-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Ρε σεις υμαρτον μεγαλοβδομαδιατικα μην βριζετε
Μην ασχολεισαι,εχουν ψυχολογικα προβληματα και ξεσπανε .
Εμ, αυτο σου προκαλει το να ξυπνας καθε μερα στις 7.01 το πρωι με ηχους λες και γινεται επιδρομη του εχθρου, λογω των γαμωκαμπανων των γαμωεκκλησιων. Τι να κανουμε.
Για τους λοιπους που δεν καταλαβαινουν ποιο το προβλημα με το bbq σημερα: ελατε ρε παιδακια που δεν καταλαβαινετε...το προβλημα ειναι οτι δεν κανεις αυτο που 'πρεπει' να κανεις, συμφωνα με τους λοιπους καλους χριστιανους γειτονες. Και σπαζονται. Τελος.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Λυσσαξατε ολοι οι 'γιαλαντζι ' αθεοι .
Περαν απο κανα 1-2 που ειπωθηκε οτι δεν βαφτισαν τα παιδια τους , ολοι οι αλλοι που νομιζετε οτι ειστε αθεοι επειδη ψησατε Μεγ.Παρασκευη ζυγουρι ,η επειδη παντρευτηκατε στην παραλια της Ελιας στη Μυκονο συνοδεια dj αντι ιερεα , πλαννασθε...:-D:-DΤί θές να πείς?
Εγώ είμαι άθεος αλλά θα παντρευτώ σε εκκλησία. Είμαι και γώ γιαλαντζί?
-
Αν καποιος πηδηξει την μουσουλμανα γκομενα του πανωστον ταφο του jim Morison το παιρνει το ποστοποιητικο αθειας;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Περαν απο κανα 1-2 που ειπωθηκε οτι δεν βαφτισαν τα παιδια τους , ολοι οι αλλοι που νομιζετε οτι ειστε αθεοι επειδη ψησατε Μεγ.Παρασκευη ζυγουρι ,η επειδη παντρευτηκατε στην παραλια της Ελιας στη Μυκονο συνοδεια dj αντι ιερεα , πλαννασθε...:-D:-DΤί θές να πείς?
Εγώ είμαι άθεος αλλά θα παντρευτώ σε εκκλησία. Είμαι και γώ γιαλαντζί?
Εσυ τι λες;:?:
-
...εχει ξεφυγει το τοπικο,απορω γιατι ειναι ακομη ανοικτο...τουλαχιστον αλλαξτε τιτλο...
-
btw, με το 'σαλο' που εγινε με το Νικο Δημου και αυτα που ειπε για το 'αγιο' φως, εκατσα και διαβασα λιγο για το θεμα και . Βλεπεις, εγω τοσα χρονια νομιζα οτι αναβαν μια λαμπαδα με ενα ζιππο εκει στα Ιεροσολυμα, το ευλογουσε ο πατριαρχης/whatever, και εγενετο 'αγιο' φως.
Διαβασα λοιπον οτι αστυνομικοι λεει ψαχνουν το ναο για να βεβαιωθουν οτι δεν υπαρχει μεσα κανενας αναπτηρας/πηγη φωτιας, ψαχνουν μετα και το πατριαρχη/παπα/whatever οτι και αυτος δεν εχει πανω του καποια πηγη φωτιας (σωματικος ελεγχος), και μετα μπαινει μετα αυτος εκει που μπαινει και ξαφνικα δημιουργειται με μαγικο τροπο η φωτια (αφου δεν εχει καποια αλλη πηγη φωτιας να αναψει, το στελνει ο θεος).
Καλα ρε πστ μου, ειστε ΤΟΣΟ ηλιθιοι? Εγω αν ημουν πιστος της ταδε θρησκειας θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα 'κανονικά' (κανονικά για τους θρησκευόμενους) δεν στρώνουν καν τραπέζι και δεν μαγειρεύουν. Τρώνε κάτι απλό. Χαλβα, ελιές, ψωμί αντε και καμια βραστή πατάτα.well not...
Σήμερα κανονικά δεν τρως τίποτα! Μάλιστα δεν πίνεις καν νερό!!!!Το εφάρμοζε η γιαγιά μου μέχρι πρόσφατα (που άρχισε να παίρνει τα χάπια με τις χούφτες, έπιασε και τα 80 και δεν γίνεται να χαπακωθεί με άδειο στομάχι). Έπινε νερό και έτρωγε ψωμί με βραστή πατάτα μετά την εκκλησία και την περιφορά του επιταφίου το βράδυ. Όταν κάποτε την ρώτησα γιατί τρώει/πίνει νερό το βράδυ, μου απάντησε ότι θεωρητικά είναι σα να άλλαξε ημέρα. fuck logic.
Εμένα πάλι μου κάνει κάτι σαν ραμαζάνι που οι μουσουλμάνοι τρώνε το βράδυ. Βγάλε άκρη....@REALZEUS
Δε νηστεύω. Ούτε πιστός είμαι. Και στην εκκλησία έχω να πάω χρόνια. Παλιότερα πήγαινα στην Ανάσταση καθαρά για το έθιμο.
Απλά μιας και βρέθηκα στο πατρικό μου όπου κάνουνε νηστεία τη μεγάλη βδομάδα (οι γονείς, η γιαγιά κανονικά όλες τις νηστείες) δε θα αναγκάσω τη μάνα μου ή τη γιαγιά μου να μαγειρέψουν έξτρα για μένα.
Δε χάθηκε και ο κόσμος δα να μη φας κρέας 1-2-3-5 μέρες. Ίσα ίσα έχει μεγαλύτερη αξία το φαγοπότι της Κυριακής του Πάσχα. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ξεκινωντας απο εκει βεβαια, μεχρι το 'ψηνω μπριζολες στα μουτρα τους' η αποσταση ειναι τεραστιαΘα δινουμε λογ/σμο στους ταλιμπαν και τι τρωμε τωρα και θα προσεχουμε να μην τους μαγαρισουμε με τη μυρωδια της μπριτζολας μας!!
-
Εσυ εισαι στον ογκο, δε χρειαζεται να νηστευεις.
Το εχουν προβλεψει και αυτο, με τη φραση 'ασθενείς και οδοιπόροι'. Οδοιπορος δεν εισαι, μας μενει το αλλο... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν καποιος πηδηξει την μουσουλμανα γκομενα του πανωστον ταφο του jim Morison το παιρνει το ποστοποιητικο αθειας;Οχι, αλλα ανακυρησσεται παμψηφει το τρολλ της βραδιας και αχρηστος καταναλωτης αξυγονου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
btw, με το 'σαλο' που εγινε με το Νικο Δημου και αυτα που ειπε για το 'αγιο' φως, εκατσα και διαβασα λιγο για το θεμα και . Βλεπεις, εγω τοσα χρονια νομιζα οτι αναβαν μια λαμπαδα με ενα ζιππο εκει στα Ιεροσολυμα, το ευλογουσε ο πατριαρχης/whatever, και εγενετο 'αγιο' φως.Διαβασα λοιπον οτι αστυνομικοι λεει ψαχνουν το ναο για να βεβαιωθουν οτι δεν υπαρχει μεσα κανενας αναπτηρας/πηγη φωτιας, ψαχνουν μετα και το πατριαρχη/παπα/whatever οτι και αυτος δεν εχει πανω του καποια πηγη φωτιας (σωματικος ελεγχος), και μετα μπαινει μετα αυτος εκει που μπαινει και ξαφνικα δημιουργειται με μαγικο τροπο η φωτια (αφου δεν εχει καποια αλλη πηγη φωτιας να αναψει, το στελνει ο θεος).
Καλα ρε πστ μου, ειστε ΤΟΣΟ ηλιθιοι? Εγω αν ημουν πιστος της ταδε θρησκειας θα ντρεπομουν με αυτα τα καραγκιοζιλικια.
Η πιστη δε σημαινει απαραιτητα οτι συγχεεται η φαντασια με την πραγματικοτητα.
Το γεγονος οτι κλεινονται στο μπουντρουμι μεσα μονοι τους μετα απο ελεγχο για σπιρτα κλπ, και τελικα αναβει η φωτια, συμφωνα με τους επικριτες συνηγορει προς την απατη. Ταυτοχρονα, το γεγονος οτι κανεις απο τους επικριτες δεν εχει ιδια εμπειρια του φαινομενου, γιτι δεν μπορει να ειναι μεσα, συνηγορει οτι μιλουν για πραγμτα που δεν ειδαν ποτε... κοινως, καλλιστα μπορουν να λενε μπαρουφες χωρις αποδειξεις.
Ειναι λιγο he said, she said η φάση. -
Εσυ εισαι στον ογκο, δε χρειαζεται να νηστευεις.
Το εχουν προβλεψει και αυτο, με τη φραση 'ασθενείς και οδοιπόροι'. Οδοιπορος δεν εισαι, μας μενει το αλλο...Μλκ σταματα χαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ξεκινωντας απο εκει βεβαια, μεχρι το 'ψηνω μπριζολες στα μουτρα τους' η αποσταση ειναι τεραστια
Θα δινουμε λογ/σμο στους ταλιμπαν και τι τρωμε τωρα και θα προσεχουμε να μην τους μαγαρισουμε με τη μυρωδια της μπριτζολας μας!!
πωπω υπερβολές.... ούτε στο νυχάκι δεν φτάνουν αυτά που κάνουν οι ταλιμπάν στους άπιστους.
άστοχος ο χαρακτηρισμός όσο δεν πάει. -
Τι ψαχνεις και συ τωρα...
χαρακτηριστικα μεγαλυτερο ποσοστο 'αθεων' ειναι πιο φανατικοι απο τους υπολοιπους. -
Σιγουρα πράγματα λέμε.
Έχουν υποφέρει λέμε οι χριστιανοί από τους άθεους... -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Περαν απο κανα 1-2 που ειπωθηκε οτι δεν βαφτισαν τα παιδια τους , ολοι οι αλλοι που νομιζετε οτι ειστε αθεοι επειδη ψησατε Μεγ.Παρασκευη ζυγουρι ,η επειδη παντρευτηκατε στην παραλια της Ελιας στη Μυκονο συνοδεια dj αντι ιερεα , πλαννασθε...:-D:-DΑς κοιτάξουν πρώτα οι γιαλαντζί χριστιανοί τα δικά τους χάλια που νομίζουν ότι είναι σε θέση να κρίνουν τους υπόλοιπους και συζητάμε
Στο κάτω κάτω πιο τίμιο και απλό είναι να παραδεχτείς ότι όλα αυτά είναι παραμυθάκια και να κανείς ότι δεν υπάρχουν, παρά να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου και τους άλλους ότι είσαι άνθρωπος του θεού που ακολουθεί τους κανόνες του και τις υποτιθέμενες διδασκαλίες του
Ας πούμε ότι εμείς εδώ που γράφουμε είμαστε ψευτοάθεοι, οι υπόλοιποι ποια είναι τελοσπαντων η σχέση σας με τη θρησκεία που σας επιτρέπει να κρίνετε και να νουθετείτε;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σιγουρα πράγματα λέμε.
Έχουν υποφέρει λέμε οι χριστιανοί από τους άθεους... -
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σιγουρα πράγματα λέμε.
Έχουν υποφέρει λέμε οι χριστιανοί από τους άθεους...Δες τι γραφεται εδω και κρινε μονος σου.
-
Σιγουρα πράγματα λέμε.
Έχουν υποφέρει λέμε οι χριστιανοί από τους άθεους...Δες τι γραφεται εδω και κρινε μονος σου.
τι τραβάνε οι κακόμοιροι οι χριστιανοί
Να υπάρχει κόσμος που να μην πιστεύει και να πρέπει να διαβάζουν τις αντίθετες απόψεις
Που -ξεδιάντροποι όντας- δεν τις κρατάνε για την πάρτη τους, αλλά τις γράφουνε δημοσίως για να τη σπάσουν και να προσβάλλουν τους χριστιανούς
Κανένας σεβασμός δλδ.Μόνο στους κακόμοιρους τους χριστιανούς αυτά τα πράγματα.
Γιατί για οποιοδήποτε άλλο θεωρούμε δεδομένο ότι μπορεί να γίνεται και κριτική, και κράξιμο, και οτιδήποτε.
Περί εκκλησίας [#3]