-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
13-8=5 -
Με πρόλαβε ο Sinanai
Μοιάζει επικίνδυνο; Για επιφανειακό το κόβω. Περισσότερο για τη ζάντα σπάστηκα.
Κρίμα να τ' αλλάξω από τώρα, καινούργια λάστιχα:P:lol:Sent from the chip in my skull
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μοιάζει επικίνδυνο; Για επιφανειακό το κόβω.Σοβαρά; Όχι, δε φαίνεται για επιφανειακό lol
ο ψύλλος στα άχυρα...
vaggman
dr.spiderman -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Μοιάζει επικίνδυνο; Για επιφανειακό το κόβω.
Σοβαρά; Όχι, δε φαίνεται για επιφανειακό lol
Για να είμαι ειλικρινής, σοβαρά το λέω. Σε αντίστοιχο χτύπημα σε άλλο λάστιχο ( από τον bro αυτό... πολύπαθα τα κακόμοιρα ... ), τόσο η αντιπροσωπεία όσο και λαστιχάς που το είδε αποφάνθηκαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση θα συμβουλευτώ κάποιον ειδικό πριν το κυκλοφορήσω. Στη χειρότερη να τα αλλάξω φέτος, αντί του χρόνου, όπως υπολόγιζα.
Sent from the chip in my skull
-
Αμα σηκώσεις το flap φαινονται τα λινά?
-
Lasik έκανε;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μοιάζει επικίνδυνο; Για επιφανειακό το κόβω.
Σοβαρά; Όχι, δε φαίνεται για επιφανειακό lol
Για να είμαι ειλικρινής, σοβαρά το λέω. Σε αντίστοιχο χτύπημα σε άλλο λάστιχο ( από τον bro αυτό... πολύπαθα τα κακόμοιρα ... ), τόσο η αντιπροσωπεία όσο και λαστιχάς που το είδε αποφάνθηκαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση θα συμβουλευτώ κάποιον ειδικό πριν το κυκλοφορήσω. Στη χειρότερη να τα αλλάξω φέτος, αντί του χρόνου, όπως υπολόγιζα.
Sent from the chip in my skull
αν τα κρατήσεις, μην αναπτύσσεις υψηλες ταχύτητες καλου κακού... Λογικά δεν συντρεχει ιδιαιτερος λογος ανυσηχίας αν ειναι επιφανειακό, αλλά μην πέρνεις ορκο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Lasik έκανε; -
Φαίνεται τίποτα;
Του πήρε ελαφρώς το σκάλπSent from the chip in my skull
-
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
-
Alexis 5
:hysterical:Sent from the chip in my skull
-
Εξωτερικό σκίσιμο φαίνεται Σκώτε. Δεν νομίζω να έχει διατρήσει τον σκελετό. Καλό θα ήταν να μην πιέζεται αυτό το λάστιχο πάντως μέχρι να αλλαχθεί.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Φαίνεται τίποτα;
Του πήρε ελαφρώς το σκάλπSent from the chip in my skull
Το ότι δεν έχει χάσει αέρα είναι καλό σημάδι.Θα πας σε λαστιχά να ελέγξει αν έχουν σπάσει τα λινά αρα είναι άχρηστο.
Αν δεν έχουν σπάσει τα λινά τότε πρέπει να βάλει μπάλωμα στην εξωτερική αλλά και εσωτερική πλευρά.
Και φυσικά να το βάλεις ,μαζι με το δεξί,στον πίσω άξονα
Φυσικά θα ελέγξεις και την ζάντα . -
Θεωρείς καλή ιδέα Μπίλλη μου να μπει αυτό το λάστιχο στον πίσω άξονα πισωκίνητου αυτοκινήτου; Σίγουρα το βάρος είναι μεγαλύτερο μπροστά αλλά οι στιγμιαίες καταπονήσεις στις επιταχύνσεις πίσω δεν είναι αμελητέες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θεωρείς καλή ιδέα Μπίλλη μου να μπει αυτό το λάστιχο στον πίσω άξονα πισωκίνητου αυτοκινήτου; Σίγουρα το βάρος είναι μεγαλύτερο μπροστά αλλά οι στιγμιαίες καταπονήσεις στις επιταχύνσεις πίσω δεν είναι αμελητέες...Και θα το αφήσεις στο τιμόνι;
Τα πίσω λάστιχα δεν ταλαιπωρουν τα πλαινά τους όπως τα εμπρός.
Η Β προσθιοκίνητη δεν είναι; -
Απο οτι φαινεται δεν ειναι κατι... Εγω ειχα κανει παρομοιο σε καινουρια τετραδα λαστιχα ( οχι βεβαια τοσο μεγαλο κομματι μικροτερο).
-
Δία & Βασίλη, σας ευχαριστώ πολύ
Πράγματι Δία, η Β είναι ο τραυματίας.
Θα πάω να το κοιτάξω και μάλλον θα βάλω καινούργια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εξάλλου θεωρητικά τα έχουν φάει τα ψωμιά τους.
-
Α νόμισα πως ήταν η CLK. Πίσω λοιπόν το λάστιχο.
-
Πλύθηκε. (εντάξει, όχι και τόσο πρωτότυπο)
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!