-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μιας και ανεφερες τις Μιτες. Υπαρχιε στη αγορα καποιος χυμος που να μην προερχεται απο συμπηκνωμενους ή παγοκολωνες οπως προανεφερες?
Eγω πριν λιγα χρονια εμαθα απο καθηγητη γεωπονικης για τους 'Ολυμπος'.Επισης ακουσα τελευταια και για τους 'Καμπους Χίου'.
τι έμαθες ρε συ πες μας να ξέρουμε..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Μιας και ανεφερες τις Μιτες. Υπαρχιε στη αγορα καποιος χυμος που να μην προερχεται απο συμπηκνωμενους ή παγοκολωνες οπως προανεφερες?
Eγω πριν λιγα χρονια εμαθα απο καθηγητη γεωπονικης για τους 'Ολυμπος'.Επισης ακουσα τελευταια και για τους 'Καμπους Χίου'.
τι έμαθες ρε συ πες μας να ξέρουμε..
-
Εγώ πάλι είχα ακούσει για τους χυμούς από την Χίο, πως αν και το νησί έχει αρκετούς πορτοκαλεώνες, ο επιχειρηματίας έδινε πολύ χαμηλή τιμή για τα πορτοκάλια και πως τελικά μόνο Χίου δεν είναι η πορτοκαλάδα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Εγώ πάλι είχα ακούσει για τους χυμούς από την Χίο, πως αν και το νησί έχει αρκετούς πορτοκαλεώνες, ο επιχειρηματίας έδινε πολύ χαμηλή τιμή για τα πορτοκάλια και πως τελικά μόνο Χίου δεν είναι η πορτοκαλάδα.True story (το bold τουλάχιστον).
-
^ άσχετα απο που έρχονται τα πορτοκάλια αυτός στη καφέ συσκευασία είναι πολύ καλός.
-
Ολοι οι Χιου ειναι φοβεροι χυμοι.Αλλα με διπλασια τιμη απο αντιστοιχους αμιτα,δε γινεται να τους προτιμω οσο συχνα θα ηθελα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ολοι οι Χιου ειναι φοβεροι χυμοι.Αλλα με διπλασια τιμη απο αντιστοιχους αμιτα,δε γινεται να τους προτιμω οσο συχνα θα ηθελαSent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
γενικα αυτου του ειδους οι ''χυμοι'' πρεπει να αποφευγονται γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και στα συντηρητικα. (απο ατομο που δουλευε σε εργοστασιο της 3ε)
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Αληθευει οτι τα ληγμενα φρεσκα γαλατα,επιστρεφουν στις εταιριες,ραφιναρονται(αν ειναι η σωστη επεξεργασια)και επιστρεφουν στο ραφι?...και οτι αυτη η επεξεργασια μπορει να γινει αρκετες φορες? -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
γενικα αυτου του ειδους οι ''χυμοι'' πρεπει να αποφευγονται γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και στα συντηρητικα. (απο ατομο που δουλευε σε εργοστασιο της 3ε)
Τους προτιμω απο τα αναψυκτικα παντως και αυτο προτεινουν και οι διατροφολογοι συνηθως.Προφανως δεν πιστευω οτι πινω κατι απολυτως φυσικο ή φρεσκο.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Αληθευει οτι τα ληγμενα φρεσκα γαλατα,επιστρεφουν στις εταιριες,ραφιναρονται(αν ειναι η σωστη επεξεργασια)και επιστρεφουν στο ραφι?...και οτι αυτη η επεξεργασια μπορει να γινει αρκετες φορες?2 σελίδες πιο πίσω η συζήτηση γι αυτό το hoax.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Τα ληγμενα γαλατα γινονται τυρι κτλ,ποτε δεν επαναπροωθουνται στο ραφι.Επισης η ημερομηνια ληξης του φρεσκου γαλακτος ειναι υπερβολικη γιατι αποσκοπει στην αποτροπη εισαγωγων.
Αυτο ομως συμβαινει με τις κονσερβες,οταν ληξουν πανε παλι για νεα χημικα και βουρ στην καταναλωση με νεα ημερομηνια ληξεως.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Ολοι οι Χιου ειναι φοβεροι χυμοι.Αλλα με διπλασια τιμη απο αντιστοιχους αμιτα,δε γινεται να τους προτιμω οσο συχνα θα ηθελα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
γενικα αυτου του ειδους οι ''χυμοι'' πρεπει να αποφευγονται γιατι ειναι τιγκα στη ζαχαρη και στα συντηρητικα. (απο ατομο που δουλευε σε εργοστασιο της 3ε)
Δες τις θερμιδες ενός χυμου τών 250ml και ενός αναψυκτικου των330ml!!!!!!!!!!!Σχεδόν ίδιες
-
Ενα ωραιο τρυκ ειναι η φραση 'χωρις προσθηκη ζαχαρης' αρα 'πιο υγιεινο' κλπ,
την ωρα που ο χυμος στο κουτακι προερχεται απο συμπυκνωμενο χυμο, κοινως εχει απο πριν την αραιωση του υπερβολικη ζαχαρη. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ενα ωραιο τρυκ ειναι η φραση 'χωρις προσθηκη ζαχαρης' αρα 'πιο υγιεινο' κλπ,
την ωρα που ο χυμος στο κουτακι προερχεται απο συμπυκνωμενο χυμο, κοινως εχει απο πριν την αραιωση του υπερβολικη ζαχαρη.Χμμμ ομως αν εχει ζαχαρη αυτο πρεπει να φαινεται στα συστατικα
-
Όταν γράφουν 'χωρίς προσθήκη ζάχαρης' ή 'μηδέν θερμίδες από ζάχαρη' εννοούν ακριβώς αυτό: ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ.
Βέβαια βάζουν άλλες γλυκαντικές ουσίες οι οποίες μπορεί να είναι πιο βλαβερές από την ζάχαρη και έχουν πολλές θερμίδες αλλά 'δεν περιέχει ζάχαρη'.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενα ωραιο τρυκ ειναι η φραση 'χωρις προσθηκη ζαχαρης' αρα 'πιο υγιεινο' κλπ,
την ωρα που ο χυμος στο κουτακι προερχεται απο συμπυκνωμενο χυμο, κοινως εχει απο πριν την αραιωση του υπερβολικη ζαχαρη.Χμμμ ομως αν εχει ζαχαρη αυτο πρεπει να φαινεται στα συστατικα
σου λεει χ ποσοστο συμπυκνωμενου χυμου,οπου ειναι τιγκα στη ζαχαρη,αλλα δεν εχει επιπλεον ζαχαρη!!!!!
ειναι πολυ χειροτερο να εχει ασπαρταμη.......παντως -
γενικα παντως τα πιο συντομης ληξης και ιδιαιτερα τα ψυγειου, περιεχουν πολυ λιγοτερα ή καθολου χημικα...και αυτο οπωσδηποτε φαινεται και στην τιμη...
ολοι οι χυμοι (πχ αμιτα) που αναγραφουν ληξη μετα απο 1 χρονο (περιπου 6-8 μηνες στο ραφι) και δεν αλλοιωνονται ακομη και σε συνθηκες αφρικης λογικα ειναι πιτα στη ζαχαρη (φυσικο συντηρητικο) και στα Ε.η cola zero πχ ειναι πολυ συντομοτερης ληξης σε σχεση με την κλασικη λογω απουσιας ζαχαρης....
ο Χιου μανταρινι παντως τα σπαει....
-
Η γιαγιά μου ήταν πολύ προχωρημένο άτομο, εδώ και 50 χρόνια έλεγε, μην αγοράζετε από τον μπακάλη τίποτα σε συσκευασία.
-
Τα φρούτα έχουν ζάχαρη. Είναι ο βασικός λόγος γιατί ένα πορτοκαλάκι μετά από ώρες δουλείας μας ξυπνάει.
Απλά τα φρούτα έχουν και άλλα πράγματα πέρα από τη ζάχαρη, βιταμίνες και φυτικές ίνες, που δεν τα έχουν τα αναψυκτικά, χωρίς να έχουν καφεΐνη, ταυρίνη κλπ. διεγερτικά. -
Σύμφωνα με ρεπορτάζ-αποκάλυψη του δικτύου CNBC, ένα δυνητικά θανατηφόρο βακτήριο έχει βρεθεί στο νερό αποβλήτων της ζυθοποιίας Warsteiner, της μεγαλύτερης οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής μπύρας στη Γερμανία
Σούπερμαρκετ