Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Χαιρετω,Εχω μια ερωτηση.
Είχα βάλει το ίδιο για 1,5 χρόνο στο εξοχικό μου στην Τήνο, και το διέκοψα πέρυσι. Η απατεωνιά είναι πως σου λέει ότι θα πληρώνεις ένα Χ ποσό το μήνα. Εσύ καταλαβαίνεις πως με συμφέρει γιατί θα πληρώνω για 6 μήνες αυτό το ποσό. Αυτοί εννοούν πως θα πληρώνεις κάθε μήνα, ενώ θα λειτουργεί 6 μήνες. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το κάνουν λογιστικά, αλλά νομίζω πως κάποιο πάγιο μειώνουν στο 50%(αν δεν κάνω λάθος αυτό της dsl),και επιπρόσθετα δίνεις και το πάγιο του κατ'εξοχήν(που μπορεί να το έχει κάποιος απλά για τηλέφωνο δίχως connex). H ουσία είναι πως σε βάζουν να πληρώνεις κάθε δίμηνο 30-32€. Βλακεία, καθώς κακοφαίνεται λιγάκι να πληρώνεις για μια υπηρεσία τη στιγμή που είναι απενεργοποιημένη, ενώ χρεώνουν ακόμη και την αναγνώριση κλήσεων. Εγώ ευτυχώς πέτυχα προσφορά από HOL στο κατάστημα της vodafone που έχει στο νησί, όταν μόλις είχαν ξεκινήσει με δικό τους δίκτυο εκεί, και έχω τώρα απεριόριστα σταθερά και adsl έως 24 πληρώνοντας 14€ το μήνα. Ελαφρώς λιγότερο από όσο έδινα με την αηδία του ΟΤΕ, αλλά έχω και τηλέφωνα να κάνω(που τότε πλήρωνα κάθε τηλεφώνημα) και internet που πιάνει 4,5 πραγματικά mbps σε αντίθεση με τα 2 του connex. Και λειτουργεί όλο το χρόνο, όχι μόνο καλοκαίρι Χριστούγεννα και Πάσχα.