-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ιωαννίνων???
Για να μην υπάρξει παρεξήγηση,είναι μια πλακίτσα, που οι αλβανοί δηλώνουν συνήθως Κερκυραίοι ή ΓιαννιώτεςΑπό κάπου εκεί κοντά μωρέ..!!
-
Πετυχα ενα rx8 ,μετα απο μηνες να το πηγαινουν οπως του αρμοζει αδιαφορωντας για βενζινη..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πετυχα ενα rx8 ,μετα απο μηνες να το πηγαινουν οπως του αρμοζει αδιαφορωντας για βενζινη..Προχθές πέτυχα ένα rx8 να το πηγαίνουν όπως του αρμόζει(?) καταλήγοντας σε βαφείο για προφυλακτήρα, καπό, φτερό, ζάντα κλπ
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πετυχα ενα rx8 ,μετα απο μηνες να το πηγαινουν οπως του αρμοζει αδιαφορωντας για βενζινη..Πέτυχα ένα rx8 στο βενζινάδικο να βάζει 5€ παραπάνω βενζίνη από εμένα. Εγώ ήμουν με το σκούτερ...
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Πετυχα ενα rx8 ,μετα απο μηνες να το πηγαινουν οπως του αρμοζει αδιαφορωντας για βενζινη..
Πέτυχα ένα rx8 στο βενζινάδικο να βάζει 5€ παραπάνω βενζίνη από εμένα. Εγώ ήμουν με το σκούτερ...
-
Ο χρήστης -TIGER- έγραψε:
Τι πινακίδες είναι αυτές; Επίσης έχω δει κάτι αμερικάνικα patrol και άλλα αγροτεμάχια σε ρόδες να σουλατσάρουν στο sani με πινακίδες Ρωσίας - Ουκρανίας
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Τι πινακίδες είναι αυτές; Επίσης έχω δει κάτι αμερικάνικα patrol και άλλα αγροτεμάχια σε ρόδες να σουλατσάρουν στο sani με πινακίδες Ρωσίας - Ουκρανίας
USA αλλά δεν διακρίνεται το State, επειδή έχει μια επιπλέον πινακίδα από πάνω..δεν γνωρίζω γιατί.[?]
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Επίσης έχω δει κάτι αμερικάνικα patrol και άλλα αγροτεμάχια σε ρόδες να σουλατσάρουν στο sani με πινακίδες Ρωσίας - ΟυκρανίαςΤο Sani χθες ηταν φορτηγολείβαδο...
2 Nissan Murano πινακίδες Ρωσίας, 2 ΜΒ GL class πινακίδες Βουλγαρίας, 3 ML class οι δυο καινούργιες με πινακίδες Βουλγαρίας (η μια ΜL ... 'μιλάει' ελληνικα ) και μια λευκη καινούργια Cayenne με μπλε αυτοκόλλητα αγνώστων λοιπών στοιχείων!Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Τώρα που είπατε sani, με το parking τι παίζει; Τελευταία φορά που πήγα δεν πλέρωσα στη marina, αλλά είχα ακούσει ότι κοστίζει 20 ευρώ (που τα εξαργυρώνεις στο resort; ).
-
Ο χρήστης -TIGER- έγραψε:
USA αλλά δεν διακρίνεται το State, επειδή έχει μια επιπλέον πινακίδα από πάνω..δεν γνωρίζω γιατί.[?]
Ελληνικες πινακιδες τελωνίου περιορισμενου χρονου.Παλια ηταν με Α αντι για Τ .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελληνικες πινακιδες τελωνίου περιορισμενου χρονου.Παλια ηταν με Α αντι για Τ .
Οντως είναι πινακίδες τελωνείου, αλλά για κάποιες κατηγορίες πολιτών δεν ήταν περιορισμένου χρόνου, π.χ. Κύπριοι εκτοπισμένοι μετά τον Αττίλα. Είχα ένα γνωστό με τέτοιες πινακίδες 25 χρόνια.
-
H πρώτη που βλέπω Ελλάδα:
Με γερμανικές βέβαια
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
cla? με μαυρες ζαντες? προχθες ηταν Αθυτο
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
-
Εδώ και πολύ καιρό -σχεδόν από την παρουσίαση της στην Ελλάδα- υπάρχει σε περιοχή της Καλαμαριάς λευκή CLA με ασημί ζάντες και αθηναικές πινακίδες που την βλέπω καθημερινά.
Οι φωτογραφίες δείχνουν ένα πολύ ωραίο μικρομεσαίο, live αρχικά εντυπωσιάζει αν και απογοητεύει με τις περιορισμένες της διαστάσεις, αυτη την στιγμή σκεφτόμενος και την τιμή του μάλλον μου είναι έως και αδιάφορο. Εκείνο που χαίρομαι να βλέπω είναι η A class που μάλλον έχει 'καλή' πορεία στην αγορά. Τουλάχιστον εδώ πάνω!Χθες το βράδυ μπλε σκούρα Camaroστην Βασ. Ολγας. Ρετρό αμερικάνικος δεινόσαυρος με έντονο ήχο.
-
-
-
Πανέμορφες η πρώτη και δεύτερη γενιά με την δεύτερη ...
Η τωρινή αίσχος. -
Η πρώτη είναι μεγάλη αδυναμία, ακόμα και τώρα τη θεωρώ πανέμορφη. Η 2η δεν με ενθουσίασε τόσο, αντιθέτως η 3η τα κατάφερε. Στο συγκεκριμένο χρώμα πάντως αδικείται.
-
Σαφως η πρωτη ειναι η πιο ωραια απ ολες.. στη δευτερη δε χωνεψα το καπω που καταληγει μες το σημα-μασκα και πισω ειναι μετριοπαθης.. μεσα βεβαια πολυ πιο ωραια απο την πρωτη.. η τελευταια ειναι παντελως αδιαφορη,τοσο αδιαφορη που (αν και πρεπει να κυκλοφορουν λιγες ετσι οπως ειναι η κατασταση...) δε θυμαμαι να εχω δει ουτε μια..
-
Στη γειτονιά
Carspotting [#7]