-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
το μαζεψα μολιςσορρυ
Ευτυχώς που το διορθωσες γιατί πριν δεν έβγαινα!!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι με 2 γκολφ στο σπίτι κινδυνεύει να πέσει στα ναρκωτικά ή να αυτοκτονήσει.
Απλά κοιτάζει το λάθος εργαλείο.
Το σωστό --> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1346514/...343 αλογατα με μπλοκε διαφορικο μεταβαλλομενης εμπλοκης, ιδανικη κατανομη βαρους, και σχημα σαν γλυπτο, μονο λαθος εργαλειο δεν ειναι. Οχι οτι ειναι λαθος εργαλειο μια Boxster S 987, αλλα η συγκεκριμενη της αγγελιας, αυτοματη, και με 19αρες (για roadster στην Ελλαδα) ειναι πολυ πιο 'λαθος'...
Αυτά να πεις στο γκομενάκι όταν σε παρατήσει για αυτόν με την πόρσε.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι με 2 γκολφ στο σπίτι κινδυνεύει να πέσει στα ναρκωτικά ή να αυτοκτονήσει.
Απλά κοιτάζει το λάθος εργαλείο.
Το σωστό --> http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1346514/...343 αλογατα με μπλοκε διαφορικο μεταβαλλομενης εμπλοκης, ιδανικη κατανομη βαρους, και σχημα σαν γλυπτο, μονο λαθος εργαλειο δεν ειναι. Οχι οτι ειναι λαθος εργαλειο μια Boxster S 987, αλλα η συγκεκριμενη της αγγελιας, αυτοματη, και με 19αρες (για roadster στην Ελλαδα) ειναι πολυ πιο 'λαθος'...
...δεν βγαινω με γκομενακια που αλλαζουν γκομενους αναλογως με το τι αυτοκινητο εχει ο καθενας...
Δεν μιλαω επιπλεον τοση ωρα για καποια 'γκομενοπαγιδα'...Αν ηταν αυτο το ζητουμενο, υπαρχουν και οικονομικοτερες προτασεις... -
και οι δυο θα κλαψετε οταν σας φαω το γκομενακι / κουταβακι με αυτο
-
Ο coupeas ειναι ενημερος για τα γκομενακια που λετε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και μάλλον χαλασμένο ζύγισμα μπρος-πίσω και άρα άλλα αντ' άλλων οδική συμπεριφορά.
Για τον Δενδροπόταμο και το F&F κάνει μόνο.
Δε το ποσταρα επειδη εκανε φοβερο χρονο στη Laguna Seca,αλλα επειδη αφενως θεωρησα πως εχει χαβαλε το gifακι με το ανθος(ο georgetz μ επιασε) κ αφετερου στα δικα μου ματια δειχνει πολυ ομορφη και προσεγμενη η συγκεκριμενη (παντα διαχρονικη) 36αρα.
Περισσοτερα εδω -
Ενταξει, τι να λέμε τώρα...δε συγκρινεται το Ζ4M με το πόρκυ...πες τα Γρηγόρη!
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αυτά να πεις στο γκομενάκι όταν σε παρατήσει για αυτόν με την πόρσε.Ποιος το χεζει το γκομενακι οταν εσυ και αυτη η μηχανη αδρεναλινης θα λυσσατε στις στροφες της πεντελης και του διονυσου με τερμα κλειδωμενο αναποδο
Σε τετοιο αμαξι απαγορευεται να μπαινουν ασχετοι ακομα και ως συνοδηγοι -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Τέλη--------------------1.100
Φόρος πολυτελείας---1.414
Ασφάλεια-----------------800
Συντήρηση---------------500 (στην καλύτερη)
Καύσιμα-----------------2.500 (για 10,000 χλμ)Σύνολο--------------= 6.314
Τεκμήριο? Τι γίνεται αν δεν το καλύπτεις ή αν το ξεπερνάς αθροιστικά?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τέλη--------------------1.100
Φόρος πολυτελείας---1.414
Ασφάλεια-----------------800
Συντήρηση---------------500 (στην καλύτερη)
Καύσιμα-----------------2.500 (για 10,000 χλμ)Σύνολο--------------= 6.314
Τεκμήριο? Τι γίνεται αν δεν το καλύπτεις ή αν το ξεπερνάς αθροιστικά?
Ε τότε ψάχνεις για άλλο αυτοκίνητο που δε θα εχει τεκμήριο ή θα το καλύπτεις
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ε τότε ψάχνεις για άλλο αυτοκίνητο που δε θα εχει τεκμήριο ή θα το καλύπτεις
Νίκο, δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Η ζωή δεν είναι μόνο αυτοκίνητο. Πρόσφατα μου πέρασε η 'φαεινή' ιδέα να δώσω το Tiguan και την 147 πακέτο για να πάρω ένα μεταχειρισμένο Cayenne facelift 3.6 στα maximum 35 χιλιάρικα κόστος αγοράς. Έβαλα κάτω τα πάγια έξοδα σε βάθος χρόνου. Τα έφερα από δω, τα πήγα από κει, δεν έβγαιναν με τίποτα. Ο λόγος απλός. Να το αγοράσω μπορώ. Τα έξοδα σε βάθος χρόνου, σε κάτοχη 3-4 ετών με έκαναν να νιώσω συνέταιρος του κράτους. Ήπια το milko μου, έφαγα την τυρόπιτα μου και έκατσα στα αυγά μου. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
... Ήπια το milko μου, έφαγα την τυρόπιτα μου και έκατσα στα αυγά μου.
... και εγω το ιδιο κανω... Μετα απο διαφορες (συνηθως μεγαλεπιβολες ) σκεψεις, με ενα σοκολατουχο και μια καλη τυροπιτουλα (κοστος: 2,70ευρω συνολο) ερχομαι στα ισια μου...
Φυσικα οποιοι τα βαζουν κατω και μπορουν, τωρα ειναι ιδανικη εποχη για τετοιου ειδους (μτχ εργαλεια, ακριβα οταν πρωτοπουληθηκαν) αγορες...
-
σχεδόν 1 χιλιάρικο για μια τυρόπιτα και ένα (σάπιο) γάλα...
ΣΚΑΤΑ γινήκαμε κι εσείς μου λέτε οτι ειναι ευκαιρία οι Πόρσε στην εποχή μας...
-
...στο δε λευκο που ποσταρε ο stefan147 την ειδα σημερα στον παραδρομο της Κηφησιας, Μαρουσι, στην Ηλεκτρονικη Αθηνων, απεναντι απο το MediaMarkt, και τωρα που το θυμηθηκα, την εχω ξαναδει καπου εκει γυρω. Στο λευκο παντως, η Ζ4 Μ ειναι super εξωτικη η κ@ριολ@...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σχεδόν 1 χιλιάρικο για μια τυρόπιτα και ένα (σάπιο) γάλα...ΣΚΑΤΑ γινήκαμε κι εσείς μου λέτε οτι ειναι ευκαιρία οι Πόρσε στην εποχή μας...
Δεν είμαι από αυτούς που διατυμπανίζω πως τα καλά αυτοκίνητα είναι ευκαιρία σήμερα. Παραμένουν ακόμη ακριβά. Απλά αντί τα χρήματα να τα δίνεις όλα στον πωλητή εξ αρχής, τα δίνεις σε έναν τρίτο που μπαίνει ανάμεσα στην σχέση πωλητή-αγοραστή και λέγεται ΚΡΑΤΟΣ. Η κατάσταση εκτυλίσσεται σε άγρια παρτούζα καθώς αυτός ο τρίτος είναι ψωλ@ράς και εκτός αυτού έρχεται με κάτι κ@βλες ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Μεταξύ μας? Μία ή άλλη είναι.
Εξάλλου αν δεν υπήρχε αυτή η φοροκαταιγίδα στα αυτοκίνητα, οι τιμές τους θα ήταν υψηλότερες. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ποιος το χεζει το γκομενακι οταν εσυ και αυτη η μηχανη αδρεναλινης θα λυσσατε στις στροφες της πεντελης και του διονυσου με τερμα κλειδωμενο αναποδο
Σε τετοιο αμαξι απαγορευεται να μπαινουν ασχετοι ακομα και ως συνοδηγοιΈτσι μας έλεγαν και για το κορρες προτσεκτ φορ, αλλά μόλις έσκασε το γκομενάκι και βόλτα το πήγαν και στο τιμόνι την έβαλαν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ενταξει, τι να λέμε τώρα...δε συγκρινεται το Ζ4M με το πόρκυ...πες τα Γρηγόρη!Sent from a mobile device
Σωστά, είναι χειρότερο το Ζ4Μ!
Η καλή κουπέ είναι η 3.0si, η Ζ4Μ είναι για αυτόν που κωλοκόβεται για ντριφτάκια παντού και πάντα...στα στριψίματα υπάρχουν άλλα καλύτερα Μ
-
...στο δε λευκο που ποσταρε ο stefan147 την ειδα σημερα στον παραδρομο της Κηφησιας, Μαρουσι, στην Ηλεκτρονικη Αθηνων, απεναντι απο το MediaMarkt, και τωρα που το θυμηθηκα, την εχω ξαναδει καπου εκει γυρω. Στο λευκο παντως, η Ζ4 Μ ειναι super εξωτικη η κ@ριολ@...Εκεί την έχω φωτογραφήσει κι εγώ. Είναι το γραφείο μου από πάνω.
-
...στο δε λευκο που ποσταρε ο stefan147 την ειδα σημερα στον παραδρομο της Κηφησιας, Μαρουσι, στην Ηλεκτρονικη Αθηνων, απεναντι απο το MediaMarkt, και τωρα που το θυμηθηκα, την εχω ξαναδει καπου εκει γυρω. Στο λευκο παντως, η Ζ4 Μ ειναι super εξωτικη η κ@ριολ@...Ειναι καθε μερα εκει ή πανω στην Κηφησιας. Καλη εξωτερικη κατασταση. Ειναι αυτο που πωλειται; Εχοντας οδηγησει πριν μερικα χρονια τη συγκεκριμενη εκδοση καλος κινητηρας αλλα το πλαισιο δεν ακολουθει.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ενταξει, τι να λέμε τώρα...δε συγκρινεται το Ζ4M με το πόρκυ...πες τα Γρηγόρη!
Σωστά, είναι χειρότερο το Ζ4Μ!
Η καλή κουπέ είναι η 3.0si, η Ζ4Μ είναι για αυτόν που κωλοκόβεται για ντριφτάκια παντού και πάντα...στα στριψίματα υπάρχουν άλλα καλύτερα Μ
Ακριβέστατα!
Απλώς η τρίλιτρη κουπέ Ζ θέλει μπλοκέ και μία βόλτα από Μαρακάκη / Κυρλαγκίτση για αμορτισέρ τουλάχιστον (είναι πολύ σκληρή η ανάρτησή της και δεν 'παρακολουθεί' την άσφαλτο σε δημοσιο δρόμο - επιπλέον εναλλάσσεται απότομα από υποστροφή σε υπερστροφή). Και το βρετανικό Εβο είχε γράψει 'fifdgety ride / chassis'. Η δε Μ είναι απλώς ντριφτάμαξο. Γίνεται και πολύ φθηνότερα αυτό το τελευταίο.Οποιοδήποτε πορσικό αμέσως το αισθάνεσαι ως πολύ πιο 'ώριμο' (it means business) και πολύ λιγότερο 'φλύαρο'. Τα πορσικά δεν αγαπούν το ντριφτ (ειδικά οι 911), αλλά δεν χρειάζεται να γλιστρήσεις για να κ@υλώσεις και να συγκινηθείς. Γουστάρεις από το ραλαντί.
BMW FORUM