-
Πολλά ξέρεις πάντως για την Ταϋλάνδη ρε Μάικ.
-
Υπαρχει απο χρονια ολοκληρο θεμα σχετικο στο φορουμ του bourdela.com, σπευστε να ενημερωθειτε για τις εξελιξεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολλά ξέρεις πάντως για την Ταϋλάνδη ρε Μάικ.ποιος δεν εχει παει εκει?..

https://www.facebook.com/timshark/photos
ειπαμε ο τυπος ειναι θεος -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πολλά ξέρεις πάντως για την Ταϋλάνδη ρε Μάικ.Οντως. Εχω φιλους που δουλευουν κι αυτοι το καλοκαιρι στα νησια. Το χειμωνα την περνανε εκει, ενα-δυο μηνες. Τουλαχιστον ετσι κανανε μεχρι προσφατα. Ο ενας με μπαρ στη Κρητη εχει παει 6 φορες και 12 Ριο τον οποιο θεωρει τοπ προορισμο.
Προσωπικα αν και μ εχουν φαει, δε ψηνομαι για κανενα απο τα δυο μερη -
Ρε παιδιά πως να γουστάρεις τέτοια βρωμιά; Απορία το έχω...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τα αλλα περι πληρωμενου σεξ εμενα εμετο μου φερνουν...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Chill out ολες τις πληρωνουμε, τις γυναικες μας δε πολυ περισσοτερο απο τι φιλεναδες μας . Ειδικα μια επεγγελματιας ειναι η φτηνοτερη επιλογη .
Ναι αμέ, όπως τα λες
Αν δεν ζούσα με τη γυναίκα μου (ή γκόμενά μου, αδιάφορο) η ζωή μου θα κόστιζε τα διπλά λεφτά, τώρα τα πάντα πάνε δια του δύο (ΔΕΚΟ, κοινόχρηστα super market, έξοδα σπιτιού- επισκευές, καθαρισμός σπιτιού, έξοδα αυτοκινήτων, ασφάλιστρα, τέλη, ΕΕΤΗΔΕ κλπ κλπ).
Μόνος μου θα χρειαζόμουν κυριολεκτικά τα διπλά λεφτά για να διατηρήσω αυτό το επίπεδο ζωής...Το οτι πανε δια του δύο τα εξοδα 2 αυτοκινητων θα αποφυγω να το σχολιασω
Κατα τα άλλα, αν δεν ειχες την γυναικα σου θα ειχες μικροτερα εξοδα σε ολα αυτα (πχ θα ειχες μικροτερο σπιτι),με αποκορυφωμα το οτι αν δεν ειχες την γυναικα σου θα θεωρησουμε -δικαιως- οτι δεν θα ειχες και παιδια δηλαδη εξοδα εγκυμοσυνης,γεννας,φροντιστηρια,ρουχα κτλ κτλ εως το +άπειρο οπου εκτεινονται αυτα τα εξοδα. -
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το οτι πανε δια του δύο τα εξοδα 2 αυτοκινητων θα αποφυγω να το σχολιασω
Κατα τα άλλα, αν δεν ειχες την γυναικα σου θα ειχες μικροτερα εξοδα σε ολα αυτα (πχ θα ειχες μικροτερο σπιτι),με αποκορυφωμα το οτι αν δεν ειχες την γυναικα σου θα θεωρησουμε -δικαιως- οτι δεν θα ειχες και παιδια δηλαδη εξοδα εγκυμοσυνης,γεννας,φροντιστηρια,ρουχα κτλ κτλ εως το +άπειρο οπου εκτεινονται αυτα τα εξοδα.Πράγματι δεν είναι εντελώς ακριβές ότι πάνε δια του 2 τα έξοδα των αυτοκινήτων, η γυναίκα μου πληρώνει παραπάνω
Δεν βλέπω το λόγο να έφευγα από το σπίτι μου, θα έμενα στο ίδιο σπίτι γιατί α) είναι δικό μου β) μου αρέσει γ) είναι καινούριο και με αρκετό βαθμό πολυτέλειας δ) καλό location και (υπό ΚΣ) θα ήμουν σε θέση να το κάνω και μόνος μου, πράγμα που τώρα κάνω απλώς με τα μισά λεφτά. Αλλά ακόμα και αν δεν έμενα, γιατί ας υποθέσουμε ότι δεν θα μπορούσα να το συντηρώ, θα έχανα - και μάλιστα πολύ - σε ποιότητα ζωής , οπότε η κατάσταση δεν είναι συγκρίσιμη ούτε για πλάκα.
Παιδί : η βασική αρχή (όχι απόλυτη αλλά ως κανόνας πλεύσης) προς τη γυναίκα μου συνοψίζεται στο εξής : 'παιδί θέλεις εσύ και όχι εγώ => αναλαμβάνεις κατά τεκμήριο και το κόστος του (μιλάω για σοβαρά κόστη). Σκέψου το πρώτα σοβαρά αν είσαι σε θέση γιατί μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης '. Όχι δεν σκοπεύω να αφήσω το παιδί να στερηθεί τίποτα βασικό (ό,τι εγώ θεωρώ) αλλά αν η γυναίκα μου κάνει όνειρα (που δεν κάνει, αλλά λέμε τώρα) για πολυτέλειες κλπ τα οποία με ζορίζουν θα πάρει τα @@ μου. Αν μπορεί να τα καλύψει μόνη της μπράβο και καλό κουπί...
ΥΓ
Γενικώς πάντως το κόστος του παιδιού έως τώρα (βλ. δώρα + χρήματα συγγενείς γιαγιάδες, προσφορές/δώρα από 10 φίλους που έχουν ήδη παιδιά, πολύ κοντινός συγγενής παιδίατρος κλπ κλπ) είναι εντελώς αστείο. Μόνο τα μετρητά ως δώρα που έχουν δοθεί εξισορροπούν το σύνολο των βασικών σοβαρών εξόδων μέχρι σήμερα 1 χρόνο μετά (με τοκετό μέσα).
Το μόνο πράγμα που σίγουρα δεν ακούμπησε το παιδί είναι τα οικονομικά μαςΞαναλέω : αν ήμουν μόνος μου η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο κοστοβόρα, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο ζωής πάντα (και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να ήθελα να υποβαθμιστώ αν είχα την οικονομική δυνατότητα να το αποφύγω).
-
Κουτσάν καλή manwhore είσαι κι εσύ...
-
Εσύ αν ήθελες μια κατακαίνουρια Ferrari - και η γυναίκα σου όχι - θα έλεγες στη γυναίκα σου να την αγοράσετε και να τη συντηρείτε δια του δύο ;
-
Εσύ αν ήθελες μια κατακαίνουρια Ferrari - και η γυναίκα σου όχι - θα έλεγες στη γυναίκα σου να την αγοράσετε και να τη συντηρείτε δια του δύο ;Τι μλκς!
-
Το οτι πανε δια του δύο τα εξοδα 2 αυτοκινητων θα αποφυγω να το σχολιασω
Κατα τα άλλα, αν δεν ειχες την γυναικα σου θα ειχες μικροτερα εξοδα σε ολα αυτα (πχ θα ειχες μικροτερο σπιτι),με αποκορυφωμα το οτι αν δεν ειχες την γυναικα σου θα θεωρησουμε -δικαιως- οτι δεν θα ειχες και παιδια δηλαδη εξοδα εγκυμοσυνης,γεννας,φροντιστηρια,ρουχα κτλ κτλ εως το +άπειρο οπου εκτεινονται αυτα τα εξοδα.Πράγματι δεν είναι εντελώς ακριβές ότι πάνε δια του 2 τα έξοδα των αυτοκινήτων, η γυναίκα μου πληρώνει παραπάνω
Δεν βλέπω το λόγο να έφευγα από το σπίτι μου, θα έμενα στο ίδιο σπίτι γιατί α) είναι δικό μου β) μου αρέσει γ) είναι καινούριο και με αρκετό βαθμό πολυτέλειας δ) καλό location και (υπό ΚΣ) θα ήμουν σε θέση να το κάνω και μόνος μου, πράγμα που τώρα κάνω απλώς με τα μισά λεφτά. Αλλά ακόμα και αν δεν έμενα, γιατί ας υποθέσουμε ότι δεν θα μπορούσα να το συντηρώ, θα έχανα - και μάλιστα πολύ - σε ποιότητα ζωής , οπότε η κατάσταση δεν είναι συγκρίσιμη ούτε για πλάκα.
Παιδί : η βασική αρχή (όχι απόλυτη αλλά ως κανόνας πλεύσης) προς τη γυναίκα μου συνοψίζεται στο εξής : 'παιδί θέλεις εσύ και όχι εγώ => αναλαμβάνεις κατά τεκμήριο και το κόστος του (μιλάω για σοβαρά κόστη). Σκέψου το πρώτα σοβαρά αν είσαι σε θέση γιατί μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης '. Όχι δεν σκοπεύω να αφήσω το παιδί να στερηθεί τίποτα βασικό (ό,τι εγώ θεωρώ) αλλά αν η γυναίκα μου κάνει όνειρα (που δεν κάνει, αλλά λέμε τώρα) για πολυτέλειες κλπ τα οποία με ζορίζουν θα πάρει τα @@ μου. Αν μπορεί να τα καλύψει μόνη της μπράβο και καλό κουπί...
ΥΓ
Γενικώς πάντως το κόστος του παιδιού έως τώρα (βλ. δώρα + χρήματα συγγενείς γιαγιάδες, προσφορές/δώρα από 10 φίλους που έχουν ήδη παιδιά, πολύ κοντινός συγγενής παιδίατρος κλπ κλπ) είναι εντελώς αστείο. Μόνο τα μετρητά ως δώρα που έχουν δοθεί εξισορροπούν το σύνολο των βασικών σοβαρών εξόδων μέχρι σήμερα 1 χρόνο μετά (με τοκετό μέσα).
Το μόνο πράγμα που σίγουρα δεν ακούμπησε το παιδί είναι τα οικονομικά μαςΞαναλέω : αν ήμουν μόνος μου η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο κοστοβόρα, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο ζωής πάντα (και δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να ήθελα να υποβαθμιστώ αν είχα την οικονομική δυνατότητα να το αποφύγω).
Σωστα ειναι αυτα. Συν οτι εχεις καποιο φορολογικο πλεονεκτημα παντρεμενος και με παιδι.
-
Εσύ αν ήθελες μια κατακαίνουρια Ferrari - και η γυναίκα σου όχι - θα έλεγες στη γυναίκα σου να την αγοράσετε και να τη συντηρείτε δια του δύο ;δε νομιζω οτι θα ηταν γυναικα του αν δεν της αρεσαν οι Φεραρι.......
-
Aντιλαμβάνεσαι βέβαια κουτσάν ότι το σύστημα που περιγράφεις είναι δυναμικό και αρκετά ασταθές ετσι?
Δλδ, αν η γυναίκα σου μεθαύριο μείνει άνεργη ή ο μισθός της γίνει μισός, τότε για να συντηρίσεις ένα ανάλογο επίπεδο διαβίωσης θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι
-
Αυτό ισχύει μόνο στο βαθμό που πλέον τα εισοδήματα (+πιθανά περιουσιακά στοιχεία) της γυναίκας μου δεν είναι καν αρκετά να τη συντηρήσουν στη ζωή με αξιοπρέπεια οπότε θα πρέπει εγώ να καλύπτω και τα δικά της έξοδα διαβίωσης.
Δεδομένου ότι το σπίτι (ΔΕΚΟ Κοινόχρηστα καθαρισμός κλπ) +S/M θα τα έκανα έτσι αλλιώς και μόνος μου να ήμουν και ότι ακόμα και φράγκο να μην είχε δεν θα πλήρωνα (με τα παρόντα οικονομικά μου) τα έξοδα που εγώ θεωρώ ως κωμικά (μιλάω για συστηματική κατανάλωση και όχι περιπτωσεις δώρων), δηλ. παπούτσια, καλλυντικά, τσάντες, ρούχα και λοιπές γυναικείες καρα@@ρες καταλαβαίνεις ότι τα εσοδά της πρέπει σχεδόν να μηδενίσουν για να τεθώ σε χειρότερη κατάσταση από το να είμαι μόνος μου.
Μια μείωση των εσόδων της στο μισό πχ εμένα δεν θα με πλήξει, η ίδια θα χάσει απλώς τα 'λούσα' της -
1)Σε όλους τους λογαριασμούς σου πλέον πρέπει να υπολογίζεις το παιδί και ότι για κάποια χρόνια θα σας συντροφεύει
2)το στάτους ευμάριας που έχεις περιλαμβάνει εκτός απο ένα σπίτι, δραστηριότητες που αν δε θες να τις κάνεις μόνος σου θα πρέπει να πληρώσεις χ3 σε μια τέτοια περίπτωση ή χ1,5 στην καλύτερη λόγο παιδιού
(σουπερμάρκετ, ταξίδια, εστιατόρια διακοπες κλπ)Εν ολίγοις ναι μεν αλλά, ο λογαριασμός σου στέκει απλώς και μόνο επειδή η Στέλλα έχει ένα καλό μισθό, κάτι το οποίο κανείς δεν εγγυάται
-
Καλά τωρα ο κουτσαν πατάει στην εντελώς ιδιαίτερη περίπτωσή του και μας γράφει κατεβατα: τι να λέμε τωρα, για παραδειγμα παίζει να είναι ο μοναδικός έλληνας που η μαια που του ξεγεννησε το παιδί του έκοψε ΑΠΥ
Σε λίγο θα τον δεις να μας κάνει διάλεξη περί της τιμιοτητας των ελλήνων ΕΕ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
1)Σε όλους τους λογαριασμούς σου πλέον πρέπει να υπολογίζεις το παιδί και ότι για κάποια χρόνια θα σας συντροφεύει
2)το στάτους ευμάριας που έχεις περιλαμβάνει εκτός απο ένα σπίτι, δραστηριότητες που αν δε θες να τις κάνεις μόνος σου θα πρέπει να πληρώσεις χ3 σε μια τέτοια περίπτωση ή χ1,5 στην καλύτερη λόγο παιδιού
(σουπερμάρκετ, ταξίδια, εστιατόρια διακοπες κλπ)Εν ολίγοις ναι μεν αλλά, ο λογαριασμός σου στέκει απλώς και μόνο επειδή η Στέλλα έχει ένα καλό μισθό, κάτι το οποίο κανείς δεν εγγυάται
Και να μην ηταν ο μισθος στην μεση παλι καλυτερα θα ηταν γιατι θα μοιραζονταν τις διαφορες δουλειες σπιτιου κλπ συν το κερδος απο την εφορια. Χρονος ισον χρημα ενα τα σταθερα εξοδα ειναι τα ιδια. Το προβλημα που ισως εχει ο γαμος ειναι οτι ανοιγεις υποχρεωσεις με πεθερικα και συγγενεις που σου κοστιζουν και χρημα και συναισθηματικα ισως αρα αυτο ειναι ενα μειον.
-
H αλήθεια είναι ότι δεν έκατσα να γράψω ισολογισμό, αυτό που είπα έιναι ότι το στάτους ζωής κάποιου σίγουρα δεν είναι μόνο το σπίτι και η ΔΕΗ.
Ε λοιπόν, αν θες να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα με τον άνθρωπο που είσια μαζί του, τα οποία ευχαριστούν και τους δύο, είναι πολύ πιθανόν από ένα σημείο και πέρα εφόσον μόνο ο ένας να τα αντέχει, είτε να μην τα κάνεις καθόλου--->χειροτερεύει η ποιότητα ζωής σου, είτε να πληρώνεις και για τον άλλον κάποιο ποσό ή ακόμα και εξ ολοκλήρου-->οικονομικός ΟΛΕΘΡΟΣ, είτε να τα κάνεις μόνος σου---> δε βλέπω τον λόγο να συνεχίζεις να είσαι μαζί του/τηςΑρα αν λοιπόν ο κουτσάν θα θελήσει στο μέλλον να πηγαίνει και βραζιλία, να τρώει και μια φορά το μήνα σε ένα καλό εστιατόριο εφόσον έχει παιδί και η γυναίκα του δεν έχει μισθό να καλύψει αυτά τα έξοδα, είτε να πληρώσει και γι αυτούς, είτε να πηγαίνει μόνος του, είτε να μην πηγαίνει καθόλου.
Εν ολίγοις, το πως θα εξελιχτεί οικονομικά ένας γάμος, προσωπικά μου φαίνεται δύσκολο να προβλέψω και αδιάφορο
-
Οικογένεια είναι τώρα αυτό ή επιχείρηση;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες