-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ωστόσο θεωρώ ότι το δύσκολο σήμερα δεν είναι να κάνεις παιδιά, το ακατόρθωτο είναι να βρεις κατάλληλη κοπέλα που να μπορείς να στηριχθείς πάνω της για να γίνει και μία σωστή οικογένεια.
..Σωστοτατο
Μετα απο ενα αποτυχημενο γαμο και μια περιοδο μετα διαζυγιου τρελλης ζωης,πλεον στα 42 μου δεν βρισκω κατι σωστο
Και δεν ειμαι απαιτητικος του στυλ θελω να παντρευτω γυναικα που και μοντελο να ειναι και λεφτα να εχει και και και....
Ψαχνω απλα αυτο που γραφεις,μια σωστη κοπελα για να κανουμε μια σωστη οικογενεια.. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι παντρεμένοι έχουν πολύ πέραση. Αρέσουν πολύ... Επιβεβαιωμένο πολλάκις.Γυναικείος εγκέφαλος. Άντε να βγάλεις άκρη...
Για να βρεις γυναίκα πρέπει πρώτα να παντρευτείς...
Παντρεμενος = τσεκαρισμενος απο αλλη γυναικα + χαλαρος γιατι δεν του βγαινει η αγαμησιά απο τα αυτιά
Οποτε δεν ειναι παραλογο οτι ψιλογουσταρουν παντρεμενους -
Μέχρι ποιά ηλικία είναι το ιδανικό να κάνεις παιδί? Και δέν εννοώ απο βιολογικής άποψης. Πχ αν κάνω παιδί στα 40, όταν θα είναι 10 χρονών και μές τη ζωντάνια, εγώ θα είμαι 50 και θα αρχισει να με παίρνει η κάτω βόλτα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι παντρεμένοι έχουν πολύ πέραση. Αρέσουν πολύ... Επιβεβαιωμένο πολλάκις.
Γυναικείος εγκέφαλος. Άντε να βγάλεις άκρη...
Παντρεμενος = τσεκαρισμενος απο αλλη γυναικα + χαλαρος γιατι δεν του βγαινει η αγαμησιά απο τα αυτιά
Οποτε δεν ειναι παραλογο οτι ψιλογουσταρουν παντρεμενουςΕγώ με το φτωχό μου το μυαλό τέτοια φιλοσοφία τη θεωρώ παράλογη. Τι πάει να πει 'τσεκαρισμένος από άλλη γυναίκα+χαλαρός+αγαμησιά;'
Με την ίδια φιλοσοφία οι ανύπαντροι άντρες θα πρέπει να αναζητούν παντρεμένες που είναι τσεκαρισμένες από άλλον άντρα, είναι χαλαρές ( ) και δεν βρωμάνε αγαμησιά...
Από την άλλη θα μου πεις... 'υπάρχει γυναίκα που βρωμά αγαμησιά;;'... Σωστό και αυτό...
Συμπέρασμα. Στους φούρνους αμέσως τους ανύπαντρους άντρες, ειδικά αυτούς που είναι πάνω από 40...
Βρωμάνε αγαμησιά, δεν είναι χαλαροί και κυρίως δεν έχουν τσεκαρισθεί... Μιάσματα. Μπλιαχχχχ!!!!υ.γ. Το συσσίτιο της ΧΑ ήταν 'ρατσισμός' ... Η καταναγκαστική περιθωριοποίηση και οι ταμπέλες μέσα στην ίδια την κοινωνία που ζούμε δεν είναι ρατσισμός... Τρομερό!...!...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ωστόσο θεωρώ ότι το δύσκολο σήμερα δεν είναι να κάνεις παιδιά, το ακατόρθωτο είναι να βρεις κατάλληλη κοπέλα που να μπορείς να στηριχθείς πάνω της για να γίνει και μία σωστή οικογένεια.
..Σωστοτατο
Μετα απο ενα αποτυχημενο γαμο και μια περιοδο μετα διαζυγιου τρελλης ζωης,πλεον στα 42 μου δεν βρισκω κατι σωστο
Και δεν ειμαι απαιτητικος του στυλ θελω να παντρευτω γυναικα που και μοντελο να ειναι και λεφτα να εχει και και και....
Ψαχνω απλα αυτο που γραφεις,μια σωστη κοπελα για να κανουμε μια σωστη οικογενεια..Ξέρεις πόσοι και πόσοι ψάχνουν; ... Στη ουρά παρακαλώ, κόψε και χαρτάκι προτεραιότητας και ήλπιζε ότι μέχρι να έρθει η σειρά σου, το μαγαζί να μην έχει κλείσει... Γιατί από αύριο ξανά στην ουρά... και ξανά χαρτάκι...
υ.γ. υπάρχει η λύση να παντρευτείς καμιά Βουλγάρα, κανά Ρωσιδάκι. Έτσι θα είσαι και παντρεμένος και θα βρεις ποιο εύκολα κάποια Ελληνίδα. Θα σκάσουν από την ζήλεια τους οι (κλασσικές πλέον) Ελληνίδες και τότε θα σε βλέπουν με άλλο μάτι...
-
Καλώς ή κακώς οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικά πλάσματα. Όταν βλέπουν κάποιον παντρεμένο/με σχέση θεωρούν αυτομάτως ότι έχει κάτι καλό για να έχει πάρει έγκριση από μια άλλη γυναίκα. Αν η άλλη γυναίκα δε είναι και όμορφη/δημοφιλής, τότε θεωρούν πως αυτός ο άντρας έχει κάτι πολύ καλό πάνω του για να κυκλοφορούν μαζί. Έτσι ξεκινάνε όλα στο μυαλό τους. Επίσης το γεγονός ότι ο παντρεμένος/έχων σχέση έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση (καθώς ξέρει πως τουλάχιστον μία γυναίκα τον γουστάρει και άρα πιθανότατα και άλλες) τον κάνει να είναι πιο χαλαρός όπως λέει ο Tiger. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και το καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Με άλλα λόγια, για να βρεις γυναίκα ο ευκολότερος τρόπος είναι να έχεις ήδη!
@dog80: Οι παλιοί λέγανε πάντως 'ή μικρός παντρέψου, η μικρός καλογερέψου'. Φαντάζομαι ίσχυε και για την τεκνοποίηση αυτό.
-
Παντως εγω που μενω σε μικρη κοινωνια που ολοι γνωριζουν ολους,παρατηρω με ποση ευκολια νεα ζευγαρια και μαλιστα με παιδι χωριζουν με μεγαλη ευκολια
Μιλαμε στα 10 ζευγαρια που ξερω τα 7 εχουν χωρισει εκ των οποιων τα 5 εχουν κανει παιδι/ιαΝα μη μιλησω για περιπτωσεις που πραγματικα ειναι να αρανωτιεσαι για τον ψυχισμο της γυναικας
Ζευγαρι 35 ετων πανω κατω με παιδι χωριζει και η γυναικα παει και τα φτιαχνει με ενα αλβανο πραγματικο κουμασι,εμπορο και σωματεμπορο
Και συν τοις αλλοις τρωει και το ξυλο της μαιμους απο τον τυπο συστηματικα (τσεκαρισμενο και επιβεβαιωμενο)
Δλδ η γυναικα διελυσε την οικογενεια της για να μπλεξει με κακοποιο και να τρωει και ξυλο
Αβυσσος η ψυχη της γυναικαςΑλλο ζευγαρι με παιδι,και ενω η σχεση τους παει κατα διαολου και ολοι περιμενουν το χωρισμο,ξαφνικα κανουν και δευτερο παιδι και μετα απο 6 μηνες χωριζουν
Αφου ρε μπαγλαμαδες (και οι 2) απο μονοι σας ξερετε οτι παει για διαζυγιο το πραγμα, τι στο διαολο σκεφτηκατε και κανατε και δευτερο παιδι αφου μετα απο λιγο χωρισατε? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μέχρι ποιά ηλικία είναι το ιδανικό να κάνεις παιδί? Και δέν εννοώ απο βιολογικής άποψης. Πχ αν κάνω παιδί στα 40, όταν θα είναι 10 χρονών και μές τη ζωντάνια, εγώ θα είμαι 50 και θα αρχισει να με παίρνει η κάτω βόλτα.Kάτω από 30 το πρώτο για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να βγει αυτιστικό. Αυτό όσον αφορά τη σωστή υγεία του παιδιού. Από κει και πέρα εντάξει δε θα σε πάρει και στα 50 η κάτω βόλτα. Βλέπω τους 50αρηδες να κρατιούνται μια χαρά.
Τώρα μη μου πεις ότι δε θα μπορείτε να παίζετε μπάλα γιατί δε νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των πατεράδων να έπαιζε μπάλα με το παιδί του. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλώς ή κακώς οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικά πλάσματα. Όταν βλέπουν κάποιον παντρεμένο/με σχέση θεωρούν αυτομάτως ότι έχει κάτι καλό για να έχει πάρει έγκριση από μια άλλη γυναίκα. Αν η άλλη γυναίκα δε είναι και όμορφη/δημοφιλής, τότε θεωρούν πως αυτός ο άντρας έχει κάτι πολύ καλό πάνω του για να κυκλοφορούν μαζί. Έτσι ξεκινάνε όλα στο μυαλό τους. Επίσης το γεγονός ότι ο παντρεμένος/έχων σχέση έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση (καθώς ξέρει πως τουλάχιστον μία γυναίκα τον γουστάρει και άρα πιθανότατα και άλλες) τον κάνει να είναι πιο χαλαρός όπως λέει ο Tiger. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και το καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Με άλλα λόγια, για να βρεις γυναίκα ο ευκολότερος τρόπος είναι να έχεις ήδη!Άρα καλά έκανε ένα (πρώην) φιλαράκι μου, 44 Μαϊων στο Αιγάλεω.
'Αγόρασε' μία Ρουμάνα, του κάνει όλες τις δουλειές και τώρα τρέχουν από πίσω του και οι ντόπιες. Αλλά πλήρωσε ρε γαμώτο 6000euro για να την έχει μόνιμα στο σπίτι και της έχει κόψει και ένα καλό μηνιάτικο για τα έξοδά της. Ωστόσο η κοπιλίτσα ξεπληρώνει και με το παραπάνω τις υπηρεσίες που παρέχει. Από πίκι-πίκι-ραμ μέχρι οικιακά, συνοδεία κλπ...κλπ... Και είναι και ομορφούλικο το άτιμο... και κυρίως δεν μιλά πολύ... Σημαντικό και αυτό...Εγώ που τα βλέπω κάπως διαφορετικά τα πράγματα και τσακώθηκα μαζί του για την κίνηση που έκανε, φαντάζομαι ότι είμαι μάλλον παρανοϊκός... και ανισόρροπος...
Ρε που πάμε;Πού πάμε; Που έλεγε και ο Αυλωνίτης...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλώς ή κακώς οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικά πλάσματα. Όταν βλέπουν κάποιον παντρεμένο/με σχέση θεωρούν αυτομάτως ότι έχει κάτι καλό για να έχει πάρει έγκριση από μια άλλη γυναίκα. Αν η άλλη γυναίκα δε είναι και όμορφη/δημοφιλής, τότε θεωρούν πως αυτός ο άντρας έχει κάτι πολύ καλό πάνω του για να κυκλοφορούν μαζί. Έτσι ξεκινάνε όλα στο μυαλό τους. Επίσης το γεγονός ότι ο παντρεμένος/έχων σχέση έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση (καθώς ξέρει πως τουλάχιστον μία γυναίκα τον γουστάρει και άρα πιθανότατα και άλλες) τον κάνει να είναι πιο χαλαρός όπως λέει ο Tiger. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και το καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Με άλλα λόγια, για να βρεις γυναίκα ο ευκολότερος τρόπος είναι να έχεις ήδη!
Άρα καλά έκανε ένα (πρώην) φιλαράκι μου, 44 Μαϊων στο Αιγάλεω.
'Αγόρασε' μία Ρουμάνα, του κάνει όλες τις δουλειές και τώρα τρέχουν από πίσω του και οι ντόπιες. Αλλά πλήρωσε ρε γαμώτο 6000euro για να την έχει μόνιμα στο σπίτι και της έχει κόψει και ένα καλό μηνιάτικο για τα έξοδά της. Ωστόσο η κοπιλίτσα ξεπληρώνει και με το παραπάνω τις υπηρεσίες που παρέχει. Από πίκι-πίκι-ραμ μέχρι οικιακά, συνοδεία κλπ...κλπ... Και είναι και ομορφούλικο το άτιμο... και κυρίως δεν μιλά πολύ... Σημαντικό και αυτό...Εγώ που τα βλέπω κάπως διαφορετικά τα πράγματα και τσακώθηκα μαζί του για την κίνηση που έκανε, φαντάζομαι ότι είμαι μάλλον παρανοϊκός... και ανισόρροπος...
**Ρε που πάμε;Πού πάμε; Που έλεγε και ο Αυλωνίτης... **
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τώρα μη μου πεις ότι δε θα μπορείτε να παίζετε μπάλα γιατί δε νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των πατεράδων να έπαιζε μπάλα με το παιδί του.Μπάλα; Τι μπάλα; Στο μπαλκόνι φαντάζομαι ε;
Γιατί έξω είναι ολίγον επικίνδυνα τα πράματα. Εγώ όσους ξέρω με μικρά παιδιά, όλοι ξοδεύουν μία περιουσία κάθε μήνα για τα παιδιά για να τα τρέχουν σε συλλόγους αθλητικούς, μίνι ποδόσφαιρα, κάτι καράτε, κάτι μπαλαρίνες, κάτι χορούς, κάτι παιδικούς χορούς... Και όποιος δεν έχει φράγκα, έχει τα παιδιά στο μπαλκόνι να κοιτούν το δρόμο και τα αυτοκίνητα.
Σήμερα μου έλεγε συνάδελφός μου που μένει στην Άνοιξη (εξοχή, χωράφια κλπ...) , ότι θέλει να πάρει ποδηλατάκια να πηγαίνει βόλτα με τις κόρες του, αλλά φοβάται μην τυχόν και συμβεί τίποτα μέσα στις ερημιές...
Ακόμη και στην παραλία κάθονται και κοιτάνε γύρω-γύρω μην τυχόν και απομακρυνθούν από κοντά τους και προσπαθούν να τα έχουν μαζεμένα. Ο φόβος τους είναι έκδηλος διαρκώς. -
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι παντρεμένοι έχουν πολύ πέραση. Αρέσουν πολύ... Επιβεβαιωμένο πολλάκις.
Γυναικείος εγκέφαλος. Άντε να βγάλεις άκρη...
Οποτε δεν ειναι παραλογο οτι ψιλογουσταρουν παντρεμενουςΕγώ με το φτωχό μου το μυαλό τέτοια φιλοσοφία τη θεωρώ παράλογη. Τι πάει να πει 'τσεκαρισμένος από άλλη γυναίκα+χαλαρός+αγαμησιά;'
Με την ίδια φιλοσοφία οι ανύπαντροι άντρες θα πρέπει να αναζητούν παντρεμένες που είναι τσεκαρισμένες από άλλον άντρα, είναι χαλαρές ( ) και δεν βρωμάνε αγαμησιά...
Από την άλλη θα μου πεις... 'υπάρχει γυναίκα που βρωμά αγαμησιά;;'... Σωστό και αυτό...
Συμπέρασμα. Στους φούρνους αμέσως τους ανύπαντρους άντρες, ειδικά αυτούς που είναι πάνω από 40...
Βρωμάνε αγαμησιά, δεν είναι χαλαροί και κυρίως δεν έχουν τσεκαρισθεί... Μιάσματα. Μπλιαχχχχ!!!!υ.γ. Το συσσίτιο της ΧΑ ήταν 'ρατσισμός' ... Η καταναγκαστική περιθωριοποίηση και οι ταμπέλες μέσα στην ίδια την κοινωνία που ζούμε δεν είναι ρατσισμός... Τρομερό!...!...
Kι ομως ετσι ειναι. Μια φιλη μου 40κατι χωρισμενη με παιδι θεωρει απαραιτητη προϋποθεση για σχεση να ειναι χωρισμενος ο αλλος κι οχι ανυπαντρος. Κι ασ εχει και παιδι δεν πειραζει
-
Όσοι είναι χωρίς γκόμενα για καιρό και ψάχνονται, δεν καταλαβαίνουν ότι ο σημαντικότερος γυναικοδιώχτης είναι το strobo της αγαμίας που είναι εγκατεστημένο πάνω απ το κεφάλι τους
-
Μολις μου ειπαν σχετικο ανεκδοτο:
Ζευγαρι παντρεμενο χρονια, συζητα:
- Ρε γυναικα, θα ηθαλα να γινει η σχεση μας οπως παλια, οπως πριν 15 χρονια...
- Μα πριν 15 χρονια δεν ειχαμε γνωριστει ακομα!
- Α, γεια σου!
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Παντως εγω που μενω σε μικρη κοινωνια που ολοι γνωριζουν ολους,παρατηρω με ποση ευκολια νεα ζευγαρια και μαλιστα με παιδι χωριζουν με μεγαλη ευκολια
Μιλαμε στα 10 ζευγαρια που ξερω τα 7 εχουν χωρισει εκ των οποιων τα 5 εχουν κανει παιδι/ιαΝα μη μιλησω για περιπτωσεις που πραγματικα ειναι να αρανωτιεσαι για τον ψυχισμο της γυναικας
Ζευγαρι 35 ετων πανω κατω με παιδι χωριζει και η γυναικα παει και τα φτιαχνει με ενα αλβανο πραγματικο κουμασι,εμπορο και σωματεμπορο
Και συν τοις αλλοις τρωει και το ξυλο της μαιμους απο τον τυπο συστηματικα (τσεκαρισμενο και επιβεβαιωμενο)
Δλδ η γυναικα διελυσε την οικογενεια της για να μπλεξει με κακοποιο και να τρωει και ξυλο
Αβυσσος η ψυχη της γυναικαςΑλλο ζευγαρι με παιδι,και ενω η σχεση τους παει κατα διαολου και ολοι περιμενουν το χωρισμο,ξαφνικα κανουν και δευτερο παιδι και μετα απο 6 μηνες χωριζουν
Αφου ρε μπαγλαμαδες (και οι 2) απο μονοι σας ξερετε οτι παει για διαζυγιο το πραγμα, τι στο διαολο σκεφτηκατε και κανατε και δευτερο παιδι αφου μετα απο λιγο χωρισατε?η γυναικα μας διαλεγει για αυτο που ειμαστε και η πρωτη της σκεψη ειναι να μαε αλλαξει σε κατι αλλο που δεν ειμαστε.
στην περιπτωση αυτη η γυναικα εχει στην σκεψη της οτι μπορει να τον αλλαξει αυτον.
στο λυκειο το πιο ομορφα κοριτσια ηταν καψουρες με τις μεγαλυτερες αλητρες του σχολειου. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μέχρι ποιά ηλικία είναι το ιδανικό να κάνεις παιδί? Και δέν εννοώ απο βιολογικής άποψης. Πχ αν κάνω παιδί στα 40, όταν θα είναι 10 χρονών και μές τη ζωντάνια, εγώ θα είμαι 50 και θα αρχισει να με παίρνει η κάτω βόλτα.Ειναι και θεμα DNA.
Εγω βαριεμαι την ζωη μου σε γενικες γραμμες
Πατερας ετων 60+ που ξερω, ειναι σαν duracell με το παιδι του.
Βεβαια η λεπτομερεια ειναι οτι τις προάλλες λυποθυμησε και τον πηραν με το φορείο ,αρα ο βιολογικος παραγοντας τελικα δεν μπορει να αγνοηθει. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μέχρι ποιά ηλικία είναι το ιδανικό να κάνεις παιδί? Και δέν εννοώ απο βιολογικής άποψης. Πχ αν κάνω παιδί στα 40, όταν θα είναι 10 χρονών και μές τη ζωντάνια, εγώ θα είμαι 50 και θα αρχισει να με παίρνει η κάτω βόλτα.Απο την ηλικια που θα μπορεις (οποτε χρειαζεται) να βαζεις τον εαυτο σου σε δευτερη μοιρα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μέχρι ποιά ηλικία είναι το ιδανικό να κάνεις παιδί? Και δέν εννοώ απο βιολογικής άποψης. Πχ αν κάνω παιδί στα 40, όταν θα είναι 10 χρονών και μές τη ζωντάνια, εγώ θα είμαι 50 και θα αρχισει να με παίρνει η κάτω βόλτα.
Απο την ηλικια που θα μπορεις (οποτε χρειαζεται) να βαζεις τον εαυτο σου σε δευτερη μοιρα.
Ισχυει αυτο, αλλα μπορεις να το δεις και σαν ευκαιρια να γινεις εσυ καλυτερος σε θεματα φυσικης καταστασης για να παιζεις με το παιδι σου.
Αλλωστε μεχρι τα 12-13 σε εχει αναγκη για παιχνιδι, μετα θα εχει τις παρεες του. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τώρα μη μου πεις ότι δε θα μπορείτε να παίζετε μπάλα γιατί δε νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό των πατεράδων να έπαιζε μπάλα με το παιδί του.
Μπάλα; Τι μπάλα; Στο μπαλκόνι φαντάζομαι ε;
Γιατί έξω είναι ολίγον επικίνδυνα τα πράματα. Εγώ όσους ξέρω με μικρά παιδιά, όλοι ξοδεύουν μία περιουσία κάθε μήνα για τα παιδιά για να τα τρέχουν σε συλλόγους αθλητικούς, μίνι ποδόσφαιρα, κάτι καράτε, κάτι μπαλαρίνες, κάτι χορούς, κάτι παιδικούς χορούς... Και όποιος δεν έχει φράγκα, έχει τα παιδιά στο μπαλκόνι να κοιτούν το δρόμο και τα αυτοκίνητα.
Σήμερα μου έλεγε συνάδελφός μου που μένει στην Άνοιξη (εξοχή, χωράφια κλπ...) , ότι θέλει να πάρει ποδηλατάκια να πηγαίνει βόλτα με τις κόρες του, αλλά φοβάται μην τυχόν και συμβεί τίποτα μέσα στις ερημιές...
Ακόμη και στην παραλία κάθονται και κοιτάνε γύρω-γύρω μην τυχόν και απομακρυνθούν από κοντά τους και προσπαθούν να τα έχουν μαζεμένα. Ο φόβος τους είναι έκδηλος διαρκώς.Μενω σε περιοχη που εχει 2 παιδικες χαρες, 2 γηπεδα μπασκετ στα 5 λεπτα μαξιμουμ με τα ποδια και το αλσος Γαλατσιου στα 10 λεπτα. Καθολου επικινδυνα δεν ειναι , αρκει να εχεις το νου σου στο παιδι.
Οι αθλητικες δραστηριοτητες ειναι απαραιτητες για τα παιδια και επειδη τον χειμωνα δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα εξω γιατι νυχτωνει νωρις η ο καιρος ειναι κακος.
Να παντρευτείς, να συζείς ή να είσαι εργένης?