-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Αθηνα- Κομοτηνη
730 χλμ.
μεση ταχυτητα 92 χλμ.
μεση καταναλωση 7 λιτρα/100 χλμ.
Air condition ανοιχτο στο 70% του ταξιδιου. 2 ατομα στο αυτοκινητο, 1 βαλιτσα, 4 σακ βουαγιαζ.
Εδειξε και 6,8 ο υπολογιστης αλλα καπου μετα τη Μουσθενη το πατησα λιγο παραπανω...Όταν λες 92χλμ μέση ταχύτητα, πόσο πήγαινες πάνω στην εγνατία και σου βγάζει τέτοια νούμερα, δεν έχω ασχοληθεί με τα τριπ κομπιούτερς
-
Εγω για πετυχω μια μεση ταχυτητα των 95-98 χλμ συνηθως ειμαι στο ταξιδι κοντα στα130....
Βαλε διοδια, εργα, τεμπη.... ετσι πεφτει η μεση ταχυτητα!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Αθηνα- Κομοτηνη
730 χλμ.
μεση ταχυτητα 92 χλμ.
Air condition ανοιχτο στο 70% του ταξιδιου. 2 ατομα στο αυτοκινητο, 1 βαλιτσα, 4 σακ βουαγιαζ.
Εδειξε και 6,8 ο υπολογιστης αλλα καπου μετα τη Μουσθενη το πατησα λιγο παραπανω...Όταν λες 92χλμ μέση ταχύτητα, πόσο πήγαινες πάνω στην εγνατία και σου βγάζει τέτοια νούμερα, δεν έχω ασχοληθεί με τα τριπ κομπιούτερς
Εσενα δλδ. τι νουμερα σου βγαζει?
Εγω για πετυχω μια μεση ταχυτητα των 95-98 χλμ συνηθως ειμαι στο ταξιδι κοντα στα130....
Βαλε διοδια, εργα, τεμπη.... ετσι πεφτει η μεση ταχυτητα!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Αθηνα- Κομοτηνη
730 χλμ.
μεση ταχυτητα 92 χλμ.
Εσενα δλδ. τι νουμερα σου βγαζει?
Ποσο χρόνο χρειάζεται ακόμα για να τελειώσουν οι πατάτες που τηγανίζονται στο πετρογκάζ
-
νεο προσωπικο ρεκορ! 950χλμ με ενα γεμισμα 50 λιτρα περιπου ,χρειαστικε να παω λευκαδα εντος εβδομαδας 2 ατομα και1 βαλιτσα με αιρκον ανοιχτο στο κατεβα .Διαδρομες λευκαδα-χωριο , επιστροφη αθηνα 2 ατομα και το πορτμπαγκαζ γεματο με εργαλεια(το κομπρεσερ μονο ζυγιζε 50 κιλα ) και τελος διαδρομες αργυρουπολη-ηλιουπολη. μεση ταχυτητα μεταξυ 90-120 υπηρξε και ξεσπασμα στα 160 στην ιωνια οδο. .
-
Θεσσαλονίκη-Κρυοπηγή και πίσω + κάτι βόλτες σε παραλία κλπ, 2 άτομα, κάτι ψιλά από αποσκευές, 90-100 στην ΕΟ, 80-90 μετά. 5.1 λ/100 χλμ (trip).
Polo 1,4 2010. Μπορεί να μην πάει μία αλλά δεν καίει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θεσσαλονίκη-Κρυοπηγή και πίσω + κάτι βόλτες σε παραλία κλπ, 2 άτομα, κάτι ψιλά από αποσκευές, 90-100 στην ΕΟ, 80-90 μετά. 5.1 λ/100 χλμ (trip).Polo 1,4 2010. Μπορεί να μην πάει μία αλλά δεν καίει.
Θεσσαλονικη - Αγ. Παρασκευη και πίσω + κατι βολτες στο Ξενία και στο παλιουρι για κρεάτα, 2 ατομα + πολλες αποσκευες, 100-130 στην ΕΟ, 80-90 μετά. 7.1λτ/100χλμ (trip)
Μερκα Σπορτσκουπε 2002 1.8 Ντουρμπο. Παει γαμιώντας και καίει ελάχιστα
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
νεο προσωπικο ρεκορ! 950χλμ με ενα γεμισμα 50 λιτρα περιπου ,χρειαστικε να παω λευκαδα εντος εβδομαδας 2 ατομα και1 βαλιτσα με αιρκον ανοιχτο στο κατεβα .Διαδρομες λευκαδα-χωριο , επιστροφη αθηνα 2 ατομα και το πορτμπαγκαζ γεματο με εργαλεια(το κομπρεσερ μονο ζυγιζε 50 κιλα ) και τελος διαδρομες αργυρουπολη-ηλιουπολη. μεση ταχυτητα μεταξυ 90-120 υπηρξε και ξεσπασμα στα 160 στην ιωνια οδο. .5.2 λιτρα/100κμ βγαινει.
-
Αθηνα-Λευκαδα 7,6 λιτρα/100κμ
Λευκαδα-Αθηνα 7,4Αμαξι civic type-r ep3 πρωτο σταδιο με 3 ατομα και αποσκευες. AC καθολου, μεση ταχυτητα ταξιδιου γυρω στα 100κμ, και λιγα ξεκαπνισματα.
Βενζινη 100αρα ΕΚΟ και στο πηγαινε και στο ελα. Μετρημενο στην αντλια απο φουλαρισμα σε φουλαρισμα.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Λευκαδα-Αθηνα 7,4Στον γυρισμο είχε κατηφορα....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θεσσαλονίκη-Κρυοπηγή και πίσω + κάτι βόλτες σε παραλία κλπ, 2 άτομα, κάτι ψιλά από αποσκευές, 90-100 στην ΕΟ, 80-90 μετά. 5.1 λ/100 χλμ (trip).
Polo 1,4 2010. Μπορεί να μην πάει μία αλλά δεν καίει.
Θεσσαλονικη - Αγ. Παρασκευη και πίσω + κατι βολτες στο Ξενία και στο παλιουρι για κρεάτα, 2 ατομα + πολλες αποσκευες, 100-130 στην ΕΟ, 80-90 μετά. 7.1λτ/100χλμ (trip)
Μερκα Σπορτσκουπε 2002 1.8 Ντουρμπο. Παει γαμιώντας και καίει ελάχιστα
Πάντως το 7.1 με το 5.1 για διαδρομή 1000 km περίπου (Αθήνα - Θεσσαλονίκη και πίσω) είναι γύρω στα 35 ευρώ διαφορά ...
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
νεο προσωπικο ρεκορ! 950χλμ με ενα γεμισμα 50 λιτρα περιπου ,χρειαστικε να παω λευκαδα εντος εβδομαδας 2 ατομα και1 βαλιτσα με αιρκον ανοιχτο στο κατεβα .Διαδρομες λευκαδα-χωριο , επιστροφη αθηνα 2 ατομα και το πορτμπαγκαζ γεματο με εργαλεια(το κομπρεσερ μονο ζυγιζε 50 κιλα ) και τελος διαδρομες αργυρουπολη-ηλιουπολη. μεση ταχυτητα μεταξυ 90-120 υπηρξε και ξεσπασμα στα 160 στην ιωνια οδο. .
5.2 λιτρα/100κμ βγαινει.
ακριβός και εγώ τοσο το υπολόγισα οτι μου βγήκε. το τριπ ελεγε 4,9
το κάλο τις υπόθεσης ειναι οτι με 85 ευρω που ειχα φουλαρει πηγα-εκανα τις βολτες μου (εκανα και μπανιο στο καθισμα)-γυρισα και εμεινε καβαντζα να πάω περα δοθε..- οτι πηγα απο παρακαμψεις διοδιων ζευγολατιου ,ριου και γεφυρας στο πηγενε- ελα με διαφορα στο χρονο ταξιδιου 30 λεπτα δλδ 5ω15λ ..
και διευκρίνηση σε αλλο ποστ Αθηνα-Λευκαδα =κατηφορα
-
Mε το yaris 1,33 MMT του 09 χρειαστηκα για 190 χλμ 10 λιτρα η αλλιως 5,2/100.Αυτο το αμαξι ειναι απιστευτα οικονομικο αμα προσεξεις λιγο,2 ατομα και πολυ λιγη χρηση κλιματισμου.
Στην ιδια διαδρομη με την sl500 καψαμε τα τετραπλασια με διπλασια ταχυτητα ομως. -
Fiat Bravo 1.4 t-jet 150ps
Trip computer:
trip distance:2500km (αποκλειστικά επαρχιακό)
average speed:52km/h
average consumption:7.2lt/100kmΑποκλειστική χρήση 95άρας και 2 άτομα χωρίς αποσκευές.
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Λευκαδα-Αθηνα 7,4Στον γυρισμο είχε κατηφορα....
Oxι απλα ηταν βραδυ και καπως πιο ησυχη οδηγηση.
-
Σε λιγες ημερες ετοιμαζεται ετησια μετρηση καταναλωσης για το 1.2 tsi Seat Ibiza... Φτασαμε αισιως στα 28.000 χλμ σε 2 χρονια.
-
Δωσε μας ενα teaser!!!
-
Δωσε μας ενα teaser!!!E πανω απο 7 θα ναι... Γ@μω την ποδαρα μου...
-
ψιλικατζίδες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ψιλικατζίδες...Κοστιζει κυριος.
Έρευνα Κατανάλωσης