-
^^διορθωση στο pet city (απο ζερβά για Παπανδρέου) έχει 3...έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Bρε πάλι καλά να λες που άναψε κάτι. Εμείς πετύχαμε βραδιάτικα να ξεπαρκάρει και να οδηγάει για κανά χιλιόμετρο γυναίκα μέσα στην πόλη με τα φώτα σβηστά. Σταμάτησε στο περίπτερο. Σταματάμε και εμείς 'τα φώτα σας να ανάψετε'. Η απάντηση 'ναι το ξέρω. Για πέντε μέτρα που θα πάρω τσιγάρα να τα ανάψω;'. Ρε αναισθησία
Ειναι γνωστη η αναγκη του ελληναρα να βρει κατι να απαντησει, οτι κ αν ειναι αυτο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Bρε πάλι καλά να λες που άναψε κάτι. Εμείς πετύχαμε βραδιάτικα να ξεπαρκάρει και να οδηγάει για κανά χιλιόμετρο γυναίκα μέσα στην πόλη με τα φώτα σβηστά. Σταμάτησε στο περίπτερο. Σταματάμε και εμείς 'τα φώτα σας να ανάψετε'. Η απάντηση 'ναι το ξέρω. Για πέντε μέτρα που θα πάρω τσιγάρα να τα ανάψω;'. Ρε αναισθησία
Ειναι γνωστη η αναγκη του ελληναρα να βρει κατι να απαντησει, οτι κ αν ειναι αυτο...
και μπορει να πει την μεγαλυτερη κουταμαρα του κοσμου, προκειμενου να δικαιολογηθει ή ακομα και να βγει απο πανω αν ειναι δυνατον!
τοσο κοπος ειναι να ανοιξει τα φωτα δηλαδη... ακομα και να πηγαινε στο επομενο τετραγωνο! τι να πεις...
-
Το να πάρει το αμάξι για 5 μέτρα για να πάρει τσιγάρα επίσης είναι μια παθογένεια της Ελληνικής πραγματικότητας.
-
γι αυτο η κοιλια θα εξεχει πιο πολυ απο τα βυζια.
-
δεν ειναι αυτοκινητιστικο ζωο...αλλα πλαγιως...
ειμαι απο την μεσα πλευρα του δρομου και καθαριζω την ζαντα ..αορατος απο το οδοστρωμα...
τσουπ βλεπω μια τυπισα αραχτη και να λεει σε καποιον 'αορατο'...
'οχι Φριξο..κακο παιδι γελωντας..'
ειχε βαλει τον κοπρο της να κανει μια συγυρισμενη τουλουμπα στην εισοδο της πολυκατοικιας...της ειπα να τα μαζεψει και μονο για βιαστη δεν με πηγαν μεσα απο τις τσιριδες της...
για την ιστορια η τουλουμπα ειναι ακομα εκει εξω...
ετσι απο πεισμα ειπα να μην την διωξω με το λαστιχο....
και αλλα 15 διαμερισματα ΕΝΑΣ δεν δεηθηκε να το κανει...
και εχουν μικρα παιδια που παιζουν στο πεζοδρομο.... -
Μανα με παιδι δυσφορουσε που το μπροστα αυτοκινητο ειχε κολλησει πισω απο ενα φορτηγο που προσπαθουσε να κανει αναστροφη, κ την καθυστερουσε. Η λεπτομερεια ειναι οτι ηταν πεζη κ τσαντιζοταν γιατι δεν μπορουσε να συνεχισει τη πορεια της στο δρομο. Το πεζοδρομιο τη κοιτουσε απορημενο...
-
Ρε συμφορουμίτες, δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά το τελευταίο καιρό βλέπω όλο και περισσότερα παιδάκια στα αυτοκίνητα άδετα. Στις πίσω θέσεις, στη θέση του συνοδηγού (άδετα και μή), στη θέση του συνοδηγού άδετα να τα κρατάνε οι μάνες. Τι σκ έχουμε πάθει ;;
-
Δεν φοβόμαστε ότι θα μας σταματήσει η αστυνομία να μας δώσει κλήση. Η περίπτωση ατυχήματος δεν παίζει γιατί προσέχουμε/εδώ δίπλα θα πάμε.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ρε συμφορουμίτες, δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά το τελευταίο καιρό βλέπω όλο και περισσότερα παιδάκια στα αυτοκίνητα άδετα. Στις πίσω θέσεις, στη θέση του συνοδηγού (άδετα και μή), στη θέση του συνοδηγού άδετα να τα κρατάνε οι μάνες. Τι σκ έχουμε πάθει ;;παντα αδετα ηταν.
οσο πιο ζωα γονεις τοσο πιο ζωα θα βγουν τα παιδια και θα κανουν τα ιδια και στα δικα τους.
και αν γινει και τιποτα στο δρομο θα σε βρισουν και θα σου πουν
'καλα ρε μαλακα δε βλεπεις οτι εχω παιδι μεσα?' -
Εδω εχω δει μανα (ο Θεος να την κανει) που οδηγουσε, φορουσε ζωνη, και στην πλατη της ειχε το παιδι!!!!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Είναι τραγικά όσα βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους...
Εγώ θα γράψω για μια περίπτωση που μου έχει μείνει στο μυαλό από τον Αύγουστο που πήγαινα διακοπές.
Διαδρομή από Πάτρα για Καλαμάτα από αυτό τον 'υπέροχο' δρόμο....
Κάποια στιγμή στην Ζαχάρω, βρίσκομαι πρώτος με κόκκινο στο ένα και μοναδικό φανάρι που περνάς αναγκαστικά για να τη διασχίσεις. Είναι πίσω μου ένα hunday getz με οδηγό την μαμά της οικογένειας, συνοδηγό τον μπαμπά και πίσω τα παιδάκια.
Με το που ανάβει πράσινο και ενώ δεν έχω χώρο να ξεκινήσω, λόγω της αυξημένης κίνησης που έχει στη διασταύρωση, αρχίζει να κορνάρει επίμονα. Της δείχνω ότι δεν υπάρχει χώρος μπροστά και αν ξεκινήσω απλά θα κλείσω τη διασταύρωση. Αυτή τίποτα....κόρνες και μουρμούρα.
Ξεκινάμε και με το που βγαίνουμε από τη Ζαχάρο αρχίζει να το πλακώνει να περάσει τους πάντες.Επειδή είχε πολύ κίνηση όλοι είχαν πιάσει ένα ρυθμό και πηγαίναμε. Αυτή συνέχεια αντικανονικές προσπεράσεις και πάντα χωρίς φλας !Λόγω κίνησης δεν μπόρεσε να φύγει πολύ μπροστά και συνεχώς την έβλεπα αυτή και τα κατορθώματά της.
Το κορυφαίο κατόρθωμα ήταν σε προσπέραση που επιχείρησε να κάνει χωρίς καλή ορατότητα , πάνω σε ελαφρά δεξιά στροφή στην οποία υπήρχε και διασταύρωση με διαγράμμιση τύπου ζέβρας . Φτάνοντας λοιπόν στη διασταύρωση, έχει βγει και ο προπορευόμενος της,όχι για να προσπεράσει όπως αυτή θα νόμιζε, αλλά για να στρίψει αριστερά.Και εκεί γίνεται το μεγάλο πάρτι.Από εκεί που βρίσκεται αριστερά, χώνεται χωρίς προειδοποίηση δεξιά αναγκάζοντας όλους μας να φρενάρουμε και να κινδυνέψουμε να κάνουμε καραμπόλα.Φυσικά συνέχισε ατάραχη να κάνει τις εγκληματικές προσπεράσεις τις.Φτάνοντας κοντά στην Καλαμάτα την πετυχαίνω στο πρώτο φανάρι και λέω δεν πάει άλλο θα της την πω.
Σταματάω δίπλα της και ανοίγω παράθυρο. '' Να σας πω κυρία μου κάτι. Δεν λυπάστε εμάς, τους απέναντι.Την οικογένειά σας δεν τη λυπάστε?Είστε δημόσιος κίνδυνος !' της λέω και ξεκινάω. Και οι κυρία που είχε ανάψει το τσιγαράκι της, ηλικία γύρω στα 45 έρχεται δίπλα στο επόμενο φανάρι και μου λέει : 'Τι σου έκανα ρε, γιατί καλά δεν πάω??? 'Ο δύστυχος άντρας της ( υποθέτω ) δεν έβγαλε ούτε μιλιά. Αντιθέτως η μεγάλη κόρης της κάτι έλεγε από το πίσω κάθισμα κουνώντας το χέρι ( καταλάβατε νομίζω ).
Τα σχόλια δικά σας.
Εγώ μόνο μια ερώτηση έχω να κάνω. Όταν βλέπεις κάποιον να οδηγεί επικίνδυνα, μπορείς να ειδοποιήσεις την τροχαία και να δώσεις τα στοιχεία του, μπας και γλυτώσεις κανέναν άτυχο οδηγό?
-
Μπορείς, ναι... Τώρα, αν θα κάνουν κάτι είναι άλλο θέμα... Μια φορά που ερχόμουν από Πάτρα Αθήνα, είχα στην παλιά ΕΟ μέχρι να βγω στην καινούργια στο Λόγγο μπροστά μου ένα φορτηγό, που ο οδηγός του πρέπει να κοιμόταν κάθε τρεις και λίγο και έκανε κάτι σπασμωδικές κινήσεις. Αποκορύφωμα σε μια φάση που πα' να προσπεράσω και με έκλεισε τελείως αριστερά. Ε, πήρα τροχαία, τους είπα περιγραφή, πινακίδες κτλ και τον ακολούθησα. Βγήκαμε μαζί στη νέα ΕΟ και κάπου μεταξύ Αιγίου-Ακράτας αν θυμάμαι καλά τον σταμάτησαν.
Έχω κάνει αναφορά και για περιπολικό, βέβαια, το οποίο σε τούνελ (Άγιος Κωνσταντίνος-Καμένα Βούρλα) είχε σβηστά φώτα, όπως επίσης άλλαζε λωρίδες χωρίς φλας. Δεν ήταν ότι έτρεχε για κάποιο λόγο, ένας μόνος του ήταν μέσα και πήγαινε χαλαρά.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μπορείς, ναι... Τώρα, αν θα κάνουν κάτι είναι άλλο θέμα... Μια φορά που ερχόμουν από Πάτρα Αθήνα, είχα στην παλιά ΕΟ μέχρι να βγω στην καινούργια στο Λόγγο μπροστά μου ένα φορτηγό, που ο οδηγός του πρέπει να κοιμόταν κάθε τρεις και λίγο και έκανε κάτι σπασμωδικές κινήσεις. Αποκορύφωμα σε μια φάση που πα' να προσπεράσω και με έκλεισε τελείως αριστερά. Ε, πήρα τροχαία, τους είπα περιγραφή, πινακίδες κτλ και τον ακολούθησα. Βγήκαμε μαζί στη νέα ΕΟ και κάπου μεταξύ Αιγίου-Ακράτας αν θυμάμαι καλά τον σταμάτησαν.Έχω κάνει αναφορά και για περιπολικό, βέβαια, το οποίο σε τούνελ (Άγιος Κωνσταντίνος-Καμένα Βούρλα) είχε σβηστά φώτα, όπως επίσης άλλαζε λωρίδες χωρίς φλας. Δεν ήταν ότι έτρεχε για κάποιο λόγο, ένας μόνος του ήταν μέσα και πήγαινε χαλαρά.
Πολύ καλά τους έκανες. Και εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν το έχω κάνει για προπορευόμενο όχημα, παρά μόνο μια φορά που που πήρα τηλ για κάποιον που είχε βάλει φωτιά να κάψει τα ξερά χόρτα σε χωράφι δίπλα στην Πατρών - Πύργου και είχε τόσο καπνό που δεν έβλεπες μπροστά σου. Μιλάμε για πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Μεγάλη ανευθυνότητα !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καράφλας μέσα σε Smart:
Πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο στη Βάρκιζα.
Δεν παραχώρησε προτεραιότητα όταν σε ένα σημείο χωρούσε μόνο ένα αυτοκίνητο (και προφανώς δεν πρόκειται να σταματούσα για να περάσει ο παράνομος).
Με έβρισε προτού προλάβω έστω να φτάσω δίπλα του.
Τα συμπεράσματα δικά σας!Παίζει να ήταν μεθυσμένος ή μαστουρωμένος
-
Καθόλου! Είναι ένας δρόμος στη Βάρκιζα (η Αφροδίτης) που όλοι προχωρούν κανονικότατα ανάποδα. Είναι όντως μεγάλη χαζομάρα η μονοδρόμησή του και πολύ παίδεμα το να μπλέξεις στα στενά για να πας νόμιμα. Τουλάχιστον όμως θα πρέπει να σταματούν όποτε βλέπουν ότι έρχεται κάποιος 'νόμιμος' και να περιμένουν. Κανείς δεν τους κατηγορεί για το ανάποδο του ζητήματος, αλλά για τη γαϊδουριά.
-
panosft
Οχι. Γιατι το λες αυτο? Καθημερινο φαινομενο. Ετσι εχουμε καταντησει.
-
Ζώο γύρω στα 40-45 με μαύρο Leon (και άλλα 3 άτομα μέσα), κινούμενος στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας προς Πειραιά, του έκανα προσπέραση από αριστερά (μεσαία) ενώ είχαμε μπει στη Εθνική και κινούμασταν και οι 2 στη δεξιά λωρίδα, έκρινε σκόπιμο να μπει στην αριστερή λωρίδα που επιχειρούσα την προσπέραση χωρίς να βγάλει φλας και έτοιμος να με χτυπήσει. Αφού του κόρναρα και τελικά τον προσπέρασα, θεώρησε σωστό να έρθει στην αριστερή λωρίδα που ήμουν και να μου κολλήσει κυριολεκτικά και να αρχίζει τη γνωστή χειρονομία .Τσαρουχώνω το φρένο, με προσπερνάει και κάθεται μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα, τσαρουχώνοντας και αυτός το φρένο. Επιχειρώ να προσπεράσω από δεξιά ,μεσαία, (κακώς) μπας και ξεφορτωθώ το ζωάδι μπροστά μου και μπαίνει και στις 2 λωρίδες (τέρμα αριστερά και μεσαία) πατώντας φρένο και εμποδίζοντας με να περάσω. Αφού τελικά με 'άφησε', φρενάροντας, σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε πάλι τα και 'θα δεις' κλπ. μέχρι που ανταπέδωσα τα (πάλι κακώς) και έπιασα πιο δεξιά για να τον ξεφορτωθώ.
-
Ο χρήστης deme έγραψε:
Ζώο γύρω στα 40-45 με μαύρο Leon (και άλλα 3 άτομα μέσα), κινούμενος στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας προς Πειραιά, του έκανα προσπέραση από αριστερά (μεσαία) ενώ είχαμε μπει στη Εθνική και κινούμασταν και οι 2 στη δεξιά λωρίδα, έκρινε σκόπιμο να μπει στην αριστερή λωρίδα που επιχειρούσα την προσπέραση χωρίς να βγάλει φλας και έτοιμος να με χτυπήσει. Αφού του κόρναρα και τελικά τον προσπέρασα, θεώρησε σωστό να έρθει στην αριστερή λωρίδα που ήμουν και να μου κολλήσει κυριολεκτικά και να αρχίζει τη γνωστή χειρονομία .Τσαρουχώνω το φρένο, με προσπερνάει και κάθεται μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα, τσαρουχώνοντας και αυτός το φρένο. Επιχειρώ να προσπεράσω από δεξιά ,μεσαία, (κακώς) μπας και ξεφορτωθώ το ζωάδι μπροστά μου και μπαίνει και στις 2 λωρίδες (τέρμα αριστερά και μεσαία) πατώντας φρένο και εμποδίζοντας με να περάσω. Αφού τελικά με 'άφησε', φρενάροντας, σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε πάλι τα και 'θα δεις' κλπ. μέχρι που ανταπέδωσα τα (πάλι κακώς) και έπιασα πιο δεξιά για να τον ξεφορτωθώ.Πόσες φορές μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό...
Τώρα ξέρω γίνομαι κακός, αλλά σε αυτές τι περιπτώσεις ονειρεύομαι να οδηγάω καμιά merc του 70(εκείνες με τις λαμαρίνες που δεν σκαμπάζουν τίποτα), παρέα με μια καλή ασφαλιστική εταιρία, και αφού τσαρουχώσει τα φρένα να το παντοφλιάσω και να τον στείλω στον αγύριστο τον @@@τη......
Ονειρο θερινής νυχτός δυστυχώς. -
Ο χρήστης piii έγραψε:
Ζώο γύρω στα 40-45 με μαύρο Leon (και άλλα 3 άτομα μέσα), κινούμενος στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας προς Πειραιά, του έκανα προσπέραση από αριστερά (μεσαία) ενώ είχαμε μπει στη Εθνική και κινούμασταν και οι 2 στη δεξιά λωρίδα, έκρινε σκόπιμο να μπει στην αριστερή λωρίδα που επιχειρούσα την προσπέραση χωρίς να βγάλει φλας και έτοιμος να με χτυπήσει. Αφού του κόρναρα και τελικά τον προσπέρασα, θεώρησε σωστό να έρθει στην αριστερή λωρίδα που ήμουν και να μου κολλήσει κυριολεκτικά και να αρχίζει τη γνωστή χειρονομία .Τσαρουχώνω το φρένο, με προσπερνάει και κάθεται μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα, τσαρουχώνοντας και αυτός το φρένο. Επιχειρώ να προσπεράσω από δεξιά ,μεσαία, (κακώς) μπας και ξεφορτωθώ το ζωάδι μπροστά μου και μπαίνει και στις 2 λωρίδες (τέρμα αριστερά και μεσαία) πατώντας φρένο και εμποδίζοντας με να περάσω. Αφού τελικά με 'άφησε', φρενάροντας, σταμάτησε δίπλα μου και άρχισε πάλι τα και 'θα δεις' κλπ. μέχρι που ανταπέδωσα τα (πάλι κακώς) και έπιασα πιο δεξιά για να τον ξεφορτωθώ.
Πόσες φορές μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό...
Τώρα ξέρω γίνομαι κακός, αλλά σε αυτές τι περιπτώσεις ονειρεύομαι να οδηγάω καμιά merc του 70(εκείνες με τις λαμαρίνες που δεν σκαμπάζουν τίποτα), παρέα με μια καλή ασφαλιστική εταιρία, και αφού τσαρουχώσει τα φρένα να το παντοφλιάσω και να τον στείλω στον αγύριστο τον @@@τη......
Ονειρο θερινής νυχτός δυστυχώς.Μετά το σημερινό, σε νιώθω 100% .Παρόλο που αρχικά τον αγνόησα, πριν κολλήσει πίσω μου, ήρθε δίπλα μου για να ζητήσει τα ρέστα που του κόρναρα και αφού είδε ότι τον αγνοούσα, κόλλησε πίσω μου... Άστο δε βγάζεις άκρη, έπρεπε να είχα συνεχίσει να τον γράφω και να συνεχίσω το δρόμο μου αλλά δυστυχώς δεν είμαι τόσο υπομονετικός
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]