντιμετωπιζεις καθε ενδεχομενο σαν αυτο και.......οτι αλλο!
Ενα σου λεω. Απο τοτε που πηρα τη μηχανη εχει βαλθει η γυναικα να τη πουλησω. Με το δικιο της. Αυτο ομως θα ειναι το τελος που θελει για μενα. To be secure! You know ! Θα μου πεις αν κι αυτη κανει το ιδιο. Οκ ας το κανει! Τι θα καταφερει? Εκδικηση? Χωρισμο? Ισοτητα θελουν? Εχει το τιμημα η ισοτητα.
Δε θελουν 'αερα' οι γυναικες φιλε μου. Στο παρελθον ημουν πιο φιλοτιμος και θετικος και το πληρωσα. Για να σου λεω κατι ξερω. Δε μιλω για αδιαφορια πληρη ετσι! Απλα δε πρεπει με ΤΙΠΟΤΑ η γυναικα να σε θεωρει σιγουρο. ΕΓΚΛΗΜΑ . -
Λοιπον, γραφω περιστατικο και θελω αποψεις
( το περιστατικο συνεβη σε εμενα προσωπικα πριν μια ωρα, δεν δεχομαι σχολια περι urban legend, φιδεματος κτλ)Εχω βγει για ένα ποδηλατακι συντομο γυρω από το σπιτι, μια διαδρομη που κανω σχεδον κάθε μερα περι τα 7 χλμ πηγαινελα
Καποια στιγμη φτανω σε ένα σημειο λιγο ερημικο (το τελος ενός μεγαλου πεζοδρομου – αδιεξοδο) οπου συνηθως κανω αναστροφη και γυρναω. Ειχε ένα παγκακι εκει και διπλα ορθια ηταν μια γυναικα ~35αρα, veeery athletic (…) με τα κολαν της, το μπουστακι από πανω, παπουτσι αθλητικο κτλ.
Κοντοστεκομαι εκει διπλα γιατι ηθελα να κανω αναστροφη και… με πιανει την κουβεντα
Και που κανεις ποδηλατο κτλ … συνηθως δεν πιανω κουβεντα ευκολα αλλα αρχισα και γω να της λεω και εσυ εισαι αθλητρια τρεχεις κτλ…. Λοιπον η τυπισα ποοοολυ φιλικι (του στυλ «καλε μου» κτλ)
Αφου μιλαγαμε κανα 3λεπτο, πως σε λενε, εισαι απο δω κτλ, μου λεει να σου πω, μπορεις να με βοηθησεις λιγο? Λεω σε τι?
Ελα να παμε λιγο πιο κατω και θα σου δειξω
Προς τα εκει που πηγαινα πηγαινε λεω παμε.. .περπαταγαμε κανα διλεπτο της λεω τι εγινε εχασες κατι?
Χαζογελαγε.. ναι λεει, βελονα σταχυρα
Τελος παντων εκει που αρχισα να βαριεμαι-παραξενευομαι-φυλαγομαι φτανουμε σε ένα σημειο στο παρκο που εχει μια βλαστηση πιο πυκνη και είναι λιγο απομερα
Κοβει μεσα και μου λεει για ελα…
Κατεβαινω μπαινω λιγο μεσα της λεω τι εγινε που πας?
Μου λεει ελα ντε, φοβασαι? Και να χαζογελαει
…………………..
Παρακαλω ξεκινηστε-τι επαιξε/τι ηθελε?
-τι καταληξη ειχαμε -
Πιο πιθανο ειναι να σου εδειξε κανα κουταβι παρα να το κανατε στους θαμνους
-
Eχεις και τα δυο νεφρά σου;
Αν ήσουν ο κουπεας θα πηγαινε και αλλού το μυαλό μου.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κοβει μεσα και μου λεει για ελα…
Κατεβαινω μπαινω λιγο μεσα της λεω τι εγινε που πονας?Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους!
-
-
HΘελε να ξεριζωσεις τιποτα καλαμια που δε μπορουσε η ιδια ;;
-
[spoiler:1vsyyvrp][/spoiler:1vsyyvrp]
-
Επίσης είναι πιθανό η δασκάλα να την έβαλε να ανταποδώσει το facebook stalking που της κάνατε.
-
πλακα εχετε
δεν ξερω πραγματικα τι θα γινοτανε
της λεω που πας, λεει ελα βρε εδω και χαζογελαγε, και μου κουναγε το δαχτυλακι με χαρη
Μαλλον δε μπορω να σε βοηθησω, γεια σου
εφυγα, την ειδα χαλαστηκενεφρο ή τσιμπουλεκι?
με την απορια θα μεινωερε κατι πραματα....
-
Κοίτα, ασχέτως με τις πίπες που λένε οι παλιοί, η θάλασσα ΔΕΝ έχει γίνει γιαούρτι. Το πιο πιθανό ήταν πως θα σου την πέφτανε 2-3 και θα σου παίρνανε ότι έχεις και δεν έχει. Για νεφρό μέρα μεσημέρι, δύσκολο. Μάλλον ληστεία.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες