-
Ολοκληρο αλμπουμ μπορουν να στησουν με το μινι σου, χαχα...
Μπραβο!!
-
Όντως, είναι γαμάτες όλες με το μίνι. Μπράβο!
-
Μετα την fog και αλλο ενα μελος πουτου ειχαν παρει τη φωτο για ημερολογιο, τωρα και ο μορφεας σε αλλο επιπεδο δημοσιοτητας
Congrats
Μη μας ξεχασεις τωρα που εγινες διασημος
-
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
@Ξενοφών, δεν έχεις καθόλου άδικο... πχ κοιτούσα πέρσυ τις promo φωτο του νέου astra gtc και γελούσα...
http://s.wallpaperhere.com/wallpapers/1 ... C-2012.jpg
Αφήνοντας απ'εξω τα ψιλά γράμματα (όπως το ζευγάρι αριστερά), 7 ιστιοφόρα με ανοιχτά πανιά που όμως ξέχασαν να τα 'ανοίξουν' και στην αντανάκλαση τους, wtf...
Φυσικά δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς πόσα χρήματα έδωσε η Opel για να της κάνουν σοβαρή δουλειά...Ακόμα και έτσι πάντως, προσέχουν πολύ πιο μοντέλο θα βάλουν, σε τι χρώμα, με τι εξοπλισμό, υπο ποιές γωνίες κλπ... Γι'αυτό και μου έκανε εντύπωση η τυχαία επιλογή μιας φωτό απο το φλικρ...
@kiloMeater, Το ακριβες ποσό δεν έχει σημασία, είναι ένα χαμηλό τριψήφιο. Το θέμα είναι πως δεν το προσέφεραν απο την αρχή και ήθελαν να την βγάλουν μόνο με ονοματικό credit.
Θες επειδή (λόγω επαγγέλματος) έχω δει πολλές δουλειές μου να γίνονται εξώφυλλα και δεν μου λεει κάτι... θες επειδή έχω αρκετούς φίλους φωτογράφους οι οποίοι ζούν απο αυτή τη δουλειά... ΔΕΝ τους την έδινα τσάμπα που να έβαζαν το όνομα μου με μεγάλα στην Times Square...
Και όχι γιατί περιμένω να βγάλω απο αυτή τη φωτο. αλλά γιατί το θεωρώ ηθική υποχρέωση απέναντι στους επαγγελματίες φωτογράφους... 'Αλλωστε δεν είναι και φιλανθρωπική οργάνωση η MINI USA... -
Εγω θα ελεγα οτι θα επρεπε να δωσεις τρεις (τυχαιο νουμερο ) φωτοζ τσαμπα και μετα αν τους εκαναν να ζηταγες λεφτα για τις επομενες
-
Παιδιά οι αδιάβροχες compact είναι όντως τόσο χάλια όσο λένε?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδιά οι αδιάβροχες compact είναι όντως τόσο χάλια όσο λένε?Τι εννοείς;
Δημήτρη, πέρα απο τα μπράβο που σου είπα και πριν, είσαι σωστός! Και πάλι μπράβο!
-
Έχω διαβάσει οτι είναι αρκετά υποδεέστερες σε ποιότητα και ταχύτητα λήψεων σε σύγκριση με τις συμβατικές.
Ισχύει κάτι τέτοιο? -
Κοίτα μία Nikon s31 που έχω, είναι κάπως αργή σε ταχύτητα, αλλά οχι τίποτα τραγικό.
Σε ποιότητα για τα 10.1 MP και το 3Χ οπτικό ζουμ, μια χαρά την βλέπω. -
Οκ !Ευχαριστω!
-
-
Μπράβο Δημήτρη κι από μένα!! Οι φωτογραφίες σου είναι εξαιρετικές, σου το έχω ξαναπεί άλλωστε!
-
Eχω ψηθει ασχημα, τι λενε οι ειδημονες? ΑΞΙΖΕΙ???
Βαριεμαι πλεον να κουβαλαω την dslr οποτε μενω με την fuji X10 και λιγουρευομαι την Χ100
Και με τις 2 αυτες πιστευω οτι ειμαι καλυμενος -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδιά οι αδιάβροχες compact είναι όντως τόσο χάλια όσο λένε?Πάντως γι' αυτές διαβάζω καλά λόγια http://www.skroutz.gr/c/434/psifiakes-f ... e=nikon+aw
Εγώ έχω μια Fuji xp60. Ok, τπτ ιδιαίτερο, αλλά σε καμία περίπτωση χάλια. Σα μια νορμάλ απλή κόμπακτ σε ποιότητα. Βγάζει κατά καιρούς καλές προσφορούλες και το eshop από newsletter.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Βαριεμαι πλεον να κουβαλαω την dslr οποτε μενω με την fuji X10 και λιγουρευομαι την Χ100
Και με τις 2 αυτες πιστευω οτι ειμαι καλυμενοςΝομίζω ναι, την έχουν δυο γνωστοί μου αλλά δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα από κοντά. Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Και με τις 2 αυτες πιστευω οτι ειμαι καλυμενοςΝομίζω ναι, την έχουν δυο γνωστοί μου αλλά δυστυχώς δεν την έχω δει ακόμα από κοντά. Α
λλά έχω ακούσει καλά λόγια.Εντωμεταξύ Ελλάδα την x100s την δίνουν 1200 , και Γερμανία την βρήκα 920:o
Και σε ένα μήνα έρχεται ο ξάδερφος μου από Γερμανία
Άρα το μόνο θέμα είναι που θα βρω 920 ευρώ...μάλλον θα βάλω για πώληση τον σχεδόν αχρησιμοποίητο 24-70 2.8 L μου
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Επεσε στα χερια μου για λιγες μερες ενας Rokinon 8mm 3.5 fish eye...
Παρα πολυ ενδιαφέρουσα οπτικη... θελει αρκετο πειραματισμο βεβαια να μαθεις να χειριζεσαι την παραμορφωση αλλα ανοιγει οριζοντες
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Παιδιά οι αδιάβροχες compact είναι όντως τόσο χάλια όσο λένε?
Πάντως γι' αυτές διαβάζω καλά λόγια http://www.skroutz.gr/c/434/psifiakes-f ... e=nikon+aw
Εγώ έχω μια Fuji xp60. Ok, τπτ ιδιαίτερο, αλλά σε καμία περίπτωση χάλια. Σα μια νορμάλ απλή κόμπακτ σε ποιότητα. Βγάζει κατά καιρούς καλές προσφορούλες και το eshop από newsletter.
Ok!Ευχαριστω !Θα ενημερωσω μολις παραλαβω.Πρεπει να ειναι καλη φαση με τα παιδια σε θαλασσα ,χιονια κτλ...
-
Δειγμα απο τον Rokinon που εβαλα πιο πανω
η φωτο μαλιστα ειναι κροπαρισμενη (για να την οριζοντιωσω καπως...)
χτυπαει 180αρες...
σημ: το photobucket χαλαει την αναλύση or what?
ειδα τη φωτο και φαινεται καπως θολη, ενω αυτη που ανεβασα δεν ειναι
Φωτογραφία. Ασχολείστε;