-
http://www.autoblog.gr/2013/06/30/seat- ... enderings/
-
http://www.autoexpress.co.uk/seat/leon/ ... -year-2013
The SEAT Leon was named Car of the Year 2013 at the annual Auto Express New Car Awards.
This is the first time the Spanish brand has won the Auto Express Car of the Year Award, while the Leon also drove off with the Best Compact Family Car Award. There was further Spanish glory as the SEAT Alhambra was named Best MPV for the third year running.
Auto Express editor-in-chief, Steve Fowler, commented: “The new Leon is a brilliant all-rounder offering space, quality, economy and plenty of style. You’ve only got to look at the cars the Leon beat to see just how good it is.”
**Το SEAT Leon ανακηρύχθηκε Αυτοκίνητο της χρονιάς 2013 στα Ετήσια βραβεία Καινούριων Mοντέλων του Auto Express.
**
Είναι η πρώτη φορά που η Ισπανική φίρμα κερδίζει τον Τίτλο του Αυτοκινήτου της χρονιάς, την ίδια στιγμή που το Leon διακρίθηκε επίσης με το βραβείο του καλύτερου μοντέλου στην κατηγορία Compact family car. ...O editor-in-chief του Auto Express, Steve Fowler, σχολίασε:
'Το καινούριο Leon είναι μία εξαιρετική από κάθε άποψη επιλογή που προσφέρει χώρους, ποιότητα, οικονομία και αρκετό στυλ. Αρκεί μόνο να δει κανείς τα ανταγωνιστικά μοντέλα τα οποία κέρδισε το Leon, για να καταλάβει πόσο καλό είναι.'***
( Αν δεν κάνω λάθος τα προηγούμενα βραβεία Car of the Year του Auto Express είχαν δοθεί
2012 Skoda Citigo
2011 Range Rover Evoque
2010 Skoda Yeti
2009 Ford Fiesta
2008 Jaguar XF
2007 Ford Mondeo ) -
Το ντιζελάκι με τα 184 άλογα αποτελεί εξαιρετική αγορά στα 22,500e εαν αντέχεις τα 2000 κυβικά . Τα τέλη από ρύπους είναι μόνο 98e !!
-
To είδα σήμερα σε λευκό. Πιο αδιάφορο δε θα μπορούσαν να κάνουν το πίσω μέρος.
Στις φωτογραφίες φαίνεται πιο ωραίο. -
Γνωρίζει κανείς αν το diesel με τα 184 άλογα μπορεί να παραγγελθεί με DSG? Το golf έρχεται πάντως.
Πιστεύω ότι είναι ιδανική επιλογή μιας και συνδυάζει και πολλαπλούς συνδέσμους και μεγαλύτερα φρένα! -
Ο χρήστης x4r7s έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν το diesel με τα 184 άλογα μπορεί να παραγγελθεί με DSG? Το golf έρχεται πάντως.
Πιστεύω ότι είναι ιδανική επιλογή μιας και συνδυάζει και πολλαπλούς συνδέσμους και μεγαλύτερα φρένα! -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To είδα σήμερα σε λευκό. Πιο αδιάφορο δε θα μπορούσαν να κάνουν το πίσω μέρος.
Στις φωτογραφίες φαίνεται πιο ωραίο.Σήμερα είδα το 3θυρο σε κόκκινο. Πανέμορφο!
Το 5θυρο όμως παραμένει εντελώς αδιάφορο. -
τι διαφορα εχει ο 122 με τους 140 ιππους;;
η διαφορετικη ροπη ειναι γραμμικη, ή φαινεται μονο οταν λειτουργει στα 'κοκκινα';; -
ρε παιδια το καινουργιο leon st με τον 2.0tdi με τους 184hp στα 26000?επειδι ψαχνω για οικογενειακο να με τσιμπισει καποιος αν παιζει αυτη η τιμη στ αληθεια
ειναι το ιδιο μοτερ με το golf gtd? -
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
ρε παιδια το καινουργιο leon st με τον 2.0tdi με τους 184hp στα 26000?επειδι ψαχνω για οικογενειακο να με τσιμπισει καποιος αν παιζει αυτη η τιμη στ αληθεια
ειναι το ιδιο μοτερ με το golf gtd?Ναι όλα σωστά. Πήρα πρόσφατα το πεντάπορτο. Πάρε το.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ειναι το ιδιο μοτερ με το golf gtd?Ναι όλα σωστά. Πήρα πρόσφατα το πεντάπορτο. Πάρε το.
με ποιον κινητηρα?
-
Ρε αδερφέ και γω leon έχω. 26.000 είναι πολλα φράγκα για seat. Περί ορέξεως βέβαια... Αλλά ξέρω γω τι να πω. Δε λέω τίμιο και σπορτιφ αμαξάκι που καλύπτει πολλα γούστα, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνεις s60, αλφετες, αουντιες και μπεμβεδικά.
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
με ποιον κινητηρα?
~FR, 2.0 184 hp
Στα ίδια λεφτά παίρνεις S60 κλπ με μοτέρ 1.6 turbo diesel. Ναι, το οδήγησα, είναι πολύ ωραίο, μια κλάση πάνω σε εσωτερικό και δέκα κλάσεις κάτω σε επιδόσεις και στήσιμο.
Αναλόγως τις ανάγκες σου. -
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ρε αδερφέ και γω leon έχω. 26.000 είναι πολλα φράγκα για seat. Περί ορέξεως βέβαια... Αλλά ξέρω γω τι να πω. Δε λέω τίμιο και σπορτιφ αμαξάκι που καλύπτει πολλα γούστα, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνεις s60, αλφετες, αουντιες και μπεμβεδικά.Μπεμβεδικά και αουντιές να γουστάρεις στην παρέα. Σωστό.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ρε αδερφέ και γω leon έχω. 26.000 είναι πολλα φράγκα για seat. Περί ορέξεως βέβαια... Αλλά ξέρω γω τι να πω. Δε λέω τίμιο και σπορτιφ αμαξάκι που καλύπτει πολλα γούστα, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνεις s60, αλφετες, αουντιες και μπεμβεδικά.φιλε για οικογενειακο ψαχνω.........το σεατακι εχει δυναμη χωρους καλη καταναλωση ειναι ομορφο μεσα εξω........στο μονο που κολλαω ειναι στα κυβικα αλλα ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω αλλο αυτοκινητο που να συνδυαζει οσα θελει ενας οικογενειαρχης σε αυτη την τιμη και πιστεψε με εχω κανει αρκετη ερευνα αγορας τα εχω δει σχεδον ολα...........ειναι vfm το αυτοκινητο......
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ρε αδερφέ και γω leon έχω. 26.000 είναι πολλα φράγκα για seat. Περί ορέξεως βέβαια... Αλλά ξέρω γω τι να πω. Δε λέω τίμιο και σπορτιφ αμαξάκι που καλύπτει πολλα γούστα, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνεις s60, αλφετες, αουντιες και μπεμβεδικά.φιλε για οικογενειακο ψαχνω.........το σεατακι εχει δυναμη χωρους καλη καταναλωση ειναι ομορφο μεσα εξω........στο μονο που κολλαω ειναι στα κυβικα αλλα ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω αλλο αυτοκινητο που να συνδυαζει οσα θελει ενας οικογενειαρχης σε αυτη την τιμη και πιστεψε με εχω κανει αρκετη ερευνα αγορας τα εχω δει σχεδον ολα...........ειναι vfm το αυτοκινητο......τα γερμανοσκανδιναβικα διλιτρα πετρελαιο ξεχασε τα ξεφευγουν..........
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
με ποιον κινητηρα?
~FR, 2.0 184 hp
Στα ίδια λεφτά παίρνεις S60 κλπ με μοτέρ 1.6 turbo diesel. Ναι, το οδήγησα, είναι πολύ ωραίο, μια κλάση πάνω σε εσωτερικό και δέκα κλάσεις κάτω σε επιδόσεις και στήσιμο.
Αναλόγως τις ανάγκες σου.για πες εντυπωσεις? απο καταναλωση τι βλεπεις?απο αυτονομια?
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
Ρε αδερφέ και γω leon έχω. 26.000 είναι πολλα φράγκα για seat. Περί ορέξεως βέβαια... Αλλά ξέρω γω τι να πω. Δε λέω τίμιο και σπορτιφ αμαξάκι που καλύπτει πολλα γούστα, αλλά με αυτά τα λεφτά παίρνεις s60, αλφετες, αουντιες και μπεμβεδικά.
φιλε για οικογενειακο ψαχνω.........το σεατακι εχει δυναμη χωρους καλη καταναλωση ειναι ομορφο μεσα εξω........στο μονο που κολλαω ειναι στα κυβικα αλλα ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω αλλο αυτοκινητο που να συνδυαζει οσα θελει ενας οικογενειαρχης σε αυτη την τιμη και πιστεψε με εχω κανει αρκετη ερευνα αγορας τα εχω δει σχεδον ολα...........ειναι vfm το αυτοκινητο......τα γερμανοσκανδιναβικα διλιτρα πετρελαιο ξεχασε τα ξεφευγουν..........
Ψάχνεις οικογενειακό? Φίλε μου η seat εχει πολυ σκληρο΄setup στα αμάξια της. Σκληρά και κοπανάνε, στη πόλη είναι μαρτύριο. Δε ξέρω βέβαια για το καινούργιο αλλά το 1p που έχω εγώ είναι όπως στο λέω. Σιγά να μη χρειαστείς παραπάνω δύναμη απο το 1,6d του s60. Ας μη κοροιδευόμαστε η παραπάνω δύναμη μόνο εγωιστικά οδηγικά πάθη εκφράζει. Σκέψου το καλά πολυ καλά.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
φιλε για οικογενειακο ψαχνω.........το σεατακι εχει δυναμη χωρους καλη καταναλωση ειναι ομορφο μεσα εξω........στο μονο που κολλαω ειναι στα κυβικα αλλα ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω αλλο αυτοκινητο που να συνδυαζει οσα θελει ενας οικογενειαρχης σε αυτη την τιμη και πιστεψε με εχω κανει αρκετη ερευνα αγορας τα εχω δει σχεδον ολα...........ειναι vfm το αυτοκινητο......τα γερμανοσκανδιναβικα διλιτρα πετρελαιο ξεχασε τα ξεφευγουν..........
Ψάχνεις οικογενειακό? Φίλε μου η seat εχει πολυ σκληρο΄setup στα αμάξια της. Σκληρά και κοπανάνε, στη πόλη είναι μαρτύριο. Δε ξέρω βέβαια για το καινούργιο αλλά το 1p που έχω εγώ είναι όπως στο λέω. Σιγά να μη χρειαστείς παραπάνω δύναμη απο το 1,6d του s60. Ας μη κοροιδευόμαστε η παραπάνω δύναμη μόνο εγωιστικά οδηγικά πάθη εκφράζει. Σκέψου το καλά πολυ καλά.
στο s60 δεν χωραμε..........και αν μπορω να παρω διλιτρο πετρελαιο σε τετοια τιμη δηλαδη γιατι να προτιμησω 1.6?
-
Ο χρήστης kgrod έγραψε:
στο s60 δεν χωραμε..........και αν μπορω να παρω διλιτρο πετρελαιο σε τετοια τιμη δηλαδη γιατι να προτιμησω 1.6?
Φίλε προς Θεού δε θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά. Πάρε ότι κάνεις εσυ κέφι.
SEAT León Mk3 (2013-2020)