-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
@Hannibal. Τους ξέρεις προσωπικά και τους 300 και ξέρεις ότι είναι ξύστες;
Επίσης να μιλάει για υψηλές θερμοκρασίες κάποιος στην Μέση Ανατολή είναι διασκεδαστικό.Μα για αυτο σου εβαλα το e-moticon.... Γιατι ειναι διασκεδαστικο. Βεβαια με τα χρονια την συνηθιζεις την ζεστη και δεν σε επιρεαζει.... Αν δεν την εχεις συνηθισει πετας που και που κανα χοντοκομμενο ποστ οπως το παραπανω....
Ρε μεγαλε δεν ξερω αν ειναι ξυστες ή οχι. Αλλα για να αποφασισαν να κοψουν αυτους ή καποιους αλλους για καποιο λογο θα επελεξαν τους συγκεκριμενους.... Στην τελικη.... Δεν με νοιαζει κιολας ρε Αλεξανδρε. Ειτε εχουν δικιο ειτε οχι το χανουν εφ οσον βασιζοντε πανς στην ταλαιπωρια χιλιαδων για να εκβιασουν την διοιηκηση να μην απολυθουνε.... Και σου ξαναλεω λοιπον για πολυ εντεχνα το απεφυγες πριν να το σχολιασεις....
Πραγματικα βαρεθηκα. Εμενα η εσενα αμα μας απολυσουνε τι γινεται? Πχ, εγω θα αλλαξω το εισητηρειο μου στην ζουλα χωρις να το ξερει η εταιρεια μου, θα πληρωσω και 190 ευρο παραπανω λογο διαφορας τιμης (αλλα ειπαμε. Εμεις οι εξω τα λεφτα τα κοβουμε απο τα δεντρα) και θα ελπιζω να δουνε το φεγγαρι οι εδω κατω να ξεκινησει το Εid στις 8 Αυγουστου. Αλλιως ή θα ειμαι απων απο την δουλεια (το οποιο δεν θα φαινεται καλο στον φακελο μου) ή θα πρεπει να χρεωθω 4 μερες παραπανω αδεια απο εκει που θα της γλυτωνα.... Αλλα οκ.... Γιατι δηλαδη πρεπει να γαμησουνε καποιους χιλαδες (εκτως απο εμενα?).
Α ναι.... Ειμαι εκπροσωπος της Εργοσιας αρα καλα μου κανουν και με ταλαιπωρουνε. Ξεχασα.....
24 βαθμούς έχω με το A/C. Καλά είναι.
Ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι αντίθετος σε όλες τις απολύσεις και ότι πρέπει να υπάρχει αντίδραση. Αν σε απολύσουν εσένα μαζί με άλλους 50 από την εταιρεία σου, καλά θα κάνουν να απεργήσουν όλοι! Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Σε όλες τις απεργίες αυτό που λες γίνεται. Έχεις δει απεργία που δεν ενοχλείται κανείς; -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Realzeus, το δικαίωμα μιας κυβέρνησης να ασκήσει την πολιυική που θεωρεί σωστή είναι ή δεν είναι θεσμοθετημένο; Είναι αναφαίρετο ή όχι;
Η κυβέρνηση μπορεί να προσπαθήσει. Είναι στο χέρι της κοινωνίας αν θα την αφήσει όμως. Δεν τους έχουμε δώσει λευκή επιταγή να κάνουν ότι τους κατέβει!
Ούτε στα συνδικάτα έχουμε δώσει λευκή επιταγή να κάνουν ότι θέλουν. Και αντίθετα από την εκλεγμένη κυβέρνηση που στο φινάλε προέκυψε από ελεύθερες εκλογές και όντως δικαιούται να λέει ότι μιλά εκ μέρους του λαού, η κάθε συντεχνία και το... ΠΑΜΕ δεν εκφράζουν την κοινωνία, αλλά τα μικροσυμφέροντα τους, εκβιάζοντας ολόκληρη την χώρα.
Η εκλεγμένη κυβέρνηση έχει σκάρτα το 30% των ψήφων. Δεν εκφράζει δηλαδή το 70% του λαού!
Για ποια μικροσυμφέροντα μιλάς; Για πασέ έννοιες όπως κοινωνική δικαιοσύνη και εργατικά δικαώματα; -
Πως μπορείς να γνωρίζεις τι ποσοστό του λαού εκπροσωπούν οι συντεχνίες και ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό της κυβέρνησης;
-
Οι συντεχνίες εκπροσωπούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στους διαφόρους κλάδους. Αν ήσουν υπάλληλος σε μια εταιρεία ή στο δημόσιο δεν θα πάλευες για το καλό σου; Δεν σου είπα να κάνεις αντάρτικο που δεν είναι και του στυλ σου αλλά η απεργία είναι νόμιμο δικαίωμα last time I checked...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες αλλά εδώ όλως τυχαίως τα συνδικάτα αποφασίζουν απεργίες περιόδους που δεν πρέπει. Οι πανεπιστημιακοί σε περίοδο εξεταστικής ( βέβαια αυτοί μπορούν να βάζουν τους φοιτητές μπροστά και να τη βγάζουν λάδι), καθηγητές σε περίοδο πανελλαδικών ( δεν τα κατάφεραν βέβαια), ΥΠΑ σε τουριστική περίοδο.
Το αντίθετο Πάνο να σε παραξένευε διότι θα έβλεπες να μην έχει αποτέλεσμα.
Αν θέλουν οι κυβερνώντες ποτέ δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα άρα μιλάμε για εκβιασμό επειδή μπορούν. Αν απεργήσουν εργάτες σε περίοδος μεγάλης παραγωγής εργοστασίου όλοι ξέρουμε τι θα γίνει. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο χάνουν και το όποιο δίκιο έχουν (αν έχουν).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι συντεχνίες εκπροσωπούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στους διαφόρους κλάδους. Αν ήσουν υπάλληλος σε μια εταιρεία ή στο δημόσιο δεν θα πάλευες για το καλό σου; Δεν σου είπα να κάνεις αντάρτικο που δεν είναι και του στυλ σου αλλά η απεργία είναι νόμιμο δικαίωμα last time I checked...Όπως και last time I checked το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου ήταν συνταγματικά κατοχυρωμένο. Οπότε και το δικαίωμα των άλλων να φωνάζουν γιατί ταλαιπωρούνται είναι δικαίωμα. Όπως και είναι δικαίωμα τους να απαιτούν να μην ταλαιπωρούνται.
ΥΓ. Η διοίκηση μίας επιχείρησης έχει το δικαίωμα να απολύσει προσωπικό (κάτι το οποίο και επιτρέπεται) ή όχι;
-
μηπως αναμεσα στα παλικαρια της ΥΠΑ ειναι και οι πρωην 'απολυμενοι' της ΟΑ που επαιρναν 2500€/μηνα ταμειο ανεργιας μεχρι να βρεθει καποια τρουπα (πχ ΥΠΑ λεω τυχαια εγω...) να τους χωσουν στο Δημοσιο;
ερωτηση κανω, δεν γνωριζω
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
μιλαμε για τα τρελλα αγορια που οταν ληγει η συμβαση τους θελουν να καθονται και αλλο και εχουν καταφερει να πληρωνονται για χρονια?
Μιλάμε για εργαζόμενους που έχουν δικαστικές αποφάσεις στα χέρια τους να συνεχίσουν αυτό που κάνουν καλύπτοντας τις διαρκείς και πάγιες ανάγκες της υπηρεσίας τους όπως κάνανε τουλάχιστον την τελευταία 15ετία.
Αρα προκειται περι συμβασιουχων (κλασικη περιπτωση βυσματος) που τσιμπησαν μερικες ανανεωσεις στην πλατη των υπολοιπων και μετα γκρινιαξαν που τους ειπαν οτι εχει και αλλους που πρεπει να δουλεψουν, και τους χειροκροταμε κιολας.
Παγιε και διαρκεις αναγκες my ass. Οταν παρουν μονιμους, να πανε και αυτοι με τη σειρα τους.Συζητάμε για ένδικη απόφαση και εσύ την έχεις στο ass σου? Δεν υπάρχει λόγος!
Απλώς επειδή έτυχε να το ξέρω αυτοι οι 300 είναι αυτοί που θα βγάλουν την βαλίτσα σου από το αεροπλάνο για να έρθει στα χέρια σου ή που θα φέρει την σκάλα ή την φυσούνα στην πορτα. Καρέκλα και θέση με θέα σε κλιματιζόμενο γραφείο δεν έχουν και μπορεί να μην έχουν δει. Αν θες βεβαια παιρνεις μόνος σου την βαλίτσα και πηδάς απο την πόρτα και όλα ΟΚ!Δηλαδή για να καταλαβω,
Ακόμα κ αν δε γίνει απεργία, πάλι δε θα λειτουργήσει τίποτα σε αεροδρόμια;
Μιλάμε για τους 300 της ΥΠΑ που κρατάνε αερο πύλες;
Φυσικά στα @@ μας το μπάχαλο που θα προκληθεί, στα @@ οι ακυρώσεις ξενοδοχείων, στα @@ μας η πτώση του τζίρου κ η ενδεχόμενη δυσφήμηση της χώρας ως τουριστικός προορισμός.
Αυτό που μένει για να δέσει το γλυκό είναι η παραδοσιακή αυγουστιατικη απεργία βενζινάδων ή οδηγών βυτιοφόρων...
Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Μια απεργια θελουν να κανουν οι ελεγκτες και αμεσως βγηκαν οι εκπροσωποι της εργοδοσιας να κατακεραυνωσουν...
Sent from my Neo V using Tapatalk.Ο Hannibal εκπρόσωπος της Εργοδοσίας;;;;
Ο οποιοσδήποτε υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εργοδοσίας έναντι αυτά των εργαζομένων.
Μια στιγμή: πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους. Αρα η 'εργοδοσία' είναι το κράτος. Αρα εσύ
Εύκολα τα βλέπεις πάντως, νάτες πάλι οι ταμπέλες και οι εύκολες κατηγοριοποιήσεις. Από τη μία η κακή εργοδοσία, από την άλλη οι καλοί εργαζόμενοι ε ? Και όποιος τολμάει να διαμαρτυρηθεί (*) αυτομάτως κατατάσσεται στους εχθρούς ? Σόρι αλλά παπαριές καμαρωτές μας λες.
Κακές απεργίες δεν υπάρχουν δηλαδή ? Πχ. να απεργούν ρουσφετολογικά διορισμένοι συμβασιούχοι, που διεκδικούν μονιμοποίηση ? Και μαζί τους, για συμπαράσταση και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ? Τι ? Δεν έχει συμβεί ποτέ ? Πέφτεις από τα σύννεφα ? Μήπως οι τύποι της ΥΠΑ, μήπως λέω, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ? Μήπως πχ. είναι άχρηστοι της πρώην Ολυμπιακής ? (γεμάτη η ΥΠΑ από δαύτους όπως όλοι ξέρουμε)
Θα πάρω τηλέφωνο τη συμαθήτριά μου που δουλεύει στην ΥΠΑ να μάθω για τι πρόκειται.
(*) Ακριβώς την ίδια ημέρα πετάω και γω για Ελλάδα και έχω, με την άδειά σου, το ίδιο πρόβλημα με τον Hannibal Αλλά ΟΚ δέχομαι την κατηγορία και επαυξάνω, όχι 'εκπρόσωπος της εργοδοσίας, καλύτερο το 'λακές του μεγάλου κεφαλαίου'
Παντού στον κόσμο, όταν προκηρύσσεται απεργία από το αρμόδιο σωματείο είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη!
Παντού στον μη κομμουνιστικό κόσμο, η συμμετοχή στο σωματείο είναι προαιρετική και άρα αν προκηρύσσεται απεργία, είναι υποχρεωτική για τα ΜΗ μέλη ? Αν δεν είναι, έχουν δικαίωμα να εργαστούν ή όχι ?
-
Η εκλεγμένη κυβέρνηση έχει σκάρτα το 30% των ψήφων. Δεν εκφράζει δηλαδή το 70% του λαού!
Για ποια μικροσυμφέροντα μιλάς;Τέτοια σουρεάλ επιχειρήματα φίλε RealZeus ούτε ο μπουνουελ δε θα μπορούσε να σκεφτεί.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν θέλουν οι κυβερνώντες ποτέ δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα άρα μιλάμε για εκβιασμό επειδή μπορούν. Αν απεργήσουν εργάτες σε περίοδος μεγάλης παραγωγής εργοστασίου όλοι ξέρουμε τι θα γίνει. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο χάνουν και το όποιο δίκιο έχουν (αν έχουν).Τι θα γίνει;
Όπως και last time I checked το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου ήταν συνταγματικά κατοχυρωμένο. Οπότε και το δικαίωμα των άλλων να φωνάζουν γιατί ταλαιπωρούνται είναι δικαίωμα. Όπως και είναι δικαίωμα τους να απαιτούν να μην ταλαιπωρούνται.
ΥΓ. Η διοίκηση μίας επιχείρησης έχει το δικαίωμα να απολύσει προσωπικό (κάτι το οποίο και επιτρέπεται) ή όχι;
Δεν σου απαγόρευσε κανείς να πεις την άποψή σου. Απλά υπάρχει αντίλογος σε αυτήν.
Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν πως, πόσοι και πότε μπορούν να απολυθούν.Μια στιγμή: πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους. Αρα η 'εργοδοσία' είναι το κράτος. Αρα εσύ
Α εγώ είμαι το αφεντικό; Ωραία λοιπόν. Δεν απολύεται κανείς. Το λύσαμε.
Εύκολα τα βλέπεις πάντως, νάτες πάλι οι ταμπέλες και οι εύκολες κατηγοριοποιήσεις. Από τη μία η κακή εργοδοσία, από την άλλη οι καλοί εργαζόμενοι ε ? Και όποιος τολμάει να διαμαρτυρηθεί (*) αυτομάτως κατατάσσεται στους εχθρούς ? Σόρι αλλά παπαριές καμαρωτές μας λες.
Άσε μας ρε Νάσο που λέμε και παπαριές επειδή δεν σου αρέσουν εσένα. Όταν βλέπω εργαζομένους να μην κατανοούν τον αγώνα άλλων εργαζομένων μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Αν εσύ θες να τα βλέπεις όλα με απάθεια, δικαίωμά σου...
Κακές απεργίες δεν υπάρχουν δηλαδή ? Πχ. να απεργούν ρουσφετολογικά διορισμένοι συμβασιούχοι, που διεκδικούν μονιμοποίηση ? Και μαζί τους, για συμπαράσταση και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ? Τι ? Δεν έχει συμβεί ποτέ ? Πέφτεις από τα σύννεφα ? Μήπως οι τύποι της ΥΠΑ, μήπως λέω, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ? Μήπως πχ. είναι άχρηστοι της πρώην Ολυμπιακής ? (γεμάτη η ΥΠΑ από δαύτους όπως όλοι ξέρουμε)
Μην είναι η θάλασσα, μην είναι τα ψηλά βουνά;
Αν μια απεργία είναι παράνομη κρίνεται από τα δικαστήρια. Όχι από εμένα και από εσένα. Δέχομαι ότι αυτό είναι το σύστημα και ας μην συμφωνώ μαζί του.Παντού στον μη κομμουνιστικό κόσμο, η συμμετοχή στο σωματείο είναι προαιρετική και άρα αν προκηρύσσεται απεργία, είναι υποχρεωτική για τα ΜΗ μέλη ? Αν δεν είναι, έχουν δικαίωμα να εργαστούν ή όχι ?
Όταν το Union κηρύττει απεργία, αυτή περιφρουρείται. Μέχρι και στα προπύργια του καπιταλισμού, την Αγγλία και τις ΗΠΑ αυτό ισχύει.
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Για ποια μικροσυμφέροντα μιλάς;Τέτοια σουρεάλ επιχειρήματα φίλε RealZeus ούτε ο μπουνουελ δε θα μπορούσε να σκεφτεί.
Γιατί τι έχει το επιχείρημα; 7 στους 10 Έλληνες δεν εκφράζονται από την κυβέρνηση και την πολιτική της.
-
Γιατί τι έχει το επιχείρημα; 7 στους 10 Έλληνες δεν εκφράζονται από την κυβέρνηση και την πολιτική της.
και 9,5 στους 10 ισχυριζονται οτι αυτα που λες ειναι παπαριες καμαρωτες.
αλλο επιχειρημα; -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες χώρες αλλά εδώ όλως τυχαίως τα συνδικάτα αποφασίζουν απεργίες περιόδους που δεν πρέπει. Οι πανεπιστημιακοί σε περίοδο εξεταστικής ( βέβαια αυτοί μπορούν να βάζουν τους φοιτητές μπροστά και να τη βγάζουν λάδι), καθηγητές σε περίοδο πανελλαδικών ( δεν τα κατάφεραν βέβαια), ΥΠΑ σε τουριστική περίοδο.
Το αντίθετο Πάνο να σε παραξένευε διότι θα έβλεπες να μην έχει αποτέλεσμα.
Αν θέλουν οι κυβερνώντες ποτέ δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα άρα μιλάμε για εκβιασμό επειδή μπορούν. Αν απεργήσουν εργάτες σε περίοδος μεγάλης παραγωγής εργοστασίου όλοι ξέρουμε τι θα γίνει. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο χάνουν και το όποιο δίκιο έχουν (αν έχουν).
Το αν χανουν ή όχι το δίκιο τους έχει να κανει με την αντιμετώπιση τους από την κοινωνία.
Η απεργία όμως είναι η ύστατη μορφή διαμαρτυρίας και φυσικά εμπεριέχει και τον εκβιασμό. Για να φτασει κάποιος στην απεργία εννοείται πως έχουν τελειώσει οποια άλλα περιθόρια διαπραγμάτευσης, συζήτησης κλπ.Η ακριβής εξήγηση της έννοιας απεργίας αλλά και του δικαιώματος να υπάρχει που έχω δώσει στον εαυτό μου είναι τόσο κομουνιστική που ακόμα και εγώ τρομάζω με μένα!!!
Το θέμα είναι ότι ολες οι διαμαρτυρίες που έχουμε βιώσει φυσικά είναι 'εναντίον' μας ακόμα και στην καθημερινότητα μας. Κλειστοι δρόμοι απο αγρότες σε περιόδους πολλών μετακινήσεων, βυτιοφορα, βενζινάδικα, αεροπλάνα και τραίνα σε περιόδους αιχμής, καθηγητές σε εξετάσεις, δημόσιες υπηρεσίες σε ημερες λήξεων εισπράξεων κλπ. Αυτά είναι στην έννοια της απεργίας. Ο καθένας απο την μεριά του το λεει διεκδίκηση ή εκβιασμό σε αθώους ... -
Πέρα από τη σοβαροφάνεια των 'επιχειρημάτων', το άλλο ενδιαφέρον είναι η χρήση τους διά πάσα νόσο και μαλακίαν.
Α, και να μην το ξεχάσω:
ΧΟΥΝΤΑ!Στάλθηκε από το LG-P700 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Πως μπορείς να το γνωρίζεις αυτό; Διεξήγαγες δημοψήφισμα; Έστησες κάλπες; Έριξες τα χαρτιά; Τα κουκιά;
Αλλά ας πούμε ότι οκ, η κυβέρνηση δεν εκφράζει την πλειοψηφία. Πως μπορείς να γνωρίζεις ότι τα συνδικάτα την εκφράζουν; Τι σε κάνει αισιόδοξο ότι το ΚΚΕ που δεν καταφέρνει να πιάσει διψήφια νούμερα στις εκλογές (και θυμίζω ότι το 5% ειναι πολύ μικρότερο από το 20%) έκφράζει την λαϊκή βούληση περισσότερο από την κυβέρνηση όταν πρωτοστατεί στις απεργίες;
-
Μια στιγμή: πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους. Αρα η 'εργοδοσία' είναι το κράτος. Αρα εσύ
Α εγώ είμαι το αφεντικό; Ωραία λοιπόν. Δεν απολύεται κανείς. Το λύσαμε.
Ακριβώς επειδή λειτουργούμε εδώ και 40 χρόνια ως χώρα με αυτό τον τρόπο, είμαστε εδώ που είμαστε τώρα.
Άσε μας ρε Νάσο που λέμε και παπαριές επειδή δεν σου αρέσουν εσένα. Όταν βλέπω εργαζομένους να μην κατανοούν τον αγώνα άλλων εργαζομένων μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Αν εσύ θες να τα βλέπεις όλα με απάθεια, δικαίωμά σου...
Λυπάμαι αλλά το να κατανοείς τον κόσμο ως 'οι καλοί' και 'οι κακοί' μόνο για παπαριά μπορώ να το χαρακτηρίσω.
Μην είναι η θάλασσα, μην είναι τα ψηλά βουνά;
Αν μια απεργία είναι παράνομη κρίνεται από τα δικαστήρια. Όχι από εμένα και από εσένα. Δέχομαι ότι αυτό είναι το σύστημα και ας μην συμφωνώ μαζί του.Δεν απάντησες σε αυτό που ρώτησα.
Και η απεργία της Χαλυβουργίας είχε κριθεί παράνομη αλλά εκεί ήταν ΟΚ.Παντού στον μη κομμουνιστικό κόσμο, η συμμετοχή στο σωματείο είναι προαιρετική και άρα αν προκηρύσσεται απεργία, είναι υποχρεωτική για τα ΜΗ μέλη ? Αν δεν είναι, έχουν δικαίωμα να εργαστούν ή όχι ?
Όταν το Union κηρύττει απεργία, αυτή περιφρουρείται. Μέχρι και στα προπύργια του καπιταλισμού, την Αγγλία και τις ΗΠΑ αυτό ισχύει.
Ξανά δεν απάντησες, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το σωματείο, με ενδιαφέρει αν αναγνωρίζεις στα μη μέλη του σωματείου το δικαίωμα να μην ακολουθούν τις όποιες ενέργειες του σωματείου. Ή αν θέλεις αν αναγνωρίζεις το δικαίωμα σε ένα εργαζόμενο να μην είναι μέλος του σωματείου.
-
αντε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι καλά τους κάνουν και τους απολυουν...
η πο@τανα η κυβέρνηση γιατί δεν επέλεξε τον Οκτώβριο (εκτός τουριστικής σαιζόν) και το ανακοίνωσε κατακαλοκαιρο....
και γιατί απαιτούμε από τον θιγομενο (απολυομενο) να δείξει την υψηλότερη δυνατή πατριωτικη αλληλεγγύη οταν οι κυβερνωντες (εκπροσωποι ολων μας) απεδειξαν την καθαρα συμφεροντολογικη τους διαγωγη.και παρακαλώ πολύ να μη επαναλαμβάνετε την μουφα περί έλλειψης βασικών αγαθών σε περίπτωση που ο θεοσταλτος αντωνακης πάρει το καπελάκι του και αριβαρει....
με την ίδια απειλή έφαγε τα νιάτα της η κα Ελένη στο έργο 'Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα'ελλείψεις έχουμε και τώρα και η μεγαλύτερη απ' όλες είναι η έλλειψη ελπίδας...
-
Λειτουργησε το κεντρο που τραγουδαει ο Κιαμος παρα το κλεισιμο
φταιειηΜερκελ
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Λειτουργησε το κεντρο που τραγουδαει ο Κιαμος παρα το κλεισιμοφταιειηΜερκελ
ας μη το απαξιωνουμε... είναι σε καλό δρόμο....
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Κασσανδρείας, καθώς του καταλογίζονται ευθύνες σχετικά με το φιάσκο της επαναλειτουργίας του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, παρά το 48ωρο «λουκέτο» του ΣΔΟΕ.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]