-
Στις μικρές αγγελίες έχω βάλει μια αγγελία για Radeon HD7790 1Gb DDR5 OC της Gigabyte. Ανάμεσα σε τόσες κάρτες γραφικών επέλεξα τη μόνη που δεν έχει drivers για Windows XP. Tο ανακάλυψα εκ των υστέρων, οπότε, στο σφυρί...
-
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Στις μικρές αγγελίες έχω βάλει μια αγγελία για Radeon HD7790 1Gb DDR5 OC της Gigabyte. Ανάμεσα σε τόσες κάρτες γραφικών επέλεξα τη μόνη που δεν έχει drivers για Windows XP. Tο ανακάλυψα εκ των υστέρων, οπότε, στο σφυρί...εαν θα παιξεις παιχνιδι που θα απαιτησει την δυναμη της να ξερεις οτι αναγκαστικα θα περασεις σε 7 καθοτι απο τον νοεμβριο θα σταματησει την υποστηριξη σε xp η amd γενικα
-
Στις μικρές αγγελίες έχω βάλει μια αγγελία για Radeon HD7790 1Gb DDR5 OC της Gigabyte. Ανάμεσα σε τόσες κάρτες γραφικών επέλεξα τη μόνη που δεν έχει drivers για Windows XP. Tο ανακάλυψα εκ των υστέρων, οπότε, στο σφυρί...πέρασε 7 βρε άνθρωπε! τι xp ?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
http://www.e-shop.gr/shop?id=348 -
γιατί δε βάζεις πιο πρόσφατα win ?
-
θα το 'χετε συζητησει καμποσες φορες κατα 'δω αλλα
μπορει καποιος να μου αναφερει μερικες αξιολογες value for money action καμερες; (για ποδηλατο, αν εχει καποια σημασια) -
Δεν αναφέρεις καλύτερα πόσα θες να δώσεις
Γιατί ας πούμε, θεωρώ τις GoPro αρκετά vfm. -
Στις μικρές αγγελίες έχω βάλει μια αγγελία για Radeon HD7790 1Gb DDR5 OC της Gigabyte. Ανάμεσα σε τόσες κάρτες γραφικών επέλεξα τη μόνη που δεν έχει drivers για Windows XP. Tο ανακάλυψα εκ των υστέρων, οπότε, στο σφυρί...εγω θα ελεγα να κοπανησεις το κεφαλι σου με το σφυρι, να βαλεις 7αρια και να αφησεις την καρτα γραφικων ησυχη
ακου εκει XP...
-
Επειδή βιαστήκατε να με κρεμάσετε, κοπανήσετε κλπ , στο κείμενο της αγγελίας που έβαλα εξηγώ ότι έχω στο desktop 2 δίσκους, 1 με τα ΧΡ κι έναν με τα 7. Αυτός με τα ΧΡ παραμένει γιατί έχει εγκατεστημένο το Flight Simulator 2004 με άπειρα extras (scenery, αεροσκάφη) και πρακτικά θέλει 1 ζωή να τα ξαναπεράσω οπουδήποτε. Για κανονική χρήση δουλεύω το δίσκο με τα 7 (από τον Αύγουστο του 2010 παρακαλώ). Όταν θέλω να ξεχαρμανιάσω με flight sim, ανοίγω το σύστημα με τα ΧΡ.
So simple. -
Επειδή βιαστήκατε να με κρεμάσετε, κοπανήσετε κλπ , στο κείμενο της αγγελίας που έβαλα εξηγώ ότι έχω στο desktop 2 δίσκους, 1 με τα ΧΡ κι έναν με τα 7. Αυτός με τα ΧΡ παραμένει γιατί έχει εγκατεστημένο το Flight Simulator 2004 με άπειρα extras (scenery, αεροσκάφη) και πρακτικά θέλει 1 ζωή να τα ξαναπεράσω οπουδήποτε. Για κανονική χρήση δουλεύω το δίσκο με τα 7 (από τον Αύγουστο του 2010 παρακαλώ). Όταν θέλω να ξεχαρμανιάσω με flight sim, ανοίγω το σύστημα με τα ΧΡ.
So simple.αντιλαμβάνομαι το απόλυτα ιερό του σκοπού σου αλλά πες ρε παιδι μου οτι χτύπησε ο σκληρός που φιλοξενει το FS04
Αντε... μια ιδέα ειναι... 2-3 μέρες στησιμο και θα ναι πάλι up and running!
-
Προτιμότερο είναι να παιδευτείς 1-2 μέρες να ξαναπεράσες το FS παρά έτσι. Άλλωστε κάποια στιγμή θα αναγκαστείς. Μέχρι πόσο νομίζεις θα βγάζουν drivers για XP σε δυνατές κάρτες?
-
βασικα το 2004 ειναι ενα απλο copy paste δεν θελει τιποτα παραπανω δεν ειναι σαν το 10
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δεν αναφέρεις καλύτερα πόσα θες να δώσεις
Γιατί ας πούμε, θεωρώ τις GoPro αρκετά vfm.σωστα.
πες μεχρι 150. -
Φίλος θέλει να συνδέσει 2 εξωτερικές 24άρες οθόνες με ανάλυση 1920χ1080 για να μεγαλώσει την επιφάνεια εργασίας του σε ένα laptop που έχει ένα HDMI output port (και τίποτε άλλο) και να δουλεύει με την οθόνη του laptop κλειστή όταν είναι στο γραφείο.
Οπότε θέλει ένα adapter που από τη μια να συνδέεται στις 2 οθόνες, και από την άλλη να 'κοροϊδεύει' το graphics driver των Windows 8 το οποίο να νομίζει ότι στην HDMI έχει συνδεθεί μια οθόνη με ανάλυση 3840χ1080.
Μια συσκευή που έχω βρει που να το κάνει από HDMI είναι αυτή εδώ (η οποία είναι ακριβούτσικη):
http://www.matrox.com/graphics/en/produ ... splayport/Έχετε υπόψης σας εναλλακτικές? Κάποιες συσκευές που βγάζουν output για monitor μέσω USB αξίζουν?
(πολύ φθηνότερες, π.χ. http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6815343002 )Σκέφτομαι ότι ίσως να καλύπτεται με κάτι τέτοιο αν δεν έχει να κάνει με πολύ βαρβάτη κίνηση εικόνας (φαντάζομαι δε θα πάει 'σφαίρα' μέσω USB)....
-
XPκρατας τα αρχεια απο το 'save' του παιχνιδιου σε ενα φλασακι και σβηνεις ολο το partition μετα τα xp.
κανεις εγκατασταση το παιχνιδι στα 7αρια και βαζεις το save.@nidosan
ενας γνωστος που συνδεσε πολλες οθονες, ειχε 3-4 εξοδους η καρτα γραφικων. με ανταπτορακια δεν ξερω τι δουλεια
μπορεις να κανεις. -
Καλά δε νομίζω να είναι τα saves το πρόβλημά του αλλά τα addons που έχει.
-
δεν μπορει να τα κρατησει αυτα τα αρχεια? πριν 4-5 χρονια γινοτανε (στο SA, NFS και αλλα).
-
Eίναι λίγο μπάχαλο το θέμα με τα addons.Κάποια θέλουν εγκατάσταση, το ξέρω από το rbr. Αν δεν έκανες ένα καθαρό install προέκυπταν προβλήματα.
-
Καλησπέρα παίδες.
Ati Radeon X1950XT 6ετίας κάνει εδώ και καιρό κόλπα. Κάθετες χρωματιστές γραμμές σε άσπρο background, χρωματιστά pixels που αναβοσβήνουν σε μαύρο background, συχνά κολλήματα της GPU που τις περισσότερες φορές καταφέρνει να επαναφέρει το σύστημα και μου βγάζει και το σχετικό μήνυμα, άλλες φορές κολλήματα που χρειάζονται hard reset. Αυτά μέχρι τώρα. Σήμερα απλά σταματούσε να δίνει σήμα μετά από 2-3 λεπτά λειτουργίας και χρειάζονταν hard reset. Το έκανε καμιά 10αριά φορές ώσπου την βαρέθηκα και την έβγαλα, την άνοιξα πλήρως και φύσηξα σκόνες κλπ. Προς το παρών είμαι με την on board της μητρικής. Την ξεχνάμε την ΑΤΙ ή λέτε να βοήθησε το καθάρισμα; Δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί έχει F1 και χρειάζομαι το PC γιατί βλέπω το SKy μέσω stream.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]