-
-
Δεν παιζει και κανα λαχειο-Λοττο??
ΚΑλυτερες οι πιθανοτητες εκει... -
-
Σωστός.
Δεν χρειάζεται να έχει μπαταρίες το φορτηγό.
Κουβαλάς μια φαγάνα και βάζεις μπρος άνετα. -
-
-
Η φατσα του μου θυμιζει τη φατσα μιας 'σαυρας' που πηδηξα στα φοιτητικα χρονια οταν εφτανε σε οργασμο...
Παω για υπνο φτανει για σημερα
-
-
-
Πολύ πιθανόν να με έχουν προλάβει οι επαγγελματίες 'σαίνια' μιας και είναι - σχετικά - παλιό. Εγώ όμως τώρα το είδα και έχω μείνει άφωνος. Απίστευτο!!!
-
Ε την ηλιθια ήθελε να το παίξει και άνετη!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Καλά, εδώ άλλοι πέφτουν μαζί με το αμάξι.
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Καλά, εδώ άλλοι πέφτουν μαζί με το αμάξι. -
-
Στα ζώα έπρεπε να μπει. Πέρασε 50 'SLOW' signs και τα έγραψε όλα στα @@ του. Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανείς από το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στα ζώα έπρεπε να μπει. Πέρασε 50 'SLOW' signs και τα έγραψε όλα στα @@ του. Πάλι καλά που δεν χτύπησε κανείς από το αυτοκίνητο.Λογικά είναι στο Isle of Man ή σε κάτι αντίστοιχο που δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας, απλώς έχουν το SLOW σαν προειδοποίηση.
Το ότι έκανε ένα ανθρώπινο λάθος, δεν τον κάνει ζώο όμως... Μία λάθος εκτίμηση έχουμε κάνει όλοι μας!
Ψυχραιμία λίγο με τα σχόλιά μας...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λογικά είναι στο Isle of Man ή σε κάτι αντίστοιχο που δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας, απλώς έχουν το SLOW σαν προειδοποίηση.Το πιθανότερο είναι όμως να είναι στο mainland UK, όπου σε τέτοιους δρόμους ισχύει το national speed limit (=60mph) χωρίς ένδειξη. Το slow όμως ισχύει εξίσου επιβαρυντικό, ακόμα κι αν δεν ξεπερνούσες το όριο την ώρα του ατυχήματος, γιατί οφείλεις να είσαι προσεκτικός.
BTW σχολιάζει κι ο Ευτύχης Μπλέτσας.
-
Υπήρχε και σήμανση για speed camera σε κάποιο σημείο.
Sent from Samsung Mobile
VARIOUS+FUNNY VIDEOS #2#