-
Καλησπερα σας,
Παρακαλω την αποψη σας για το FORD FOCUS DIESEL ECONETIC, με ενδιαφερει αμεσα η αγορα του και θα μου ηταν πολυ χρησιμο αν καποιος φιλος το εχει στην κατοχη του.
Σας ευχαριστω πολυ,περιμενω τις αποψεις σας.
-
Καλησπερα σας,
Παρακαλω την αποψη σας για το FORD FOCUS DIESEL ECONETIC, με ενδιαφερει αμεσα η αγορα του και θα μου ηταν πολυ χρησιμο αν καποιος φιλος το εχει στην κατοχη του.
-
Καλησπερα σας,
-
εχει τον κινητηρα της PSA δηλαδη διαμαντι. Το σασι ειναι πολυ ωραιο , το εχω οδηγησει. Ο εξοπλισμος ειναι εξαιρετικος στην Titanium. Αν δεν σε απογοητευουν οι απελπιστικοι του χωροι, ιδιατερα το πορτ῏μπαγκαζ νομιζω ειναια πο τις πιο ολοκληρωμενες επιλογες. Εγω προσωπικα θα επαιρνα με 19 χιλιαδες την Τζουλιεττα σημερα.
-
Νομιζω κανεις λαθος, ο κινητηρας δεν ειναι της PSA. Τα reviews που εχω βρει, δεν λενε και τοσο καλα σχολια για την αποδοση του κινητηρα. Δυστυχως εδω στην περιοχη που μενω ( ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ) ,η εταιρεια δεν εχει test drive την diesel εκδοση.
-
Ο χρήστης PITBULL έγραψε:
Νομιζω κανεις λαθος, ο κινητηρας δεν ειναι της PSA. Τα reviews που εχω βρει, δεν λενε και τοσο καλα σχολια για την αποδοση του κινητηρα. Δυστυχως εδω στην περιοχη που μενω ( ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ) ,η εταιρεια δεν εχει test drive την diesel εκδοση.Peugeot-Citroen είναι ο κινητήρας δλδ PSA! Πόσο ποιό λιανά! Μην το πάρεις! Υπάρχουν καλύτερα αμάξια στον ανταγωνισμό. Δες KIA CEED 1.6 crdi 128 αλογα.
Skoda Fabia, Seat Ibiza ή Leon που είναι ποιό άνετο. -
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) τα μοτέρ ντίζελ της Ford προέρχονται από την PSA όπως σου έγραψαν και τα παιδιά πιο πάνω.
Στο Focus, για το 115 έχω διαβάσει καλές κριτικές, αλλά για το 105 του Econetic γράφεται πως είναι σχετικά ''φιμωμένο''...
Μένει να τα δοκιμάσεις στην πράξη και να αποφασίσεις!! -
Οδηγησα σε test drive to 1,0 125hp, γνωριζω φυσικα οτι δεν εχουν καμια σχεση οι κινητηρες με αυτο που με ενδιαφερει να αγορασω, αλλα σαν πατηματα το focus μου αρεσε αρκετα. Ισως κανω εγω λαθος για τον κινητηρα την προελευση του, θα μαθω συντομα ομως. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το αυτοκινητο να μην ειναι ''νεκρο''. Οδηγαω συνεχεια σε εθνικη οδο και χρειαζομαι να εχει την υποσχομενη ροπη των 27kg που εχει στα χαρτια.
-
Το CEED 1,6 Crdi 128hp , η ΚΙΑ το φερνει μονο με παραγγελεια 4-5 μηνων.....!
-
Εγώ νόμιζα πως η Kia έχει μεγάλο στοκ ακόμα και σε 1.6...
Να ξέρεις ότι το Focus 1.6 Diesel θα είναι σημαντικά πιο μπροστόβαρο από το 1.0! Το τράβηγμα εννοείται πως θα είναι μια χαρά, αλλά στις στροφές σίγουρα θα αντιλαμβάνεσαι την παρουσία μεγαλύτερου μοτέρ σε σχέση με το 1000αρι....
-
Καλημερα, η τιμη μετα απο εκπτωσεις - αποσυρση - pdi - μεταλικο χρωμα ειναι στα 18150 με το κλειδι στο χερι. Στα ιδια χρηματα κατι αλλο σε μικρομεσαια κατηγορια..?
-
Ο χρήστης PITBULL έγραψε:
Καλησπερα σας,Παρακαλω την αποψη σας για το FORD FOCUS DIESEL ECONETIC, με ενδιαφερει αμεσα η αγορα του και θα μου ηταν πολυ χρησιμο αν καποιος φιλος το εχει στην κατοχη του.
Ειναι λιγο αργο με αυτο το κινητηρα.Γιατι δε παιρνεις με τα 115?
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Να ξέρεις ότι το Focus 1.6 Diesel θα είναι σημαντικά πιο μπροστόβαρο από το 1.0! Το τράβηγμα εννοείται πως θα είναι μια χαρά, αλλά στις στροφές σίγουρα θα αντιλαμβάνεσαι την παρουσία μεγαλύτερου μοτέρ σε σχέση με το 1000αρι....
Πόσο ζυγίζει δηλαδή ο ecoboost;
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Το 115hp πλειρωνει τελη κυκλοφοριας.
-
πληρωνει....΄)
-
Υπάρχει και η επεξεργασία μηνύματος για τις διορθώσεις .
-
Τέλη δεν πληρώνει το αμάξι τώρα.
Σε 1-2 χρόνια αυτό θα αλλάξει και όλα τα αμάξια θα πληρώνουν τέλη.Σε μερικές χώρες τα πετρελαιοκίνητα πληρώνουν περισσότερο.
-
Renault Megane 1.6 dci 130 hp GT.
Έχουν και εξαιρετική προσφορά. -
+leon diesel με 17,5 χλρ
-
+1 για το Renault
Ο κινητήρας του είναι διαμάντι και ολοκαινουργιος
Βέβαια αναμένεται έκδοση με τα 160 ps
FORD FOCUS 1,6 DIESEL ECONETIC 99g/km