Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ωπ, να και το τριντέντ! Ενημερώθηκες και πήρες ΟΚ;
edit υπογραφή ready!
Ναι, ΟΚ
Μπορεις να τους κοροιδευεις μια χαρα για τα πολιτικα τους πιστευω, η ορθογραφια ομως γιατι? Πιθανον ατομα που αφησαν το σχολειο στα 13 για μια τεχνη ειναι. Παραπαει...
ΥΓ ξερω οτι δε βαζω ποτε σχεδον τονους
H κακή ορθογραφία, αν δεν είναι αποτέλεσμα δυσλεξίας, είναι δείγμα έλλειψης μόρφωσης. Και η έλλειψη μόρφωσης, καταλήγει σε πολιτικά πιστεύω σαν αυτά των χρυσαυγιτών.
Για να δουμε:
Οι αμορφωτοι ψηφιζουν ΧΑ
Αρα οι μορφωμενοι δεν ψηφιζουν ΧΑ
Αρα πχ το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ εφοσον δεν ειναι ΧΑ, εχουν μορφωμενους οπαδους, LOLEN
Αυτο που λες ειναι συνωνυμο του μυθου 'αριστερα=κουλτούρα/μπολιτισμος', ετσι?
Το πιστευεις κιόλας?
Ούτε εσύ (δεν θα το περίμενα κιόλας...), ούτε ο Τρίφτης (ας πρόσεχε, το κακό κλίμα της Ολλανδίας τον έχει χαλάσει), καταλάβατε τι είπα, αλλά δεν θα σκάσω κιόλας.
(επίσης, ποιος μίλησε για οπαδούς; Όχι εγώ πάντως. )
Αν εσύ δεν βρίσκεις σύνδεση των ακραίων θέσεων με την αμορφωσιά και την έλλειψη παιδείας, στ @@ μου λέλουδα.
ΥΓ: Ο μύθος 'αριστερα=κουλτούρα/μπολιτισμος' μπορεί αλλού να ισχύει, αλλά επίσης η ΟΠΟΙΑ αριστερά έχει παράξει και κουλτούρα και πολιτισμό. Έχουν τελειώσει και τα δύο μεγάλαια νεολαιϊστικα φεστιβάλ της αριστεράς (το τελευταίο ήταν του ΣΥΡΙΖΑ, το περασμένο ΣΚ) και δεν μπορείς να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου.
Αν είχες πάει πχ στην ΚΝΕ, θα άκουγες τον Θάνο Μικρούτσικο σε αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο. Ο τελευταίος, στον Ριζοσπάστη δημοσιεύσε τα πρώτα του ποιήματα...
Αλλά τι κάθομαι και λέω τώρα, είμαι σίγουρος πως έχεις βρει ήδη κάτι πολύ έξυπνο να μου απαντήσεις...