-
ΔΕ ΤΟ ΠΟΝΑΣ ΡΕ !
Γι αυτο στα κανει αυτά ..... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πριν 2 βδομάδες ήταν το αμάξι στην Καρέντα Αμαρουσίου για το ετήσιο service. Το είδαν υποτίθεται, το βάλαν και στο examiner, το οδήγησαν αλλά δεν βρίσκουν κάτι. Πάμε με το σταυρό στο χέρι και όσο κρατήσει...Καλημέρα, μήπως να το πας και πουθενά αλλού να το δουν?
Εγώ δεν έχω μείνει ικανοποιημένος από εκεί, κάνουν μόνο ότι λέει το σέρβις και δεν ψάχνουν τίποτα!
Πρέπει να τους τα επισημαίνεις όλα εσύ αλλά και πάλι ψάχνονται...Νίκος.
-
Είναι 10 λεπτά απ' το σπίτι μου εκεί και επειδή με έχουν εξυπηρετήσει με δωρεάν ακριβές επισκευές εκτός εγγύησης (δεν χρεώθηκαν κάτι αλλά τουλάχιστον κίνησαν τη διαδικασία), είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Εξάλλου όταν πρόκειται για μηχανικά μέρη όπως το s-tronic δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι μπορούν να κάνουν διάγνωση. Όλοι στα τυφλά με το examiner πάνε. Αν δείξει σφάλμα έχει καλώς, αλλιώς συνεχίζεις μέχρι να σου μείνει στο χέρι.
-
Στέφανε, για την ταπετσαρία στην πόρτα, μπορεί τότε με το σπάσιμο του τζαμιού να είχε γίνει κάποιο κόψιμο, το οποίο έμεινε αόρατο, μέχρι που με τον καιρό η επιφάνεια 'σκέβρωσε'. Βρίσκω απίθανο να δημιουργήθηκε έτσι μια πληγή από τον ήλιο σε τόσο καινούριο αυτοκίνητο.
-
Δεν παίζει. Είναι εξακριβωμένο. Είναι προσφατα τα κοψίματα και το τζάμι αλλάχθηκε πριν 4 χρόνια κοντά.
-
Πώς γίνεται ένα τζάμι (αυτοκινήτου κιόλας) να κόψει έτσι ένα πλαστικό και μάλιστα να μείνει αόρατο για τόσο καιρό?
-
Ότι γίνεται, γίνεται. Από τα θραυσματα θα μπορούσε. Αλλά είπαμε τα 2 συμβάντα απέχουν 4 χρόνια μεταξύ τους και αμάξι το πλένω/καθαρίζω κατά 80% μόνος μου και ξέρω πιθαμή προς πιθαμή τα σημάδια του.
Ακούς Λευτέρη...που λες δεν το πονάω? 3ωράκια κάθε φορά με πινέλα, πανάκια, σκατάκια, προϊντα κτλ...
-
Την επιφάνεια αυτή την περνάς με κανένα γυαλιστικό ή κάτι ανάλογο?
-
Στο συγκεκριμένο σημείο δεν χωράει χέρι, ούτε πανάκι. Με πινελάκι απλά παίρνω τη σκόνη.
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ΔΕ ΤΟ ΠΟΝΑΣ ΡΕ !
Γι αυτο στα κανει αυτά .....Πέστα ρε Λευτέρη !!! Ολο ....κακίες είναι αυτός ο Στέφανος για το αμαξάκι μας ! Πλάκα κάνω , έτσι ; Τα κακά , όπως και τα καλά του , πρέπει να λέγονται . Απλά στο Στέφανο έχουν παραμαζευτεί πολλά ! Ευχέλαιο έκανες ;;
-
Το θέμα είναι να του κανω τρισάγιο αλλά που λεφτά για αλλαγή...
-
Δεν το έχω πλυνει ΠΟΤΕ μόνος λέμε .........
-
Δεν το έχω πλυνει ΠΟΤΕ μόνος λέμε ......... -
Δεν το έχω πλυνει ΠΟΤΕ μόνος λέμε .........Αμάν κι εσύ ρε Λευτέρη . Δεν πέρασες ούτε από το αρχικό στάδιο της μεγάλης καψούρας !! Εδώ ο Στέφανος που δεν το γουστάρει και το έχει λιώσει από το καθάρισμα με τα εργαλεία μικροχειρουργικής !!
-
Ενα update ηθελα να κανω οσο αφορα την περιπτωση μου
Αν Θυμαστε ειχα παει για τεστ καταναλωσης λαδιου.Στα 1000 χλμ επρεπε να το παω πισω για να γινει μετρηση.
Τελικα τα καταφερα να μην να το παω στα 1000χλμ οπως επρεπε.Δεν κανω χλμ με το αμαξι,αλλα στην περιοδο εκεινη ηταν Πασχα, και με καμια 800ρια χλμ ηδη πηγα μεγαλο ταξιδι οπου και ξεπερασα τα 1000χλμ.
Φαινετε ομως οτι δεν υπαρχει προβλημα αφου εχω κανει ηδη 2500χλμ,και η μπαρα τωρα δειχνει 1/10 υπολοιπο.Δηλαδη σχεδον 1 λιτρο στα 2500χλμ που ειναι οκ.
Φαινεται οτι οι πρωτες αλλαγες που εκαναν οταν αρχισαν το τεστ εφεραν αποτελεσμα,η ο αισθητηρας στο καπο που αλλαχτηκε και αυτος το συνεφεραν.
Οσο αφορα retrofits εκανα ακομη 2 κινησης.Περασα Bluetooth απο την Kufatec.Επισης απο ebay βρηκα ενα woofer μαμα της B&O.
Τον εβαλα σε συνδιασμο με ενα ενισχυτη, και η αποδοση ειναι αρκετα καλη.Οσο χρειαζομαι.
Τωρα στα 29000χλμ εχω μυνημα για σερβις.Θα ηθελα να σας ρωτησω τι νομιζεται για σερβις εκτος αντιπροσωπειας?Το σκεφτομαι γιατι μου εχουν πει οτι μολις μπριζωσουν το αυτοκινητο στο διαγνωστικο τους θα χασω τα retrofits -
1 lt στα 2500χμ ειναι οκ?
Κατα την Audi μπορει... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κατα την Audi μπορει...+1
-
Ξερετε και 2 καλυτερα απο μενα τι λεεει η Audi για την καταναλωση λαδιου.Δικαιολογει μεχρι 0.5-0,75 λιτρα στα 1000χλμ.Τωρα αυτο οντως γενικα δεν ειναι και πολυ νορμαλ καταναλωση
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Κατα την Audi μπορει...Φριτέζα το εργαλείο.
-
Το έχω ξαναδιαβάσει και όσο απίστευτο και αν μου φαινότανε πριν το έχω αποδεχτεί.
Η επίσημη αιτιολογία ποια είναι για αυτή την κατανάλωση; έχουνε κάποια ειδικά εξαρτήματα που χρειάζονται έξτρα λίπανση ή απλά είναι χάρχαλα;
AUDI Q5