-
Ποιοί μένουν μόνο παρκαρισμένοι?? Συνηθώς συναντιούνται σε πάρκινγκ όπου δίπλα έχει μαγάλο δρόμο για κόντρες. Επίσης μαζεύονται και μέσα στο δρόμο.
-
Mα δε μίλησε ο φίλος πιο πάνω για τις κόντρες ή το ξεκαύλωμα σε ανοιχτό δρόμο. Μίλησε για τη δυνατότητα να γίνουν αυτά σε κάπως πιο ελεγχόμενες συνθήκες, όπως ήταν το rwyb στο Ελληνικό ή τα παντιλίκια στο πάρκιν της Βάρκιζας πίσω από το λούνα παρκ, όπου όντως ποτέ δεν είχε ανοίξει ρουθούνι.
-
panos, ηταν πολυ συγκεκριμενος: σε μερη χωρις κυκλοφορια, μερικοι μαλακιζονται κ αλλοι 200 τους κοιτανε. Ε οταν τους διωχνεις αυτους απο εκει, τοτε αυτοι οι 200 βγαινουν στο δρομο κ κυνηγιουνται μεχρι (ω, απιστευτο!) να φτασουν στο επομενο στεκι οπου θα ξανακατσουν σε σημειο χωρις κυκλοφορια να κοιτανε αυτους που μαλακιζονται.
Ακομα κ σε αυτο που περιγραφεις εσυ, εχεις 2-3-5-10 αυτοκινητα να κανουν κοντρες κ αλλους 200 να τους κοιτανε. Ε, αμα τους διωξεις απο εκει, ποσα αυτοκινητα εχεις τωρα να κανουν κοντρες? ...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
β)** το να προκαλεις τη παραβαση ωστε να γραψεις**, ενω αλλιως δεν θα την εκανε, ειναι πουστικο. Επισης σε μερικες χωρες που αποκαλουμε βαρβαρες (πχ ΗΠΑ) ή πολιτισμενες (υποθετω σε αρκετες χωρες του δυτικου κοσμου), **αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. **Αλλα οχι, εδω (οπως παντα) ξερουμε καλυτερα...
Nein... αφηνουν επιτηδες ξεκλειδωτα και οταν τα κλεβουν, τους τσιμπανε.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bait_car
Φοβερη ιδεα μου φαινεται. Μακαρι να το κανανε και εδω και να τους μετρουσαν τα παϊδια μετα.
-
εσυ θα τους εδερνες?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
....
β)** το να προκαλεις τη παραβαση ωστε να γραψεις**, ενω αλλιως δεν θα την εκανε, ειναι πουστικο. Επισης σε μερικες χωρες που αποκαλουμε βαρβαρες (πχ ΗΠΑ) ή πολιτισμενες (υποθετω σε αρκετες χωρες του δυτικου κοσμου), **αυτο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. **Αλλα οχι, εδω (οπως παντα) ξερουμε καλυτερα...
Φοβερη ιδεα μου φαινεται. Μακαρι να το κανανε και εδω και να τους μετρουσαν τα παϊδια μετα.
Μου φαινεται εχεις μπλεξει τις εννοιες λιγο: το να αφησεις κατι ξεκλειδωτο δεν σημαινει οτι προκαλεις τον αλλο να το παρει. Οπως καταλαβαινεις, για να δει καποιος οτι το αυτοκινητο ειναι ξεκλειδωτο, μαλλον πηγε κ προσπαθησε να το ανοιξει αρα ειχε απο μονος του τη προθεση.
Αυτο που συζηταμε θα συνεβαινε αν ενας μπατσος σε εβλεπε λιγο σκατομουτρο κ σου ελεγε 'ψιτ φιλαρακι, εξω στο παρκινγκ το ταδε αυτοκινητο ειναι ξεκλειδωτο, δεν παμε να το ψειρισουμε' κ εσυ να πηγαινες. Εδω ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που εχει την ιδιοτητα του εκπροσωπου της ταξης σε ΩΘΕΙ στο να κανεις μια παρανομια. Το ξεκλειδωτο αυτοκινητο, μονος σου αποφασισες να το ανοιξεις.
-
Και το παραπάνω γκάζι μόνος σου αποφασίζεις να το πατήσεις. Γιατί αν ήμουν εγώ, απλά θα αγνοούσα ή θα έκανα στην πάντα για να περάσει αυτός που μαρσάρει δίπλα μου στο φανάρι, ή που κόλλησε πίσω μου.
Αντίστοιχα, το να αφήσεις ένα καλό αυτοκίνητο ξεκλείδωτο σε περίεργες γειτονιές θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι πρόκληση, όχι μόνο για 'επαγγελματίες' κλέφτες, αλλά και για πιτσιρικάδες που απλά θέλουν να κάνουν ένα joyride.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
....
Μου φαινεται εχεις μπλεξει τις εννοιες λιγο: το να αφησεις κατι ξεκλειδωτο δεν σημαινει οτι προκαλεις τον αλλο να το παρει. Οπως καταλαβαινεις, για να δει καποιος οτι το αυτοκινητο ειναι ξεκλειδωτο, μαλλον πηγε κ προσπαθησε να το ανοιξει αρα ειχε απο μονος του τη προθεση.
Αυτο που συζηταμε θα συνεβαινε αν ενας μπατσος σε εβλεπε λιγο σκατομουτρο κ σου ελεγε 'ψιτ φιλαρακι, εξω στο παρκινγκ το ταδε αυτοκινητο ειναι ξεκλειδωτο, δεν παμε να το ψειρισουμε' κ εσυ να πηγαινες. Εδω ενας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που εχει την ιδιοτητα του εκπροσωπου της ταξης σε ΩΘΕΙ στο να κανεις μια παρανομια. Το ξεκλειδωτο αυτοκινητο, μονος σου αποφασισες να το ανοιξεις.
+οο
ΧΛ ξαναδιαβασε τι λεει ο kacey...ειναι γελοιο αυτο που γραφει.. δεν ειναι το ιδιο πραγμα..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και το παραπάνω γκάζι μόνος σου αποφασίζεις να το πατήσεις. Γιατί αν ήμουν εγώ, απλά θα αγνοούσα ή θα έκανα στην πάντα για να περάσει αυτός που μαρσάρει δίπλα μου στο φανάρι, ή που κόλλησε πίσω μου.Αντίστοιχα, το να αφήσεις ένα καλό αυτοκίνητο ξεκλείδωτο σε περίεργες γειτονιές θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι πρόκληση, όχι μόνο για 'επαγγελματίες' κλέφτες, αλλά και για πιτσιρικάδες που απλά θέλουν να κάνουν ένα joyride.
τον μπατσο που θα κανει κοντρα μαζι με τον αλλον θα τον τιμωρησει κανεις?
-
O kacey ας κάνει τον κόπο να ρίξει μια ματιά σε αυτό το βίντεο που μπήκε πιο πριν:
Οι δυο νεαροί το έκλεψαν μόνο και μόνο γιατί είδαν την φάση, αμφιβάλλω αν θα είχαν μπει στον κόπο, ή αν θα μπορούσαν να το κάνουν αν ήταν κλειδωμένο κανονικά.
Ακριβώς το ίδιο πράγμα είναι. Και γίνεται και με ποδήλατα:
Αυτοί που θα τσιμπήσουν στην κόντρα των αστυνομικών είναι αυτοί που θα τσιμπούσαν σε κόντρα με τον οποιονδήποτε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στο βαζω ΞΑΝΑ.. ειναι παντελως πανευκολο να το κατανοησεις αυτο που λεει ο kacey και φυσικα υπαρχει διαφορα.Το συμπερασμα μου ειναι ειτε οτι δε θελεις...ειτε οτι απλα δε μπορεις...οποτε παω πασο.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εσυ θα τους εδερνες?Οχι, θα συζητουσα με τον κλεφτη για την πορεια της Ελληνικης οικονομιας..... ΝΟΤ
Υποθετικο σεναριο, κατεβαινεις απο το σπιτι και βλεπεις ενα τυπακι μεσα το αυτοκινητο να ψαχνει το ντουλαπακι. Εσυ τι θα εκανες?
Σημειωτεον, πριν μερικους μηνες, βρηκα τα περιεχομενα απο το ντουλαπακι χυμενα κατω και την πορτα οδηγου και πισω, μισανοιχτες. Μετα απο ψαξιμο τι λειπει, η λεια των τσογλανιων ηταν η εξης:
- Πολυεργαλειάκι μηκους 5-6 εκατοστων, κατσαβιδακι, πενσουλα, φακος ψειρα κλπ σε θηκη, απο το Lidl, κοστος 2€
- Χριστοπαναγια τετραγωνη 2χ2cm που ειχε μπει στο σκιαδιο συνοδηγου μετα απο σουπερ καυγα με τη μανα, της εκανα το χατηρι. Κοστος δεν εχω ιδεα, πανω απο 5€-10€ καινουριο δε θα εχει.
Μιλαμε για αστειας αξίας πραγματα, ΑΛΛΑ:
Το βασικο θεμα ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ και εκει τελειωνει το δικιο τους. Ού κλέψεις. Τι σημασια εχει αν μου κλεψεις το Χιουνται 12 ετων ή το καινουριο Βολβο απο το γειτονα? Δε θα μπορουμε να παμε στη δουλεια μας, αυτο εχει σημασια. Το κοστος, οσο ειναι για το καθενα, θα το αποζημιωσει η ασφαλιστική.
Για τα υπολοιπα που λετε με τα βιντεο ποδηλατων και Escalade, ισχυει το παραπανω, στα Αγγλικα: NOT YOURS, PUNK. Τα δικαιωματα σου τελειωνουν με το που πιασεις το χερουλι.
ΥΓ και αμα εισαι σκατοφατσα και στην πεσει μπατσος (αρα αγνωστος σε εσενα) να τζουρνεψετε το αυτοκινητο ατυχου και πας, ε, καλα σου κανουν, γιατι εισαι ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.
-
το νοημα της ερωτησης ειναι αν θα καταφερεις να τους δειρεις.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
το νοημα της ερωτησης ειναι αν θα καταφερεις να τους δειρεις.Αν οι συνθκες το επιτρεπουν, θα το κανω, αν δεν μπορω θα κανω την κοτα. Κρινεις και πραττεις.
ΓΙα πες εσυ τωρα τι θε εκανες και αν συμφωνεις στα υπολοιπα που λεω.
-
εγω θα φωναζα τη χρισοι αβγι
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εγω θα φωναζα τη χρισοι αβγιΕιδες, ειναι και καπου χρησιμοι, σε αντιθεση με αλλους
-
Εδω και μηνα,octavia περιπολικο κυκλοφορει χωρις μπροστα πινακιδα.
-
http://www.protothema.gr/greece/article ... natia-odo/
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Εδω και μηνα,octavia περιπολικο κυκλοφορει χωρις μπροστα πινακιδα.Ρε μπας και ειναι αυτος που προκαλει τις κοντρες?
Πιο πανηλιθιος πεθαινει..δε μετακινιοταν και τη σκοτωσε για να μεινει εκει και να θελει γερανο για να την παρουνν
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εδω και μηνα,octavia περιπολικο κυκλοφορει χωρις μπροστα πινακιδα.
Ρε μπας και ειναι αυτος που προκαλει τις κοντρες?
Πιο πανηλιθιος πεθαινει..δε μετακινιοταν και τη σκοτωσε για να μεινει εκει και να θελει γερανο για να την παρουνν
Oχι αυτο το octavia ειναι κανονικο περιπολικο με φαρους ,σειρηνες και τα σχετικα.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4