-
Αν και υπάρχει περίπτωση το θέμα να θεωριθεί εκτός αυτοκίνησης, εν τούτοις στην όλη ιστορία υπάρχει και αυτοκίνητο. Να λοιπόν τι έγινε: Εχω αφήσει κάπου εκεί στον Αϊ-Γιάννη Βουλιαγμένης το αυτοκίνητο κα βρίσκομαι με τα πόδια στην Καφαντάρη περιμένοντας την κόρη μου. Κάπου λοιπόν εκεί ήταν παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο μοντέλο 30 χρονών, αλλά που πολλοί θα θέλανε να το είχαν σήμερα. Hταν ένα κατάλευκο Citroen SM. Πήγα λοιπον κοντά να το χαζέψω όπου νάσου και οι ιδιοκτήτες του, ένα ζευγάρι γύρω στα 45. Η δε κυρία ήταν όντως 45βάλβιδη. Τέλος πάντων, ο σύζυγος κρατούσε ένα κουτί με χερούλι σαν και αυτά που μεταφέρουν σκυλάκια, γατάκια κλπ. και κοιτούσαν μέσα και λέγανε Διαμαντή-Διαμαντή. Ρίχνω και εγώ λοιπόν μια ματιά στο κουτί και τι να δώ! ένας φίδαρος κουλουριασμένος. Πάγωσα. Ενστικτωδώς έκανα κάποια βήματα πίσω. Τέλως πάντων, μπήκανε λαι οι δυό τους στη Citroen και έφυγαν. Απο ότι κατάλαβα το φίδι το είχαν για κατοικίδιο. Ακουγα ότι πολλοί αρέσκονται σε τέτοια ζώα αλλά ποτέ δεν είχα έλθει σε επαφή με την πραγματικότητα.
Εσείς λοιπόν τι κατοικίδιο έχετε στο σπίτι σας.
Εγώ έχω μια γατούλα Περσίας που δεν έχει λίγες μέρες που μου αράδιασε 6 μικρά.Τάκης
-
Αν και υπάρχει περίπτωση το θέμα να θεωριθεί εκτός αυτοκίνησης, εν τούτοις στην όλη ιστορία υπάρχει και αυτοκίνητο. Να λοιπόν τι έγινε: Εχω αφήσει κάπου εκεί στον Αϊ-Γιάννη Βουλιαγμένης το αυτοκίνητο κα βρίσκομαι με τα πόδια στην Καφαντάρη περιμένοντας την κόρη μου. Κάπου λοιπόν εκεί ήταν παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο μοντέλο 30 χρονών, αλλά που πολλοί θα θέλανε να το είχαν σήμερα. Hταν ένα κατάλευκο Citroen SM. Πήγα λοιπον κοντά να το χαζέψω όπου νάσου και οι ιδιοκτήτες του, ένα ζευγάρι γύρω στα 45. Η δε κυρία ήταν όντως 45βάλβιδη. Τέλος πάντων, ο σύζυγος κρατούσε ένα κουτί με χερούλι σαν και αυτά που μεταφέρουν σκυλάκια, γατάκια κλπ. και κοιτούσαν μέσα και λέγανε Διαμαντή-Διαμαντή. Ρίχνω και εγώ λοιπόν μια ματιά στο κουτί και τι να δώ! ένας φίδαρος κουλουριασμένος. Πάγωσα. Ενστικτωδώς έκανα κάποια βήματα πίσω. Τέλως πάντων, μπήκανε λαι οι δυό τους στη Citroen και έφυγαν. Απο ότι κατάλαβα το φίδι το είχαν για κατοικίδιο. Ακουγα ότι πολλοί αρέσκονται σε τέτοια ζώα αλλά ποτέ δεν είχα έλθει σε επαφή με την πραγματικότητα.
Εγώ έχω μια γατούλα Περσίας που δεν έχει λίγες μέρες που μου αράδιασε 6 μικρά.Τάκης
-
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
...Η δε κυρία ήταν όντως 45βάλβιδη....κοιτούσαν μέσα και λέγανε Διαμαντή-Διαμαντή.......Εε...μια επεξήγηση παρακαλώ...
-
γατούλα Περσίας ε? αχχχχ τι μου θυμίζεις κ πόσο μου λείπει η 'πριγκίπησα'..... κάποια στιγμή ελπίζω να έχουμε ξανά σπίτι ένα τόσο όμορφο κ καλοσυνάτο γατουλίνι!!!
anyway, τώρα έχουμε τον εικονιζόμενο σκυλούκο (βλ. avatar, είναι γριφόν κανίς κ ο αγαπημένος μου σκύλος), μεγαλούτσικος κ το όνομα αυτού Μίλων (αρχαιό Ελληνικό για να προλάβω κόσμο! βλέπε Μίλων ο Κροτωνιάτης) κ ένα καθαρόαιμο (ποτέ ξανά καθαρόαιμα!!!) κόκερ μαύρο, θυλικό!
Η αλήθεια είναι ότι αν ζήσεις έστω κ για λίγο με 'ζώα' (κοινώς όχι τα γνωστά δίποδα που κυκλοφορούν ανάμεσα μας) δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς μετα!
Φιλικά
ΝικόλαςPS: μαζί με τα ζωντόβολα, έθιξες κ ένα ακόμα θέμα που με αγγίζει πάρα πολύ! παλαιά αυτοκίνητα κ ειδικά παλαιά κ 'ιδιαίτερα' Citroen
PS2: πάντος κ 4ποδο κ 4τροχό δεν τα συντηρούμε ακριβώς! είναι σύντροφοι
edit: θα ήθελα να προσθέσω ότι ποτέ δεν μου άρεσε να 'αγοράζω' την αγάπη ενός ζωντανού, έτσι όλα όσα έχουν περάσει από τα 'χέρια' μου ή μου χαρίστηκαν ή τα βρήκα!
Το γκριφόν κανίς είναι 11 ετών (το καλοκαίρι...) κ το έχουμε από 15 ημερών που κάποιοι το πέταξαν στο δρόμο!
Το κόκερ μας το χάρισαν.
Η γατούλα περσίας που αναφέρω την είχαμε λόγο της μαμάς της, όπου κάποιοι ασυνείδητοι πέταξαν την μαμά όταν ήταν έγγυος 'απλά' γιατί τους άρεσαν τα μωρά ζώα αλλά μόλις μεγάλωναν τα παράταγαν γιατί δεν τα έβρισκαν χαριτωμένα
Έτσι έχουν περάσει διάφορα ζωντόβολα που τα βρήκαμε παρατημένα κ κακοποιημένα κ ή τα κρατήσαμε ή αφού έγιναν καλά τα χαρίσαμε σε φίλους που τα αγάπησαν κ τα έκαναν μέλη της οικογένειας τους -
ενα καθαροαιμο ροτβαιλερ 3 χρονων.αν μου πει καποιος πως μπορω να ποσταρω την φωτο της σκυλιτσας μου.εχει πεσει οταν ηταν 2 χρονων απο 3 οροφο και δεν επαθε τιποτα,ουτε ενα σπασμενο πλευρο ρε παιδια ο απολυτος φυλακας αλλα και παιχνιδι για τα μικρα.ειναι εκπαιδευμενη
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
[snip].αν μου πει καποιος πως μπορω να ποσταρω την φωτο της σκυλιτσας μου.
[snip]Βάζεις τη φωτό κάπου στο Internet (π.χ. στον server του παροχέα σου) και κατόπιν εσωκλείεις την ηλεκτρονική διεύθυνση της φωτό μέσα σε [ img][ /img] (χωρίς τα κενά).
Π.χ. [ img]http://www.paroxeas.gr/~giatros/skylitsa.jpg[ /img]
-
Εχω 2 σκυλια,ενα ποιμενικο Καυκασου που ειναι τεραστιος αλλα χαζουλης(~60-65 κιλα ) κ ενα ημιαιμο που το ειχα βρει τραυματισμενο στο Νοσοκομειο Σωτηρια οταν εκανα πνευμονολογια.Τον εβαλα στο αμαξι κ κατευθειαν στον κτηνιατρο μετα απο πολλες σφηνες για να προλαβουμε just in time οταν εκλεινε το ιατρειο.Με τα πολλα σωθηκε κ πλεον ειναι κ αυτος κανονικο μελος της οικογενειας μας.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εχω 2 σκυλια,ενα ποιμενικο Καυκασου που ειναι τεραστιος αλλα χαζουλης(~60-65 κιλα ) κ ενα **ημιαιμο που το ειχα βρει τραυματισμενο **στο Νοσοκομειο Σωτηρια οταν εκανα πνευμονολογια....Μπράβο!
-
Και μόνο που άκουγες το όνομα Διαμαντής έπρεπε να πονηρευτείς. Eγώ έχω ένα καναρίνι Γερμανικό με κουκούλα χρώματος κίτρινου με καφέ.
Θα ήθελα και ένα σκυλί αλλά το οτι μένει σε διαμέρισμα και η έλλειψη χρόνου για την φροντίδα του με αποτρέπει προς το παρόν.
Για ανέβασμα φωτογραφιών δείτε και το http://www.imageshack.com -
εγω δυστυχώς λόγω του οτι μένω σε διαμέρισμα και δουλεύω και 10-12 ώρες την ημέρα δεν έχω κατοικίδια εκτός απο τους γονείς μου (πλάκα κάνω μην με βρίζετε)....
θέλω όμως να πάρω 2-3 ψαράκια στο γραφείο...έχετε καμια καλή πρόταση? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγω δυστυχώς λόγω του οτι μένω σε διαμέρισμα και δουλεύω και 10-12 ώρες την ημέρα δεν έχω κατοικίδια εκτός απο τους γονείς μου (πλάκα κάνω μην με βρίζετε)....μην μας πεις ότι τους βγάζεις κ βόλτα? just kidding
μα γιατί να σε βρίσουμε? έχουμε δώσει εμείς εδώ μέσα τέτοιο δειγμα???θέλω όμως να πάρω 2-3 ψαράκια στο γραφείο...έχετε καμια καλή πρόταση?
ψαράκια, όπως κ καναρίνια (είχα παλαιότερα) κ ότι παρόμοιο, δυστυχώς δεν αντέχω να τα βλέπω εκγλωβισμένα κ έτσι......
-
Ένα ημίαιμο τον οποίο βρήκα πρίν από επτά χρόνια κι από τότε είναι μαζί μας. Καταπληκτικός φύλακας, πανέξυπνος, πολύ δυνατός και το βασικότερο κούκλος.
Υπάρχουν και δύο καναρίνια στο σπίτι.
Αλλά πέρα από αυτά και στους αδεσποτούληδες που βλέπω στο δρόμο δίνω όση φροντίδα μπορώ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και μόνο που άκουγες το όνομα Διαμαντής έπρεπε να πονηρευτείς. Eγώ έχω ένα καναρίνι Γερμανικό με κουκούλα χρώματος κίτρινου με καφέ.το καναρίνι σου είναι από οικογένεια δοσίλογων καναρινιών μάλλον...
εγω δυστυχώς λόγω του οτι μένω σε διαμέρισμα και δουλεύω και 10-12 ώρες την ημέρα δεν έχω κατοικίδια εκτός απο τους γονείς μου (πλάκα κάνω μην με βρίζετε)....
θέλω όμως να πάρω 2-3 ψαράκια στο γραφείο...έχετε καμια καλή πρόταση?Πάρε ΠΙΡΑΝΧΑΣ Ρένα!!! Τις... δύσκολες μέρες της δουλειάς, τους ταΐζεις το αφεντικό σου!
το δικό μου είναι ένα τεμπέλικο κακομαθημένο γατί που μαζέψαμε ετοιμοθάνατο από τα σκουπίδια. Το όνομα αυτής, Χιόνα, για προφανείς λόγους:
-
Mια κούκλα Σιαμέζα γατούλα τη 'Γάτα',η οποία πρέπει να πάσχει από πνευματική καθυστέρηση!
Την έχουμε μαζί μας 8 χρόνια,η βλακεία της όλο και αυξάνει, και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μικρής μας οικογένειας...
Υ.Γ όποιος λέγει ότι οι γάτες δεν δένονται με τους ανθρώπους κάνει λάθος!
Η Γάτα με τη συμβία μου είναι αυτοκόλλητες......εμένα 'έχουν στην απ'έξω'! -
Μια όρκα και τρεις σφυροκέφαλους καρχαρίες.
Ναι, έχω μεγάλη πισίνα...
-
Τώρα μας φιλοξενεί μια γάτα. Δεν μας πολυσυμπαθεί αλλά μας αντέχει... όχι χωρίς ανταλλάγματα βέβαια.
Την ταϊζουμε, την ποτίζουμε, της ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού για να μπαινοβγαίνει όποτε της κάνει κέφι, την φέρνουμε κτηνίατρο (ευχαριστούμε θείε!) και γενικά την υπηρετούμε.
http://www.treklens.com/gallery/Middle_East/Cyprus/photo710.htm
-
Ο Μαξουλης μου εν ώρα ξάπλας κάτω από τη μανωλια. Είναι κούκλος αλλά όπου βρει χώμα πάει και κυλιέται ο μπαγάσας
-
Η Alpina που και αυτη κυλιεται συνεχεια στα χωματα!
-
Εγω ειμαι πολυτεκνος ,ως και αδεια για ταξι βγαζω!!!
Εχω 7 (επτα) υπεροχα και αγαπησιαρικα ,με τριχοπτωση λογω εποχης, ΧΑΣΚΙ!!
Ειναι η μητερα τους (10 χρονων) και τα 6 μωρα της (6 χρονων).
Βεβαια μενω σε χωριο χωρις προβλημα χωρου και ειναι η καλυτερη παρεα.
Ειναι μέρος ,σημαντικό,της οικογενειας πλεον.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?