-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Σιγά να μη χρειαστείς παραπάνω δύναμη απο το 1,6d του s60. Ας μη κοροιδευόμαστε η παραπάνω δύναμη μόνο εγωιστικά οδηγικά πάθη εκφράζει. Σκέψου το καλά πολυ καλά. -
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
στο s60 δεν χωραμε..........και αν μπορω να παρω διλιτρο πετρελαιο σε τετοια τιμη δηλαδη γιατι να προτιμησω 1.6?[/quote]
Για το bold, ειναι δυνατον να μην χωρατε σε αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας ?? -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
στο s60 δεν χωραμε..........και αν μπορω να παρω διλιτρο πετρελαιο σε τετοια τιμη δηλαδη γιατι να προτιμησω 1.6?
Για το bold, ειναι δυνατον να μην χωρατε σε αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας ??[/quote]
για το leon ST μιλαμε παντα.........απο που προκυπτει πως το s60 ειναι μεγαλυτερο?ακομα και το v60 μικροτερους χωρους απο το σεατ λεον ST εχει.........
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σιγά να μη χρειαστείς παραπάνω δύναμη απο το 1,6d του s60. Ας μη κοροιδευόμαστε η παραπάνω δύναμη μόνο εγωιστικά οδηγικά πάθη εκφράζει. Σκέψου το καλά πολυ καλά.
110 ψωριάρικα ντιζελάλογα σε αυτοκίνητο 1600+ κιλών που θα φορτώνεται και άλλα 200-300 κιλά. Καλή ιδέα μου ακούγεται...
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
στο s60 δεν χωραμε..........και αν μπορω να παρω διλιτρο πετρελαιο σε τετοια τιμη δηλαδη γιατι να προτιμησω 1.6?
Για το bold, ειναι δυνατον να μην χωρατε σε αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας ??
για το leon ST μιλαμε παντα.........απο που προκυπτει πως το s60 ειναι μεγαλυτερο?ακομα και το v60 μικροτερους χωρους απο το σεατ λεον ST εχει.........[/quote]
Μιλας για στεισον, ΟΚ συμφωνω σε οτι αφορα χωρο αποσκευων.
Κατα τα αλλα το λεον ειναι μικροτερο σε χωρους επιβατων απο το βολβο και το 2ο ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο , κατα την γνωμη μου. -
εχεις σοβαρα εγωιστικα οδηγικα παθη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις σοβαρα εγωιστικα οδηγικα παθη.Ενοχλήθηκες πάντως πολυ απ την ατάκα μου ε? Εντάξει φιλαράκο ηρέμησε και γω τα χάλια μου έχω.
-
Επίσης η ανάρτηση στην έκδοση FR είναι πάρα πολύ καλή, σφικτή και αποτελεσματική.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Επίσης η ανάρτηση στην έκδοση FR είναι πάρα πολύ καλή, σφικτή και αποτελεσματική.αν θες δες τι σε ρώτησα λιγα πόστ παραπανω.........
-
Και γιατί να μην αγοράσει κάποιος το ίδιο αυτοκίνητο (ST σε έκδοση FR) με τον κινητήρα 1.8 TSI, 180hp στα 22800 αντι για τα 26.000 του 2.0TDI? γλυτώνει και τα αυξημένο ΤΚ και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης..... αξίζει το όφελος απο την μειωμένη κατανάλωση του ντίζελ??
-
Σωστή γενικά παρατήρηση
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Και γιατί να μην αγοράσει κάποιος το ίδιο αυτοκίνητο (ST σε έκδοση FR) με τον κινητήρα 1.8 TSI, 180hp στα 22800 αντι για τα 26.000 του 2.0TDI? γλυτώνει και τα αυξημένο ΤΚ και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης..... αξίζει το όφελος απο την μειωμένη κατανάλωση του ντίζελ??Ίσως.
Η κατανάλωση μέσα στην πόλη με το Λεόν μου τώρα είναι 7,8lt/100. δλδ γύρω στα 1,8 λίτρα χαμηλότερη από το Tfsi 1.8.
Οπότε οι υπολογισμοί δικοί σας, εγώ ήμουν υποχρεωμένος για diesel -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Για το bold, ειναι δυνατον να μην χωρατε σε αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας ??
για το leon ST μιλαμε παντα.........απο που προκυπτει πως το s60 ειναι μεγαλυτερο?ακομα και το v60 μικροτερους χωρους απο το σεατ λεον ST εχει.........
Μιλας για στεισον, ΟΚ συμφωνω σε οτι αφορα χωρο αποσκευων.
Κατα τα αλλα το λεον ειναι μικροτερο σε χωρους επιβατων απο το βολβο και το 2ο ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο , κατα την γνωμη μου.[/quote]
Αναλόγως τις ανάγκες, με τα λεφτά του Λεόν παίρνεις το s60 σε 1,6 diesel.... Αντίο... -
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Και γιατί να μην αγοράσει κάποιος το ίδιο αυτοκίνητο (ST σε έκδοση FR) με τον κινητήρα 1.8 TSI, 180hp στα 22800 αντι για τα 26.000 του 2.0TDI? γλυτώνει και τα αυξημένο ΤΚ και το φόρο πολυτελούς διαβίωσης..... αξίζει το όφελος απο την μειωμένη κατανάλωση του ντίζελ??γιατι δεν υπαρχει αυτη την εποχη στην Ελλαδα αλλο οικογενειακο diesel με τετοιο μοτερ και χωρους σε τετοια τιμη...........αν πας σε βενζινη ναι εχεις περισσοτερες και ποιο φθηνες επιλογες.δεν χρειαζεται καν να πας σε 1.8 και ο 1.4tsi του octavia π.χ ειναι μια χαρουλα.......
-
Η σωστη συγκριση του θα ειναι με την octavia rs tdi.
-
είδα σήμερα απο κοντά το Λεόν και το απέρριψα λόγω θέσης οδήγησης.........απλα τραγική έβρισκε το δεξι μου ποδι πανω στην κονσόλα........πραγματικα απόρω λες και το σχεδίασαν στο ποδι
-
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
είδα σήμερα απο κοντά το Λεόν και το απέρριψα λόγω θέσης οδήγησης.........απλα τραγική έβρισκε το δεξι μου ποδι πανω στην κονσόλα........πραγματικα απόρω λες και το σχεδίασαν στο ποδιΠερίεργο!
Μήπως είναι θέμα ύψους (πάνω από 1,90) ή του καθίσματος (η θέση του). -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
είδα σήμερα απο κοντά το Λεόν και το απέρριψα λόγω θέσης οδήγησης.........απλα τραγική έβρισκε το δεξι μου ποδι πανω στην κονσόλα........πραγματικα απόρω λες και το σχεδίασαν στο ποδι
Περίεργο!
Μήπως είναι θέμα ύψους (πάνω από 1,90) ή του καθίσματος (η θέση του).εβρισκε το δεξι μου ποδι στην γωνια που κανει η κονσολα προς τα κατω.........εντελως αβολη θεση οδηγησης για τα γουστα μου
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
Περίεργο!
Μήπως είναι θέμα ύψους (πάνω από 1,90) ή του καθίσματος (η θέση του).εβρισκε το δεξι μου ποδι στην γωνια που κανει η κονσολα προς τα κατω.........εντελως αβολη θεση οδηγησης για τα γουστα μου
OK, εγώ αυτό το έχω συνηθίσει χρόνια τώρα.
SEAT León Mk3 (2013-2020)