-
εκει καλεις τη τροχαια γιατι εχει παρκαρει τη μια ροδα στο πεζοδρομιο !
-
Τίγκα στόκος

Στο πεζοδρόμιο, κλείνοντας τη στάση λεωφορείων και κάτω από πινακίδα ότι διέρχονται πιτσιρίκια
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Τίγκα στόκος
Στο πεζοδρόμιο, κλείνοντας τη στάση λεωφορείων και κάτω από πινακίδα ότι διέρχονται πιτσιρίκια
beto.jpg
-
Να'ταν ο μονος στοκος; Για κοιτα και τη σταση και το περιπτερο ποσο χωρο πεζοδρομιου αφηνουν.....
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ζωα οι 2 νεοι (23 και 26-7 χρονων) που ειχανε τον αδερφο (5-6 χρονων) αναμεσα τους στο μηχανακι.
δεν υπαρχει σωτηρια δυστυχως.Δεν υπάρχει και αστυνομία να τους ρίξεις μία καμπάνα που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Ακόμη θυμάμαι τα 170 που έδωσα για κράνος.
-
ουτε αμα φανε τα μουτρα τους δε βαζουνε μυαλο
-
Γνωστό φαινόμενο μεν, αλλα τρομερά εκνευριστικο...

-
Και μια ακόμα...

...τι το πήραμε το SUV!
-
καβουρι και γλυφαδα αντιστοιχα ε?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
καβουρι....Πιο σωστα βουλιαγμενη, οχι καβουρι
.... γλυφαδα αντιστοιχα ε?
Ναι
-
Ας αφησω και τις δικες μου εμπειριες εδω:
1)Ζωο ενας βλαχος σε επαρχιακο δρομο,που ενω εχω ανοιχτει για να τον προσπερασω αποφασιζει να προσπερασει και αυτος το φορτηγο που βρισκοταν μπροστα του και το πηγαινε κολλητα για κανα 20λεπτο με 40χλμ,με αποτελεσμα να πατησω κατι χωματα στην ακρη του δρομου με κανα 120αρι.Να σημειωθει πως σε εκεινο το σημειο ο δρομος ηταν ευθεια με αριστη ορατητα,κατηφορα και 3 λωριδες.
2)Ζωα 2 γυναικες σε καινουρια πολυτελεστατη mercedes,αποφασιζουν να με κοντραρουν σε επαρχιακο δρομο ενω τις προσπερναω.Αποτελεσμα=απο τα 80 που ξεκινησα την προσπεραση και 3η στο κιβωτιο,τελειωσα με 170 και 5η.Ο δρομος ηταν ευθεια,περιορισμενης ορατοτητας προς το τελος,μιας λωριδας καθε ρευμα.Για να προλαβω οσους θα κραξουν,δεν υπηρχε χωρος να φρεναρω και να μπω στο ρευμα μου,διοτι πισω μου ερχοντουσαν και αλλα αυτοκινητα σε κοντινη αποσταση.Οι 'κυριες' πηγαιναν σαν χελωνες μεχρι που αποφασισα να προσπερασω.Να'ναι καλα τα 2000 κυβικα.
3)Ζωο ενας τυπος,ο οποιος αποφασιζει σε μονοδρομο οπου εχουν βαλει πλαστικα κολωνακια,να σταματησει.Αναβει αλαρμ και το βαζει τερμα δεξια,πατωντας τα κολωνακια.Ξεκιναω λοιπον(μολις ειχα βαλει πρωτη και τσουλαγα,για να μην τον ακουμπησω/πατησω κολωνακι)και μολις φτανω στο υψος της πορτας του,αποφασιζει να ξεκινησει.Σταματαω αμεσως,και φευγοντας βγαζει το χερι και με μουτζωνει,καθως εστριβε σε ενα αλλο στενο.Ακουσε τα μπινελικια που του αναλογουσαν και πηγε στην ευχη του θεου.
4)Ζωο 40αρης με μηχανακι,που πεταγεται σε κεντρικο απο στενο που εχει στοπ,και ενω ειναι ηδη σε αυτον τον δρομο αυτοκινητο που περιμενει.Σταματαει με το μισο μηχανακι μεσα στον δρομο,ενω εγω πλακωνομαι στα φρενα και και στις στραβοτιμονιες να τον αποφυγω.(Δρομος γυαλι+no ABS+micra που πεταει ευκολα κωλο=....).Με το που περναω,μου κανει 'Καλα μ@λ@κας εισαι?' και φευγει μαλλια πριν σταματησω.
-
Να σημειωθει οτι ολα αυτα εγιναν στην Τριπολη.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
ζωα οι 2 νεοι (23 και 26-7 χρονων) που ειχανε τον αδερφο (5-6 χρονων) αναμεσα τους στο μηχανακι.
δεν υπαρχει σωτηρια δυστυχως.Δεν υπάρχει και αστυνομία να τους ρίξεις μία καμπάνα που θα τη θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Ακόμη θυμάμαι τα 170 που έδωσα για κράνος.
εγω δε μετανιωσα για τα 490 του δικου μου.
αυτοι οι 2 πιθανων δεν εχουν μυαλο (γιαυτο και ακρανωτοι), αλλα το 5χρονο τι φταιει?@VolvoZeus
το κοκκινο clio ειναι εκει για να κανει αναστροφη? -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
αυτοι οι 2 πιθανων δεν εχουν μυαλο (γιαυτο και ακρανωτοι), αλλα το 5χρονο τι φταιει?@VolvoZeus
το κοκκινο clio ειναι εκει για να κανει αναστροφη?490; Πώς το πήγαινες το παπί, μεσαία λωρίδα ξεκράνωτος στηριγμένος στο κεφάλι ανάποδα στη σέλα παίζοντας ένα καρπούζι με τα πόδια και ζογκλεριλίκι με 3 ανανάδες στα χέρια φορώντας μπλούζα με στόχο αποφεύγοντας βελάκια που πετούσαν με φυσοκάλαμα νίντζα συνοδηγοί σε τελικιασμένες χαγιαμπούζα που σε πέρναγαν από τη δεξιά και την αριστερή λωρίδα;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
το κοκκινο clio ειναι εκει για να κανει αναστροφη?490; Πώς το πήγαινες το παπί, μεσαία λωρίδα ξεκράνωτος στηριγμένος στο κεφάλι ανάποδα στη σέλα παίζοντας ένα καρπούζι με τα πόδια και ζογκλεριλίκι με 3 ανανάδες στα χέρια φορώντας μπλούζα με στόχο αποφεύγοντας βελάκια που πετούσαν με φυσοκάλαμα νίντζα συνοδηγοί σε τελικιασμένες χαγιαμπούζα που σε πέρναγαν από τη δεξιά και την αριστερή λωρίδα;
Μιλουσε και στο κινητο.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Γνωστό φαινόμενο μεν, αλλα τρομερά εκνευριστικο...

Στο γκολφ ειναι? Πολλες φορες βλεπω μπλοκο εκει και μαζευουν τους εξυπνους....
Αν και τωρα εχω καιρο να πετυχω μπλοκο.Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Τι έκανε το Clio? Τους πέρασε όλους και μπήκε πρώτος?
Στην ερωτική μας πόλη των υπερχεραδων ... έτσι είναι το φυσιολογικό.Sent from my Sony Fola
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Και μια ακόμα...

...τι το πήραμε το SUV!
ετσι προσφερεις και την δυνατοτητα σε τυφλους να κανουν parkour...
-
Γιαγιά πάνω σε αστικό σήκωσε ένα παιδί για να κάτσει ενώ απο πίσω είχε καμια 10αριά άδειες θέσεις. Να μην αναφέρω ότι κατέβηκε ακριβώς στην επόμενη στάση
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τι έκανε το Clio? Τους πέρασε όλους και μπήκε πρώτος?
Στην ερωτική μας πόλη των υπερχεραδων ... έτσι είναι το φυσιολογικό.Sent from my Sony Fola
Και όμως, είχε έρθει πριν λίγες βδομάδες μια φίλη από Αθήνα που πρόσφατα είχε πάρει δίπλωμα και της είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι αυτό (η παράκαμψη της ουράς στο φανάρι και το χώσιμο μπροστά) γινόταν σε εντυπωσιακά μικρότερο βαθμό σε σχέση με την Αθήνα.
Μάλιστα μου χε πει ότι και ο δάσκαλος οδήγησης το έκανε (όταν οδηγούσε αυτός πηγαίνοντας κάπου πιο ήσυχα για να αρχίσουν το μάθημα) και μάλιστα στα τελευταία μαθήματα της έλεγε να το κάνει και αυτή (ήταν βιαστικός μάλλον). Και επειδή δεν πίστευα αυτό που άκουγα την ξαναρώτησα για να το επιβεβαιώσω!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]