-
Είνα πολύ συμπαθητικό αμαξάκι
-
Εγω τις προαλλες ειδα μια νταλικα γεματη με τετοια.
Πραγματι ειναι πολυ ωραιο.Αντε και σε GTI να το δουμε.Μακαρι -
Τελικά ο κινητήρας του ΕΧΕΙ vvt, μπορείτε να το δείτε και στη φωτογραφία εδώ:
Η Suzuki δεν έχει καμία σχέση με την Τοyota πάντως, απλώς έτυχε και χρησιμοποιούν και οι 2 τον όρο vvt.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τελικά ο κινητήρας του ΕΧΕΙ vvt, μπορείτε να το δείτε και στη φωτογραφία εδώ:Η Suzuki δεν έχει καμία σχέση με την Τοyota πάντως, απλώς έτυχε και χρησιμοποιούν και οι 2 τον όρο vvt.
Και η Honda εχει τον ορο VVTi,νομιζω οτι δικια της πατεντα ειναι.
O 1300 δεν εχει VVTi τουλαχιστον απο οτι διαβασα απο το επισημο site της Suzuki -
Ποσο εχει παιδια? (το λεω γιατι λετε οτι ειναι φθηνο, και στο νετ δεν ειδα τιμες...)
-
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=3047&part=1
Στην τελευταία παράγραφο αναφέρει τιμές και εξοπλισμό...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Ποσο εχει παιδια? (το λεω γιατι λετε οτι ειναι φθηνο, και στο νετ δεν ειδα τιμες...)Konta stis 11.000 euro einai file mou
-
Ο χρήστης gagarin έγραψε:
O 1300 δεν εχει VVTi τουλαχιστον απο οτι διαβασα απο το επισημο site της SuzukiΗ φωτογραφία είναι απο το επίσημο site της ελληνικής αντιπροσωπίας και απ'όσο βλέπεις έχει VVTi, το οτι δεν το αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν σημαίνει πως δεν έχει, ούτε πιστόνια αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά, λες να μην έχει πιστόνια?
Ο όρος VVTi προτοχρησιμοποιήθηκε αν θυμάμαι καλά απο την Toyota, είναι πάρα πολύ γενικός οπότε δεν νομίζω να έχει κατοχυροθεί απο καμια εταιρία (όπως δεν έχει κατοχυρωθεί πχ το DOHC).
Της Honda λέγεται Vtec ή iVtec και δεν είναι το ίδιο σύστημα αν και επι μέρους μοιάζει.
-
Κατοχυρωμένα είναι τα MIVEC (Mitsubishi) και DVVT (Daihatsu). VVTi μπορεί να το ονομάζει οποισδήποτε.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
O 1300 δεν εχει VVTi τουλαχιστον απο οτι διαβασα απο το επισημο site της SuzukiΗ φωτογραφία είναι απο το επίσημο site της ελληνικής αντιπροσωπίας και απ'όσο βλέπεις έχει VVTi, το οτι δεν το αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν σημαίνει πως δεν έχει, ούτε πιστόνια αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά, λες να μην έχει πιστόνια?
Ο όρος VVTi προτοχρησιμοποιήθηκε αν θυμάμαι καλά απο την Toyota, είναι πάρα πολύ γενικός οπότε δεν νομίζω να έχει κατοχυροθεί απο καμια εταιρία (όπως δεν έχει κατοχυρωθεί πχ το DOHC).
Της Honda λέγεται Vtec ή iVtec και δεν είναι το ίδιο σύστημα αν και επι μέρους μοιάζει.
Μολις γυρισα απο την αντιπροσωπια της suzuki στην κηφισου, τελικα δεν εχει vvti δυστυχως αλλα ειναι αρκετα ομορφο με καλο εξοπλισμο και σε καλη τιμη.
Παραδοση μου ειπαν σε 2 μηνες. -
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Μολις γυρισα απο την αντιπροσωπια της suzuki στην κηφισου, τελικα δεν εχει vvti δυστυχως αλλα ειναι αρκετα ομορφο με καλο εξοπλισμο και σε καλη τιμη.
Παραδοση μου ειπαν σε 2 μηνες.Αν ο κινητήρας έχει αυτό το 'καρούμπαλο' αριστερά εκεί που πιάνει το γρανάζι του εκκεντροφόρου εισαγωγής τότε έχει vvti.
Στη φωτογραφία πάντως που έχει στη σελίδα της suzuki ο κινητήρας όπως βλέπετε είναι ο Μ13Α με vvt, εντύπωση μου κάνει να μην έχει στην πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν ο κινητήρας έχει αυτό το 'καρούμπαλο' αριστερά εκεί που πιάνει το γρανάζι του εκκεντροφόρου εισαγωγής τότε έχει vvti.Στη φωτογραφία πάντως που έχει στη σελίδα της suzuki ο κινητήρας όπως βλέπετε είναι ο Μ13Α με vvt, εντύπωση μου κάνει να μην έχει στην πραγματικότητα.
Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις σε Ευρώπη και Ιαπωνία. Το ίδιο συμβαίνει πχ και στο Impreza όπου στην Ευρώπη μόνο το STi έχει μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, ενώ στην Ιαπωνία έχει ακόμη και το απλό WRX!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Παραδοση μου ειπαν σε 2 μηνες.Αν ο κινητήρας έχει αυτό το 'καρούμπαλο' αριστερά εκεί που πιάνει το γρανάζι του εκκεντροφόρου εισαγωγής τότε έχει vvti.
Στη φωτογραφία πάντως που έχει στη σελίδα της suzuki ο κινητήρας όπως βλέπετε είναι ο Μ13Α με vvt, εντύπωση μου κάνει να μην έχει στην πραγματικότητα.
Λοιπον φίλε μου μπες στο http://www.globalsuzuki.com/swift/index.html
Εκει πατα στο Product features εκει θα βρεις ενα file pdf καντο download και θα δεις οτι και επισημα η Suzuki δεν το διαθετει με VVTi τωρα μην κολλας στην φωτογραφια.
-
Το κατέβασα το pdf και δεν είδα πουθενά να λέει πως δεν έχει VVT.
Επίσης είδα την φωτογραφία που έχω παραθέσει με τον κινητήρα που ΕΧΕΙ vvt.
Eσυ gagarin απο που συμπεραίνεις πως δεν έχει VVT?
-
Ο χρήστης panoss έγραψε:
Παραδοση μου ειπαν σε 2 μηνες.Βρε παιδιά γιατί παιδεύστε, αφού ο άνθρωπος το είπε καθαρά πήγα και το έίδα στην εταιρία και δεν έχει vvti
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το κατέβασα το pdf και δεν είδα πουθενά να λέει πως δεν έχει VVT.Επίσης είδα την φωτογραφία που έχω παραθέσει με τον κινητήρα που ΕΧΕΙ vvt.
Eσυ gagarin απο που συμπεραίνεις πως δεν έχει VVT?
Ξερω οτι δεν το ειδες γιατι δεν ηθελες να το δεις.
Λοιπον Egine Type εκει λεει M13A και Μ15Α with VVT
Λες αν ο M13A ειχε να μην το εγραφε?
Ερωτηση κανω δεν ξερω -
χαιρετώ όλα τα παιδιά, είναι το πρώτο μήνυμα μου..
είμαι από Θεσσαλονίκη..
υπάρχει ήδη το swift στους αντιπροσώπους; εδώ πάνω.. ΤΗΝΧedit.1: από όσο είπανε στο mega δεν έχει μεταβλητό χρονισμό, αν αυτό είναι το VVTi..
-
Ναι, υπάρχει. Καλλιδοπούλου και όλγας, έχουν δυο έξω...μπορείς να πας και βράδυ για να τα χαζέψεις με την ησυχία σου!
-
Παιδιά πέρασα σήμερα απο αντιπροσωπεία της αθήνας και μου είπαν παράδοση το αργότερο σε 2 μήνες!
Για 3 d πάντα μιλάω.Κουκλί είναι πάντος και απο κοντά και το εδωτερικό που δεν μου γέμιζε το μάτι απο φωτο απο κοντά είναι μια χαρά.
-
Απο χρηματοδοτικα προγραμματα πως παει?(στο site τους δεν βλεπω κατι)
Suzuki Swift 2005