-
-
Δεν ξέρω αν έτυχε να δω το βίντεο με την καλύτερη εμφάνιση του Lojeski στο YouTube :p, αλλά τελικά White Men can jump (και ας μην είναι ούτε 2 μετρα μπόι)
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Δεν ξέρω αν έτυχε να δω το βίντεο με την καλύτερη εμφάνιση του Lojeski στο YouTube :p, αλλά τελικά White Men can jump (και ας μην είναι ούτε 2 μετρα μπόι)Τρομερός φαίνεται, πραγματικά.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Με χαμηλο προϋπολογισμο ο Ολυμπιακος θα προσπαθησει να αλλαξει την ομαδα.
Οι ξενοι αυτοι ουτως ή αλλως ειναι αναλωσιμοι και με συμβολαια που σπανε ευκολα.
Παντως ο Πετγουει θα ειναι κρισιμος παιχτης,αν δεν πιασει θα υπαρχει προβλημα. -
Και 5/5 βολες παρακαλω..
Η Εθνική Κορασίδων με την Μαριέλλα Φασούλα να κάνει... πάρτι κάτω από τα καλάθια επιβλήθηκε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με 63-52 της διοργανώτριας Βουλγαρίας και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της.
Η σέντερ του Πρωτέα Βούλας και κόρη του Παναγιώτη Φασούλα σημείωσε 21 πόντους (8/20 διπ., 5/5 βολ.), μάζεψε 14 «σκουπίδια» (6 αμ., 8 επ.) κι... έσβησε 6 φορές τα φώτα των αντιπάλων της ενώ υπέπεσε σε μόλις 2 λάθη.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα επιβάλλοντας τον ρυθμό του πλήρως, καθώς η πρώτη περίοδος τελείωσε με 21-10 υπέρ μας. Προς το τέλος του ημιχρόνου όμως η Εθνική έπαθε ένα μικρό... μπλάκ άουτ που επέτρεψε στην Βουλγαρία να μειώσει το σκορ στους 5 (27-32 ημίχρονο). Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, όμως ένα ξέσπασμα (17-6) της Εθνικής μας ομάδας στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ήταν αυτό που μας οδήγησε στην επικράτηση με 63-52.
-
Σέντερ και 8/20 δίποντα πάντως δεν...
ΥΓ: Ο Πετγουεϊ πιο εύκολα θα πιάσει στην παραλιακή σαν τραγουδιστής παρά σαν παίχτης ευρωλίγκας.
-
Ο Πετγουει δεν στερειται προσοντων και φιλοδοξιας,μπορει να τα καταφερει.
Σε οτι αφορα την Φασουλα,εντυπωσιακο πως και σε αυτη την κατηγορια (κορασίδες) θα μας φερμαρουν οι γνωστοι μας φιλοι,οι Ισπανοι.Στο ισπανικο λεξικο,στο λημμα clientes εχει την ελληνικη σημαια.
-
Και στο Μπαμπινιώτη δίπλα στο 'αδερφάρες, φλόπερς του κερατά' έχει φώτο από ομαδικά όργια του Ναβάρρο και της παρέας του!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Πετγουει δεν στερειται προσοντων και φιλοδοξιας,μπορει να τα καταφερει.Κανένα ιδιαίτερο ταλέντο δεν έχω δει εγώ πάντως.
Από την άλλη, Harlem Globetrotters θα γίνει ο Ολυμπιακός!!!
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Κανένα ιδιαίτερο ταλέντο δεν έχω δει εγώ πάντως.
Μα κανενα ταλεντο δεν εχεις δει;
Petway won the inaugural NBA D-League Slam Dunk Contest, at D-League Dream Factory Friday Night, on February 15, during the 2008 NBA All-Star Game Weekend.
Πρωτος στα κοψιματα στην Α1 φετος -με χαοτικη διαφορα απο τον δευτερο-δευτερος στους συνολικους ποντους,τριτος στην 'οικονομία'(τι σκατα ειναι τουτο;), γενικα ειναι σχεδον σε ολες τις κατηγοριες.Αυτος που τον εφερε Ελλαδα ηξερε τι εκανε.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κανένα ιδιαίτερο ταλέντο δεν έχω δει εγώ πάντως.
Μα κανενα ταλεντο δεν εχεις δει;
Petway won the inaugural NBA D-League Slam Dunk Contest, at D-League Dream Factory Friday Night, on February 15, during the 2008 NBA All-Star Game Weekend.
Πρωτος στα κοψιματα στην Α1 φετος -με χαοτικη διαφορα απο τον δευτερο-δευτερος στους συνολικους ποντους,τριτος στην 'οικονομία'(τι σκατα ειναι τουτο;), γενικα ειναι σχεδον σε ολες τις κατηγοριες.Αυτος που τον εφερε Ελλαδα ηξερε τι εκανε.
Είπαμε, Harlem Globetrotters!!!
ΥΓ: Να παίζει τον έχεις δει;
-
Η αληθεια ειναι οτι ουσιαστικα δεν τον εχω δει,περα απο σκορπιες φασεις.
Αλλα δεν μπορει καποιος να εχει αυτα τα στατιστικα,αυτα τα αθλητικα προσοντα, να εχει τοσα κοψιματα (δηλαδη παιχτης που 'διαβαζει' τις φασεις) και να λες οτι δεν εχει ιδιαιτερα προσοντα.
Ειδικα τα κοψιματα και τα ριμπαουντ ειναι τομεις οπου ο ΟΣΦΠ 'πονάει' και θελει ενισχυση. -
Σέντερ και 8/20 δίποντα πάντως δεν...Κορασίδα είναι. Μια χαρά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι ουσιαστικα δεν τον εχω δει,περα απο σκορπιες φασεις.
Αλλα δεν μπορει καποιος να εχει αυτα τα στατιστικα,αυτα τα αθλητικα προσοντα, να εχει τοσα κοψιματα (δηλαδη παιχτης που 'διαβαζει' τις φασεις) και να λες οτι δεν εχει ιδιαιτερα προσοντα.
Ειδικα τα κοψιματα και τα ριμπαουντ ειναι τομεις οπου ο ΟΣΦΠ 'πονάει' και θελει ενισχυση.Κοίταξε, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ, μόνο απέναντι στους 2 μεγάλους τον είδα και τον προσεξα γιατί είχα διαβάσει τα νούμερά του. Και είδα μετριότητα. Κατά τον ίδιο τροπο είχα προσέξει τον Σμιθ (και με ειχε εντυπωσιασει) αλλά είχε παραλίγο να κόψει το πόδι του και μετά ήρθε στον ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Κορασίδα είναι. Μια χαρά.
Επόμενο παιχνίδι, 2/8.
-
Πως αλλάζει η ζωή του ανθρώπου.. Από την Κυψέλη κ την γκαρσονιέρα , στο Μιλγουόκι παρέα με γκομενάκια..
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... po-picsvid -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Πως αλλάζει η ζωή του ανθρώπου.. Από την Κυψέλη κ την γκαρσονιέρα , στο Μιλγουόκι παρέα με γκομενάκια..
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... po-picsvidΌταν συναντήθηκε με τον πιτσαδόρο Πρωθυπουργό, πήρε μια συμβουλή. Να μάθει καλά από πίτσες για να πάει μπροστά στην ζωή του.
-
Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις φάτηνε
-
Κορασίδα είναι. Μια χαρά.
Επόμενο παιχνίδι, 2/8.
Ακόμα κορασίδα είναι
-
Ο νηφαλιος σκακιστης των παγκων τα χει λιωσει τα καλαμαρακια εδω στο Πορτο Χελι. Καθε μεσημερι στο ιδιο ταβερνακι...
Sent from my GT-I9300
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)