Ο χρήστης alfa-milan έγραψε:
Εκεί που κολάω είναι όπως είπες οι χώροι και η πιθανότητα να το κρατήσουμε μετά την 3ετία του leasing. Γιατί eventually (και όχι πολύ αργά, μη μας πάρουν και τα χρόνια) θα έρθει κι άλλος μπέμπης κάποια στιγμή κι εκεί θα αρχίσει να ζορίζει σίγουρα η φάση..
Φίλε μου έχω 2 παιδιά και φέτος αποχαιρετήσαμε καροτσάκια και λοιπά μωρουδιακά συμπράγκαλα. Δύο διαφορετικά αυτοκίνητα, και τα δύο γύρω στα 300 λίτρα πορτ-μπαγκαζ. ΟΚ στριμωχτήκαμε λιγάκι μερικές φορές και έπρεπε να είμαστε κάπως (όχι τρελλά πχ. μια αλλαξιά πλύνε-βάλε τέτοια δεν κάναμε ποτέ) συγκρατημένοι με τις αποσκευές αλλά πήγαμε σε όλη την Ελλάδα διακοπές με τα μωρά-παιδιά χωρίς πρόβλημα και χωρίς μπαγκαζιέρες και τέτοια (που και αυτά παίζουν σε περίπτωση ανάγκης). Η ζωή είναι μικρή και τα αυτοκίνητα πλέον ακριβά για να συμβιβαζόμαστε με κάτι που δεν μας αρέσει επειδή χωράει πολλά, όποιος θέλει τεράστιο χώρο φόρτωσης ας πάρει φορτηγό. Κάτι που να πέφτουν τα καθίσματα (το μεγάλο παράπονο της καλής μου με το τωρινό αυτοκίνητο, έχει δίκιο σε αυτό...) και είσαι άρχοντας.
Ο σκύλος είναι το μόνο σοβαρό θέμα στην περίπτωσή σου, βασικά έχεις ήδη ένα παιδί
Και στη δική μου τα ποδήλατα, το οποίο έτσι και αλλιώς λύνεται με σχάρα οροφής, σιγά μην περιμένω να χωρέσω ποδήλατα μέσα στο αυτοκίνητο.
Evoque