-
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εμένα με λένε Αντώνη, δεν με λένε Βούλα, και είμαι άντρας και έλα να το αποδείξω….. μα μου είναι παράδοξο για τι σε στηρίζουν.
Πες μας ποιος είσαι, για να αρχίσουμε να σε φοβόμαστε!!!!!!........ υβριστεί μπαχαλάκια.
Α.Λοιπόν αφού γέλασα πάλι με τις ελληνικούρες σου και την τάση σου να επαναλαμβάνεις λέξεις που κάπου τις άκουσες και σου άρεσαν -όπως κάνουν τα μωρά- ( μπαχαλάκιας ), θα σου πω δυο πράγματα σοβαρά.
Μήπως το παρατραβάς στο επί προσωπικού ? Επιπλέον εδώ είναι off-topic [Mod]
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Εμένα με λένε Αντώνη, δεν με λένε Βούλα, και είμαι άντρας και έλα να το αποδείξω….. μα μου είναι παράδοξο για τι σε στηρίζουν.
Πες μας ποιος είσαι, για να αρχίσουμε να σε φοβόμαστε!!!!!!........ υβριστεί μπαχαλάκια.
Α.Λοιπόν αφού γέλασα πάλι με τις ελληνικούρες σου και την τάση σου να επαναλαμβάνεις λέξεις που κάπου τις άκουσες και σου άρεσαν -όπως κάνουν τα μωρά- ( μπαχαλάκιας ), θα σου πω δυο πράγματα σοβαρά.
Μήπως το παρατραβάς στο επί προσωπικού ? Επιπλέον εδώ είναι off-topic [Mod]
Πάλι ‘φλόμο’ ρίχνεις για να ξεγλιστρήσεις σαν σουπιά…… μα είμαι και καλός ψαράς!!!!!!!.......
Α. -
Άλλο ο χειρότερός σου εχθρός και άλλο η παρεούλα του 4Τ φορουμ, μη τα μπερδεύουμε όλα
-
Και ενόσω το πανηγύρι συνεχίζετε, αποφάσισαν ορισμένοι να κάνουν προτάσεις, έτσι το έργο του Καψή θα είναι ευκολότερο. Οπωσδήποτε η διαβούλευση μέσω διαρροών καλά κρατεί, εσωτερικών διαρροών!. Σχεδόν αποφάσισαν για απογραφή.
Η χειρότερη μορφή πολέμου είναι ο συναδελφικός πόλεμος. Όταν τώρα έχουν καταλάβει, ότι δεν έχει οριστεί πόσοι θα μείνουν, άσχετα το τι γράφουν τα ΓΜΜΕ, ο πόλεμος έχει αρχίσει, διότι σε πολλούς αρέσει η παραμονή.
Ορισμένα εργαλεία παλιότερα, μα συντηρημένα, μετά την σχετική συρρίκνωση, και μετά την απογραφή θα εκποιηθούν, και έτσι πολλοί έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.
Πάντως δεν βλέπω πριν τον Οκτώβριο, να παίξει κανονικά, εάν δουλέψουν και Αύγουστο.
Το κεντρικό κτήριο, δεν είναι εύκολο να μεταφερθεί, και έτσι το βλέπω σε βάθος χρόνου, και σίγουρα μετά το τέλος της προεδρίας από την χώρα μας. Τα μηχανήματα λύνονται, οι εγκαταστάσεις είναι χρονοβόρες, πολλές δεν ξηλώνονται, ορισμένες γραμμές δεν επαναδιαμορφώνονται και δεν τσοντάρονται.
Πάντως άκουσα ότι οι πυλώνες εκπομπής θα παραμείνουν(?), και μόνον τοπικά στούντιο θα κλείσουν. Έτσι μια ενιαία φωνή, και με την ισχύ που προϋπήρχε, θα συνεχίσει να υπάρχει!. Και σίγουρα αυτό είναι θετικό.
Και σίγουρα άλλο το κόστος ενός στούντιο, και άλλο ενός οχήματος με οδηγό δημοσιογράφο και παραγωγό σκηνοθέτη , που πολλές φορές είναι και κονσολιέρης.
Έτσι και σίγουρα, κάθε δεύτερη μέρα θα είναι και αλλού, και έτσι θα ακούγετε και ο λόγος περισσοτέρων που σήμερα, η διελκυστίνδα μεταξύ γειτνιαζόντων περιοχών δεν ακουγόντουσαν!!!.
Οψόμεθα.
Α. -
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Σύγχρονη
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Σύγχρονη
Kάτσε να ξανανοίξει η ΕΡΤ/ΕΤ/ΝΕΤ/δεξερωπωςστοδιαολοθελουννατηλενε και να κανουν (σικέ) διαγωνισμό για τα σήματα και να τα χρεώσουν 100 χιλιάρικα έκαστο. Βέβαια θα είναι δημοκρατικές οι διαδικασίες.
-
Πάνο μου, σύγχρονη σημαίνει ότι αποφέρει κέρδος στο δημόσιο. Εάν δεν αποφέρει βλέπω να την συρρικνώσουν περισσότερο. Στην κακία θα διώξουν, και στην θέση τους θα προσλάβουν πλέον καταξιωμένους από την ελεύθερη αγορά….
Α. -
Έκανα μια πρόταση, να δοθούν ανιδιοτελώς σε διαφημιστικά γραφεία η εκπόνηση του σχεδίου.
Αυτό που θα κερδίσει θα διαφημιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα δωρεάν.
Α -
Μιλησες με Τονυ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μιλησες με Τονυ?Οχι. Μιλησε με Τζωνυ....
Walker.
-
-
Κλείδωσε' το πρόγραμμα της ΔΤ: Δείτε τις εκπομπές
-
'Έχεις λουκέτο', με τον Γ. Στουρνάρα.
-
'Έχεις μπουκέτο', με τον Ηλια Κασιδιάρη
-
'Καμιά Ντροπή', με τον Γιάννη Πρετεντέρη
-
'Ατίθασα πιάτα', εκπομπή μαγειρικής με τον Ευάγγελο Βενιζέλο
-
'Ναζί κανεις ή να μην ζει?'
-
'Το σκατό σας παξιμάδι', εκπομπή μαγειρικής
-
'Σαν Τζήμερα'
-
'Στην κουζίνα', με τον Πάγκαλο
-
'Το μινόρε της Χρυσής Αυγής'
-
'Αγάπη μου συρρίκνωσα την λίστα', με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου
-
'Εισαι πιο έξυπνος απο ένα δεκάχρονο;' παρουσίαση Γιώργος Παπανδρέου
-
'Πρωϊνή και μεσημεριανή και βραδινή Μελέτη', με το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
-
'Ελλάς το μεταλλείο σου', με το Χρήστο Πάχτα...
-
'Ποιός θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος?', τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο
-
'Κυριακή στο χωριό' με τον Άδωνη, την Ευγενία και τα παιδιά
-
'Το ξύλο βγήκε απ´τον παράδεισο', με τον Νίκο Δενδια
-
'Βασικώς Αμέτοχος', με τον Κάρολο Παπούλια
-
'ΕΠΕΝδυσεις', οικονομική εκπομπή με οικονομολογους ταξιτζήδες
-
'Ξεμένουμε από Ελλάδα', με τη Μαρία Ρεπούση και τον Πέτρο Τατσόπουλο
-
'Σαν Σήμερα', παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
-
'Η διαφάνεια άργησε μία μέρα.', μία παραγωγή του Υπουργείου Απασχόλησης.
-
'Βλαμμένα κόκκινα μυαλά', με τον Μαυρουδή Βορίδη
-
'Μια φορά κι έναν καιρό...ήταν ο Έλληνας'
-
'Του ΑΣΕΠ τα Παραμύθια'
-
'Κλεφτρόνι και gentleman', με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο
-
'Ουτοπία', με το κουκλοθέατρο της Άγκελας Μέρκελ.Εμφανίζονται ο Αντώνης ο Μανάβης, Ο Βαγγέλης το
Καρπούζι, ο Φώτης το Βλίτο -
'Δελτίο στη Νοηματική', με τον Ηλία Παναγιώταρο.
http://www.thestival.gr/media-news/item ... s-ekpompes
-
-
Aπλα θεϊκο...
Για να το επεκτεινω λιγο...
'Οι Αυθαιρετοι', κωμικη σειρα με πρωταγωνιστη τον Μιχαλη Μαγγινα...
'Με το δεξι'. Ανακαινειστε οικονομικα το σπιτι σας με τη Βικυ Σταματη.
'Αλήτικη Κυριακη' με το Γιωργο Ανατολακη, μεγα γνωστη και ρητορα.
'Απο τη θεση του υπουργου' Με τον Ε. Βενιζελο σε δοκιμες πρωθυπουργικων λιμουζινων. Στη σημερινη εκπομπη: BMW 7.60iL απεναντι στην S65AMG. 'Ποιας οι πορτες πετιουνται πιο ευκολα μετα απο αποσυμπιεση λογω κλανιας;'
'10 λεπτα παραλληρημα', πρωταγωνιστει ο Β. Πολυδωρας
'Ολα για την ταφη μου', με τον υπουργο Υγειας Αδ. Γεωργιαδη. Στη σημερινη εκπομπη: '6.000.000 τροποι για να πεθανεις'
'Στα ακρα' με την Ελενη Ζαρουλια. (ναι τρελα μου αγορια)
'Με το ματι του Αντωνη' Με τον πρωθυπουργο ημων βεβαιως βεβαιως. Μια -οσο το δυνατον- διεισδυτικη ματια στην πολιτικη επικαιροτητα.
'Εικονες', ταξιδιωτικη εκπομπη με τον Μιχαλη Λιαπη. Στο σημερινο επεισοδιο ταξιδευουμε business ΤΣΑΜΠΑ (siemens airways) στο Μοναχο.
'Ζωη ποδηλατο' με τον Γ.Παπανδρεου. Σημερα ξεκιναμε για το γυρο της Ευρωπης διχως σελα...
'Ομιλειτε Ελληνικα;' Τηλεπαιχνιδι με τον Γιωργο Γερμενη ( μιλα Ελληνικα ή ψοφα ).
'Τροχος της τυχης' Με τον Κων/νο Μητσοτακη (Τα γραμματα γυριζει η Ραχηλ Μακρη)
'Survivor' Reality τηλεπαιχνιδι οπου αλλοδαποι παιχτες υποκεινται σε δοκιμασιες επιβιωσης. Παρουσιαζει ο Ν. Μιχαλολιακος
'Με αρετη και βυσμα' Παρουσιαζουν ο Αθανασιος Πλευρης και ο Κ. Αϊβαλιωτης. στη σημερινη εκπομπη: 'Γινε κομμαντο απο το σπιτι σου'
'Next γκαου model' Reality μοδας. Παρουσιαζει η Ελενα Ραπτη. Βασικος κριτης ο Αρης Σπηλιωτοπουλος...
'La patrona' Δραματικη σειρα ελληνομεξικανικης παραγωγης. Η Ντορα Μπακογιαννη προσπαθει -ματαιως- να γινει καπου αρχηγος...
'Στην υγεια μας' Με τις Φωτεινη Πιπιλη και Βασω Παπανδρεου.
'Οι 3 χαριτες' με τις Α. Παπαρηγα, Λ. Κανελλη και Δ. Μανωλακου
'Ανατγοπη' με το Νασο Αλευγα.
'Βραδυ με τον Πετρο Τατσοπουλο' (τρεχατε κοριτσια)
'Two and a half men' Με τους Α. Σαμαρα, Β. Βενιζελο και Φ. Κουβελη
'Το ζευγαρι της κοψοχρονιας' Με τους Α. Γεωργιαδη και Ε. Μανωλιδου
'CSI Μπραχαμι' Αστυνομικη σειρα με το Ν. Δενδια. Στο σημερινο επεισοδιο κινητοποιουνται 3 νατοϊκες στρατιες για να πιασουν 1 κλεφτη σουπερμαρκετ.
'Πλακα μου κανεις' με το Γ. Στουρναρα
'Black out' με το Νικο Φωτοπουλο
'Μενουμε Γελλαδα' με το Θ. Παγκαλο
'Ρεπορταζ χωρις συνορα' Ορθανοικτη δημοσιογραφια με τον Σ. Κεδικογλου.
'Ελληνων εγερσις' με την πατριωτικη και αισθησιακη ταυτοχρονα Χ. Γιαταγανα.
'Σκαει τωρα' με τον Κ. Καραμανλη.
'Prison break' Με τους Α. Τσοχατζοπουλο, Μ. Ψωμιαδη και Λ. Γαβαλα. Νεοι ηθοποιοι συντομα κοντα σας...
'Μαγειρευω οικονομικα' με τον Κ. Σημιτη.
'Στην κουζινα της μαμας' με τον Κυριακο Μητσοτακη. Τη μαμα, την ψαχνουμε...
Θα σκεφτω κι αλλα...ΥΓ: Α και αμα θιχτηκε κανεις γιατι του προσβαλαμε τον ανοικτοματη, 'Ραντεβου στα τυφλα', με τον Π. Κουρουπλη... (χοχο αστειο)
-
Μπράβο ρε φίλε, νε είσαι καλά με έκανες και γέλασα
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Για όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί: http://et.diavgeia.gov.gr/f/minfin/ada/ ... %9A0%CE%95
Είναι η προκήρυξη για την μεταβατική ΕΡΤ.
Πάντως αυτές οι προκηρύξεις τύπου ΑΣΕΠ είναι πολύ 'γραφειοκρατία' ρε παιδί μου. Ούτε καν αίτηση μέσω ίντερνετ δεν έχουν ακόμη. Έλεος ποια με αυτό το κράτος.
Πολύ ανάλυση, πολύ χαρτούρα και πολύ μπέρδεμα.
Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και ιδιωτικά γραφεία που διεκπεραιώνουν και αναλαμβάνουν 'αιτήσεις ασέπ'. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...Από τον Σεπτέμβριο θα προστεθούν και τα παρακάτω:
'Πολύ σκληρός για να σηκωθεί'. Παρουσιάζει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Στο πρώτο επεισόδιο μαθήματα συγκράτησης του θυμού για να μην σκοτώσετε τον αντίπαλο και να παραμείνετε ατάραχοι.
'Ουρείτε Ορθώς;' Εκπομπή ανδρολογικού περιεχομένου με τον Χρήστο Παππά. Στο πρώτο επεισόδιο το τι πρέπει να κάνετε αν νιώσετε ακράτεια ούρων έξω από τηλεοπτικούς σταθμούς.
'Διακοπές στην Ραφήνα - Πρωτοποριακός τρόπος διακυβέρνησης μέσω Playstation'. Με τον Κώστα Καραμανλή.
'Ο Θαυμαστός κόσμος των ζώων'. Σειρά ντοκιμαντέρ για την Χ.Α.
'ΕΓΕΡΘΗΤΩ!'. Εκπομπή γυμναστικής με τον Γιώργο Γερμενή.
'Πλάθω κουλουράκια'. Εκπομπή μαγειρικής με τον Στέφανο Μάνο.
'Μιλώντας με τον Θεό'. Θεολογική εκπομπή με τον Αντώνη Σαμαρά.
'Γαμώ το κεφάλι μου, ο μαλάκας'. Εκπομπή αυτογνωσίας με τον Αντώνη Σαμαρά.
'Θέλω να γίνω Χαλίφης στην Θέση του Χαλίφη'. Ελληνική σειρά με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
'Success Story'. Επιθεώρηση με τους Σαμαρά και Βενιζέλο. Ο Κουβέλης διαφώνησε με τον θιασάρχη και παραιτήθηκε. -
Nεες εκπομπες:
'Βλαχαντερ-Στου τελους θα μειν' μονου ενας' Με τον Μιχαλη Ταμηλο
'Gaywatch' Με τους Κωστη Χατζηδακη και Νικητα Κακλαμανη
'Το Νησι' Δραματικη σειρα με πρωταγωνιστη τον Πανο Καμμενο στο ρολο του Γιωργη που με το σκαφος του 'Ηλιατορας' μεταφερει λεπρους στη Σπιναλογγα.
'Hotel Inspector' Η Ολγα Κεφαλογιαννη εισβαλλει μεσα απο βρυσες, χαραμαδες και γριλιες παραθυρων για να διαπιστωσει τη μειωση του ΦΠΑ στην εστιαση.
'Αποκαλυτικο δελτιο' με την Ευα Καϊλη
'Ελευθερος σκοπευτης' Με 60 παρουσιαστες. Στην πρωτη εκπομπη, ο Γερασιμος Γιακουματος.
'Sex Files' με την καυτη Ναντια Βαλαβανη
'Οι πυλες του ανεξηγητου' με τον Μιμη Ανδρουλακη.
'Stourniver' Ο πολυμηχανος Γιαννης Στουρναρας επιστρατευει οοοοοοολη του την εφευρετικοτητα στην επινοηση νεων φορων.
'Με λενε Βαγγελη'. Ο Βαγγελης Βενιτελος ανοιγει το τετραδιο του με οσους χαρατσωσε και επιχειρει να επανορθωσει χαρατσωνοντας τους ξανα. 8.000.000 επεισοδια, υπομονη...Δε μπορει, ολο και κατι αλλο θα μου ρθει...
-
Δεν το βλέπω.
Και πριν ακούσω καμιά @@ριά για προσωπικές επιθέσεις, θυμίζω ότι αυτός ξεκίνησε τις αυτοκινητιστικές παρομοιώσεις.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναρωτιέμαι, τα πιστεύετε αυτά; Τα λετε σοβαρά;Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
ΕΡΤ, το «πανηγύρι» συνεχίζεται