-
-
-
Το ταμπλό είναι από Special T ή έτσι ήταν όλα τα σεντάν;
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Το ταμπλό είναι από Special T ή έτσι ήταν όλα τα σεντάν;Τα στρογγυλοφαναρα seat 124 1ης γενιας ειχαν τετοιο ταμπλο με θεση για δεικτη θερμοκρασιας και βενζινης δεξια η στροφομετρο εξτρα και αριθμηση σχεδον παντα ζυγη ενω τα fiat μονη .
-
-
Ξέρω κάποιον που ψάχνει απεγνωσμένα για ένα τέτοιο σε λογική τιμή...
Που να βρίσκεται άραγε? -
Πατρα..αν και δεν ξερω σε ποσο καλη κατασταση ειναι.
Βεβαια μπορω να δωσω περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το που βρισκεται,αν οντως υπαρχει ενδιαφερον. -
Θα ρωτήσω αν έχει σκοπό να πάει μέχρι Πάτρα για να το δει...Αν όντως ενδιαφέρεται και είναι διατεθειμένος, θα σε ρωτήσω για περισσότερες πληροφορίες...
Ευχαριστώ!!! -
-
Ψάχνει μόνο για dls...Ό,τι ξέρεις χρήσιμο θα είναι
-
www.car.gr/4386824 εδω υπαρχει ενα dls
-
Πάτρα
-
Ο χρήστης mitsosk99 έγραψε:
Uaz ειναι αυτο;Δεν ηξερα οτι ειχαν ερθει κανονικα Ελλαδα..
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
http://www.car.gr/4386824 εδω υπαρχει ενα dlsΞαφνικα πολλα 124 εμφανιστηκαν . Το συγκεκριμενο λευκο φορουσε πριν μερικους μηνες το 2λιτρο μοτερ με πενταρι σαζμαν και φαινεται ξαναεβαλε το απλο μοτερ για να πουληθεί.
Tsargy ψάχνεις dls αναπαλαιωμενο η dls γενικα για ανακατασκευή?
-
Δεν ξέρω ακριβώς...δεν το ψάχνω εγώ, αλλά φίλος μηχανικός. Του είπα να μπει εδώ και να διαβάσει...
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Uaz ειναι αυτο;Δεν ηξερα οτι ειχαν ερθει κανονικα Ελλαδα..UAZ-452
-
-
-
Από τη γνωστή μάντρα στη Βάρης-Κορωπίου
Αυτό το Wolseley 6/90 είναι απ' έξω και φωτογραφίζεται εύκολα
..τα υπόλοιπα όχι και τόσο
-
Καλησπερα σας παιδια.ειδα οτι καποιοι κ πολυ χαιρομαι εχετε βρει seat 124 dls.Αυτη την στιγμη εχω ηδη 2 και γινονται κ τα 2 ανακατασκευη κ ψαχνω κ αλλα.ειδα οτι εχετε βρει καποιο σε στεγαστρο αλλα δεν λετε που.ενδιαφερομαι για οτιδηποτε εχει σχεση με το συγκεκριμενο αυτοκινητο συν οτι εχει κ αλλα 2 ο μηχανικος μου.Επισης υπαρχει κ αναλογη αγγελια στο car που ειναι δικη μου κ λεει οτι ψαχνω για το συκεκριμενο αυτοκινητο.επισης οποιοσδηποτε γνωριζει κ για ανταλλακτικα μου λεει.ειναι κριμα κ αδικο αποτην στιγμη που υπαρχουν ανθρωποι κ διαθετουν χρηματα για αυτα τα αυτοκινητα να μην περνανε στην ιδιοκτησια τους παρα να σαπιζουν η να πουλιουνται στην αφρικη για εξευτελιστικες τιμες.Σας παρακαλω κ παλι οποιος γνωριζει κ θελει να βοηθησει να μας πει που υπαρχουν τα συγκεκριμενα αυτοκινητα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ