-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αυτοί είναι σωστοί επιχειρηματίες στηρίζουν την Ελληνική αγορά.πφ!! σιγά τα ,πασχαλιάτικα,ωά! Εδω ολόκληρο αφεντικό του ικα στην ουσία χάρισε κάτι ψωροευρουλάκια σε αφεντικό,μεταξύ ιδιωτών δεν θα γίνει ΄τετοιο κούρεμα κόντρα?? Για τα χρέη που άφησε ο γάλλος μεγαλοεπενδυτής και την έκανε απο την σαξες στορυ ,χώρα μας,γνωρίζεται κάτι?? Μέχρι και σε τσίχλες-καραμέλες κάτι εκατομύρια ευρώ φέσι!!
-
Mega: Αυξημένη σήμερα Μ. Παρασκευή κατά 1 ευρώ η τιμή του αρνιού σε σχέση με τις αρχές της εβδομάδας.
Αγιοι κρεοπώλαι!
-
Άσχετο: Αυτό το παπαδο-εμότικον πως το βάζετε ρε παιδιά;
-
http://www.phatmass.com/phorum/public/s ... /pope2.gif
ως εικόνα [img]
-
Thanks Σάββα!
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Αυτοί είναι σωστοί επιχειρηματίες στηρίζουν την Ελληνική αγορά.
πφ!! σιγά τα ,πασχαλιάτικα,ωά! Εδω ολόκληρο αφεντικό του ικα στην ουσία χάρισε κάτι ψωροευρουλάκια σε αφεντικό,μεταξύ ιδιωτών δεν θα γίνει ΄τετοιο κούρεμα κόντρα?? Για τα χρέη που άφησε ο γάλλος μεγαλοεπενδυτής και την έκανε απο την σαξες στορυ ,χώρα μας,γνωρίζεται κάτι?? Μέχρι και σε τσίχλες-καραμέλες κάτι εκατομύρια ευρώ φέσι!!
Καλά αυτό είναι περασμένο και ξεχασμένο με του Γάλλους και την καμένη γη και τα φέσια που άφησαν πίσω. Η φάση είναι ότι οι μικροί προμηθευτές την πλήρωσαν, οι μεγάλοι είτε την είχαν μυριστεί την δουλειά και τον είχανε κόψει είτε είχανε άλλες συμφωνίες και δεν χάσανε πολλά
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αυτοί είναι σωστοί επιχειρηματίες στηρίζουν την Ελληνική αγορά.O 'Aρβανιτίδης'....??? Μα γιατί άφησε φέσια και χρέη, αφου είχε φτήνια, οχι ακρίβγια σαν τα άλλα κακά ΣΜ....!!!!
Αυτό που πάει να κάνει τώρα ο άλλος ο παπάρας ο Μαρινόπουλος στους προμηθευτές, δεν το καταλαβαίνω. Αφου αγόρασε την εταιρία, αγόρασε και τα χρεή-υποχρεώσεις της. Τί πάει να πει 'κούρεμα'...?
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αυτοί είναι σωστοί επιχειρηματίες στηρίζουν την Ελληνική αγορά.πφ!! σιγά τα ,πασχαλιάτικα,ωά! Εδω ολόκληρο αφεντικό του ικα στην ουσία χάρισε κάτι ψωροευρουλάκια σε αφεντικό,μεταξύ ιδιωτών δεν θα γίνει ΄τετοιο κούρεμα κόντρα?? Για τα χρέη που άφησε ο γάλλος μεγαλοεπενδυτής και την έκανε απο την σαξες στορυ ,χώρα μας,γνωρίζεται κάτι?? Μέχρι και σε τσίχλες-καραμέλες κάτι εκατομύρια ευρώ φέσι!!
Καλά αυτό είναι περασμένο και ξεχασμένο με του Γάλλους και την καμένη γη και τα φέσια που άφησαν πίσω. Η φάση είναι ότι οι μικροί προμηθευτές την πλήρωσαν, οι μεγάλοι είτε την είχαν μυριστεί την δουλειά και τον είχανε κόψει είτε είχανε άλλες συμφωνίες και δεν χάσανε πολλά
Το Carrefour των Γάλλων τα έκανε όλα αυτά....??? Μα γιατί άφησε χρέη και φέσια....? Αφου είχε φτήνια όταν ήρθε κι όλοι ψωνίζανε απο ΄κει, δεν ήταν σαν τσ΄ πούστηδοι τσ΄Ελληνες που κονομούσανε στην πλάτη των φουκαράδων πολιτών αυτής της χώρας μέσω της ακρίβγιας...!!!
Οπως έχω ξαναπεί, αν δούμε να κλείνουν τράπεζες (συγχωνεύσεις και κλείσιμο καταστημάτων) και σουπερ μάρκετ, θα έχει γίνει ενα καλό βήμα προς την εξυγίανση της χώρας. Με τις τράπεζες κατι γίνεται, με τα ΣΜ έχουμε ακόμα δρόμο.
-
Spartan εγώ συμφωνώ μαζί σου στο σκέλος των SM. Στις τράπεζες από ότι καταλαβαίνω μάλλον όχι.
-
Ποιοι προμηθευτές είναι αυτοί που τους χρωστάει ο Αρβανιτίδης; Αυτός δεν τα έφτιαχνε όλα μόνος του, παραγωγή και συσκευασία σε παρατημένη αποθήκη;
-
Εύλογη απορία....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποιοι προμηθευτές είναι αυτοί που τους χρωστάει ο Αρβανιτίδης; Αυτός δεν τα έφτιαχνε όλα μόνος του, παραγωγή και συσκευασία σε παρατημένη αποθήκη;Απορρυπαντικά και λοιπά συναφή εαν ενθυμούμαι καλά. Τα υπόλοιπα;
Πέρα απο όλα αυτά θυμάμαι που είχα στείλει βιογραφικό σε αυτό το καλόπαιδο πριν αρκετά χρόνια ταυτόχρονα μαζί με ένα γνωστό μου.
Εγώ τότε ήμουν παντρεμένος και είχα και ένα παιδί, ο γνωστός μου ελεύθερος και ωραίος.
Εμένα δεν με πήραν καν τηλέφωνο(κλασσικά πράγματα), τον γνωστό μου τον πήραν, αλλά μόλις άκουσε τον μισθό(300-400 ευρώ για θεωρητικά 8ωρη δουλειά, πρακτικά όσο πάει), την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια. -
Όλες οι αλυσίδες αυγάτησαν τα μαγαζιά τους στήνοντας τα με ξένα χρήματα, των προμηθευτών τους - εισαγωγέων και βιομηχανίας - εισπράττοντας καθημερινά ζεστό μετρητό χρήμα από τα ταμεία τους και πληρώνοντας τους προμηθευτές τους με επιταγές 7-12 μηνών.
Ας είναι καλά η τραπεζική αλητεία που επέτρεπε και επιτρέπει την κυκλοφορία μεταχρονολογημένων επιταγών, για να αυξάνει την κερδοφορίας της τοκίζοντας με χρήμα τη βιομηχανία και τους εμπόρους έναντι κατάθεσης των μεταχρονοληγημένων.
Μία ακόμα παγκόσμια πατέντα στις τόσες άλλες ανάποδες πρωτοπορίες που έχουμε σαν χώρα.
Φίλος πήγε χτές στον Σκλαβενίτη να πάρει 2 kg παϊδάκια και με το ζόρι τον έβαζαν να πάρει και ένα κεφαλάκι με την τιμή του αρνιού φυσικά, τους τα παράτησε και πήγε στο συνοικιακό χασάπικο, έτσι για να λέμε και για τον καλό... Σκλαβενίτη που όλα τα στραβά τα κάνει το Lidl και το Carrefour, όλοι τα ίδια είναι με μικροδιαφορές, καρτέλ 100%.
-
Καλά, αν είχαν αρνί (ολόκληρο, μισό ή τέταρτο) σε τιμή προσφοράς κ αυτός ήθελε 2 κιλά παϊδάκια στην τιμή της προσφοράς, δεν είχε κ πολύ άδικο ο Σ.
-
ililias αυτα γινονταν το 1980 οταν πηγαινες στο συνοικιακο κρεοπωλειο και ησουνα ερμαιο του χασαπη
Το 2014 οποιος εφαρμοζει τετοιες πρακτικες παει για κλεισιμο -
Το lidl τις εφαρμόζει κ μόνο για κλείσιμο δεν πάει.
-
Το lidl πουλαει αυτα που θελει,take it or leave it,δεν πας να παρεις ενα κοτοπουλο μπουτι και εμφανιζεται ενας υπαλληλος να σου πει οτι πρεπει να παρεις και τις φτερουγες
-
To LIDL πουλάει κάτι που δεν έχει, σε τιμή take it (if you can).
-
αγοραζω χρονια κρεατα απο Σκλαβενιτη,ποτε δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο.
-
Oπότε λέει ψέμματα ο 21 Quadra?
-
Οχι, μπορει αυτο που λεει να ισχυει ταυτοχρονα με αυτο που λεει ο ililias
Σούπερμαρκετ