-
ναι αλλά αυτό σημαίνει ότι τα σβήνει εντελώς από τον server του hotmail. Αν δεν έχεις θέμα κάντο. Και στους 2 υπολογιστές
-
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Εντάξει δεν έχω και πολύ καιρό που απέκτησα τα πρώτα μου Mac και έτσι δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος.
Απλά και τώρα ακόμα, εννοώ πριν το Email όλα τα email μου τα έβλεπα από ένα λογαριασμό, αφού τα υπόλοιπα τα είχα με προώθηση. Δηλ. αν ενεργοποιήσω και το Email από το iphone μου για να βλέπω τα email από εκεί, μόλις γυρίζω σπίτι και ανοίγω τους υπολογιστές πρέπει να τα ξαναβλέπω όλα αδιάβαστα ?? Και στο iMac και στο ΜΒΑ. Δεν μπορεί. Θα γίνεται.
Τέλος πάντων.
Οπως γνωρίζει ας βοηθήσει !!Φαντάσου να είχα και ένα iPad !
-
-
-
Ο χρήστης Insignia fun έγραψε:
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Εντάξει δεν έχω και πολύ καιρό που απέκτησα τα πρώτα μου Mac και έτσι δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος.
Απλά και τώρα ακόμα, εννοώ πριν το Email όλα τα email μου τα έβλεπα από ένα λογαριασμό, αφού τα υπόλοιπα τα είχα με προώθηση. ...Κόψε την **προώθηση **για να απλοποιήσεις τα πράγματα. Μετά το ξανασκέφτεσαι αν την χρειάζεσαι ή όχι.
-
http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-Mini ... 2306.l3997
147 € ipad mini. ''Χάρισμα''
-
Εβαλα μια νανο σιμ Wind F2G στο iPhone 5 και ενω συνδεομαι κανονικα στο δικτυο 3G δεν μπορω να κατεβασω δεδομενα. Περιεργως το wifi hotspot κατεβαζει κανονικα. Ξερει καποιος που ειναι το προβλημα;
Εκανα επαναφορα ρυθμισεων δικτυου και επανεκκινηση και δεν βοηθησε.
-
Είχα ακούσει οτι πλέον ολα τα μήλοφωνο ειναι ξεκλειδωμα, ισχύει η μτχ απο Αμερική εχει θεμα ;
-
Μερικά ειναι ελεύθερα μερικά πάλι όχι , θέλει λίγο προσοχή
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το 9βολτο δεν τα ξεκλειδώνει;
(ή θέλει παραπάνω βολτ ; ) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είχα ακούσει οτι πλέον ολα τα μήλοφωνο ειναι ξεκλειδωμα, ισχύει η μτχ απο Αμερική εχει θεμα ;Γιατι να μπλέξει κάποιος ρε συ? με τόση προσφορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ρισκάρει.
Sent from a mobile device
-
Μόνο το Α1533 GSM είναι (και) ξεκλείδωτο, αλλά και όλα να ήταν υπάρχουν διαφορές στα δίκτυα πχ να μη δουλεύει το LTE.
-
μια χαρά δουλεύει το LTE, και τα Α1533 που λες (δλδ όσα έχει για T-Mobile, AT&T, Verizon) είναι ξεκλείδωτα.
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατι να μπλέξει κάποιος ρε συ? με τόση προσφορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ρισκάρει.με 500€ για το 16 και 600€ για το 32, δεν νομίζω να βρίσκεις πάντως
-
Tα αμερικανικα μοντελλα δεν εχουν εγγυηση στην Ευρωπη. Κατα τα αλλα καλυπτουν περισσοτερες μπαντες.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μια χαρά δουλεύει το LTE, και τα Α1533 που λες (δλδ όσα έχει για T-Mobile, AT&T, Verizon) είναι ξεκλείδωτα.Γιατι να μπλέξει κάποιος ρε συ? με τόση προσφορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ρισκάρει.
με 500€ για το 16 και 600€ για το 32, δεν νομίζω να βρίσκεις πάντως
http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5c ... 3f2c3dea82
Το αυτο... Ελλαδα ζητάνε την αρτα και τα βροχερα Γιάννενα...
Αυτο παίζει ελλαντα;
-
$436.00 βγαίνει για να έρθει εδώ.
Apple iPhone 5c (Latest Model) - 16GB - white (Sprint) Smartphone Clean ESN
Qty: 1
$328.99
International Priority Shipping - $26.03
Includes international tracking
Est. delivery between Sat. Dec. 14 - Sat. Dec. 21- $26.03
Import charges
No additional import charges at delivery - $80.98
- $26.03
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μια χαρά δουλεύει το LTE, και τα Α1533 που λες (δλδ όσα έχει για T-Mobile, AT&T, Verizon) είναι ξεκλείδωτα.Γιατι να μπλέξει κάποιος ρε συ? με τόση προσφορά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ρισκάρει.
με 500€ για το 16 και 600€ για το 32, δεν νομίζω να βρίσκεις πάντως
Στο 1533 δουλεύει, αλλά σε κάποιες άλλες εκδόσεις δεν υποστηρίζεται καθόλου το LTE.
Αυτό στο ebay λέει ότι είναι κλειδωμένο στην sprint. -
Απο εδω
viewtopic.php?f=13&t=28237&start=8130#p2981546
Κανοντας κλικ να ανοιξω τις εικονες
Μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
screengrab -
Φταίει το postimage.
-
Για ρίξτε καμιά ιδέα.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μπω στον μηλόκοσμο και τους υπολογιστές του. Θα αντικαταστήσει ένα παλιό λαπτοπ HP που έχει πλέον φάει τα ψωμιά του και είναι ίσως η καλύτερη αγορά που έχω κάνει από θέμα υπολογιστή. Δεν με ενδιαφέρει φορητός ξανά μιας και υπάρχει και πιο καινούργιο φορητός και tablet οπότε από θέμα φορητότητας είμαι καλυμμένος. Η χρήση θα είναι browsing καμιά ταινία κλπ. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και υπάρχει και PS3 που πιάνει αράχνες ούτως ή άλλως. Η τιμή σαφώς και παίζει ρόλο αλλά δεν είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας μιας και θέλω το μηχάνημα να με συντροφεύσει για πολλά χρόνια οπότε η διαφορά αν την επιμερήσουμε ανά έτος δεν είναι και τόσο φοβερή. Το δίλημα τώρα imac 21' ή Mac Mini ; εννοείται ότι και τα 2 με 256 ssdΤο imac έχει καλύτερα γραφικά, design, δεν έχεις καλώδια, σετάκι apple για πληκτρολόγιο ποντίκι, αλλά η οθόνη καλή μεν αλλά 21,5 και ότι αγόρασες αγόρασες, δεν ανοίγει να αλλάξεις κάτι.
Mac mini intel 4000 αλλά θα συνοδευτεί με ένα 24αρι Led μονιτορ και τίποτα logitech πληκτρολόγια ποντίκια έχεις τα καλώδια να τρέχουν από εδώ κι εκεί αλλά μπορείς να αλλάξεις και έναν δίσκο και μια μνήμη. Αν τα υπολογίσει κανείς όλα αυτά το κόστος δεν είναι και πολύ φθηνότερο από το imac.
Καμία βοήθεια; Ξέρει κανείς πότε αλλάζουν τα μοντέλα της apple ξανά; Επίσης στον imac αξίζει η διαφορά για τα γραφικά της nvidia;
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...