Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Και με μια μπαγκαζιέρα οροφής κάνει κάποιος την δουλειά του άνετα και με μικρό κόστος. Αν έρθει με το καλό και δεύτερο παιδάκι και δω τα σκούρα αυτό θα κάνω (για τις ελάχιστες περιπτώσεις που θα χρειαστεί). Υπάρχει και η λύση βέβαια να κάνω τράμπα τον άσο με το mondeo του πατέρα που έχει σπηλαιώδες πορτ-μπαγκάζ και θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους για αυτά τα 1-2 οικογενειακά ταξίδια το χρόνο, κόστος μηδενικό
To καλύτερο!
Επειδη κατα καποιο τροπο, η ολη συζητηση ξεκινησε απο εμενα, και την απορια μου για το πιο Leon ST, θα προτιμουσατε, το 1.2 ή το 1.6tdi, και μεταφερθηκε στους χωρους, κι αν χρειαζονται σε ενα νεο ζευγαρι με 2 μωρα, ας πω κι εγω την αποψη μου:
α)Καταρχας υπαρχουν ανθρωποι που κλεινονται σπιτι, και αλλοι που γουσταρουν ('η τουλαχιστον θελουν να προσπαθησουν) να συνεχισουν την ζωη τους, βαζοντας στο παιχνιδι και τα παιδια. Δηλαδη θελουν να πανε μια εκδρομη, να κανουν μια δραστηριοτητα, κτλ.Αυτο για μενα προυποθετει ενα αυτοκινητο με μεγαλους χωρους.Εξαλλου τα αυτοκινητα κουρσες( με τους τρελους χωρους και μηκος!), λεγονται οικογενειακα, για καποιο λογο φανταζομαι..
β)Η μπαγκαζιερα, δεν ειναι λυση για ολα τα αυτοκινητα. Πχ το δικο μου(mazda2) με 4 ατομα ζοριζεται.Δηλαδη με μπαγκαζιερα και φορτωμενο πορτ μπαγκαζ , τι θα κανει?
γ)Δεν εχουν ολοι μεγαλα αυτοκινητα απο γονεις, αδερφια, ξαδερφια κλπ να δανειστουν αν χρειαστει.
δ) δεν καταλαβαινω γιατι το leon ειναι φοβερο, και ενα αυτοκινητο 25 εκατοστα πιο μακρυ (κι οχι 500 μετρα) χαρακτηριζεται σαν κλουβα?
ε) τα MPV που ανεφερε καποιος εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν, γιατι τα βρισκω ψηλα, και δεν μου αρεσει αυτη η αισθηση. Παρολα αυτα, αποτελει πολυ κλασσικη οικογενειακη λυση σε ολη την Ευρωπη.Τι λαθος κανουν αυτοι?Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω την αποψη καποιου που ειπε οτι δεν τον βολεψε, συγκεκριμενα κι οχι αοριστα, για να την λαβω υποψιν μου.
στ) Υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με κατευθυνει στο αν ειναι καλυτερη επιλογη ο 1,2 ή ο 1.6 για το Leon ST, λαμβανοντας υποψη οτι ειναι βαρυτερο απο το απλο Leon?