-
Α και στο νοσοκομείο τρώμε καλα
-
424 το φαΐ είναι αίσχος παρόλο που έχει επαγγελματία μάγειρα
έχω φάει κάτι άψητα ψάρια εκεί μέσα..
βέβαια αυλώνα και λιτόχωρο (όπου ο αρχιμάγειρας ήταν μονιμάς ) του ρίχνουν στα αυτιά σε αηδία
-
Μοσχαρίσιες;
Τι λένε ρε, στο τόπικ για στρατό είμαστε;
-
Οι ειδικοδυναμιτες τρώνε παρά πολυ καλα ....
Χοιρινη + πατάτες + τζατζίκι + παγωτό
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μοσχαρίσιες;Τι λένε ρε, στο τόπικ για στρατό είμαστε;
Έχω φαει κάτι παστιτσια στην Πεντέλη, τυφλα να έχει το καλύτερο σπιτικο!!
Διδυμότειχο έφαγα και πολύ ωραίο χειροποίητο παγωτο που εφερναν! Συν ότι το συνηθισμένο βραδινό μου κατά την υπηρεσία ήταν γιαουρτάκι με μέλι (η ξεκλείδωτη κουζίνα στα 30 μέτρα από το θαλαμο).
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μοσχαρίσιες;Τι λένε ρε, στο τόπικ για στρατό είμαστε;
+1
Σε λίγο θα μας πούνε για t-bone και φιλέτο γάλακτος rare.... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Οι ειδικοδυναμιτες τρώνε παρά πολυ καλα ....Χοιρινη + πατάτες + τζατζίκι + παγωτό
σημασια εχει οτι τρωγαμε στανταρ 2 πιατα
-
Οι ειδικοδυναμιτες τρώνε παρά πολυ καλα ....Χοιρινη + πατάτες + τζατζίκι + παγωτό
Στη Μοίρα είχαμε παρα πολύ καλό φαγητό, για ένα διάστημα είχαμε μέχρι και δικαίωμα επιλογής απο 2 διαφορετικά φαγητά και σχεδόν πάντα περισσευμα.Εκει έφαγα και τον καλύτερο μπακλαβά της ζωής μου!!!
Στο ΚΕΕΔ όμως (τότε) ήταν χάλια. Κάποιες φορές μάλιστα, το ψωμί ήταν μουχλιασμένο απο τη μέση του καλαθιού και κάτω! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αφου (οπως εγραψα παραπανω) εφτανα σε σημειο να καιω εγω τους κουβαδες που ετρωγα, δεν περιμενω κατι διαφορετικο απο αυτους που τρεχανε περισσοτερο.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Στη Μοίρα είχαμε παρα πολύ καλό φαγητό, για ένα διάστημα είχαμε μέχρι και δικαίωμα επιλογής απο 2 διαφορετικά φαγητά και σχεδόν πάντα περισσευμα.Εκει έφαγα και τον καλύτερο μπακλαβά της ζωής μου!!!
Στο ΚΕΕΔ όμως (τότε) ήταν χάλια. Κάποιες φορές μάλιστα, το ψωμί ήταν μουχλιασμένο απο τη μέση του καλαθιού και κάτω!Τωρα που το ειπες για επιλογη μου θυμισες κατι...
Σε εμας εκαναν το εξης, πολυ συχνα:
Ειχαν να ταισουν μια ημερα, 80 ατομα με ρυζι και κοτοπουλο πχ. Ο καθενας εχει 1/4 κοτοπουλου και συγκεκριμενη ποσοτητα ρυζι που του αναλογει. Κλασικος πουστης με Κινεζο.
Αυτο που εκαναν λοιπον ηταν οτι εφτιαχναν 40 μεριδες κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο και αλλες 40 μεριδες κοτοπουλο βραστο με σουπιτσα με τα λιπακια μεσα και μαλλον και κυβους κνορρ να νοστιμιζει. Οπότε, ειχες επιλογη να φας οτι ηθελες.
Το εκαναν και με αλλα φαγητα, οσο γινοταν, πχ ειχε χοιρινο με πατατες στο φουρνο ή πουρε, και επελεγες. Στην ουσια, ο μαγειρας δεν κοπιαζε πολυ περισσοτερο για τα '2 φαγητα' απο οτι για το ενα.
Μου ειχε κανει τρομερα καλη εντυπωση, πως να το πω, εσπαγε η μονοτονια, ειχες ενα πραγμα να επιλεξεις εσυ και οχι 'οι ανωτεροι'. 'Σημερα ΘΕΛΩ πουρε' (σημαντικό οταν σε εσκιζαν).
Το εκαναν και σε αλλα στρατοπεδα??? δεν ξερω, αλλα μπραβο σε οποιον το ειχε σκεφτει.
-
Αυτά τα έχουμε και εμείς στο πυροβολικό.
Απλά έχει και σαλάτα μαζί. -
401, τσιπουρίτσα...
Άρτα ζωάρα, πάει έκλεισε και αυτή, αλλά το φαγητό ήταν
Ρόδο... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Και 3 έχω φάει .... 1 δίσκο απο κάθε διανομή
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Στο ΚΕΕΔ όμως (τότε) ήταν χάλια. Κάποιες φορές μάλιστα, το ψωμί ήταν μουχλιασμένο απο τη μέση του καλαθιού και κάτω!Στην 2τερη ΜΆΛΛΟΝ μου λέμε οτι τους σερβίρουν και το νερό
Μεγαλεία
-
Μεγαλεία δε λες τίποτα....!!
(Σπα, κάθε πότε κάνουν.....?)
-
Φίλος έφυγε για ρεντινα με σκοπό να τον 'σταξουν'... Είχε την ατυχία να πάρει ειδικότητα δβ... Πέρα απο τα ΠΕΝ το μόνο που κάνει ειναι να κοιμάται ... Στην πλέον χαρντ κορ μονάδα ε ε αφού τους λιώνουν στη μαλ, ας τους ταΐζουν τουλάχιστον
-
Εντάξει, η Δ' Μοίρα Καταδρομών δεν ηταν ποτέ η πλέον hard core μονάδα...! Η Ε' είχε και έχει μια φήμη, αλλά αυτά είναι ραδιο αρβύλα συνήθως. Για κάποια χρόνια για παράδειγμα, ακουγόταν οτι η Β' ήταν τόσο 'μάυρη', που ούτε απ΄εξω δεν ήθελες να περάσεις. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι κοινό για όλες τις μονάδες. Απο κει και πέρα είναι θέμα Δκτη πώς θα το εφαρμόσει και τί θα ζητήσει απο τα στελέχη του και τους στρατιώτες του. Το ίδιο ισχύει κι επιμέρους στους λόχους. Μπορεί ενα λόχος να τον 'πίνει' άσχημα σε σχεση με άλλους λόγω του Δκτη (λγου) του.
Επίσης οι Λόχοι Κρούσεως (στα χρόνια μου τουλάχιστον) ήταν πιο 'μάχιμοι' και πήζανε λίγο παραπάνω απο το Λόχο Δκσεως. Τώρα, αν είσαι και ΔΒ και ΚΕΠΙΚάριος, πόσο καταδρομικά να αλλάζεις τα βύσματα στα τηλέφωνα δηλαδή....?
-
Φίλος έφυγε για ρεντινα με σκοπό να τον 'σταξουν'... Είχε την ατυχία να πάρει ειδικότητα δβ... Πέρα απο τα ΠΕΝ το μόνο που κάνει ειναι να κοιμάται ... Στην πλέον χαρντ κορ μονάδα ε ε αφού τους λιώνουν στη μαλ, ας τους ταΐζουν τουλάχιστονΠήρε μετάθεση στην Ρεντίνα ή πήγε για σχολείο?
Αν πήρε μετάθεση και πήγε σαν μέλος της δύναμης εκεί τότε ΚΕΠΙΚτζης είναι, τι περιμένεις να κάνει?
-
το ΚΕΠΙΚ δουλευει ακομα βαζοντας-βγαζοντας τα βυσματα στις τρυπες?
ποτε δε θα ξεχασω το μουσακα και τις φακιες που εφτιαχνε ο καλος μαγειρας στην 111!
ειχε τυχει να φαω 3 μεριδες απο το καθενα (χωρις ψωμι). -
Τι μου θυμησατε τωρα ρε παιδια ωραιο φαγητο τρωγαμε στην 181 Χωκ ΠΔ Θεσσαλονικη ειχαμε την τυχη να εχουμε τοτε ενα φανταρο σεφ και ανθρωπος ο γουσταρε μας εκανε ωραια φαγητα ειχαμε καλο σιτιστη εφερνε καλης ποιοτητας πραγματα στην Θηβα που ημουνα πιο πριν πολλα ατομα κακο φαγητο απλα....Αλεξανδρουπολη στην 176 Μεαπ να ειχα φαει ολες ολες 2 φορες στην μοναδα ταχυδρομος ημουνα ολο το πρωι μεχρι το μεσημερι εξω και μετα εξοδουχος κουραζομουνα ειχα φαει τα λεφτα μου στις ταβερνες στα goodys στα γυραδικα καλες εποχες λεφτα υπηρχαν
Περί Θητείας [#3]