-
Kαλημερα,προσφατα πουλησα το αυτοκινητο μου,(swift 1,3 08) και θελω να παρω κατι αλλο.
Κοιταω απο μεσαια χατςμπακ και πανω,μιας και ειμαι οικογενειαρχης.Το επομενο θα ειναι το 5ο ιχ της καρριερας μου
Εμπειρια διαθετουμε και σε moto και σε auto καθως επισης και εχω δουλεψει σαν πωλητης σε καποιες μαντρες-αντ/πιες,
Δεν με πειραζει να ειναι και διλιτρο μιας και θα το παρω μαζι μου εκει στα ξενα που παω ,Αλλα.αν ειναι για διλιτρο και πανω,δεν θελω να δωσω πανω απο 2500 μιας και θα μου φτασει τριχιλιαρο + με τα τελη κτλ.
Καταναλωση επισης με ενδιαφερει να μην ξεπερνα τα 12l/100 και να μην ειναι παλαιοτερο του 2000.
Ειχα στο μυαλο μου διαφορα ,ενδεικτικα
mondeo 04,laguna,ισως κανα almera,focus ,βρηκα κι ενα a3 00 1,8τ αλλα εχει 230k και οσο να ναι κολαω.
Δεν ξερω πειτε κι εσεις καμια γνωμη μπας και παρω κατι,η αγορα λεω να γινει απο βδομαδα.
Ευχαριστω για το χρονο σας. -
Kαλημερα,προσφατα πουλησα το αυτοκινητο μου,(swift 1,3 08) και θελω να παρω κατι αλλο.
Κοιταω απο μεσαια χατςμπακ και πανω,μιας και ειμαι οικογενειαρχης.Το επομενο θα ειναι το 5ο ιχ της καρριερας μου
Εμπειρια διαθετουμε και σε moto και σε auto καθως επισης και εχω δουλεψει σαν πωλητης σε καποιες μαντρες-αντ/πιες,
Δεν με πειραζει να ειναι και διλιτρο μιας και θα το παρω μαζι μου εκει στα ξενα που παω ,Αλλα.αν ειναι για διλιτρο και πανω,δεν θελω να δωσω πανω απο 2500 μιας και θα μου φτασει τριχιλιαρο + με τα τελη κτλ.
Καταναλωση επισης με ενδιαφερει να μην ξεπερνα τα 12l/100 και να μην ειναι παλαιοτερο του 2000.
mondeo 04,laguna,ισως κανα almera,focus ,βρηκα κι ενα a3 00 1,8τ αλλα εχει 230k και οσο να ναι κολαω.
Δεν ξερω πειτε κι εσεις καμια γνωμη μπας και παρω κατι,η αγορα λεω να γινει απο βδομαδα.
renault scenic.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3937807/
κόψτου κ ένα 300αρι από την τιμή
Απίστευτοι χώροι για οικογενειακό κ με πολύ καλό εξοπλισμό -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
renault scenic.κόψτου κ ένα 300αρι από την τιμή
Απίστευτοι χώροι για οικογενειακό κ με πολύ καλό εξοπλισμόειναι λιγο ασχημουλι στα ματια μου,πολυ καλο σαν προταση οπως και να χει
-
Ψαξε για κανα focus mk1 1.800....
Μερικα παραδειγματα.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4231720/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4079864/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3920085/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4198832/ -
Στα ξένα που θα πας, θα του περάσεις πινακίδες της χώρας; Γιατί αν ισχύει αυτό, τότε όντως δε σε νοιάζει ο υψηλός κυβισμός. Αν όμως το κρατήσεις με τις ελληνικές, τότε πάλι θα πρέπει να τα σκας χοντρά.
-
πολυ σωστη η παρατηρηση σου,το ιδανικοτερο θα ηταν κατι μεχρι 1,8 ωστε ακομα και αν δεν μου αρεσει εκει που θα παω,κι επιστρεψω να μην εχω το 660αρι καθε χρονο του 2λιτρου.βεβαια το θετικο για μενα ειναι οτι με την πωληση αποδεσμευτηκα απο ενα δανειο που ειχα κι ετσι με παιρνει ανετα να τα πληρωνω,αλλα ειναι στεγνο νταβατζιλικι.γιατι με τα 660βγαζω τα τελη και τις ασφαλειες για ολο το χρονο αν δεν ειναι διλιτρο
ξεχασα..ναι οντως θα του βγαλω πινακιδες της χωρας και γι αυτο σκεφτομαι για διλιτρο.θα μπορουσα να παρω κι απο εκει ιχ αλλα σε περιπτωση που κατι παει στραβα,γιατι παντα βαζω το χειροτερο, θα ειναι κοματακι δυσκολο να το εκτελωνισω εδω πιστευω.ενω ανεβαινοντας με ελληνικο ιχ αν στο εξαμηνο δεν..κατεβαινω κι ουτε γατα ουτε ζημια.Επισης σε συμβατικα ιχ κοιταζωντας στο mobile δεν βλεπω σημαντικες διαφορες στις τιμες.
Καθε αποψη ευπροσδεκτη. -
Δες
C5 1.8 και 2.0
Laguna (πολύ ωραία η 2.0Τ)
Μondeo mk2
Mazda 6
Primera 2002-2006 -
Σε ποια χωρα θα πας αν επιτρεπεται? Αν πας Γερμανια αγορασε καποιο με μεγαλο κυβισμο με μαξ 170 αλογα κατα τη γνωμη μου!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Σε ποια χωρα θα πας αν επιτρεπεται? Αν πας Γερμανια αγορασε καποιο με μεγαλο κυβισμο με μαξ 170 αλογα κατα τη γνωμη μου!οντως φιλε μου εκει παω,υπαρχει και μια περιπτωση για αγγλια αλλα σχεδον την εχω αποριψει.
Απο οσα κοιταω μεχρι τωρα με τα δικα μου κριτηρια γλυκοκοιταω τα mondeo focus και ειδα και μια λαγκουνα που μου αρεσε πολυ,βεβαια αυτα οπτικα γιατι αν δεν γινει ενδελεχης ελεγχος απο κοντα δεν βγαινει συμπερασμα. -
Αμα κοιτας και για διλιτρα, ριξε μια ματια και στο focus st170 αν σε παιρνει απο καταναλωση. Θα βρεις πολυ φτηνα και σε καλη κατασταση σε σχεση με τα χρονια τους!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3387489/
Ενα καλο παραδειγμα ST170. Δεν εχει φαγωμενο τιμονι, και τα καθισματα του φαινονται κομπλε. Το μονο κακο ειναι οτι ειναι διπορτο.
-
-
Ο χρήστης ΔΟΥΚΑΣ έγραψε:
πολυ σωστη η παρατηρηση σου,το ιδανικοτερο θα ηταν κατι μεχρι 1,8 ωστε ακομα και αν δεν μου αρεσει εκει που θα παω,κι επιστρεψω να μην εχω το 660αρι καθε χρονο του 2λιτρου.βεβαια το θετικο για μενα ειναι οτι με την πωληση αποδεσμευτηκα απο ενα δανειο που ειχα κι ετσι με παιρνει ανετα να τα πληρωνω,αλλα ειναι στεγνο νταβατζιλικι.γιατι με τα 660βγαζω τα τελη και τις ασφαλειες για ολο το χρονο αν δεν ειναι διλιτροξεχασα..ναι οντως θα του βγαλω πινακιδες της χωρας και γι αυτο σκεφτομαι για διλιτρο.θα μπορουσα να παρω κι απο εκει ιχ αλλα σε περιπτωση που κατι παει στραβα,γιατι παντα βαζω το χειροτερο, θα ειναι κοματακι δυσκολο να το εκτελωνισω εδω πιστευω.ενω ανεβαινοντας με ελληνικο ιχ αν στο εξαμηνο δεν..κατεβαινω κι ουτε γατα ουτε ζημια.Επισης σε συμβατικα ιχ κοιταζωντας στο mobile δεν βλεπω σημαντικες διαφορες στις τιμες.
Καθε αποψη ευπροσδεκτη...τοτε μην παρεις τιποτα! Πηγαινε με το καλο εγκαταστησου στη Γερμανια, κι αν τελικα αποφασισεις να μεινεις, αγορασε κατι απο εκει. Δεν θα παθεις και τιποτα αν μεινεις ενα χρονο χωρις αυτοκινητο..
-
Πρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ακούω που πάει να εγκατασταθεί στη Γερμανία και θέλει να αγοράσει αμάξι από εδώ και να το πάρει μαζί του, ενώ εκεί μπορεί κανείς με τα ίδια λεφτά να βρει 10 φορές καλύτερο.
-
Δεν θα το έλεγα. Πλέον τα φτηνά είναι εδώ όχι στην Γερμανία και χωρίς τα 'εκατομμύρια' χλμ και τα αλάτια των εκεί...
-
Είσαι καρφί για Mondeo 1.8T...
-
Τσεκαρε αυτο φαινεται πενα το αμαξι!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
..τοτε μην παρεις τιποτα! Πηγαινε με το καλο εγκαταστησου στη Γερμανια, κι αν τελικα αποφασισεις να μεινεις, αγορασε κατι απο εκει. Δεν θα παθεις και τιποτα αν μεινεις ενα χρονο χωρις αυτοκινητο..
φιλε μου παω γιατι μου εχει γινει προταση για δουλεια αλλα κι επειδη μου αρεσουν οι αλλαγες κι εχω ζησει και εξωτερικο,αν δεν μου αρεσει θα ξαναγυρισω.
οποτε δεν θελω να αγορασω απο εκει κατι που μετα θα το χαρισω,η βαση μου-σπιτι μου ειναι εδωΠρέπει να είσαι ο πρώτος άνθρωπος που ακούω που πάει να εγκατασταθεί στη Γερμανία και θέλει να αγοράσει αμάξι από εδώ και να το πάρει μαζί του, ενώ εκεί μπορεί κανείς με τα ίδια λεφτά να βρει 10 φορές καλύτερο.
προφανως δεν εχεις πολλες σχεσεις με την αγορα των ιχ,επειδη βαριεμαι να στο αναλυω,κανε εναν κοπο και χτυπα ενα νορμαλ αμαξι επιλογης σου,με συγκεκριμενα χλμ και ετος,στο mobile και μετα στο car και πες μας αν βρεις διαφορες και που.
Δεν θα το έλεγα. Πλέον τα φτηνά είναι εδώ όχι στην Γερμανία και χωρίς τα 'εκατομμύρια' χλμ και τα αλάτια των εκεί...
πολυ σωστος ο φιλος,πλεον οι μονες αγορες που αξιζουν για ιχ απο de,ειναι καποια φορτηγα και γενικα επαγγελματικα οχηματα,κι αυτο με μικρη επιφυλαξη
συγνωμη για τα off topic που αφορουν προσωπικες λεπτομερεις αιτιολογησης και κακως θιχτηκαν,μιας και το θεμα ειναι να βοηθησετε,αν θελετε,να παρω ενα ρημαδι,στην τελικη ποιο θωρειται πιο vfm σε αυτα τα χρηματα
Απο την ερχομενη τριτη βγαινω στο κυνηγι,προς το παρων κυκολοφορω με ενα atos της πεθερας μουευχαριστω για τα λινκ mad max,το εκτιμω.μαλλον για το mondeo με βλεπω αλλα μου αρεσει και η laguna,αλλα σε αυτα τα λεφτα μονο προ facelift και οσο να ναι το φοβαμαι λιγο
-
το λοιπον, πηρα ενα passat 1,8t απο εμπορο,ξεμεινα απο τουρμπινα 160 χλμ φευγωντας απο το μαγαζι πριν κανω φτασω σπιτι μου
εξπρες σερβις κι αποστολη πισω και τα λεφτα επιστροφη,(με σκληρη διαπραγματευση) -
Παλι καλα να λες...
Αγορα ΙΧ(3000$ ΜΑΧ)