-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Εσύ τώρα δηλαδή πραγματικά το πιστεύεις ότι το να είναι ανοικτά τα SM και την Κυριακή, θα μειώσει την ανεργία έτσι?
Δεν περιμενω θαυματα απο ενα και μοναδικο μετρο και μαλιστα με τις υπαρχουσες συνθηκες αλλα:
Εργασια την Κυριακη σημαινει περισσοτερες ωρες εργασιας στο συστημα,θα διαφωνησουμε σε αυτο;Αρα η ανεργια θα μειωθει,τωρα το οτι αυτο μπορει να σημαινει 0.0001% μειωση ειναι αλλη ιστορια,παντως κατι θα ειναι.Εκτος εαν καποιος πιστευει (με επιχειρηματα) οτι αυτο θα κλεισει αλλα μαγαζια,και αρα θα ειμαστε στα ιδια ή χειροτερα.
Η εργασια θα πληρωνεται υπερωριακα απο οσο ξερω,αυτο σημαινει περισσοτερα λεφτα για τους υπαλληλους,δηλαδη περισσοτερο χρημα στην αγορα,δηλαδη περισσοτεροι ανθρωποι θα κρατησουν τις δουλειες τους.(Υπεραισιοδοξο επιχειρημα γιατι μιλαμε για λιγες ωρες και λιγους υπαλληλους,αλλα οχι λανθασμενο).
.Οχι, σημαινει οτι οι 3ωροι , 4ωροι θα δουλεψουν παραπανω ωρες για να βγει το μαγαζι, η καποιοι θα δουλευουν Κυριακη αντι αλλης εργασιμης.
Ακομα και αν προσληφθουν καποιοι ελαχιστοι, αυτοι θα ειναι 4ωροι με 280€ τον μηνα ( αν μπορεις να λες οτι αυτο λεγεται μισθος).
Υπερωριακη ειναι η εργασια πλεον των 8 ημερησιως, δεν αφορα εργαζομενους 3-4 ωρων. Αυτοι απλως θα πληρωθουν τις παραπανω ωρες εργασιας τους.Η εργασία αμοίβεται με 75% προσαύξηση τις Κυριακές/αργίες.
-
To πρόβλημα του κόσμου δεν είναι πως δεν έχει χρόνο να ψωνίσει. Λεφτά δεν έχει και ακόμα και ανοίγουν 364 μέρες το χρόνο μην περιμένουν περισσότερες πωλήσεις.
-
παιζει να αλλαξει εξ ολοκληρου το ωραριο της αγορας στη θεσσαλονικη
δευτερα απο 12:00 - 20:00
και τις υπολοιπες μερες 9:00 ή 10:00 - 21:00κι εγω ειμαι της αποψης οτι ελλειψει μετρητων...ανεργια στο κοκκινο...οσες και οποιες ωρες να λειτουργει η αγορα δουλεια δεν γινεται....
μονο σε περιοχες με αυξημενη τουριστικη κινηση τα διευρυμενα ωραρια φερνουν καποιο θετικο αποτελεσμα... -
Σε γνωστή μου που δουλεύει σε μεγάλο σουπερμαρκετ τους ενημέρωσαν ότι το 6ωρο της Κυριακής που θα δουλέψουν θα το πληρωθούν επιπλέον. Πόσο και τι άγνωστο.
Φυσικά γελοιοδέστατη η καραμέλα ότι 'θεμα χρόνου' και 'δεν προλαβαίνω' η κατάσταση της αγοράς.
Μεθαύριο πάντως προβλέπω κίνηση. 'Ευτυχισμένος' ο Ελληνας που θα πάρει κασέρι και ζαμπόν και την Κυριακή το πρωί πλέον ... -
H διοικηση του Σκλαβενιτη ειπε ΟΧΙ ανοιχτα τις Κυριακες
-
Το Lidl είπε ναι όμως. Μακάρι να βαράνε μύγες όλη μέρα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Lidl είπε ναι όμως. Μακάρι να βαράνε μύγες όλη μέρα!απο ''εμας'' εξαρταται
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
H διοικηση του Σκλαβενιτη ειπε ΟΧΙ ανοιχτα τις Κυριακεςγια αυτο και θα τα ψωνιζω ολα απο εκει πλεον,μιας και μεχρι τωρα ψωνιζα το 70-80% απο τον Σκλαβενιτη.
-
Τα Ok! Markets είναι καταστήματα τροφίμων 65-90 τετραγωνικών που πουλάνε γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν μια ποικιλία μόνο τυποποιημένων προϊόντων που ανέρχεται στους 3500 κωδικούς και μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας μας στην κατηγορία των αγαθών που προμηθευόμαστε από το τυπικό super market.** Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό καθώς λειτουργούν από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 8 00 έως 23 00 **απελευθερώνοντας έτσι το μέσο καταναλωτή που πιέζεται από τα ασφυκτικά ωράρια και την έλλειψη χρόνου που είναι έντονη στην εποχή μας.
http://www.okmarkets.gr/index.php?optio ... 04&lang=elΚαι όποιος έχει κοντά του Σκλαβενίτη ας πάει εκεί...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
H διοικηση του Σκλαβενιτη ειπε ΟΧΙ ανοιχτα τις ΚυριακεςΠροφανως κρινει οτι ο επιπλεον τζιρος δεν την συμφερει να πληρωνει +75% παραπανω ημερομισθια.
Μην νομιζετε ομως οτι ασπαστηκε τις πολιτικες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (για το ΚΚΕ δεν μιλαω γιατι παντα κατεργο ηταν). -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H διοικηση του Σκλαβενιτη ειπε ΟΧΙ ανοιχτα τις Κυριακες
Προφανως κρινει οτι ο επιπλεον τζιρος δεν την συμφερει να πληρωνει +75% παραπανω ημερομισθια.
Μην νομιζετε ομως οτι ασπαστηκε τις πολιτικες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (για το ΚΚΕ δεν μιλαω γιατι παντα κατεργο ηταν).Μα φυσικά για αυτό το έκανε. Απλά ο Σκλαβενίτης καταλαβαίνει αυτό που δεν καταλαβαίνει η διανοητικώς καθυστερημένη κυβέρνηση.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το Lidl είπε ναι όμως. Μακάρι να βαράνε μύγες όλη μέρα!
απο ''εμας'' εξαρταται
ΨΩΝΙΣΕΣ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΡΑ
-
Εφόσον απασχολήσουν το προσωπικό τους έως 5 ώρες δεν έχουν υποχρέωση να χορηγήσουν άλλη ημέρα ανάπαυσης και οφείλουν μόνο να καταβάλουν τα αντίστοιχα ωρομίσθια όσων εργαστούν με προσαύξηση 75%, σύμφωνα με το Β.Δ 748/1966
http://www.protothema.gr/greece/article ... n-kuriaki/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα Ok! Markets είναι καταστήματα τροφίμων 65-90 τετραγωνικών που πουλάνε γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν μια ποικιλία μόνο τυποποιημένων προϊόντων που ανέρχεται στους 3500 κωδικούς και μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας μας στην κατηγορία των αγαθών που προμηθευόμαστε από το τυπικό super market.** Το ωράριο λειτουργίας τους είναι απόλυτα εξυπηρετικό καθώς λειτουργούν από Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 8 00 έως 23 00 **απελευθερώνοντας έτσι το μέσο καταναλωτή που πιέζεται από τα ασφυκτικά ωράρια και την έλλειψη χρόνου που είναι έντονη στην εποχή μας.
http://www.okmarkets.gr/index.php?optio ... 04&lang=elΚαι όποιος έχει κοντά του Σκλαβενίτη ας πάει εκεί...
Εχει μεριδιο το Carrefour σε αυτα, αλλα παντα ηταν ετσι, δεν προεκυψε το ωραριο τωρα.
-
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?
Τέλεια!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?Τέλεια!
και εσυ δεν προλαβενες ολα αυτα τα χρονια για μακαρονια?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όντως τη Κυριακή είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ?Τέλεια!
Αν ήμουν κακός θα σου έλεγα πως εύχομαι να πιάσει δουλειά η σύζυγός σου σε ΣΜ. Μετά θέλω να μας πεις πάλι τη γνώμη σου.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Τέλεια!
Με δυο παιδιά σπίτι και κάθε μέρα να επιστρέφω από το γραφείο στις 8 και 9 το βράδυ, όχι δε προλαβαίνω να κάνω όλα τα ψώνια το Σάββατο που γίνεται πανικός στο σούπερ μάρκετ.
Πολύ βολικό αυτό της Κυριακής.
Τουλάχιστον εμένα με βολεύει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τέλεια!
Αν ήμουν κακός θα σου έλεγα πως εύχομαι να πιάσει δουλειά η σύζυγός σου σε ΣΜ. Μετά θέλω να μας πεις πάλι τη γνώμη σου.
θα σωθει,δεν θα ξαναμεινουν ποτε νηστικοι Κυριακατικα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τέλεια!
Με δυο παιδιά σπίτι και κάθε μέρα να επιστρέφω από το γραφείο στις 8 και 9 το βράδυ, όχι δε προλαβαίνω να κάνω όλα τα ψώνια το Σάββατο που γίνεται πανικός στο σούπερ μάρκετ.
Πολύ βολικό αυτό της Κυριακής.
Τουλάχιστον εμένα με βολεύει.
Εγω το εχω πει οτι οποιος καταφερνει και ψωνιζει Παρασκευη απογευμα και Σαββατο στο σουπερμαρκετ ειναι ΗΡΩΑΣ.Μην μου τα λες εμενα στον realzeus πεστα.
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]