-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
το ΚΕΠΙΚ δουλευει ακομα βαζοντας-βγαζοντας τα βυσματα στις τρυπες?Τι λες ρε Βαγγο? 2013 έχουμε, λες και πηγές πριν 20 χρόνια στρατό.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
-
Οι εμπλοκές, οι υπηρεσίες, το πόσο συχνά βγαίνουν οι φαντάροι απο ένα στρατόπεδο ειναι θεμα διοικητή ;
Παίζει δηλαδή με έναν διοικητή να ειναι ολα ανθηρα και μόλις έρθει ο καινούργιος να γίνουν μαύρα ;
-
Είναι θέμα ΚΑΙ Δκτη. ΝΑι, παίζει να μαυρίσει ένα Στρδο με αλλαγή Δκτη.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι εμπλοκές, οι υπηρεσίες, το πόσο συχνά βγαίνουν οι φαντάροι απο ένα στρατόπεδο ειναι θεμα διοικητή ;Παίζει δηλαδή με έναν διοικητή να ειναι ολα ανθηρα και μόλις έρθει ο καινούργιος να γίνουν μαύρα ;
Ναί .&-
-
Φυσικά και είναι θέμα διοικητή.Εξαρτάται από τι θέλει να κάνει.Εμείς είχαμε τον πιο ήρεμο διοικητή που είχες λίγες σκοπιές ανοιχτες και όταν ήρθε ο καινούργιο μας πάτησε κάτι τρεχάλες...άνοιξε και πολλές σκοπιές...
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
Φυσικά και είναι θέμα διοικητή.Εξαρτάται από τι θέλει να κάνει.Εμείς είχαμε τον πιο ήρεμο διοικητή που είχες λίγες σκοπιές ανοιχτες και όταν ήρθε ο καινούργιο μας πάτησε κάτι τρεχάλες...άνοιξε και πολλές σκοπιές...Μάλιστα... Δεν καθορίζονται αυτα πχ απο το ΓΕΣ ;
-
Φυσικά και είναι θέμα διοικητή.Εξαρτάται από τι θέλει να κάνει.Εμείς είχαμε τον πιο ήρεμο διοικητή που είχες λίγες σκοπιές ανοιχτες και όταν ήρθε ο καινούργιο μας πάτησε κάτι τρεχάλες...άνοιξε και πολλές σκοπιές...
Μάλιστα... Δεν καθορίζονται αυτα πχ απο το ΓΕΣ ;
Υπάρχουν διαταγές από το ΓΕΣ που εφαρμόζονται από όλες ανεξαιρέτως τις μονάδες (όπως και αυτές των σχηματισμών Ταξιαρχία-Μεραρχία κλπ) όπως π.χ οι διπλοσκοπιές αλλά το τί σκοπιές θα υπάρχουν, πόσοι θα βγαίνουν εξοδούχοι κλπ κλπ είναι καθαρά θέμα δκτη και καμιά φορά και στρατοπεδάρχη (π.χ για τον αριθμό των σκοπιών στο στρατόπεδο).
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Τι λες ρε Βαγγο? 2013 έχουμε, λες και πηγές πριν 20 χρόνια στρατό.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Betaδηλαδη δεν ειναι ακομα ετσι. κατι τετοιο ακουσα και λεω
στην ΠΑ υπηρετησα. δεν εχω ιδεα τι γινεται στον ΕΣ, γιαυτο ρωταω. σε ελληνικη ταινια του 05
ο φανταρος εβαζε-εβγαζα βυσματα για να μιλησει στο τηλεφωνο. -
σε ελληνικη ταινια του 05
ο φανταρος εβαζε-εβγαζα βυσματα για να μιλησει στο τηλεφωνο.καλα αν ειναι να παιρνεις στα σοβαρα το λουφα και παραλλαγη τοτε βραστα. Μιλαμε για τρελη παπαρια !!
-
Μάλιστα... Δεν καθορίζονται αυτα πχ απο το ΓΕΣ ;
Όχι, από στρατοπεδάρχη
Αυτός είναι ο βασικός υπεύθυνος της κατάστασης των υπηρεσιών
-
Φυσικά και είναι θέμα διοικητή.Εξαρτάται από τι θέλει να κάνει.Εμείς είχαμε τον πιο ήρεμο διοικητή που είχες λίγες σκοπιές ανοιχτες και όταν ήρθε ο καινούργιο μας πάτησε κάτι τρεχάλες...άνοιξε και πολλές σκοπιές...η καθε μοναδα στελνει χαρτι με αριθμο και ειδικοτητα που χρειαζεται στο γες απο εκει και περα δεν ειναι δικο τους θεμα
αμα παρουν 1 στρατιωτη δεν νομιζω οτι μπορουμε να τα ριξουμε στον διοικητη που δεν δινει αδειες την στιγμη που οι υπηρεσιες δεν καλυπτονται στο ελαχιστο -
δηλαδη δεν ειναι ακομα ετσι. κατι τετοιο ακουσα και λεω
στην ΠΑ υπηρετησα. δεν εχω ιδεα τι γινεται στον ΕΣ, γιαυτο ρωταω. σε ελληνικη ταινια του 05
ο φανταρος εβαζε-εβγαζα βυσματα για να μιλησει στο τηλεφωνο.Άλλο κεπικ και άλλο τηλεφωνικό κέντρο. Στο κεπικ λαμβάνεις εισερχόμενα όπως λαμβάνεις email στο σπίτι σου ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο προωθεις κλήσεις σε τηλεφωνική κονσόλα, ένα πιο περίπλοκο ενσύρματα τηλέφωνο δηλαδή.
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
δηλαδη δεν ειναι ακομα ετσι. κατι τετοιο ακουσα και λεω
ο φανταρος εβαζε-εβγαζα βυσματα για να μιλησει στο τηλεφωνο.Άλλο κεπικ και άλλο τηλεφωνικό κέντρο. Στο κεπικ λαμβάνεις εισερχόμενα όπως λαμβάνεις email στο σπίτι σου ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο προωθεις κλήσεις σε τηλεφωνική κονσόλα, ένα πιο περίπλοκο ενσύρματα τηλέφωνο δηλαδή.
στη τελευταία μονάδα που ήμουν ήταν μαζί 2 σε 1 αυτά
και δεν ήταν τόσο δύσκολο να προωθείς κλήσεις, ειδικά μόλις μάθαινες τα εσωτερικά απ'εξω, μεχρί κι εγώ τα είχα μάθει και τα καλούσα από το κινητό μου που είχα άπειρο χρόνο
μια μέρα που πήρα τον επόπτη από το κινητό μου να αναφέρω πυροβολισμό(μάλλον από κυνηγό) είχε φρικάρει δε το πίστευε
αλλά σιγά μην καθόμουν να παλεύω με το ρακαλ
-
http://www.dailymotion.com/video/x120ja ... s?start=82
dad level over 9000? -
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07 ... _9235.html
Ποπο τι τους κανουν στο μεγαλο πευκο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9235.htmlΠοπο τι τους κανουν στο μεγαλο πευκο
Παλιοπαιδα
-
Κολαστήριο red monster, ετσι....?
-
όσο προχωράνε τα χρόνια τοσο πιο πολύ βγαίνουν παιδάκια της μαμάς!Αν δεν ήθελαν καψώνια πίεση κτλ να μην πήγαιναν ειδ.δυνάμεις!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Κολαστήριο red monster, ετσι....?είναι όπως το βλέπει κανείς...
κολαστήριο πάντως δεν το λες...προσωπικά δεν είχα θέμα με τις μονάδες που σου γεμίζουν όλη τη μέρα τρεχοντάς σε... εκεί που έχω θέμα είναι στις μονάδες με τις ελάχιστες εξόδους και τους τεράστιους κενούς χρόνους μεταξύ των υπηρεσίών.... εκεί πραγματικά θέλω να κόψω φλέβα...
-
όσο προχωράνε τα χρόνια τοσο πιο πολύ βγαίνουν παιδάκια της μαμάς!Αν δεν ήθελαν καψώνια πίεση κτλ να μην πήγαινα ειδ.δυνάμεις!βέβαια υπάρχουν και πολλοί που πέφτουν στις εδ από του συστήματος...
όσο για τα υπόλοιπα είναι οι κλασσικές @@ριες που λένε οι μπαρμπάδες... 'εμείς περνάγαμε πιο δύσκολα.εμείς είχαμε μεγαλύτερα κ@υλιά, εμείς , εμείς...' να με συγχωράς αλλά πρέπει να είσαι λίγο τράγος για να λες τέτοιες χαζομάρες...
Περί Θητείας [#3]